Cinsel Yaşam Kocamı aldattım! Ne yapmalıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kocamı aldattım! Ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bbbarışşşş Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl nasıl aldattin başkasıyla birliktemi oldun 0 1 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Evet Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. ayrıl hak etmiyorsun onu 0 0 Yorumla
şakişaki Takip Et Xper 6 Yaş: 47 +1 yıl Döver mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ogrense direk bosar Yorumla şakişaki +1 yıl Döver gidip yatar demişsin onu sordum Yorumla Soran +1 yıl Evet dover su arefe ginu bile bana mal gibi davraniyo insanlik yoksunu Yorumla şakişaki +1 yıl Yani aldat diyemem etik değil ayrılmayı sen dene şiddet varsa Yorumla Soran +1 yıl Cocuklarim var ve ayrilsamda ddurumum yok Yorumla şakişaki +1 yıl O zaman kafana göre takıl Yorumla
BayElit Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 675 cevap paylaştı. Müstehak beter ol 1 0 Yorumla
AĞıRDeNGeSiZ Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Çok yaşa. 1 2 Yorumla AĞıRDeNGeSiZ +1 yıl Ben bu sitenin varya bu otamatik duzelticinin taa... Ulan ben buraya g. berrrr yazmıştım. Çok yaşa ne lann Yorumla mirza2107 +1 yıl :D :D :D :D Yorumla
__Mertsert__ Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Saçmalama biten bitmiştir yok öyle her gün dövmek 0 0 Yorumla
FantasticBlue Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Duş almalısın. 0 0 Yorumla
sahincesur Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden yaptin yapmissa gizli kalsin 0 0 Yorumla
ahmet123321123 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Nie aldattın 0 1 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Bilmiyorum ya aslında çok seviyorum Yorumla
burking Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Hahaha tadını çıkar 0 2 Yorumla daisy110 +1 yıl Dans mı etsin dayak yerken😃😃 Yorumla burking +1 yıl Bale yapsın döne döne hsjsjdkd Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Git sen boşa 0 2 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Kapıyı kitleyip gidiyor Yorumla Ozii55 +1 yıl Polisi ara gelsin alsınlar Yorumla
_İzmirli__ Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. İyi b. ok yedin 0 0 Yorumla
heyyyoooooo Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 825 cevap paylaştı. Nasıl bir aldatma bu 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. boşan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Aldatirken bizemi sormustun?
git söyle sonra da ayrıl.
Tam gaz devam ne diyelim
İyi yapmış ami ya cikardigi
Sen Ciddi misin hayır ya şaka demi?
tekrar aldatmamalısın ilk önce.
Aldatma nedenin nedir
155'i ara aldır kendinii
nasıl aldattin başkasıyla birliktemi oldun
Evet
İyi yapmışsın hep erkekler mi aldatacak
Kimle aldattysan ona kac yaca bna
İtiraf et, ayrıl.
ayrıl hak etmiyorsun onu
Boşanma kararı alın.
Tekrar aldat
Sen bisey yapma b okunu cikartiyosun
Yapacağını yapmışsın zaten daha ne yapacaksın
Döver mi
ogrense direk bosar
Döver gidip yatar demişsin onu sordum
Evet dover su arefe ginu bile bana mal gibi davraniyo insanlik yoksunu
Yani aldat diyemem etik değil ayrılmayı sen dene şiddet varsa
Cocuklarim var ve ayrilsamda ddurumum yok
O zaman kafana göre takıl
Müstehak beter ol
Çok yaşa.
Ben bu sitenin varya bu otamatik duzelticinin taa... Ulan ben buraya g. berrrr yazmıştım. Çok yaşa ne lann
:D :D :D :D
Bence kendini bağlıyarak as öldür kendini
Ne Oldu Peki Hala Dövüyormu
Saçmalama biten bitmiştir yok öyle her gün dövmek
Ohhhhhh iyi olmuş
Haketmişsin
kimseyle paylaşma duyar.
Duş almalısın.
Neden yaptin yapmissa gizli kalsin
değdi mi?
saklamalısın
Ooohhhhh