Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce bir nefes al sakin ol bakalım, tamam yaşadığın durum zor ama sende o kadar güçsüz bir bayana benzemiyosun ki canına kıymaya değmez herşeyin bir çözümü bulunur.. bence öncelikle dokturunla dürüstçe konuş derim çünkü biliyorsun belirli bir aydan sonra kürtaj yapılması kesinlikle doğrı değil öncelikle ne derece vahim bir durum bu onu öğrenmek gerek, daha sonra aynen seninde dediğin gibi burdaki suçlu tek sen değilsin o çocuğu al karşına adam gibi oturup bundan sonraki planınızı konuşun.. para mı gerekli git çocuktan iste ki biraz yardımcı olmak isterse ve akıllıysa sana yardımcı olucaktır zaten aslada sıkılıp ezilme bütün yüküde omuzlarında hissetme bu sadece senin değil ikinizinde sorunu şu an..
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gercekten
Cevap sahibi+1 yılHerkes hergün neler neler yaşıyo ölüm yok ki sonunda bir çözüm bulunamasın :) o yüzden topla kendini bakalım sonrada harekete geç haydi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuga ulaş hamıleyım de. Cocugu aldırmaya yardımcı olmazsan rezıl ederım senı de gerekırse.. İlişki istemedgnı evlenmek ve cocuguda ıstemedgnı söyle.. Vakıt geçmeden aldırmak ıstedgnı söyle. Vakıt geçerse bela olur cunku aldıramazsın. Durma bacım hala duruyosun ara çocugu hamileyim gerekırse dna testi yaparım de. Sana bulasmaya nıyetım yok cocgu aldırana kdr destek ol yanımda ytr de. Sonrada asla arama.. Yapıcak bşey yk olmusla ölmse çare yok. bekaretı bir şekılde halledersın ilerde. Düzgün bir insan olmaya karar verip oldgn sürece Bırak Allahla senın aranda kalsın..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol kardeşim Allah razı olsun senden.
Cevap sahibi+1 yılAllah hepımızden razı olsun..
bunun başka bir yolu yok. 2 ihtimal var. ya çocukla konuşup evleneceksiniz. ya da gizlice çocuğu aldıracaksın kimsenin haberi olmayacak. kimsenin sana bu iki yoldan başka birini bulabileceğini sanmıyorum. mantıklı düşün ve kararını ver. ve bunu dünyanın sonu olarak görme. olan olmuş artık bir karar verip hayatını yoluna koymaya çalış.
110 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu dünyaya getirmek istemiorm. Hayatım mahvolur cnku yaşım daha çok genç. Çocuk çok zengin kalkip bir de evlenelim diyemem hadi sevgilim olsa neyse. Ama parası yüzünden olduğunu sanicak. Bu çirkin duruma dusecegime ölürüm daha iyi. Çocuğu aldirmak için param yok yanımda olacak biri yok kafayı yemek uzereyim
- +1 yıl
sakin ol. parayı o çocuktan iste. seninle böyle bişeyler yapmayı biliyor şimdi adam olup yanında olmak zorunda. çekip konuşursun düzgünce. bak böyle böyle bir durum oldu. benim derdim seninle evlenmek seni buna zorlamak falan değil. biz bu işi birlikte yaptık. şimdi senin yardımına ihtiyacım var. çocuğu aldıracağım ve bu iş bitecek. bu süreçte maddi ve manevi olarak yanımda olmanı istiyorum. ondan sonra zaten görüşmeyiz. benim amacım başımdaki beladan kurtulmak. bunda benim olduğu kadar seninde suçun var. lütfen bu yüzden yanımda ol dersin. düzgünce konuşursun. o da zaten insansa anlayış gösterir. evlenmese bile parayı verip yanında gelip bu işi halledersiniz.
Soran+1 yılKeşke yazmasaydim buraya. Neyse ki sen gerçekten iyi bir insan çıktın. Kendimi öldurucem zaten aglamaktan bitap düştüm. Ailemin karnimda çocukla ölďügumü bilmesini istemiorm. Teşekkür ederim gerçekten Sağol.
- +1 yıl
sana bir soru soracağım sen bana cevap ver. azıcık mantıklı bir insansan sorduğum sorudan ne demek istediğimi anlarsın zaten. bir sokaktan geçerken evlerin bahçelerindeki köpekler sana havladığı zaman sen onlara aldırış ediyor musun? (yazdığın güncellemeye itafen sordum bu soruyu)
Soran+1 yılSenin gibi insanlarin hala var olduğunu bilmek beni gerçekten mutlu etti çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim içini biraz rahatlatabilmişsem ne mutlu bana. lütfen dediklerimi iyice düşün. intihar falan edecek kadar aciz bir insan olduğunu düşünmüyorum gayet mantıklısın. sadece biraz kafan karışmış. geçmeyecek hiçbir dert yok bu dünyada. atıyorum bundan 5-6 sene sonra evlendiğinde ve asıl çocuğunu kucağına aldığın günlerde şu an ki derdinin aklının ucundan bile geçeceğini sanmıyorum. aklına gelirsede l*n ne günlerdi be diye düşünüp gülümsersin en fazla.
Soran+1 yılSabahtan beri agliorm o kadar caresizdm ki bu iyiliğini hiç unutmucam. Tek bir arkadaşım bile yok paylasabilecegm beni o kadar rahatlattn ki. Yarın ilk isim o çocuğu bulmak olucak. Umarım ters bir tepkiyle karsilasmam. Karsilasirsam yaşama dair herseyim bitecek ipin ucunda yasiormusum gibi sanki.
- +1 yıl
bir arkadaşımın arkadaşının başına aynısı gelmişti. arkadaşımda ona destek olmuştu. ikiside kız bu arada. o anlattı oradan biliyorum bende. çocuk kızın yanında olmadı. ne halin varsa gör nasıl olsa doğuramazsın doğrursan bakmam çile çekersin ömrün boyunca demişti. kızda borç para buldu biraz arkadaşımda yardım etti falan gittiler aldırdılar çocuğu. kimsenin ruhu bile duymadı. şimdi normal bir hayat yaşıyor aklına bile gelmiyordur o günler. sen ondan daha şanslısın çünkü belkide yardım edecek sana. kötü şeyler düşünmeyi bırak artık. allah çözümsüz dert vermesin. bak insanlar lösemiyle uğraşıyor organ nakli bekliyorlar çaresizce. sen kurtulacaksın bu dertten ve bitecek.
Soran+1 yılAllah herkesin yardımcısı olsun. senin sevdklerinin başına böyle kötü birsey glmez inşallah. Bu bana hayatımın dersi oldu.
- +1 yıl
sağol inşallah tabi kötü bişey. önemli olan yaptığımız hatalardan ders çıkarmak. aynı hataya tekrar düşmeyeceğine eminim. herşey güzel olur zamanla sadece sakin ol ve ona göre adımlar at. öyle intihar edicem böyle yaşayamam falan dersen kendini bırakırsan olmaz. kimler ne sorunları aşıyor ben mi bunu aşamicam demen lazım.
Önüne bir kağıt bir kalem al ve şu an bulunduğun durumu değerlendir. Seçenekleri yaz ihtimalleri herşeyi gözden geçir. En mantıklı olanına karar ver. Şimdi bu olay sana özel olduğu için neler yapacağına sen karar vereceksin. Bir sürü değişik yollar çıkabilir karşına ama ne olursa olsun. En sonunda bir cana kıyma olmasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak bu yazdıklarında bir çelişki var öncelikle, biriyle analdan ilişkiye giriyorsun bakireyim ve kendimi eşime saklayacağım diyorsun bu nasıl bir çelişkidir? analdan yaptın diye bakire mi sayılacaksın yani? bence şimdi bile bakire değilsin sen. gel gelelim yaptığın hataya, önce bu yaşadıkların sana ders olsun. her erkeğe güvenmemen gerek ve önce senin kendini koruman gerek. böyle bişey yapacaksın bari kendini koruman gerekirdi her ihtimale karşı. olmuş madem bir kere bunu doğuramazsın da diyorsun o zaman kürtaj yaptırmak zorundasın. geç olmadan git ve yaptır. bebeği doğurursan ne rahat bir hayat sürebilirsin ne okuyabilirsin ne meslek edinebilirsin ne de insanların hakkındaki yargılarını değiştirebilirsin. kimseye belli etmeden git ve kürtaj yaptır o yüzden. geç olmadan yap ama acele et.
40 YorumlaArkadasim.
olan olmus şu an bunun cozumune bakman gerek bu cocugu dogurman şu an icin mumkun degil kurtaj olman sart ama tabiki karar senin eger cocugun babasi kabul edip yildirim nikahi kiyarsaniz durumu kurtmarma sansin da var. Gercekten zor bir durum yargilamak bize dusmez hangimiz gunahsiziz..20 YorumlaSen ne diyon yaa daha tanimadigin seni tanimayan biriyle beraber oluyosun. Zengin oldugu ocin hamile kaldigimi dusuncek diyosun. Bekaretim bozulmadi 3 ay once baskasiyla oldum diyosun. Kurtaj olursam kizlik zarim bozulcak bunu bir erkekle yasamak istiyorum diyosun bn sana daha ne diyim. Ayiplamiyorum belki birgün benimde bir kiz cocugum olur diye ama sana cok acidim ailene acidim. Ve sana artik kimsenin yardim edemeyecegini dusunuyorum. Bazilariba MUSTAHAK iste
40 Yorumla10 haftaya kadar aldırabilirsin bebeği kürtajdan korkma bekaretin bozulmadanda kürtaj olmanın yolları var. Güçlü ol. Git bir jinekologla konuş burada milletin sana sana küfretmesi ayıplaması hoşuna mı gidiyor? Doğum doktorun sana yolu gösterecektir. Yasalara göre evli değilsen ve 18 yaşından büyüksen hakların gizli tutuluyor. Lütfen çabuk kararını ver Rabbim yardımcın olsun.
10 Yorumla
+1 yılİlk kez bir erkekle mi yaşamak istiyorsun? Kızım sen yaşayacağını yaşamışsın zaten. Daha hayali mayali mi kalmış bu işin? Tek fark önden yapıyor olman olacak. Zar parçası yerine karnındaki bebeği düşün. Onu istiyor musun? Ona bakabilecek misin? Ayrıca çocuğun babası da öyle elini kolunu sallaya sallaya gidemez. Onunla beraber yemişsiniz bu haltı. Benden değil derse de bir DNA testi ile çözülecek bir olay bu.
10 Yorumla
+1 yılÇocuğunu aldırman taraftarı değilim. 9 ay farklı bir yere git ve çocuğu sezeryan ile doğur. Ama o bebeğin canını alma. Günah kardeşim. Adam öldürmenin günahı nasılsa , bebek öldürmenin günahı da aynı. Hele senin canından birini öldüreceksin. Bunu iyi düşün. Yıllar sonra hep o an aklına gelir. Rüyalarına girer. Her şeyin hesabı vardır. Önemli olan fanilerden azar yemek mi? AHİRETTE hesap vermek mi? ikisini bence bir düşün derim.
20 YorumlaGuiness rekorlar kitaplarına adını orgazm sonrası olarak kazısınlar.. Diyorsun ki ; Himen ( kızlık zarı ) kaybetmeden gebe oluyorum.. Enfes bir durum , siz ne düşünüyorsunuz? ..
Gebelik testinde yoksa 3'er pembe baloncukmu çıktı..
2,3 cm içeride olan zara dokunulmadan hamile kalınması olasılık değildir..
Senin bebek bakasın gelmiş..01 Yorumla- +1 yıl
Efenim Saçmalamayin Isterseniz evet himen (kızlık zarı) bozulmadan hamile kalınabilir. Internette araştırabilir yahut bir jinekoloğa sorabilirsiniz.
+1 yıl80 Yorumlaİlk kez bir erkekle yaşamak istiyorum demişsin. Maşallah anal oral vajinaya boşalma. Kim bilir kimi kandırıcaktın bakireyim diye. İlk buluşmada anal Yaptığın adam çocuğunun babası;)) Şimdi anal orala gerek yok doya doya yap istediğini artık.
37 Yorumla
Soran+1 yılBen hayatım boyunca kimseyi ama kimseyi kandirmadigim için yalnızım. Kimsenin hayatını bilmeden kimseyi yargilayamazsin. Birilerini kandırmak için kizligimi saklamadm ben.
Soran+1 yılKorkmuorm bekaretimi kaybetmekten sadece ilk kez bir erkegn ordan girmesi nasıl birsey onu merak ediorum. Ayrıca asla ve asla hayatıma giren kimseden saklamam anal ilişkim olduğunu. Evlenmeden önce de söylerim ona göre kabul ederse beni o şekilde öyle evlenirm die düşündüm hep. Aksinı kesinlikle düşünmedim. Evlenecegim kişiye önceki iliskilerimi anlatirim ama kizligimi sadece sana ayirdim bunu başkası yapmadı demek istedim. Kimseyi kandırmak tertemiz olduğumu söylemek aklmin ucundan bile geçmedi. Hatta kizligmn da bozuldugunu bile soyleyebilirdm kabul eder evlenirsek de ona o gece onu yasamadgmi o bozarken ogrenirdi
- +1 yıl
Kızlığımı sadece sana ayırdım ne demek ya!!! Kızlık demek çok özel bir zevk değil onun bir anlamı var kimseyle yatmadım demek. sana bir şey söylim bâkire Değilim diyerek seni kabul edecek erkek çok, ama kızlığımı bozdurmadan anal Yaptım diyerek kabul edecek erkek çok zor bulursun. Ayrıca o kadar dürüstsün hiç bişeyi saklamıyorsun normal ilişkiye gir. evleneceğin adamdan saklamıycaksın nede olsa.
Soran+1 yılBilmeden gormden insanları yargilamak çok kolay dmi. Ben 6 yaşında iken bir akrabam tarafndan anal iliskiye zorlandm bunu anlattgm ilk sevglim madem olmus benmle bunu yasa bu korkunu atlatmana yardım eder sana unuttururum herseyi dedi ama ben istemedm zorladı beni ve yaptı kendmi ona mecburmus gbi hissettm sonrasinda cahillik bu ya. Ailesyle tanistirdi evlenicez dedi ve sonra beni aldatti ben bir sonraki hayatima giren erkeğe de bu olayı anlattm cinsellik yaşamak istemediğimi cinsellkten sogudugmu anlattm tamam dedi seninle ciddi dusunuorm dedi aylarca elini sürmedi bana aşık oldum ona. Evlenmeyi dusunuodk ailemle tanıştı bende ona haksızlık etmemek için ve o gerçekten de beni sevdgi deger verdigi için birlikte olma isteğini kabul ettm kizligini bozmak istemiorm bu evlilige saklanmali die dusunuorm die cevap vermedi onunla da anal yaptm bir süre. Sonra kendi ailesiyle tanıştırmaya gelince ben daha once bişey yaşamış kizla evlenmek istemem dedi beni bıraktı.
Soran+1 yılBeni bozmadi cnku evlenmek istemiodu ben bunu anlayamadim işte. Ve sonrasında duygusal anlamda coktum psikolojik tedavi gordm 2 yıl. Ve karşıma sevebilecegm biri çıktı dedim herseyimiz çok uyumluydu. Daha önceden yaşadıgm şeyleri ona da anlattm ve beni böyle kabul etti kizligima da dokunmucagini söyledi evlenene kadar anal yapalım dedi tamam dedim. Sonra beni bir arkadaşımla aldatti ve hayatımdan çekip gitti bunun üzerinden 3 ay geçti ve bu olay yaşandı. Benm psikolojim gerçekten bitik bir halde anlio musun kaybedecek birşeyim kaldiysa o da ben öldükten sonra ailemin arkasından konuşulması meselesi. Kizligim bozulmadan hamile kaldm evet hayatimda hiç bir erkek tarafindan orgazm yasamadim. Sırf onlari sevdgm için yaptm. Ve her kadın o kizligin bozulması anını o ana kadar merak eder. Benmkisi de öyle birşey işte. Masum biri olarak olmucem cehennemin de dibine kadar yolum var ama şimdiye kadar kimseyi incitmedim uzmedim zarar vermedim kimsenin hakkını yemedim içim rahat. Bu kadar.
- +1 yıl
Bak madem birincide kandırıldın ikincide de kandırıldın ya ozaman hiç bir şekilde anal falan yaptırma evlenene kadar. çok sevdiğine inanıyorsan her şeyi evliliğe sakla. madem bu kadar çöktün psikolojik tedavi gördün, o zaman bu konuda hassaslaşırdın senden ne olursa olsun anal isteyen biriyle evlilik Düşünmezdin o zaman. her neyse bunlar beni ilgilendirmez. ama şu yazdıkların bu sorunun mantıklı olduğu anlamına gelmiyor.
+1 yılson cümle çok acıklı geldi bana, bakireymiş arkadaş, hamile kalmış ama analdan yaptığı için hala bakire oluyor, bekareti bozulurmuş kürtaj olursa, hayalleri dünyası herşeyi yıkılmış. gözlerim doldu okurken büyük dram.
30 YorumlaOncelikle bir aakin ol. Hayatta boyle seyler olabilir sinav onceligini anliyorum ki gencsin bizde o yaslarda hata yaptik. Simdi sen bu cocukla zaten bir gelecek kurmak istemiyorsun yani evlilkkle sinuclansa bile sonu mursuz bitecek. Cocuguda istemiyorsun cunku hem cok gensin hemde yaaak bir iliskiden olma tek caren cocugu ozel polikinlikte cok gecmeden aldirman sinavi kazanman sonra bekaretin icin ufakk bir operasyonla dikktrimen ayrinti icin ozelden yazabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal oral vajina... nerden hamile kaldığını bile anlamadım ben
84 Yorumla
Soran+1 yılAnal yaptık ama vajina girişime boşaldı içime girmiş spermler test yaptrdm hamile cktm
Cevap sahibi+1 yılBu çok kötü gerçekten. Yaşın kaç?
Soran+1 yıl22 yasindaym
Cevap sahibi+1 yılÇok küçük değilsin. sakın aklına ölümle ilgili şeyler getirme. Babasını bul ve anlat durumu. Muhtemelen aldırmanı isteyecektir zaten. Aldırıp yoluna devam edeceksin... Geçmiş olsun :(
Arkadaşım merhaba.
Olan olmuş, çaresini düşünmek lazım.
Çocuk ile konuş, tek başına yüklenme tüm sorumluluğu.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmuş ölmek falan saçma saçma konuşma karnındaki cenin canlanmadan o işi bitir. Bekaret falan kalmadı zaten düşünme git doktora yaşın yetiyordur zaten aldır hemen o çocuğunda vebaline girme. Maddi yandan sorun yaşıyorsan çocuğa ulaşmayı dene diyeceğim ama çocuk kabul etmez diye düşünüyorum sonuö olarak anal ilişkiden olmuş senin suçun der. Bana göre git aldır hemen hiç vakit kaybetme. Yeni hayatında başarılar
00 Yorumla
+1 yılKendini öldürürsen bu mesele kapanacak ve ailenin hiç haberi olmayacak mı sanıyorsun?
Öyle sanıyorsan eğer yanılıyorsun... Böyle bir adım atman aileni büsbütün perişan eder ki, artık bu durumu telafi etme imkanın bile olmaz...
Aklını başına devşir!10 Yorumla
+1 yılYaparken buraya yazma yaptıktan sonra ceremesini buraya yaz ya paşa paşa doğuracaksın ya da Allah'ın verip Allah'ın aldığı canı sen alacaksın ki bu da günah sana ders olsun
51 Yorumla- +1 yıl
Güncellemene cevap yazıyorum
1 Benimle aynı ülkede yaşamıyorsun zaten
2 evlenmeden iliskiye girip hamile kalip buraya yazmandaki amaç ne milletin neler diyeceği belli
3 evlenmeden iliski yasamıssın sizin gibi insanlarla ayni ulkede yasamaktan tiksiniyorum diyorsun asıl onlar senin gibilerle ayni ülkede yasamaktan tiksiniyor emin ol
Hamile olduna kesin eminmisin. Kan tahlili falan yaptirdinmi? Ozel bir polinikde bakdir. Ikincisi yadalara gore belli bir ayin ustundeyse ki sayet hamileysen cocugu yasal yollarla aldiramazsin. Kotu bir durum. Bir ikincisi yaptinda yanlisdi.
10 Yorumlabu arada yaşın kaç. aslında merak ettiğim yaşın değil reşit olup olmadığın.
04 Yorumla
Soran+1 yılResitim
Soran+1 yılSorunumu hallettim zaten
Ahh ahhh madem ilişki yaşadın neden vajinanın üzerine boşalıyo insan genede tedbiren hap falan kullanır şimdi hamileyim diyosun çıcuğun yanınada gidemem diyosun ozanan allaha dua edip aldıracan napacan başka yolu yok...
10 YorumlaSorunun tarihi ne zaman bilmiyorum ama sonuç ne? Bebek ne oldu aldırdın mı evlendin mi
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılBenim eski sevgilm de 3 çocuklu bakireydi
tıp ilerledi sezeryanla aldır bakireliğin bozulmadan :)10 Yorumla ne ateşliymişsin be birde günümüzde modern tıp ilerledi çocuğun ondan olduğu pekala belli olur sen git onu bırakma.
10 Yorumla
+1 yılHamile kalmak cok zor bir asama eminmisin millet hamile kalmak icin aylarca ugrasiyor bu mucize gibi bisey umarim yaniliyorsundur
00 Yorumla
+1 yılSpermleri aldır vakit geçmeden. belli vakitten sonra can bedenle birleşiyor. bekaretinden daha önemli.. bekaretin telafisi var ama çocuğun yok.
00 YorumlaHerhalde yeni bir dizi yayınlanacak aynı fatmagülün suçu ne gibi acaba bu sefer ne olacak dizinin adı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkürtaj ol. sonra kızlık zarını diktir kurtul. başka çaren yok.
00 YorumlaAllah yardımcın olsun demekten baska carem yok.. Ama bir iletişime gwç yardımcı olayım
00 YorumlaKurtajin ne kadar gunah oldugunu bilemeZsin zaten ne diyeyimki sana ben
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa cocuga durumuvanlat kurtaj yaptircaj yardim et diye
02 Yorumla
Soran+1 yılBenm mi kimbilir dicek bu duruma düşmek istemiorm. Ama param da yok kendim yaptırmak için ve yanimda olacak kimsem yok
Cevap sahibi+1 yılYa o zaman ustune gidersin" Dna testi yaptirirsin dersin eger dogurcaksam" seni terslixegini sabmam ama yinede konus durumunu anlat
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon pismanlik neye yarar her seyin bir bedeli var yapacak bir sey yok. Kurtaj yasak ulkede o da ayri bir durum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapan varsa git o zaman
+1 yılEhh agzina bosaldiysa hamile kalamazsin!
12 Yorumla
Soran+1 yılVajinamin agzina. Iyi oku
- +1 yıl
Virgül falan hic koymamissim nerden biliyim nerde basliyor nerde bitiyor cümle!!! -.-
Vaginajin agzina neden bosaldi onu anlamiyorum? Malmiydi cocuk? Anal yapsaydiniz bar en azidnan bari agzina, yüzüne bosalsaydi
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek olursa adını adem koy:)
10 YorumlaBekaretin mi kürtaj mı? Tüm mesele bu...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardeşim noldu aldırdın mı bir yıl geçmiş?
00 Yorumla
+1 yılSizi anlayamıyorum cidden.. Ne bu hız..
10 Yorumlayukarı tükürsen bıyık
aşağı tükürsen sakal.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzgın bakire eminmisin hamile kaldığından :)
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet test yaptrdm
Cevap sahibi+1 yılBir daha yaptır bence hamileysen büyük başarı hem hamile hem bakire /)
+1 yılOğlan olursa adını Kenan koy...
00 YorumlaCinsellik konusunda 369 cevap paylaştı. Hamile kaldigina eminmisin?
00 YorumlaIstemiyorsan aldiricaksin
00 Yorumla
+1 yılNutkum tutuldu
00 Yorumla
+1 yılhikaye mi bu ya
10 Yorumla
+1 yılNe yaptın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri