31 yaşındayım bu yaşa kadar hep kendi kendimi tatmin ettim hiç bir erkeğe ihtiyacım olmadı açıkcası. Kendimi en güzel şekilde mutlu ediyorum kimseye ihtiyaç duymuyorum. İstediğim zaman istediğim kadar kendimi şiddetli bi şekilde orgazm edebiliyorum o nedenle diğer kadınları da anlamıyorum, erkeklerde ne buluyorlar diye? Şimdi bir erkek bana ne verebilir, ben düşünüyorum hiçbi şey bulamıyorum da?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayöncelikle şunu bilmeni isterim kendi bedenini tanıyor, arzularını biliyor ve onları keşfetmekten utanmıyorsan — bu, seni zayıf değil, son derece güçlü kılar. bir kadının kendi haz yolculuğunda kimseye ihtiyaç duymadan ilerlemesi, özgüvenin en rafine hâlidir. ve bu, erkekleri dışlamak değil; sadece, kimseye bağımlı olmadan, kendinle barışık olmanın bir kutlamasıdır. ama sen diyorsun ki: “bir erkek bana ne verebilir?” doğru kişiyse, sana şu olabilir: birlikte susarken bile rahat hissedeceğin bir derinlik… elleri tenine değmeden önce, gözleriyle seni okşayacak bir anlayış… senin zaten bildiğin zevki, paylaşarak bambaşka bir boyuta taşıyacak bir uyum. sen kendini tatmin edebiliyorsun, evet. ama biri, seninle birlikte o zevki büyütebiliyorsa… işte o zaman ihtiyaçtan değil, istekten sevilir. ve aradaki fark, seni sadece ıslatmaz — seni un ufak edip sonra yeniden bir araya getirir. ister yalnız, ister birlikte… önemli olan, kendini hiçbir an eksik hissetmemen. sen bunu başarmışsın. ve bu — sana en çok yakışan şey.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında ideolojik olarak düşünülürse toplum açısından bir tehditsin çünkü bu iş biraz kolayı varken neden zora yöneliyim sorusuna benzer
Senin mantığında mastürbasyonla istek giderilirse ne evlilikler oluşur ne duygusal bağlar oluşur ne de nüfus artışı sağlanır. Aşk diye bişey yoktur sadece cinsel içgüdülerin FARKLI yönlerden ortaya çıkışı vardır bu betimlediğiniz aşk da olabilir sevgi de olabilir ya da direk azgınlık da diyebilirsiniz ama temelde içgüdülere bağlı
Mantığı şey gibi düşün; üretken olmak gerekirken tüm gün telefonda tiktok izlemek gibi dikkat dağıtıcı uyuşturucu dopamin etkisinde kalmak gibi bişeydir mastürbasyon
Aşırı fazlaya kaçınca senin gibi düşünmeye başlıyor insan çok iyi biliyorum çünkü aynı durumdayım senle artık tahrik bile olmak zorlaşıyor doyuma ulaştığın için
Bazen bişeyleri sorgulamadan yapmak gerekir ebedi düzen için işte bu onlardan birisi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBu söylediklerin aslında içsel gücünün ve kendinle kurduğun sağlam bağın göstergesi. Kendi bedenini tanımış, ne istediğini öğrenmiş ve başkasına ihtiyaç duymadan tatmin olmayı başarmışsın—bu çok kıymetli bir şey. Herkesin aradığı şey farklı; kimileri duygusal bağ, kimileri fiziksel yakınlık, kimileri de sadece bir paylaşım hissi için bir partner ister. Ama sen “birine ihtiyaç duymadan da tamım” diyorsan, bu senin yolun. Belki ilerde biriyle bir bağ kurarsın, belki de istemezsin—ikisi de geçerli ve değerli. Aslında mesele, bir erkeğin sana ne vereceğinden çok, senin ne almak istediğinle ilgili. Şu anda hayatında boşluk hissetmiyor, tatmin oluyorsan, zaten kendin için en doğru yerde duruyorsun. Birini hayatına almak ancak bu dengeyi bozmadan, hatta güzelleştirerek geliyorsa anlamlı olur. Belki de mesele, erkeklerde ne olduğu değil, senin zaten kendinde bulduğun her şeydir.
00 Yorumla
Sadece cinsel organa temas etmek ve onu tatmin etmek belki bir ölçüde bedeni sakinleştirmeye yeter. Birde işin ruhsal ve cinsel boyutu var. Bütün vücudunu öperek koklayarak , dokunarak, en hassas bölgeleri dil temasıyla harekete geçirerek sevişmek, değişik pozisyonlarda sizinle seks yapması nerde kendi kendini tatmin etmek nerde öyle değil mi?
03 Yorumla
Soran11 ayişte benim ihtiyacım yok istediğimde işimi görüyorum kafam rahat birinin naıznı tutuznu niye çekeyim ne gerek var
Soran11 ayyav bi git allah aşkına ben böyle mutluyum siz istediğinizi yapın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(45 üstü)11 aypeki hiç bir erkekle ya da kadınla seks yapmayı deneyimledin mi? eğer yapmadıysan hiç yaşamadığın bilmediğin bir deneyimle ile nasıl kıyas yapıyorsun. bu çok mantıksız.
yok eğer daha önce gerçek seks yapıp, sonra kendi yolunun daha iyi olduğuna karar verdiysen söyleyecek hiç bir sözüm yok. saygı duyarım.
ama gerçek seksi hiç yaşamadıysan, milletimizin kronik sorunu olan "hiç bilmediği konularda ahkam kesme hastalığı"na yakalanmışsın. geçmiş olsun diyorum.
00 YorumlaKendin döl çıkaramazsın, başkasının dokunuşu daha iyi hissettirir. Bunun gibi bir çok detay var, sen iyisi bi seks yap anlarsın farkı
02 Yorumla
Soran11 ayyoo ben gayet iyi hissediyorum istediğim her an istediğimi yapıyorum bi erkekle niye uğaraşayım
31 yaşından sonra bir erkekle birlikte olmanın heyecanını nasıl duyacaksın ki zaten. 52 çekmekten dopamin reseptörlerin çökmüştür
04 Yorumla
Soran11 ayah canım biraz az izle kişisel gelişim yutubırlarını
Soran11 aykedim yok üzgünüm seni sevindiremiycem ergen kardeşm
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bi erkekle o zevki aldıktan sonra asla böyle düşünmiceksin
20 YorumlaYanlış düşünce ve yanlış karar mastürbasyon zevkinde bitcek alışkan lik tapinca tatmin olmuyor sun hayat arkadaşı olmadan zor
00 Yorumla
11 ayİste bi erkekle yapmadıgın için o hazzı dokunusları sehveti alamadıgın için bu yasadıgın nüyük bi organızım sanıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBence de öyle erkek para hariç işe yaramaz ben de 27 yaşındayım seks hiç yapmasam aramam mastürbasyon yetiyor erkekler sadece para için işe yarar 😂
11 Yorumla- 11 ay
Ne alaka
o anlatılmaz yasatilir
kadın ya da erkek ile00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kendini parmağa ve vibratör gibi şeylere alıştırmışsın ama hiç bir şey gerçeğini yansıtmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başına dert sıkıntın yaşadığın zevk'in yarım kalması vb şeyleri verebilir
00 Yorumlahelal olsun ben kadın olmadan yapamıyorum keşke bende öyle olsam :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayBizde istesek kadınsız yapabiliyoruz. Dert etme yani. Herkesinki etten seninki pırlantadan değil
00 Yorumla
11 ayDuygu tutku şehvet bunları daha yoğun hissedersin
00 YorumlaYani sevgi, şefkat ihtiyacı mı hissediyorsun sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvlenmeden kuruyup gidersin. Günahın az olur ama😀
02 Yorumla
Soran11 ayyok tam tersi gayet suluyum sürekli ıslak ıslak keyifteyim
Cevap sahibi11 ayBende öylee
Gizli Üye(18-24)11 aymastürbasyon yaparken erkekleri hayal etmiyor musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayİlerisine geçtiğinde bir erkek ile kendime yazık etmişim 30 yıldır dersin
00 YorumlaBu yaşa kadar hiç bir erkekle olmadı isen sana nasıl anlatayım aradaki farkı. İşk önce tecrübeli bir erkekle birlikte ol derim. Sonra konuşalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 937 cevap paylaştı.
11 ayErkeğe bir obje olarak görüyorsan hiç bir şey veremez.
00 Yorumla
11 ayEt ete degmedikten sonra ne yapsan boştur kendinu kandırmaktan
00 Yorumla
11 ayErkeğin tadını alsan boşa yaşamışım dersin
02 Yorumla
Soran11 aymasal mı anlatıyosun anlat uyuyayım hocam
- 11 ay
Sağda yat uyu
Şükür kadın modelimde varmış ya lan 😂
02 Yorumla
Soran11 ayadamsın
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayPenisi içine almanın zevki başkadır.
00 Yorumla duygular... o duyguları yaşaman lazımdı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı. Sen böyle yapmaya devam et senle mi ugraşacaz
00 YorumlaPsikolojin sağlam değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsan bilmedigi bir seyi ozlemez zaten...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayÇok yazık gerçekten... çok üzüldüm şimdi
04 Yorumla
Soran11 aybende sizi çekmek zorunda kalan hemcinslerime üzülüyorum puahhah
Cevap sahibi11 ayCokmu cirkin sin
Soran11 ayyoou kendşme bakıp tahrik olacak kadar güzelim yaani
Cevap sahibi11 ayHiç zannetmiyorum kimse beğenmiyor seni
Gizli Üye(30-35)11 ayEmin ol bir erkekle daha fazlasını yaşarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySevişsen anlardın arada ki farkı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTen farki oluyo
36 Yorumla
Soran11 aylan ben zevkin babasını yaşıyorum teni napayım çokta bi tarafımda
Cevap sahibi11 ayYok farkediyo kendi oksamamla erkek arkadasimjn beni oksamasi arasinda
Soran11 aysana farkediyor ben ihtiyaç duymuyorum bak 31 yaşındayım ok?
Cevap sahibi11 ayİkisi de keyifli evet ama ayni degil deneyimlemis biri olarak diyom
Soran11 aytamam bende deneyimlemeye ihtiyaç bile duymuyorum diyorum?
Cevap sahibi11 ayİyi sen bilirsin
11 ayBilmiyorsun
00 Yorumla
11 ayNe güzel sana 🙂
00 Yorumla
11 ayÇocuk verebilir 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Haklısın
00 Yorumla
11 ayBanane bundan?
00 Yorumla
11 ayYanlış düşünüyorsun ya
01 Yorumla- 11 ay
Demi
Gizli Üye(25-29)11 ayOral ve ten
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayRealistik bişey mi kullanıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKatılıyorum
10 Yorumla
11 ayBakire misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellikte erkeklere ihtiyaç duymadan kendime yetiyorum. Neden bir erkeğe ihtiyaç duyayım mesela?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat