Bakire değilim ama ilişki yaşamak istemiyorum. Erkekler neden bizi obje olarak görüyorlar?

Bir kere yasadım ve tövbe ettim yaklasık 2 aydır ne birinin elini tuttum nede ilişki düşündüm artık gerçekten istemediğimi tam düşünüyorum birileri bana bela olmaya çalışıyor. Erkekliğini söndürüyorum senden bir halt olmaz diyip yol verdiriyorum ama artık gücüm kalmadı sanki herkes benle yatmak için konusuyor gibi hissediyorum. Yok hissetmiyorum direkt öyle artık kendime zarar verme esiğindeyim ben birdaha biriyle beraber olmak istemiyorum bu bakire olmadığımı bilmemelerine rağmen teklif ediyor açık açık sanki bedava eskort var karsısında. Artık ask denen sey bu mu sizce? Gelen giden yap git ilişkisi yasıyor ve bu benim midemi bulandırıyor hadi onuda geçin adamın yatmadığı kadın olmamıs profilinde bile seks yapmamıs kız istiyor resmen çıldırıyorum. İş yerinde bana resmen usta evine teklif etti gelmem dedim. Eski sevgilim kızlığımı alan oda bunu yapmam dedi bende yapamazsın zaten diyince resmen ilişki istemiyorum seni istemiyorum a getirince engelledim. Diktirip artık kendimi komple ilişkiye kapatmalı mıyım? Düzgün insan aramaktan çok yoruldum

Güncellemeler
+1 yıl
Ustam benden 1 yas büyük (24) sırf evlilik niyeti için gelen neden yok anlamıyorum neden gerçek sevgi yok? 2 gün konusup 3. Gün mahrem seyler istiyorlar ben lazerim dısında oda mecbur diye oraya giderken bile utanıyorum 2 yıldır gitmeme rağmen utanıyorum geçmiyor. Bakire değilim evet kanama gelmiyor orada açık ama içimdeki kadın da bacım değil. Bir kere yasadım ve pişman oldum duygusal sevgi bosluğuma gelmişti gitmesin diye elimden geleni yaptım yine gitti ve anladımki herkes gidiyor artık
Güncellemeler
+1 yıl
Kimseyi mutlu etmek için kendimden artık ödün vermicem. Neyse konusuyor ediyor flört duruma getiriyor bunu istediğinde sırf hayır dediğim için kaçıyorlar. Bakire iken tüm sorun bu herhalde diyordum Şu an herşeyin farkındayım erkek aslında sevdiği için değil delik için uğraşıyor amacına ulastımı doydumu gidiyor artık hiç kimse için bunu yapmıcam birdaha gerekirse ömür boyu yalnız olmaya razıyım bana koymaz artık
Bakire değilim ama ilişki yaşamak istemiyorum. Erkekler neden bizi obje olarak görüyorlar?