Hamileyim ben şimdi napicam? Ölmek istiyorum?

Arkadaslar bir sorum var. 1.5 ay önce bir çocukla anal iliskiye girdim vajina ağzıma boşaldı bakireyim ama hamile kaldım. Şimdi ben napicam sadece 1 kez görüştüm onunla ve 1 kez yaşadık bunu kadere bakın ya. Çocukla olan bütün iletisimimi kesmistim. O da burada yasio tabi yurtdisina gidecekti gitmedyse. Psikolojm çok bozuldu. Kurtajdan çok korkuorm bu bebeği doguramam. Ailem mahveder beni. Tek basimayim o kadar yalnızım ki. Hiç kimseye anlatabilecegim birşey degil bu. Çocuk çok zengin. Onunla evlenmek için bunu yaptigimi düşünecek inanmicak belki çocuğun ondan olduguna. O yüzden ona gitmek istemiorm. Ondan baskasyla olmadım öncesinde 3 ay önce falan baskasyla oldum ama adet görmüştüm sonrasında da kimseyle olmadım. Çocuk kesinlikle onun. Nolur yardım edin. Dayamiorm daha fazla. Önümde çok önemli bir sınavım var tüm motivasyonum kırıldı. bir tavsiye verin ve lütfen yapmadan önce dusunseydin falan demeyin oldu işte artık ne kadar pişman olsam da faydası yok. Kürtaj olursam bekaretim de gidecek ben bunu ilk kez bir erkekle yaşamak isterdm hayallerim herseym dünyam yikıldı ölmek istiorm
Güncellemeler
+1 yıl
ben bunu tek başıma yapmadım. bir erkekle yaptım o şimdi baskalariyla yatıp kalkio belki. bu sizi daha çok mutlu ediyor dimi bir kadının ezilmesi erkeğin sefa sürmesi. kendimi öldürmekten başka çarem olmadığını biliyorum çünkü sizin gibi insanlarla aynı ülkede nefes almak, o tiksinc orumcek beyinlerinizin benim hayatıma laf edecek cümleleri uretmesini görmek duymak bilmek istmyrm. Benm nasıl bir insan olduğumu bilmeden hakkımda hukmu verdiniz. Allah da sizi bununla yargilasin
Hamileyim ben şimdi napicam? Ölmek istiyorum?