Ben bakireyim sanırım bakireliğimi kaybedicem hamilelik riskim var şuanda hamileysem ben ölü bir insanım artık neyapıcam yardım edermisiniz cidden?:'(
Cevabın nedir?
+1 yılŞimdi kardeşim
Bu konuda bilgi sahibi olduğum için asla sana önyargılı davranmam
Öncelikle geçmiş olsun , telaşlanacak birşey yok.
Çünkü sıçratsa bile , içeri girmesi gerekli , içeri girip follopi tüplerine ulaşması gerekir.
Bununda olması
1. Penis ile
2. Parmaklama ile olur
İlki olmadı diyorsun ikincisi de
Sıçratma ile de olmaz , şimdi bakireysen eğer içeri girmesi ancak ve ancak parmaklaması ile olur
Çünkü çok zordur kızlık zarını aralamak.
Burdaki çoğu kadın kızlık zarını meyve suyunu açtığında karşısına çıkan güvenlik bandı şeklinde sanar.
Ama öyle değildir. Yarım ay şeklindedir , ama o yarım ayı açtırmak için çok uğraşmak gerekli.
Çok uğraştıktan sonra açtırıp oraya boşalıp içine doğru parmaklamadığı sürece hiçbirşey olmaz. Rahat olabilirsin.
Geçmiş olsun012 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır 1 gün geçti adetim ve ben doktordan habersiz adet söktürücü kullandım ve adet oldumazgebelik belirtileride var ya kendimi öldürücem ya da kendim i:'((((((((((
- +1 yıl
Kardeşim biraz şu gerginliğini ortadan kaldır önce...
Adetinin 1 gün gecikmesi kesinlikle psikolojinden
Gebelik belirtileri daha ortaya çıkmaz.
Eğer 14 gün geçer ve adet olmazsan eğer o zaman test yapıp kesin sonuca ulaşabilirdin.
Ama adet olduysan kesinlikle hamile değilsin.
Soran+1 yıl10 gün 1 gü değil
Soran+1 yıladetide bir ilaç içtim o yüzden oldum ve bunu içen hamile bir kadın bile olsa ade tolabilirmiş neyse eger canıma kıyarsam Allahım affetsin :'(
- +1 yıl
Stresten adetin gecikmiş.
Ama adet olduğuna göre , döllenmesi riskli yumurtaların atılmış , yani imkan kalmamış hamile kalmak için - +1 yıl
Yoo Asla affetmez bence.
Saçmalama bence artık.
Merak etme değilsin. 5 gün daha geçsin test yap
Soran+1 yılsiz hakkını helal edin okada sorularımı cevapladınız vaktinizi aldım Allahım inşallah affeder inşallah
- +1 yıl
adet gecikmesi senin gibi ben napacam nedecem diyip telaşnanan kızlarda psikolojiden gecikebiliyor
Soran+1 yılmerhaba benn hiç ilişki yaşlamdan önce 25 eylülde adettim 3 ekimde sevgilimle olduk25 ekimde adet olmam gerekirken 5 kasımda oldum o da tarlusal içtim.5 kasımda oldum 10 kasımda bittim. şimdi adetime bir hafta var ve ben cumartesi kan testi yaptırdım sonuc negati -02 doktor artık içini rahatlat hiç bişeyin yok kendinide koru dedi olsa çıkarmıydı bu verdğim tarihlere göre
- +1 yıl
Hiçbirşey olmaz. Hamile değilsin
Çok panik yapmışsın , biraz rahatla artık. Ve tavsiyem artık korunun
Soran+1 yılya şimdide sitede bşaka bişey okudum onu taktım olamazYA:'(
- +1 yıl
Sen bana yazsana bir burada konuşmayalım şunu
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Düşük yaptıran iğne var onu yaptıracaksın 5 haftaya kadar etkili yöntem..12 haftaya kadar da kürtaj imkanın var.. Bir ana bebek sağlığı merkezine gidip durumunu anlatacak ve yardım isteyeceksin..
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimvarsa şuanda 8 haftalık kürtaj olamam :'(
Soran+1 yılbaşka yöntem ne olabilir her türrlü kızlıgım gidecek değilmi :'((((((((((((((((((((
+1 yılSevgilinle sevis sonra bakireyim diye agla yok artık sen bakire degilsin dogur cocugu gunaha gunah ekleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılregl gününü bekle bakalım hemen telaş yapma böyle.
08 Yorumla
Soran+1 yıl10 gün geçtiş :'(
Cevap sahibi+1 yılTelaş- korkudan- endişeden gecikmiş olabilir mi? Test alıp hemen bana soncunu yazar mısın canım?
Soran+1 yılCanm 10tane test yaptım hepsi negatif bir tane pozitifti ben adet olamıyorum diye doktordan izinsiz tarlusal adet söktürücü içtim ve 10gün sonra oldum 5kasom da adetlendim 7kasımfs karından muayene oldum acaba üstüne görme mi diye hani gebelik kesesi görüşür diye bişi çıkmadı Allah'ın izni ile bugün son kez doktora gidiyorum kan testi yaptırmaya dualarını eksik etme Allah rızası içim yarın yazcam haberi
Cevap sahibi+1 yılçok çok sevindim canım. Hadi geçmiş olsun. İnş. atllatacaksın bunu böylece.
Ama bir daha dikkat et sakın bu hataya düşme. Evlenmeden yakınlaşma aman.
Soran+1 yılASLA ASLA
Soran+1 yılSANA NERDEN ULAŞABİLİRM BEN ÇOK KÖTÜYÜM BUUGÜN KAN TESTİ YAPTIRACAM KENDİMİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM :'('''((
Cevap sahibi+1 yılhemen bana yaz. açıyorum.
Soran+1 yılyazım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
34Cevap
Bişey soylicem sen hamileysen bende doğum yaparım la delimisin sen :) bakireysen seks yapmadın demektir öyleyse hamile deilsin şırıngayla enjekte etmediysen eğer :) 10 günde falanda anlaşılmaz zaten :))) yaşın kaç senin penisinin başını yaladım hamile kalır mıyım diyen kızınki kadar risk var sadece korkma hmile deilsin...
10 Yorumla
+1 yılEvet beyler bayanlar meryem ana bizim ulkemizde yasiyor...
40 Yorumla
+1 yılbakir emisin degıl mısın
hamıle mısın degıl mısın
önce sen bı karar versen ? :ASD:F:G11 Yorumla- +1 yıl
5549a mesaj at bakire misin? hamile misin öğrennn :D
+1 yılBakireysen nasıl hamilesin, bakire değilsen nasıl bakireliğini kaybedeceksin acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimle çok iğrenç bir olay geçirdim boşlırken orama sıçrattı ve hamile olma iihtimalşim var eger hamileyseö çocugu düşürmek zorundayım belkide kendimi ölfdürmek :'(
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani yapacağını yaparken birşey yok da kızlık gidince mi böyle oluyor. Çok ilginç bir yaşam tarzınız var
10 Yorumla
+1 yılSonuç olarak jinekolog değiliz napalım çocuğu mu alalım onu mu istiyon
cayırt00 YorumlaBakire olan bir insan hamile kalamaz ! Hamile olman için kadın olman zarın yırtılması bakireliğin gitmiş olması gerek kim yaptıysa yapış yakasına doktora git baksın gizliden
00 Yorumla
+1 yılaynı senin durumunu yaşayan arkadaşım var ve oda senin gibi kendini heder etti. sonrada hamile olmadığını anladı
02 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba benn hiç ilişki yaşlamdan önce 25 eylülde adettim 3 ekimde sevgilimle olduk25 ekimde adet olmam gerekirken 5 kasımda oldum o da tarlusal içtim.5 kasımda oldum 10 kasımda bittim. şimdi adetime bir hafta var ve ben cumartesi kan testi yaptırdım sonuc negati -02 doktor artık içini rahatlat hiç bişeyin yok kendinide koru dedi olsa çıkarmıydı bu verdğim tarihlere göre
- +1 yıl
kızım adet psikoloji birşey hemde. korkup hamilemiyim desen bile adetin geçikir. sevgilinin aletini vajinana sürmede birdaha böyla saçma sapan korkular yaşama :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirşey olmaz baban kızarsa baba bakireyim nasıl girmiş o çocuk oraya bende bilmiyorum dersin dua ette bebe dile gelmesin :D
00 Yorumla
+1 yılnsaıl bakıreysen hamıle olamazsın cunku döller o zardan geçemezki
09 Yorumla
Soran+1 yılmalesef olabilir bugün kan testi vericem bugün herşey çıkacak :'( hamilelik belirtilerimde var
- +1 yıl
ya sen varya malsın mal zar delinmeden hamile olamazsın mal
Soran+1 yılbugün herşey belli olucak ve ilk işim buraya yazmak olucak ve ben ne yapıcam çok pişmanım :'(
- +1 yıl
ne yaptında böyle dusunuyorsun onu anlat önce
Soran+1 yılben yatakta uzanıyodum oda sürtünürken tutamadı boşaldı. :'( bakireyim ama o deliklerden kaçmasından korkuyorum.'(
- +1 yıl
ulan mmadem içine girmicek nıye kilodunu cıkartıyorsunki
Soran+1 yıl:(((( işte bu yüzden korkuyorum
- +1 yıl
ama korkma o döller zardan gecmesi mümkün degıl
Soran+1 yılinşallah geeçen hafta hastanede idrar testi yaptırdım:(iltihap idrar iltihabı çıktı int bkaıyorum da hamile kadınların iilk belirtiisi ltihapmış :'(
+1 yılbir b*k anlamadım bakıresın kaybedecen hamilelik riskin var, meryem ana misin sen? kutsal bakire
16 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimle çok iğrenç bir olay geçirdim boşlırken orama sıçrattı ve hamile olma iihtimalşim var eger hamileyseö çocugu düşürmek zorundayım belkide kendimi ölfdürmek :'(
- +1 yıl
sacmalama ya sıcramayla bakıre kalmak mı varmıs, hadi sende cenabet şansı var diyelim , gider aldırırsın niye kendini öldürüyon
Soran+1 yılkızlıgım gidecek ben kendimide öldürüm çok pğişmanım aldırırmıyım hastaneye gidemem ben kendşm ilaçlarla düşürüürö :'(
- +1 yıl
haaa bide cinsel birlesme olmada sıcradı yanii, bişey olmaz ya takma kafana
Soran+1 yılsadece sürtünd ve tutamadı kendini boşaldı
- +1 yıl
hahah o nasıl cocukmus ole 20 yıldır o anı beklıyomus cocuk
kızım mantık hatan var ilişkiye girdiysen hamile bile kalmazsan bakire değilsin hamile kalırsan pipiyi tutmusun yani.
00 YorumlaAllah yardımcın olsun korkma birdahada oyle aptallık yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen manyakmısın * daha konuyu yazmadan yardım edin diyon müneccimmiyiz be vermeseydin sende elaleme
12 Yorumla
Soran+1 yılbakireyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sevgilimle çok iğrenç bir olay geçirdim boşlırken orama sıçrattı ve hamile olma iihtimalşim var eger hamileyseö çocugu düşürmek zorundayım belkide kendimi ölfdürmek :'(
Cevap sahibi+1 yılkorunsaydın ya salak ertesi gün hapı al eczaneden
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe demek istediğini bile anlamadım be guzelim. Iliskiye girmeden mi hamile kalma riskin var
00 YorumlaO nasıl oluyor ben birşey anlamadım rüyandamı hamile kaldın. :-)
00 Yorumla
+1 yılSoruda çelişki var
Bakireyim sanırım bakireliğimi kaybedicem hamilelik riskim var00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı. Bitmediniz bir türlü bıktık sizden şu gizlenme olayı yasaklansa keşke
00 Yorumlasen bir salaksın. dünden beridir bu soruyu soruyorsun, yazık senin sevgiline.
01 Yorumla
Soran+1 yılben mi salapım ayrıca dünden beri sormuyoru m ve benim sevgşlim salak ondna ayrıldım bööle bişi oldugunu anlayınca çıkarttım hayattımdan bidaha beni asla aramdı şerefsiz hayatımdaykende yardım etmiyodu bile bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin sürtünmeyle ilişki denedin oda organının üstüne boşaldı sende korkuyosun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılevet :'(
Soran+1 yıltam 10 gün adetim geçt,
Cevap sahibi+1 yılİyi halt yedin hemen eczaneye git test yap.
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Bakireysen hamile olduğun kanısına nerden vardın?
020 Yorumla
Soran+1 yıltest te silik bir cizgi var sanki ya da psikolojim alt üst anlamadım atsam anlarmısınız ki resmi :(
Soran+1 yıl10 tane yaptım 8 i negatif 1i pozitif şimdikide silik :'((( psikolojim alt üst çok pşişmanım
Soran+1 yıliçim de tüm kuşkular var 1 buçuk aydır yaşayan ölüyüm
Soran+1 yılbenim içimde hep va kaldı Allahım affetsin hakkınızı helal edin eger öyle bişi varsa kendimi hiç affetmicem
Soran+1 yılçözüme ne evet var kendimi öldürücem.'(((((((((
Soran+1 yıl10 gün geçti hamile olan bayanlar bile adet görebiliyormuş düznli eger varsa ben bititm
Soran+1 yılbiitm benim şuanda okadar pskolojim boxukki kendimi öldürebilitm:'(
Soran+1 yıleger öleysem asla asla kendimi affetmicem onu geçtim hayarımı karartım ben asla böle bişi yapmma diyendendim büyük konultum çok kötüyüm ailem duysa kalo krizinden gider :'(((((((((((
Soran+1 yıl@Amoun sen gerçekten çok iyi görüşlü birisn ama ben hatamı yaptıgım için okadar pişmanımki sana anlatamam ben naptım bilmiyorum evimde nefes alamıyorum işyerimde hzurlu değilim her saniyem düşünmek aglamak zaman kısa hayatm mahvoldu mahvoldu ya kendimi öldürücem ya ölücem :'Ş (
Soran+1 yıl:( inşallah nolur duat et kan testi aileye gidiyormuş bid :( yaptırmak istiyorum korkumdan olmuyo
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. hiç birşey anlamadım valla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir de Oksijen sarhoş etmez diyorlar.
00 Yorumla
+1 yılmeryem ana mı sandın kendini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ne zaman gireceksin?
02 Yorumla
Soran+1 yılasla girmicem asla
- +1 yıl
Tam olarak ne sormak istiyorsun?
+1 yılÖlmüşsun sen zaten 😂
00 YorumlaBu nasıl bir kafa anlamadık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBakireysen nasıl hamile oluyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir , Teknik olarak mümkün
+1 yılO haltı yemeden önce düşünücektin :(
10 Yorumlailişki yaşamadan nasıl hamile kaldın
01 Yorumla
+1 yılSenin ruhun bakire değil oran olsa ne olacak
00 Yorumlaitina ile sanaldan sipariş alınır canım
00 Yorumlabişey olmamış
panik yapma00 Yorumlakendı kendınemı kaldın yoksa ruyandamı gördunn
012 Yorumla
Soran+1 yılhayır bakireyim sadece sıçradı 10 gün adetim gecikti ve hamileysem eger yaşayan bir ölüyüm :'((
Soran+1 yılgirmedi ama sürtünürken boşaldı çok pişmanım
Soran+1 yılbilmiyorum bidopğruldum aralarında vardı
Soran+1 yılben bakireyim
Soran+1 yılgirmiş olur göremedim
+1 yılbakire olup nasıl hamile olabiliyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBakire ama hamile enterasann
00 Yorumla
+1 yılBakireysen hamile kalmazsın merak etme
02 Yorumla
- +1 yıl
Doğru olsa çıkardı
git hamilelik testi yaptır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oldu ki olayı anlatır mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin ol öyle bişey yoktur kesin, telaş etme hemen
012 Yorumla
Soran+1 yılçok korkuyorum sevgilimle çok iğrenç bir olay geçirdim boşlırken orama sıçrattı ve hamile olma iihtimalşim var eger hamileyseö çocugu düşürmek zorundayım belkide kendimi ölfdürmek :'(
Cevap sahibi+1 yılherkese kopyala yapıştır yapmışsın bu ne ya?
Soran+1 yılherkes sorduben de yazdım :(
Cevap sahibi+1 yılneyse, bence üzülme korkacak bişey yok
Soran+1 yılbenim içimdeki ses var diyor v öyle bişi varsa asla affedemem kendimi
Cevap sahibi+1 yılKorkma ya öyle bişey olurmu hiç
Soran+1 yılaffedsin Allah sizde hakkınızı jelal edin :'(
Cevap sahibi+1 yılo nasıl söz biraz sakin ol ve üzülmeyi bırak bence
Soran+1 yılNASIL ANLAMADIM
Cevap sahibi+1 yılyani üzülme diyorum boş yere hamile falan değilsindir kesin. bana yazabilirsin istersen.
Soran+1 yılnasıl yazıcam benim bugüün çıkacak spnucum
Cevap sahibi+1 yılbana mesaj olarak yazıcaksın iştee
+1 yılNasil oluyor yani?
00 YorumlaNe diyon?
00 Yorumla
+1 yılAnlayan var mı?
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 vv
Cevap sahibi+1 yılSoru nedir, tam olarak ne oldu?
Gizli Üye(36-45)+1 yıldetaylar nerde
00 Yorumla
+1 yıl%90 Kalmazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah bugün doktora gidicem kan testi cvermeye bakalım çıkıcak mı teşşekkür ederim ön yargılı olmadıgın için :'(
- +1 yıl
%100 ve normal gerçek birleşmelerde bile 5-10 denemede zor hamile kalırsın.
O iş o kadar kolay değil.
Sormak istediğini mesaj atabilirsin.
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakireyim sanırım bakireliğimi kaybedicem hamilelik riskim var şuanda hamileysem ben ölü bir insanım artık neyapıcam yardım edermisiniz cidden?:'(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler