Bu hususta hata biraz* sende kardeşim. Sevgililik hali haram zaten ama hadi sevgilin oldu. Ahir zamandayız evlilik teklifi yapmadı beni kullanır mı acaba hiç mi düşünmedin? Seven sevdiğine dokunmaya kıyamaz kaldı ki kötü düşünceler geçecek aklından. Sen o adam teklifi yaptığı anda git bitti diyecektin, demeliydin.
şu an ki yaşımdan daha gençken ben de sevmek sevilmek istedim. Sosyal medyadan bir iki kişi ile yazıştım hatta (sevgili olmadım). O konuştuğum kişiler konuyu kötü noktalara getirdiler. Konuyu kapat bu yanlış dedikçe açtılar. Öfkelendim o kızgınlıkla ağır mesajlar yazıp engelledim.
*Buna sebebiyet veren dizi ve filmler. Kadını bir obje gibi çıplak denecek düzeyde giydirip özendiriyorlar. Bunun yanı sıra sevişme sahneleri çekiyorlar ki o iki insan evli değil. Ama o kadar normal bir şeymiş gibi anlatıyorlar ki "ulan acaba evlilik çok saçma ve ömrün boyunca tek kadın" diye düşündürüyorlar. Çünkü başrol erkeğin peşinde koşan en az 6 kadın ve bunlarla gününü gün eden erkek... Biz bunlar yüzünden bozulduk. Ne zaman ki bunlardan kurtuluruz o zaman her şey daha güzel ve ahlaklı olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların cinselliğe olan bakış açısı maalesef bazen sadece bedensel hazdan ibaret olabiliyor ve anlık olarak günü kurtardıktan sonra karşı tarafın duyguları hiçe sayılabiliyor. Bu nedenle ilişkiye daha duygusal bakan taraf zarar görüp, sonraki ilişkilerinde daha temkinli ya da daha soğuk olabiliyor. Bence burada kişinin kendisinde değil tamamen karşı tarafta oluyor suç.. Zaten cinselliği kendi başına seven insanlarda bir anormallik vardır. Cinsellik hayatımızda bize heyecan katan duygular ya da kişiler olunca anlam kazanır. Yoksa öyle bir şey, sadece anlık bedensel tatminden ötesi de olmaz.. İlişkide kimse kimseye dürüst davranmıyor kimse maalesef.. Seviyorum seni, ben ilişki istemem diyerek yola çıkıyorlar ama sonra olan oluyor. Başta herkes dürüst olsa bu gibi sahneler yaşanmazdı. Bence insanlardan uzak durarak en iyisini yapıyorsunuz. Doğru olanı hissettiğiniz anda zaten kendiliğinden gelişir bazı şeyler..
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yaşınız kaç ki de bu hale geldiniz? Oysa anlık, saatlik, günlük ilişkiler de pekala yaşanabileceğini siz kız ve kadınlardan öğrendik. Öyle ucuz ve sıradan oldunuz ki, sırf para için her şeye razı, bir sonrasını, yarınını hiç düşünmeden girdiğiniz onlarca hayatları, nasıl talan edip, dağıttığınızı çok gördüm. Sizler ucuzlayıp, kolaylaştıkça da bizler de sonrasını hiç düşünmez olduk. Bütün kimyamızı, yapı taşlarımızı bozdunuz aslında ve bu sadece siz kız ve kadınlarn suçu. Aşkın olmadığı koyunlar da ne işiniz var? Aşık olup çok çok sevip, sevilmediğiniz, güven ve sadakatin olmadığı ilişkiler de ne işiniz var? Neden bir iş güç sahibi olup, ayaklarınızın üzerin de durup, onurlu bir hayat yaşamıyor çoğunuz? Neden biz erkekleri sadece paramatik, enayi, duygusuz ve imansız görüyor, tepe tepe kullanıyor, aynı an da 3-5 erkeği idare etmedikçe rahat duramıyorsunuz? Kim sizi zorladı, kim istemediğiniz şeyleri zorla yaptı, hanfendi?
00 Yorumla
İyi ve sizi seven aşık kişilere şans vermezseniz bu olur tabi ki, bedensel yürüme engelliyim ne sevgilim oldu ne cinsel hayatım aşık oldum sevdim ne oldu reddettiniz bu haldeyim diye siz kızlar sevgiliniz olunca bir şey oluyor sanki o kişi ile evli gibi davranıyorsunuz, iyi ve evlenmek isteyen evlenince o işe girişmek isteyen bir erkek arıyorsan engelliler aklına gelsin ama sen bakire değilsin o yüzden tertemiz bir insan seni neden istesin neden şans versin
Kaderinde ki insanı bilemezsin ama kader de temizler temizleri, cinsellik yaşamış cinsellik yaşamışı bulurmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılBana bakir veya bakir olmayan fark etmiyor kaldıki bakireykende düşüncem buydu ben insan olsun istiyorum sadece kullanılıp atılmak istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hata olarak görüp görmemek sana kalmış ancak bu dünyanın sonu değil emin olabilirsin. Zira karşına elbette düzgün biri çıkacak. Ayrıca bu baskının altında sanki herkes öyle görüyormuş gibi hissetmen normal hatta acaba biliyorlar mı diye aklında soru işareti olması vs de normal. Anladığım kadarıyla ağırlığı fazlası ile seni sarsmış. Daha düşünür kendini kapatırsan bu kötü etki eder. Bu sefer takıntıya ve korkuya dönüşür. Kaldıki ciddi bir ilişki içine girdiğinde bunu söylemek zorunda değilsin, önemli olan hayatında düzgün yaşama isteği. Bunları düşünüp kendini kurma. Sadece çevreni ve çevrende olmasını istediğin insanları düzenle ve ona göre hareket et.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakmayın siz kadınlarda sorun. Bak bu zamana kadar cinselliği geç sevgilim bile olmadı benim. Ama siz "aman gitmesin", "ciddi düşünüyoruz", "temas bağımlısıyım, tutamıyorum kendimi", "duygusal boşluktaydım", "aşıktım" laflarına sığınarak bir şeyler yaşıyorsunuz, erkek her kadını bu kadar kolay elde edince gelip "neden bizi obje olarak görüyorsunuz" oluyor. Siz reddetmesini bilmezseniz hiçbir şey yaşamayan ben bile obje olarak görürüm. İlişki yaşarsın yaşamazsın bu saatten sonra, orası sana kalmış. Ama gidip de diktirmek gibi bir hata yapma. Madem yaptın zamanında, arkasında dur. Yalan söyleme kimseye, hayatına girecek olan kişiye. Pişmanlığını daha da pişman olacağın şeylerle örtmeye çalışma.
09 Yorumla
Soran+1 yılO kişide bacım demicekmi kalbim zaten kırık zaten pişmanım birdaha beni kullanmak istemicekmi? Kim zaten dürüst ki söyler misiniz? Her gün sevgili değiştiren tipler bile elime kız eli değmemiş temiz kız istiyorum diyor ama onlarda zar yok kimse ne yasadığını bilmiyor. Zaten ortaya çıksa da erkektir yapar olgusu var. Bende buna asırı tilt oluyorum
Cevap sahibi+1 yılDemeyenine denk geleceksin. Sonradan ortaya çıkması daha mı hoş? Erkekler de iki yüzlüdür buna hak veriyorum. Toplumun tabuları bu yönde maalesef. Mesela bak örnek;
Onunla yatmak istiyorum ama söyleyemiyorum? ↗
şimdi sen söyle, buna imkan vermeseniz erkek bu düşünceye girer mi? Biz yaşamayanlara bile bu bakış açısını vermiyor musunuz sizce?
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kendimi yaşamadım diyorum ama şunu da belirteyim sanalda o izlenimi veren kişilerle çok rahat cinsellik konuşabiliyorum. Belirtmiş olayım bunu da. Zaten onlar açıyor genelde ben de devamını getiriyorum.
Soran+1 yılHaklısınız ama ben bu durumda her gün yüzüne bakıp hoslandığım adamın bu niyetle yaklasmasını anladığımda hayır dememle İnstagramdan engelledi yüzüme bakmayınca bende çok sey yapmıyorum sadece ya busun ya da hayatımda yoksun diyorlar. Bir kere yasadım pişman oldum ayrıldı geldi bana onu yapan sahıs amacı yine o yöndeydi istediğini vermedim dşye ilişki isteniyorum dedi hakkımıda helal etmiyorum baktım cevap vermicem demesine Allah uzun ömür versin dedim onu bile yazmadan engeli bastım içim kan ağlayarak. Benim gibi kızlara bunu yasatıp sonra adımızı temiz kız yok a çıkarıyorlar. Sen temiz kızı kirletip temiz kız arayamazsın buna hakkın yok. Yanlıs mıyım? Ben böyle bir kız değildim çünkü
Soran+1 yılBen hoşlansam bile artık söyleyemiyorum onlara göre ask seks demek bana göre bu ask değil
Cevap sahibi+1 yılBakın yukarıda da dedim, erkekler de iki yüzlü diye. Hakları olmayan şeyi hak talep ediyorlar. Doğru burası. Benim böyle bir talebim yok, siz nasıl isteyebiliyorsunuz? Ben seni yine kirli görmem, sevmişsin sonra pişman olmuşsun. Ama bu bir tercih meselesidir. Zorunluluğun yoktu buna. Kendin tercih etmişsin. "Seviyordum, gitmesini istemiyordum, o yüzden onunla birlikte oldum" bana saçma geliyor. Giderse gitsin. Göbek bağınız birlikte mi kesildi? Beşik kertmesi değilsin o kişiyle. Bu ve buna benzer söylemleri sunarsanız ve her erkeğe böyle davranırsanız siz kızlar biz erkekler bu görüşe sahip oluruz. Örneğini de attım işte, sorulan soruyu gördün.
Cevap sahibi+1 yılSen hoşlantını belirt, karşındakinin isteklerine göre kendini geri çekersin. Bu kadar basit.
Soran+1 yılBen geri çektim kendimi. Kendisi flörtleşti sonra pislikleşince mesafemi korudum engelleyen biriyle ne muhatap olurum nede hoslandığımı bilmeye hakkı yok diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam, yapman gerekeni yapmışsın. Önüne bak bundan sonra da. Yalan da söyleme asla. Yaptığının arkasında dur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bir kere yaşa deliler gibi. sonra da millete bk at. sende olan şey erkeklerde yok mu sanıyosun? Seni kim napsın bu kafayla. bakir olan ciddi erkek zaten istesen de senin gibi biriyle ciddi düşünmez. bahaneniz de çok ucuz. "yaşadım ve pişmanım.". tamam ben de önce ciddi gibi görüneyim sonra cinselliğe getireyim pişmanım diyim sonra
013 Yorumla
Soran+1 yılİstediğini yasamakta özgürsün kardeşim zaten dediğim gibi her tanımak isteyen bak sanaldan demiyorum reelde bile bakınca ben bakirim düzgünüm diyo iki konusuyorsun direkt ev muhabbeti. Bu erkekler olduğu sürece kızlarda yapmasam sevmiyor kafasına giriyor yakan sizsiniz söylenende sizsiniz
Soran+1 yılAcı ama sonuna kadar bu konuyu konusurum konustururum ben
Cevap sahibi+1 yılbakir olan erkek ev muhabbeti yapmaz onlar daha önce yapmıştır biriyle. yanlış adamlara denk gelmişsin sen.
Bak gerçekten ucuz bahaneler bu yaşadım pişmanım olayı. sevgililiğin haram oldugunu bilmiyon mu sen? tabi o kadar dizi film izlerseniz olacagı bu. inancın yoksa bir şey diyemem.
daha önce bir kızla ciddi düşündüm kızla aramda yaş farkı çok vardı kız azgınlıgının kurbanı oldu defalarca çağırdı gel yap diye yok ben ciddi düşünüyorum gelirsem de tanımak ve beni gör diye gelirim dedim ama dayanamam ben tarzı konuşuyordu. kız sırf merhametinden dolayı ilgimi çekmişti ama kafa laylaylom ergen kafasıydı olgunluk yoktu yaşı gereği. ben bunu düzeltirim dedim olmadı en son salmak zorunda kaldım. sürekli farklı erkeklere konuşup erkek düşürme kafasındaydı cinsel ilişki yaşamak için. hatta daha önce de yaşamıştı yüzeysel bişeyler 18 yaşındayken ona ragmen geçmişini silmeyi kabul ettim eğer ahlaken benimle aynı yola gelmeyi kabul ederse ve hayatını değiştirirsen dedim ama umursamadı çünkü şeytanı devreye girip engelliyordu bunu doğru yola gitmesine. Bak Allahın işine ki o kadar cinsel ilişki için erkek bulmaya çalışıyordu tam olacağını düşündüğü an adam buluşmaya gelmiyordu bunu engelleyecek bir olay ortaya çıkıyordu. Bana devamlı sen bana bişey mi yapıyon diyip duruyodu.
Soran+1 yılTuhafmıs gerçekten olay. Benimde annemin bedduaları olsa gerek. Adamı tanımaya kalkıyorum ev muhabbeti oluyo ben tekmeyi basıyorum ya da yapamıyorum diyo o gidiyor bir şekilde kız ya da erkek kalmadı hayatımda. Dün bana dedi ki beni üzen eziyet eden insanlar karısmıyo dedim oda bana beddua ettim onlara dedi. Hayatıma kötü niyetli insanlar girmesin diye Allah'a da dua ediyormus. Senin yüzünden yalnız kaldım kız arkadaşlarım bile gitti kimse konusmuyor dedim eğer kötüyse bırak yalnız kal zaten dedi ama bu konuda gerçekten haklı. Ve tövbe ettim zaten bende artık böyle düşünüyorum bir kere oldu diye evet bişey yapamam geçmişe dönemem ama geleceğime yön verebilirim. Atalarımız bosunamı söyledi bir musibet bin nasihaten daha iyidir. Belkide böyle olması gerekiyordu. Yine söylüyorum masum değilim ama karsımdaki insan da dese yaparım ederim yap derim eğer öfken varsa böyle geçecekse yap derim uğraşamam gerçekten ben pişmanım herkesin günahı da kendi boynuna ama söylede bişey var benim olan ondan önce bişey o benle iken bana hata yaparsa da bende onu istemem
Cevap sahibi+1 yılAnnen evet haklı gerçekten. Evet önemli olan ders çıkarmak fakat millete de bk atma lütfen. neticede sen yaşamışsın ve sonradan aklın başına gelmiş pişman olmuşsun. Maalesef yaratılış gereği kıyamete kadar mühlet verilen bir Şeytan faktörü var ve insanlar onun kurbanı şu an, her türlü güzel gibi gösterilen çirkin işlerde onun telkinlerine kulak verip dinliyor ve yanlışa gidiyorlar. en çok da şehvet ve dilden vuruyor insanları o lanetli. Peygamber diyor ki bana dilini ve şehvetini tut ben de sana cennetin garantisini vereyim. şeytan en çok bu ikisinden vurur bir insanı. dilini tutabilen zaten ahlaklı olur. ahlaken yükselmeye başlar insanlara sataşmaz ne kadar üzerlerine gelirlerse gelsinler. İnsanlar hakkıyla yaratıcıya yönelip şükredecek takvalı bir kul haline gelse o lanetli kimseyi vuramaz ama insanlık kitleler halinde uyutulduğu için maalesef bu gerçekten bihaber çoğu. evet insan kendi yapıyor ne yapıyorsa. devir berbat bi devir ve dejenere edilmiş bir islam var, insanların çoğunu kendine katmış bir şeytan var yaptığı yemini hatırla insanların çoğunu şükredenlerden bulamayacaksın çoğunu şükürsüz bırakıcam ve azdıracam demişti.. bu devirde çok görmüyorum bunları ama insanların da toplu şekilde uyanmaya ihtiyaçları var.
Soran+1 yılSen bu kadar inançlı biriyken o kızı yola getirememeni çok iyi anladım. O yola dönmez en kötü bir şey yasamadan kör sağır olur bende öyleydim bir zamanlarda ama benim durum asırı farklıydı sevgisiz büyüdüm ve herşeyin baskı olduğu zamanda fark edip isyan etmemle basladı sonra aldatılınca kafayı yedim
Soran+1 yılSindiremedim
Cevap sahibi+1 yılO kızı ben istesem de yola getiremezdim. Ben sadece düzgün bi eş istemiştim sıfırdan hayat inşa edecektim onunla sevgi saygı temelli bir aile kurmak istedim, onun yanlışlarını örtmüştüm o da bu huyumu sevmişti zaten, yola da gelir gibi olmuştu sıcak bakıyordu. fakat işte Hidayete ulaştıracak olan yalnızca Allahtır, dilediğine verir onu. Ben ise sadece bir vesile olabilirdim ama onunla konuşurken maalesef yapmamam gereken bir hatam yüzünden şeytan pusuda bekliyordu ve onun ayağını kaydırdı ve ondan sonra soğudu. sonra ne kadar da barışsak da gönlünü alsam da başka erkeklerle konuşmaya devam etti, zaten bu olay olmadan evvel rüyamda bu yaşadıgıma işaret olacak bir şey görmüştü annem 1 yıldır beni ölür görmüş sabah rüyasını bana telde anlatmıştı akşamleyin kızla konuşurken üslupta bir hata ettim ve beni yanlış anlayıp soğumaya başladı daha da düzelmedi ama arada bi yazıyor ve sanırım ben sana kalıcam ne kadar başka bi erkekle yatmak istesem de hep engel çıkıyor diyor..
Cevap sahibi+1 yılZaten dediğin gibi kör sağır olmuş durumda ama onunla konuşurken yola gelir gibi oluyordu ılımlı bakıyordu fikirlerime ve hayat tarzıma. Buna kaç kere tövbe edeceksin hayat tarzını değiştirceksin dimi desem de sıcak bakıyordu ama kesin olarak net bişey söyleyemiyordu. Şeytanın etkisinde oldugunun farkındaydım ama işte düzgün üslup olursa ve onu düşündürtmeye sevk edecek hareketlerini sende görürse o zaman aklındaki düşünceler değişiyor insanların ve yaratan o zaman hidayete eriştiriyor. yani kişinin aklındaki pis, olumsuz bi düşünce bulunması bile hidayetine engeldir aslında. yaratan o kişinin aklındaki noktayı iyi görüyor ve o adamın hidayeti hak edip etmediğine karar veriyor. Genelde insanlar başlarına musibet gelmedikçe de kendini düzeltmiyorlar akılları başlarına gelmiyor.
Soran+1 yılKesinlikle öyle, katılıyorum. Düşüncen de çok güzel böyle erkeklerin olduğunu bilmekte beni bir nebze olsun mutlu etti. Yorumun için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek. başta biraz kızdım sana ama ne yaşadıgını bilmediğim için önyargılı da olmak istemiyorum ayrıca herkes hata eder hiçkimse günahsız sütten çıkmış akkaşık değil. sen inancını gerçek anlamda kuvvetlendir, yaratanı bulmaya çalış, gerisi çorap söküğü gibi gelir. o senin karşına sana layık birisini mutlaka çıkartır merak etme. ama işte ona hakkıyla fatiha'da yazdıgı gibi takvalı kul olmayı bilmiyoruz en başta biz. o da bizi anlamıyor ve şeytana vermiş oldugu mühlet gereği onun hegamonyasındaki bu yeryüzünde saçma insanlar karşımıza çıkıyor. Oysa yalnızca Allah ısındırır bir insanı ötekine. yani biz birini çok istesek de olur gibi gözükse dahi olmayabilir veya günümüz evliliklerinde oldugu gibi severek evlenirsin ama bi süre sonra anlaşmazlıklar kavgalar başlar ayrılırsın. yani Allah'a bağlı kalmaya mecbursun. değilse hayatında hiç bişey düzgün gidemez. Ben de büyük bi depresyon bunalım geçirip intiharın eşiğine geldikten sonra aklım başıma öyle geldi ve hayata çok farklı bakmaya öyle başladım. Dilersen konuşalım seninle biraz. Ciddi bir adam istiyorsan ben varım ama yaş takıntın yoksa tanımak isterim seni. Ben sadık birini arıyorum ve diğer insanlar gibi evlilik değil de bambaşka birşekilde yaratıcı merkezli bir hayat kurmak istiyorum hayatıma girecek insanla.
Soran+1 yıltamam ben sansımı deneyip yazıyorum kızıl saçlı biri var Pp de
Cevap sahibi+1 yılEvet yazdım sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kusura bakma da gitmişsin yapmışsın biriyle sonraki erkeğe gelince hayır diyorsun e madem hayır ilkinde yapmasaydın o zaman ha hayır diyemezsin demiyorum bu arada hayır dersin erkeklerde gider yani herkes seçimini yapmakta özgür yapmış kız bana gelip senle yapmıcam dese zaman harcamam yani tamam hoşçakal derim nextlerim
00 Yorumla
+1 yılPiyasada bir sürü efendi erkek varken gidip cinsellik isteyen erkeklere yazarsaniz erkek evlilik niyetiyle geldiğinde yok ben bu kadar ciddi olamam önce arkadaş olalım sonra bakarız derseniz olacağı bu. Kurban cellatina aşık olmuş. İlginizi o tarz erkekler çekiyor da ondan.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden iliski yasayan kizlar oldugu icin herkes mastürbasyon yapmaktansa bir kizla iliski yasarim derdinde
Ama evlilik disi seks iliski kesinlikle yasak olsa kimse o niyetle bakmaz08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bide bana bu olayı o kadar normallestirdiki yapan kişi s.. git dedim bana göre bu normal bir şey değil ama sen benim için ömürlük hata bir ders olacaksın sana hakkımıda helal etmiyorum dedim
- +1 yıl
Ben 5 yil ciktim bakire kizla herseyi yqsadik kizlik bozma disinda cok nude video vardi birbirimizde sevisme aninda kacdefa boz dedi bana neler soyledi tahrik etmek icin bozmadim ayrildik nudeleri sildim ve baska biriyle birlikte olmus senin gibi bozmus kizi ikisi pisman evlenmisler hergun mesaj atar aglar huzur yok kavga kendini bozdurdun basima kalmak icin vs vs iyi ki evlenmemissin
Soran+1 yılBen evlenmedim işte tek fark bu ve evet o adamda deli bana fiziksel siddet uyguladı birkaç yere yeltendi nereden anladınız bilmiyorum o terk edince ben kurtuldum bana ders oldu dedim resmen
Soran+1 yılAnnesi babası evliler fakat babası çok kötü biri 3 erkek kardeşler o 3 yasındaki cocuk neden bize geliyorsun hergün diyordu bana vuruyo abisi komik sanıyo ben hoslanmadım çok kavga ediyorduk daha sevgiliyken böyle ama sevgiside o kadar gerçek duruyorduki kandım sadece
Soran+1 yılAnne baba bide ayrı ama evliler babası annesini öldürmeye kalkısıyo iş siyasi boyutta kimse müdahale edemiyor bu aileye zaten gelin olmucağımı az çok biliyordum ne kadar çocuk gelecek sunsa da dediğim gibi psikolojim iyi durumda değildi sadece gerçekleri görmek istememiştim
- +1 yıl
Aferin ayrilmak en dogru karar bir erkek olarak kiskandim seni utandim kendimden beni ailem evlebdirdi yuvan olsun sana kalsa evlenmezsin diye cok cirpindim bosanmak icin bosanamadim cocuktan dolayi hem ben mutsuz hem esim hem cocuklar
Soran+1 yılBen evlensem bile o yolun sonu yoktu ya o beni öldürecekti ya da ben kendimi öldürecektim. Beni delirtiyordu
- +1 yıl
Cok gecmis olsun iyi karar verip ayrilmissin ya kizligimi bozdu diye evlenseydin
Bir kere yaptığın için herkes aynı gibi görüyorsun ama herkes aynı değil ama bir cok kişi aynı niyetli diktir ya da diktirme bu islerden uzak dur doğru kişi eblet cıkacaktır karsına
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSamimiyetine inanıyorum, geç de olsa doğru yolu bulmuşsun. Birçok erkek kadınları suçlamış ama en az onlar da suçladiklari kadınlar kadar suçlu. Sen bunları dinleme akillanmişsin tövbe etmişsin önüne bak sadece. Umarım hakkında hayırlısı olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet öyle olmus zaten bundan sonra sevgililik işlerine bile girmicem çok çok yalnız olmayı sever ve alısırım
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaşındaki insanları bulman zor ve o yaştaki insanlar günübirlik gecinen insanlar işinin biymesine bakar olgun insan herzaman iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlgunlarda evli heyecan aramıyor sanki
- +1 yıl
Güldürme
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen erkek arkadaşının başka kadına gitmesini normal karşılarsin bu durum da eğer karşılaşan obje olarak görmez karsilamazsan görür
06 Yorumla- +1 yıl
Sen kimse ile konuşma bütün derdin biter
Soran+1 yılSorun yok gidebilir ama benimde artık erkek arkadaşım olmaz ben sırf onu mutlu etmek için onun istediklerini yapmıcam birdaha
- +1 yıl
Oda sana ilgi sevgi göstermez
- +1 yıl
Oda seni mutlu etmez
Soran+1 yılBen çalışıyorum zaten artık para desen sorunum yok ne istesem alabiliyorum artık herşeyin üstesinden gelebiliyorum evet bir tek sevgi olarak mutlu olamıyorum oda kalabilir artık sorun yok en azından bir annem ve kardeşim var ben onların sevgisi ile yetinirim
- +1 yıl
Umarım yeter ne diyim iyilerle karsilasmani temmenni ederim hayatta başarılar dilerim
bu cinsellikle alıp veremediğiniz ne? birisi çıksın anlatsın.
cinselliği bu kadar kutsallaştırmanızda ki amaç ne?
tamamen ortaçağ ortadoğu kültürü.00 YorumlaSende cok masum değilsin sonuçta temiz değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru masum değilim artık
Soran+1 yılİnkar etmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için belli bir zaman uygun şartlar vardır.. şartlar oluşmazsa yaşanacak iliskilerin hepsi cinsellige çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam evliliğe gücüm yok diyor yeltenmiyorki istese yaparlar adamlar yapıp gitme kafasındalar
+1 yılBende ilişki Yaşamıyorum Evlenince Artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçeklere hoş geldiniz, evlenmek isteyen erkek cinsellik şart koşmaz evlenir öyle yapar bunu öğrenmiş oldun artık, en azından utanma var sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılKimse sana istemediğin bir şey yapamaz. Kendi kararın.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek bir degildir bir kadını obje olarak görsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞakamısın ya iki üç ay kapamış çok diyo 😂 sen bi iki üç ay daha beklesen demekki azgınlıktan sen atlarsın üstlerine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü iğrenç yaratıklar aklı fikri orada yani aşk ne sevgi ne onlar için..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşuna demiyoruz evlenmeden kilsenin altına yatmayım diye...
016 Yorumla- +1 yıl
Elde ettikten sonra gitmiş terketmiş soğutmus kızı hayattan
Cevap sahibi+1 yıl@Prestiqe330133 siz erkeklerin %90'ı böyle zaten
- +1 yıl
Kolay elde edilen kolay birakiliyir zor olmalı ve nikahsız olmamalı bir kiz
Soran+1 yıl@Prestiqe330133 artık böyle zaten
- +1 yıl
Birde artık evlenme gereği duymuyor erkekler.. bekareti bizunca neden
Soran+1 yılParamıda kazanmaya basladım aynı zamanda okuyorum da kendimi ilişkiye kapadım bir yandan çeyiz için birikim yapıyorum ihtiyaclarımı karsılıyorum diğer yandan okuyorum yas 30 a gelince de mutlaka ekonomik olarak rahat olacağım Şu an 23 yasındayım asgari alıyorum ama okulum bitince 30 bin alıcam aylık en az
Soran+1 yılBende tam böyle düşünüyorum asıl erkek olarak bunun cevabını sizin vermeniz gerekiyor
- +1 yıl
Ben dedim neden olduğunu.. kolay elde ettiği için bırakıyor... Sevince kör olan kızlar mi
Cevap sahibi+1 yılEkonomik olarak rahat edemezsin çünkü enflasyon da artıyor bu devirden birikim yapılarak zengin olunmaz borsadan vurmak lazım
Soran+1 yılOnada işler düzelince giricem daha yeni işe girdim
- +1 yıl
Plan hazır diosun
Soran+1 yıl@Prestiqe330133 aynen
- +1 yıl
Harikasın geriye aday mı kaldi
Soran+1 yıl@Prestiqe330133 düzgün bir erkek evet oda olmasada yasayabilirim diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılTabi ki yaşarsın erkek olması şart değil
- +1 yıl
Hayatın tadı olmaz karşı cinssiz
+1 yılDeğer veren insan olsa hersey bacak arası 2 dk zevk değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Bakirelik iki bacak arası değil anlayan değer veren insan olsa hiç olmasın cinsellik insan lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirim. Fırlama olmadıgım için fb ilişkisi bulamadım hiç ama istek aşırı fazla. Güvenilir biri ile tanışsam saygı ve sevgi ile uzunca bi ilişkim olurdu...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyide sizde zevk alarak sizde bizi kullanıyorsunuz ozman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler sizi obje olarak görmüyor siz öyle algiliyorsunjz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılBu işin tövbesi tutmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kararlıyım siz öyle düşünün..
- +1 yıl
Takdir ederim seni o zaman
Umarım bu kararından donmezsin
015 Yorumla
Soran+1 yılDönmem. Emin olun köpek gibi ağlattılar sırf sevsin diye bu duruma düşüren adam bile geldi içim kanayarak engeli bastım. Bazı seylerin farkına geç oldu da vardım emin olun. Bir kız için ayrılık sürecinde o 2 ay varya defalarca ilişkiye o istedi diye giren ben için alısıp ilk kez hem bak hem neredeyse 2-3 haftadır düzenli giriyordum 5 aylık ilişkiydi acımadan bitirdi ondan sonra kimseyi bu 2 aydır hayatıma almadım. Ha konustum yalan yok ama hayatıma giremedi. Herşeyi yaparım dedi lafta kaldı birde hakaret ettim fena bozdum kimse elimi bile tutamaz artık ben günahlarımın farkındayım
Soran+1 yılDayanma konusu erkek gibi bazen zor oluyo ama o abarttıkları kadar değil yok kafayı yicem gibi olmuyorum. Düşüncem su yönde sen eskort değilsin neden onu mutlu edesinki? Diye.. evlenmek niyeti olsa basar nikahı yapsın o zaman ama oda yok kullanmak istiyor neden onun oyuncağı olayım ki bide mikrop kapma olayıda var sonra biri ciddi düşünse benle gerçekten çıkıyor karsına Allah gösteriyor ileride anlık yaptığım seylerle karsılasmaya dayanamam ben artık gerçekten sevilmediğim yerde durmamaya kararlıyım
- +1 yıl
Kimse elimi tutmaz diye düşünme. Haklısın çoğu erkek aynı ama hepsi aynı değil. Benim de reddettiğim kişiler oluyor. Hatta bu siteden bu olayları bilenler de var. İlişkiye girmiş olduğun hâlde artık istemiyor olmana hayran oldum. Kadınlar girdikten sonra pek boş kalmak istemiyorlar, sen istisnasin.
Soran+1 yılBen çünkü sevgi bosluğuma geldi diyorum ya güvenicek dal aradım psikolojim bitik durumdaydım sonra bir erkeğin bunu saramıcağını çok iyi anladım. Tamam sarıldı etti 2 güzel lafta söyledi ama kullandı attı Şu an nerede? Yok. O zaman bu ask değil ask bu kadar basite alınıcak bişey değil.
Soran+1 yılO kadınlar o erkekleri bu kadar sımarttıkları için olan bana benim gibilere oldu işte sen yapmasan bu yapara döndü olay..
Soran+1 yılOlay ne biliyormusunuz aslında isteyerek zevke yapmadım bunu yemin ederim. Hiç öyle bir niyete yeltenmedim 7 yıl birini sevdim kim verdiyse ona gitti daha 17 yasındaki kız için ne kadar ağır siz düşünün 21 yasında sevgilim iken birdaha aldattı yattı etti hamile olabilir dedi herşeyi açık açık bana anlattı bende sırf o mutlu olsun diye kızlığımı vermek istedim ama beni korkuttu bir an soyunup girmeye çalıştı hatta doktora gidicez dedi o kadar güvenmedi gel beraber gidelim dedim emin oldu kız olduğuma ki boş ver dedi ama dediğim gibi öyle soyundu korktum ağladım istemedim bıraktı o evlenicek bana geldi gitti bulastı kız arkadaşıyla aslında acı çekiyordum baskasına tercih edildim diye o kızda İzmir kaltağı zaten girmeyen kalmamış ama onla evleniyor sırf parası var diye emin olun güzel deseniz aynıyız neredeyse hatta benim dişil enerjim daha yüksek ben akrep kadınıyım daha kadınsı duruyorum ama her halükarda onu seçti içim yandı hayatıma her girmeye çalışan erkekte benden onu istedi vermedim sonra biri girdi gerçekten seviyor sandım bir baktım ki girdim bitti dedi Bos ve anlamsız baktım günlerce. Ben ona her sarılmak istediğimde o baska niyetle benimleydi bunun nedeni bile bakın erkek zorbalığı.. elbette benimde suçum var ama beni bu duruma getiren erkekler daha suçlular ben o zaman irademi kontrol edemedim öfkemi hırsımı artık hiçbir sey kalmadı bana bunu yapanlara da hakkımı helal etmiyorum artık aklım basıma geldi benim. Sırf bakire değilim diyede bacım değilim ben kendimi bildikten sonra kimin ne dediği umurumda değil en fazla yalnız olurum sorun değil
Soran+1 yılSırf onun parası var diye ağzıyla söyledi duygularımla hayallerimle oynandı. Bak şu an asgari alıyorum paramı desen var okul okuyorum okulum bitince en az 30 bin alıcam diyorum ya param var mutluluk paraysa var ama ben bu mutluluk denen seyde sadece ihtiyaclarımı karsılıyorum neden gülemiyorum ben ruhsuz bir canavara döndüm. Yüzümdeki makyaj olmasa zombiden farkım kalmadı
- +1 yıl
Evet yalnız kal büyük bir sorun değil ama şunu da diyeyim seni o kadar aldatan biriyle sevgili kalmasaydin uzaktan sevseydin senelerce için yansaydi da sevgili kalmasaydin 1 kere aldatani affetmeyi anlarım da defalarca olmuş ben aşk nedir bilirim 17 yaşında 1 ay kızla kaçtık zor zamanlar yaşadık ama affedemem böyle şeyleri
Soran+1 yılBenimde için hala yanıyor bu ay ya da Aralık'ta evlendiğini görücem artık durup sadece olayları uzaktan izlemeyi düşünüyorum en az 2 yıl ilişki asla düşünmüyorum. Baktım niyeti ciddi seviyorsa belki ya da hiç bu niyetle yaklasmayan adam olmasa kimse gelmese de sorun yok ben ömür boyu yalnız olmaya razıyım en kötü psikologla konusurum bunları atlatırım bir şekilde ama öteki tarafta da o yanacak elbet benim bu yasadığım seylerin nedeni o ben bugün canıma kıysaydım elbet bende yanardım ama ben bosuna bu duruma gelmedim benim dünyamı basıma yıkan adamda yanacak elbet. Allah'ın adaletine sığınıyorum
- +1 yıl
Hayatta her şeyin bedeli vardır sen de yanlış kişiyle birlikte olmanın bedelini odemissin hadi 1 sene küçüklüğüne denk geldi diyelim sonrasinda aldatan kişiyi bırakacaktin platonik sevseydin aşk acısını bilirim mideye nasıl vurduğunu yaktığını da bilirim ama sürekli aldatan biriyle senelerce olmayı da kabul edemem ben dürüst biriyim yapım böyle istersen beni takip et mesaj at konuşalım dertlesiriz ben de dertlerimi anlatırım yargıladı diye de düşünme gerçekler bunlar yani yargilamadim ve köpeğn biri başkasıyla evleniyor diye zombiye dönmüşsün ben 6 7 senedir beni sevmeyen insanlar için 1 saniye bile acı çekmedim çekmem de
Soran+1 yılBen ağlamıyorum ki içim kan ağlıyor sadece öfke patlaması sinir krizi olmasa kalkıp içimi dökemiyorum çaresizlikten ağlarım ama onun için ağlamadım ağlamam. Ben zayıf biri değilim
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiktir yoksa başına çok bela alirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılŞuana kadar almadım insallah o güne kadarda almadan diktiricem
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yıl30 olmadan diktir evlen
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem cinslerin yüzünden durum böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala aktif misin?
00 YorumlaSen kendini öyle görürsen erkeklerde öyle görür
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi öyle bir kız görsem 2 ay içinde yemin ederim o kadar erkek gelmek istediki geçmişten olan mı desem mal olan sonra yanımda çevremde sırf güzel giyiniyorum güzelim diye sanıyorum meğerse adam sadece pantolonuma göbeğime bakıyormus çok incitti bunlar beni ve hiçbir teklife olumlu bakmadım artık sadece düzgün insan gelmeyene dek kim gelirse yol vereceğim.
Soran+1 yılPeki diktirsem ve karsına böyle kız çıksa ya da erkek olarak sen ne düşünürsün bu kız hakkında? Artık gerçekten kararlıyım Allah beni insallah büyük konusuyorum diye sınamasın da evlenmeden ilişkiye girmeyi düşünmüyorum. Söyledim veya öğrendin bir şekilde bu kıza yaklasımın nasıl olurdu ya da bana nasıl bakılır bilmiyorum bu konuyu hiçbir sekilde evleneceğim kişiyle konusmak istemiyorum
+1 yılAynen yapmak için yapılmaz sevgi sart
00 Yorumla
+1 yılŞeftalı bizde
00 YorumlaÜzüc
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası