Kocam benimle ilgilenmiyordu ben de Twitter'da erkeklerle konuşup numaramı verdim, whatsap'dan foto attım ve şimdi vicdan azabı çekiyorum...
Kocama gelince beni döver gider hemen uyur, ölmek istiyorum...! Kocamı aldattım! Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Twitten adresini sil telefon numaranı değiştir. Bitsin gitsin.. Buna aldatma denmez.. Sadece kendini kandırmışsın.. Aldatma dediğin başka bir adamın yatağına girip bedensel olarak o erkeğin olmak ile olur.. kendini de fazla suçlama yatakta senin arzularına cevap vermeyen bir erkek aslın da her şeyi hak ediyor demektir.. Eğer aldatacaksan da ilerde sana sahip çıkabilecek seni eşi olarak alabilecek biri ile yap.. Fakat en makul olanı dediğim gibi hasabı silip telefon numaranı değiştirip unut gitsin..
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Allah sizin gibi iğrenç insanlardan bizi korusun.
Kocana saygın yok belli bari kendine saygın olsaydı82 Yorumla
Soran+1 yılYa bilip bilmeden konusuyosun ama yasamadigim sey kalmadi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu aldatmaka girmez yani girerse tam olarak girmez twiiterdaki adamla konusmayi kes kocana gelince sende o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran bakalım ne yapacak aldatiyor dovuyorsa çocuğunda yoksa hala ne bekliyorsun bosan birde o aldatiyor ben niye yapmiyim diye dusunuyorsan çok yanlis günahı onun boynuna boyle düşünme yardimci olduysam sevinirim
14 Yorumla
Soran+1 yılOldunuz tabide iste cocuklarim var
Cevap sahibi+1 yılCalisirsin onu çekeceğine çalış biraz zorlanırsın sonra bir şekilde halledersin ona bağlı kalma kaç yasinda çocukların?
Soran+1 yılBiri uc biri bir bucuk nasil calismaliyim ki cocuklarla ve bende daha 22 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılİlk iş bulsan daha sonra onları alirsin diyemem tabiki annesini ve o babaya emanet etmemelisin annen baban yokmuş yorumda okudum güvendigin biri veya kardeşin kuzenin varsa oraya bırakip isten sonra alirsin duzeltirsen durumunu krese verirsin bilmiyorum yani bir arkafasim ayakta durdu tek basina imkansiz değil istersen yaparsin
Nasıl bir insansın ya ilgi göstermiyo diye aldatılır mı hiç
25 Yorumla
Soran+1 yılbir tek o degilki. dover aldatir hersey var bilmedginiz icin konusmak kolay
Soran+1 yılCocuklarim varr param yok ne yapayip annem babam yok
Soran+1 yılSagol canım sagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
107Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yine gerçektende çok zor bir soru... Aldatmış ve ne yapacağını bilmiyor.. hmmmm... Önce git herifin şakaklarını kaşı güzelce. Hayırdır diyecek , sen iboynuzladım ben diyeceksin. Artık herifin performansına kalmış bir şey IMDB 9.0 olabilir 2.2 olabilir..
51 Yorumla
+1 yılÇocuklarınız varsa senin yüzünden bozuk psikolojiyle geri kalan hayatlarını nasıl yaşayacaklar daha doğrusu yaşayabileceklermi insanlara bir daha kaç kere güvenecekler kocam hayal kırıklığına uğrayıp kaçtane antideprasan bittiricek kaç kere kendine küfr edecek ya beni o aldatsaydı napardım allah benim belamı versin yok o az olur senin için yaptığını yapmışsın boşan anlatma birşey bari bir kez olsun onların iyiliğini düşün
40 Yorumla
+1 yılinsan bunu nasıl yapar anlamıyorum kı kadında erkekte kendısıne nasıl yakısıtırıyor hıc esınızın gururu onurunu kendı halsıyetınızı serefınızı namusunuzu dusunmuyor musunuz öte yanda o kişiyi bir ömür kandırıp hakkını alıp sevgısını kullanmıs olarak nasıl karşısına cıkıcaksınız yazık yazık
20 Yorumla
+1 yılKocana aşıksan açıkça konuş ve seni bu noktaya ne getirdi problem ne halledebilirseniz ve affederse devam eder. Açıkça her şeyi konuşamadığın bir ilişki ilişki değil zaten. Aşık değilsen duruma bağlı, ihtiyaç alışkanlıktan falan onunlaysan zaten sana uygun bir zamanda boşa gitsin. Temiz bir sayfa aç
10 Yorumla
+1 yılAldatmanin asla masumiyeti yoktur ve asla bu asla meşru değildir fakat bu ilişkinizi bitirmeniz gerekiyor anlamında gelmez değer eşin demokrat ve insan haklarına bağlıysa birazda insan türünün bilinç ve sosyal psikolojisine yabancı değilse sana ruhsal anlamda sadakatin gereği olarak geri dönüşün için mutlaka bir şans verecektir eğer bu kriterler kendisinde var ise sevgilerimle
00 Yorumla
+1 yılÇok sıkıldım sizin gibi insanlardan gurursuzluğunuzdan, Namussuzluğunuzdan şerfsizliğinizden, tamahkarlığınızdan, gözünüzün yükseklerde olmasından komple yok olsanız keşke ne güzel olur iğrenç kişilikliler sizi.
20 YorumlaAldatmak için mi evlendin yoksa bir ömür hastalıkta ve sağlıkta yanı başında olmak içinmi? Kocan yerinde olsam senin için kalkan elime acırdım.
20 YorumlaHani İstanbul'da 3. koprü varya ha işte oraya gidiyorsun sonra kendini atiyosunn😂bize niye soruyon eşine ayrılmak istiyorum de
20 Yorumla
+1 yılO yapiyor diye yapmissin galiba
onun seviyesine dusmene ne gerek birak o utansinn
birdaha asla yapmamalisin
onun boynu egik senin dik tutman icin02 Yorumla
Soran+1 yılYapmam aldatma da sadece tlf gorusmeleri hani yuz yuze grs yaptigim bise yok
- +1 yıl
Olsun bidaha yapmamalisin asla
+1 yılyapacak fazla birşey yok ya bu vicdan azabıyla yanın da kalacaksın ya söyleyip dayak yiyecksnn ya da ondan ayrılacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHimmm sagol
- +1 yıl
rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Herkesin stili farklıdır o da iyiymiş ama ben evimde tutmazdım
32 Yorumla
+1 yılSöyle affettir pisman ol affetmezse ne bok yersen ye haketmisindir
30 Yorumla
+1 yılSizin gibiler yüzünden evlenmekten soğuduk. ALLAH ıslah etsin. Adamdan ayrıl hemen laik değilsin ona.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Markette kaşar reyonunda resim çek kocana at. ben buyum de altinada
20 Yorumla
+1 yılBoşanmak en mantıklısı normalde şiddete karşıyım ama niye boşanıp başkasıyla olmadin bu yapdin saygısızlık allah islah etsin
00 Yorumla
+1 yılYapacağını yapmışsın sen zaten daha ne yapacaksın ?
20 Yorumlakocanında seni aldatmasına müsade et ödeşmiş olursunuz
10 Yorumlaİnsan sonrasında ne yapacağım sorunu yapmadan önce sormalı ya hani. Sana nasıl yardımcı olalım şimdi ağla canım ağla
20 Yorumla
+1 yılilgi göstermemesi durumundan meşrulaştırma çabaların takdir edici. Boş ver ingilizler der ki your life, your happiness
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
Yorumlara bir göz attım da, oda yapıyor falan gibi çocukça şeyler söylemişsin. Şimdi ben sana klasik bir soru sorayım, kocan köprüden atlasa sende atlayacak mısın?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbende bunu anlamam isteyerek yapmışın neyin vicdan azabı bu bunu illaki yapacaktın bu kadın içinde erkek içinde aynı ilgisizlik sevgisizlik insanı dışarı yönlendirir sende yapmışın bu kadar işte
00 Yorumla
+1 yılDerhal annenin babanın yanına dön. buralara da takılma
00 YorumlaSeni tanısam bende döverim, zirâ
Hain sevmiyorum😠00 YorumlaNasıl bir kocan varmış yat kalk dua et sana bir daha bunu yap diye fırsat vermiş 😊
00 Yorumla
+1 yılEvden kaç darp raporu al. Mahkemede suçlu olsan da hiç olmazsa hayatın kurtulur.
09 Yorumla- +1 yıl
@daisy110 o onun problemi..
Ancak gerçek olma ihtimaline karşı yine de yazmak lazım. Trol yalanlar yüzünden gerçekler arada kaynayacak bir gün.. - +1 yıl
Hem aldatsin hem de nafaka almak için hile mi yapsın? Aldatmak bu kadar basit mi senin için @SonbahardanSonrası
- +1 yıl
@engineerJR aldatan kadın nafaka alamaz zaten elinde darp raporu olsa bile.
- +1 yıl
Neden aldatan kadının hayatını kurtarma derdine girdin? Bırakın sürünsünler @SonbahardanSonrası
- +1 yıl
@engineerJR insan insandır çünkü.
- +1 yıl
Aldatan insan değildir. Çöp kadar değeri yoktur. Siz böyle dedikçe aldatmak için daha çok cesaret alıyorlar @SonbahardanSonrası
- +1 yıl
@engineerJR gidip düşünceni başka yerde yazar mısın? Erkek aldatınca oooooooo çapkınnnnn bir kerelik birşey olmaz yaaaa ikinci ye de al bilmem ne muhabbeti. Kadın aldatınca çöptür bilmem ne. Ben sanki çok merak ettim. Senin kokuşmuş düşünceni.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl fikir irade versin. Bu saatten sonra bizim yapacağımız bişey yok.
10 Yorumla
+1 yılAldatmanın bir nedeni olmalı.. eğer aradığını bulduysan ne ala bulamadıysan olayı unutup hayatına devam
00 YorumlaHerseyi anlat bedeline razı gel hicbir gizem sonsuza kadar surmez
00 Yorumla
+1 yılAldattığın, kocandan daha mı iyi performans gösteriyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun bacım tövbe ve sabır et baktın huzurun olmadı kötüye gitti boşan
00 Yorumlacezanı çekmen lazım ama bu ceza değil eziyet oluyor. polisi denedin mi?
00 YorumlaBu kadın milleti akıllı olur ama bunlar neden böyle saf masum rolü yapıyorlar ki
00 YorumlaDaha ne yapcan ne aç gözlüsün git 2 kişi daha bul aldattın deysin bari 😂😂😂😂
00 YorumlaAldattığını bize açıklayacağına git kocana anlat ne diyim
00 YorumlaAldatmaya devam et nede olsa sende namus kalmamış o yüzden kafana göre yaşa
00 Yorumlasenin kararin istemiyosa seni yanlizlik cekiyosan aldat gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBari başladığın işi bitir sonra git kocana aha karsındayım ne yapıyosan yap de.
00 Yorumla Gir tuvalete ve yaptığını ye
40 Yorumla
+1 yılSeytana uymussun tovbe et bdaha yapma ve nasl kimle aldattin.
00 Yorumla
+1 yılCami minaresine çık o ros pu oldum diye bagir🤔🤔
31 Yorumla- +1 yıl
Ahzhzha😂😂😂😂
Allah uzun ömür versin.. iğrenç mahluk
20 Yorumla
+1 yılanlatmalisn karaktern varsa taabi
20 Yorumla
+1 yılİkiniz de suçlusunuz.
10 Yorumla
+1 yılSeni Nalet olası PİSLİK.
31 Yorumla
Soran+1 yılIyide o da bana bir ilgi gostermiyo ne yapayim
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Aldattın Ve yakalandınmı yani
00 Yorumla
+1 yılDayak yiyip ohh diceksin. Müstehak
00 Yorumlaikinciyi patlat dayanamaz..
00 YorumlaMumkunse kafana sik kocani gunaha sokma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aldatırken bizemi sordun? 😂😂😂
00 YorumlaAldattığına pişman mı oldun yoksa?
00 YorumlaAnlat ve ayrıl yasin 22 mi
00 YorumlaAllah akıl fikir versin !
Boşan bence. En temizi.00 Yorumla
+1 yılAbla tam gaz yolunda...
04 Yorumla
Soran+1 yılVicdan azabi cekiyorum
- +1 yıl
Nasıl rahatlatacaz senin vicdanını? Yapmadan önce düşünseydin de, vicdanın sızlamasaydı fena olmazdı...
Soran+1 yılCanim skldi skldi twiter dan oldu
- +1 yıl
Suratın kezzaba basılıp, bel kemiğine 2 el sıkılıp ebediyen tekerlikli sandalyeye mahkum olarak yaşam sürdürmek gerek sana ceza olarak. Ah kocan ben olacaktım ki, ölmek için yalvaracaktın karakter yoksunu seni...
+1 yılkocan seni kimlerle aldatıyor acaba?
12 Yorumla
Soran+1 yılIste tda bu o zaten yapa yapa ben neden yapmiyorum ji dedim ama simdi cok pismanim
- +1 yıl
aldatmayan var mı?
boşan boşanmıyosan ailene git oda olmadı evden kaç
00 Yorumla
+1 yılŞikayetçi ol artık çekinecek bir durum yok
00 Yorumla
+1 yılayrıl ve uzaklaş hemen
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir aldatmâ bu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. neden aldattin sebebi neydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,8b cevap paylaştı.
+1 yılkocan dövüp uyumaktan ibaret ise yazık sana
00 Yorumla - Devamını Gör (81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım