Kızlar, Hamileyim sevgilim sahip cikmiyor siZce ne yapmaliyim caresizim en sonunda ıntihar edicem ya :(?

Sevglmdn ayrilali 1 hfta oldu. Ayri deglkn beraber olmştuk. Sn gunlerde midem bulaniyrdu regl gecikti suphelndim test yaptim pzitif bnimkini aradim aldi beni eve gittik gsterdim testi bnce emin olmak icin tekrar yaplım dedim yaptik gebelik testi pozitif çıktı. Sahiplenip evlenecegi yere hemn arstirma ypti aldirmak icin.. hep sviyrm diyordu nldu smdi? Bnde seviyrum ama aldtmasi ve hatalari yuzunden ayrildim gurur yapip. Ben agliyorum o tv seyredip kahvalti yapip sigara keyfi yapiyor insan bir sarilir üzülür. . Hala aglamaya devam ediyordum sarildi omzuna yattım sarildim birseyler degdi hemen tahrik olup benle yatmak istedi ya ben ne haldeyim o neyin peşinde. Eve birakirken arbada acmis muzik oyle gidiyoruz ya ne kadar aşağılayıcı bir durum.. aksam tekrar evine gittim kurtaj yaptirmak icin bir yer bulms arastircakmis. Bnim kasiklarim ağriyordu yattım deflarca söyledim kasiklarimin istekten ağridigini syledi ya ben kıvranıyorm surkli agriyor diyrum muayne ettircegi yere boyle diyo. Ara ara tartistik ilk defami hamile kaliyosun dedi tamam ama ikinci kez kurtaj olcam hayatimin son noktasi belki birdaha coxugum olmuycak dedim oda istemiyodun cocuk dedi bende belki başkAsından yapcam sevgilimmisin istersem yaparim felan dedim yine eve birakmYa ciktik yolda sen niye ben suçluymusum gibi hep kendi hatani aramiyosun dedi sen aldattin dovdun yalanlar soledin bana sevgimi hakkedecek adammisin sen dedim kurtaj ol yollari. izi ayiralim hakedecek birini bulursun felan dedi eve birakti ya ben bu cocugu dogrsam bu admla nsil olcak? Hem benim hemde çocuğun hayati zindan.. olur.. ne yapayim :( katil olmak istmiyorm aglamktan helak oldm ya olmek istiyrum bazen. Seven insn sahip cikar diyorum karsimda bebgne sahip cikmyan bir adam var diyorum benim herseyden nem kapmamdan tirivirimdan dolayı duzelmeyecimi bildiği ici ailemin onu sevmiyor zamanindada vermediler ona. Olaylar olcak diye istemiyrmuşLutfen yadirgamayin sizse olsniz ne yapardniz empati kurun
Kızlar, Hamileyim sevgilim sahip cikmiyor siZce ne yapmaliyim caresizim en sonunda ıntihar edicem ya :(?