Gercekten cok cok uzuldum senin adina seni degil burada onu yargilamak gerekir tecavuze ugramana ayri uzuldum oyle bri adamin cocugunu tasimana ayri uzuldum onunla evlenmek zorunda kalmana ayri uzuldum ama her seyin bir cozumu vardir isi bahane edebilirsin veya yapmak istedigimiz mekanda bir tek bu mekanlar bosmus diyebilirsin veya yurt disinda akrabasi varsa onu bahane etsin soyle bunlarin hepsi olmazsa baska bahanaler de yazabilirim ama sana sadece bir sey sormak istiyorum sen o adamla mutlu olabilcen mi guzel kardesim namus iki bacak arasinda degildir o bebegede kiyamazsin biliyorum ama neyse
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum şu an unutamiyirum yaptığı her gün kavuşum oluyor onu görünce tedirgin oluyorum ama şu an mecburum buna aldiramam
Soran+1 yılAblam var enistemden saklamaz Eniştem çok sinirli parçalar onu
Soran+1 yılEvet karnıma çok sık kramp giriyor zaten kasiliyor korkuyorum birşey olacak diye
Soran+1 yılBüyüğü bulabilsek diyeceğiz ama şu an kimse yok iste
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım bir sakin ol bu saçma salak yorumlara sakın aldırma canım benim. yaptığın elbette suç değil erkekler anlayabilir mi bizi? bir kere sana önerim eğer evlenmek istemiyorsan babana söylemeni tavsiye ederim. kötü bir hayat yaşamanı istemem sonuçta sen isteyerek te olmamış tecavüz etmiş bildiğin. ama yok olmaz diyorsan annene bir şekilde düğünü daha erkene almak istediğini söyle seni tanımadığım için aklıma bir yalan gelmiyor ama biraz düşün ve bul çabuk anne olmak istiyorum falan de ve erken evlenin
03 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyor gerçekten kimse çok zor bir durum tecavüz olduğunu desem bile beni suçladılar anlatsam nasıl yaptığını kimsenin psikolojisi kalmaz ama ben yaşadım bu igrencligi canlı olarak ve daha ben suçlaniyorum
Cevap sahibi+1 yılo suçlayanların kalbi yok ve insan değiller biliyorsun değil mi? ben ve benim gibiler yanındayız tatlı yalnız değilsin unutma sakın bunu kış düğünü istiyorum falan de ama sana önerim ailene doğruyu anlatman ve nişanı bozman o adam seni hak etmiyor
Soran+1 yılBebeğim için yapamam babasını tecavüzcü olarak bilmesini istemiyorum hayata yeterince eksik başlıyor zaten
senin sorununu tam anlamış değilim. Tecavüze uğramışsın. Tamam. Senin suçun değil. Tamam. Hamile nasıl kaldın? Korunmak nedir biliyor musun? Hadi senin kafa basmıyor. Tecavüz etmeyi beceren eşek hamile kalma riskini akıl edemiyor mu? Peki hepsini geçtim. Sen şimdi ne istiyorsun? Bu adamla evlenecek misin? Seni bu kadar zor durumda bırakan adamla. Birşeyi merak ediyorum. Nişanlın bu durumu nasıl değerlendiriyor? En azından mahçup mu? Durumu telafi etmek için bir çabası var mı? Empati yapmaya çalışıyorum belki insanın gözünü döndürecek kadar güzelsindir:)
111 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz ederken korunmayı düşündüğünü hic sanmıyorum bende korunmayi düşünmedim açıkçası insan bu igrencligi yasarken düşünmüyor evet mahcup ama bu hatayı yok etmiyor telafisi olmaz bunun üstünü kapatır sadece asla yok olabilecek bie hata degil. Güzellik görecelidir bunun güzellikle ilgisi var mi bilmem ama güzelim heralde ne bileyim onu kendim
- +1 yıl
Doktor olacam diyorsun ama tecavüze uğradığında en azından hamileliye karşı tedbir alman gerektiğini düşünemiyorsun. evlenmeyi düşündüğün kişi de sonradan tedbirini al demeyi akıl edemiyor. O an dışarı boşalmayı da akıl edemiyor. Yargılamayayım diyorum ama insan sormadan edemiyor; bir sığırla mı evleniyorsun? İkimizin de bilinç seviyesi gerçekten bu kadar mı?
Çözüm önerisine gelince. Pisliği yapan temizlesin. Onunla işbirliği tap, işi yokuşa sürme ama işi ona yık. Nasıl çözüyorsa çözsün. Bu onun sorunu.
Soran+1 yılYa tecavüz eden adam dışarı boşalır mi git isine ya bende o psikolojiye ilaç falan düşünmedim insanin aklıma gelmiyor tecavüze uğramış psikolojiye. şu an topatlamaya çalışıyor ama pisliğin izi geçmiyor iste öyle çözüm yok hep bir yerde izi belli oluyor
Soran+1 yıl6 yıl görev yeni ayni
Soran+1 yılParalel sayılabilecek son kişi ya
Soran+1 yılUysa uydururum
Soran+1 yılBilmiyorum başka şehir çözüm değil ki hatta daha kotu yapar benim okulum var gidemem ayni yere ertelwrler iyice düğünü
Hayvanin tekiymis kiz senin evine geliyor yemek yapmak icin gel sdn kiza sark nisanlisin tamam da olmaz ki hadi yaptin hayvan adam prezervatif kullanir ya da kizin icine bosalmazsin gerizekali bir de bunu polis yapanin gelmisini gecmisini sulalesini * bu okuz mu halki koruyucak boyle bir sey var mi ya diyecek bir sey bulamiyorum ya baban ogrdnirse oldurebilir hem polis diye ona bir sey yapmazlar degil yaparlar ona da boyle serefsizler koruyorya artik gerisini de sen getir gecmis olsun Allah yardimcin olsun
134 Yorumla
Soran+1 yılSağol düşüncen çok güzel anlatmissin içimi
Soran+1 yılBilmiyor insan kim iyi iste beklemezdim hic hemde
Soran+1 yılSon yol öylegibi
Soran+1 yılİki baba da çok sinirli hemde cok
Soran+1 yılDondurmak zorundayım mecburen hamile hamile ayakta hastaneye gidemem ki
Soran+1 yılDüşük riskkim çok hemde
Soran+1 yılOkul biter nasılsa diyorum bir iki sene geç olur benim için bebek riskli iste sağlık sorunlarım var
Soran+1 yılDoktora gidiyorum zaten ilacım falan var hastalığım için gitmem lazım hamilelik boyunca ama hastaneden değil doktor hocaya gidilir mi tüm okul duyar
Soran+1 yılGidiyorum ilacimi kesmek zorunda kaldım iste o kotu benim için ailem bilmeli ilacımi almadığını risk var benim için
Soran+1 yılAynen hakettiği bu biliyor hasta olduğumu bile bile yaptı benim uzulmemem gerektiğini biliyor
Soran+1 yılUmarım düzgünce halledilir en az hasarla atlatiriz
- +1 yıl
İnsllah amin sana ve cocuga bir sey olsun istemem uzulmenide istemem senin asla ama iste bu cocuklan evlensdn bile nasil yasayabilirsin ki bu durumu unutmayacaksin sonucta hatirlayacaksin aklina gelicek bir sekilde sana bu olayi hatirlatmamali nasil bilemiyorum ama bundan sonra daha dikkatli olmasi gerekli
Soran+1 yılUzun sure zor unutmak geceleri kabuslarla uyaniyorum her gün evlenince bana dokunmayacaksin beraber uyumayacagiz dedim ben duzelmeden bana yaklaşmak yok dedim tamam dedi söz verdi tutar umarım
- +1 yıl
Tutmasi gerekiyor sozunu senin psikiyatriste gitmen lazim bir de baktim da yorumlara ne kadar cok gereksiz bos yorumlar var ya iste bu millet bu kafasizliklan boyle sunlar ilim irfan sahibi olsa ne olmasa ne bu akillan yurudukten sonra bir halta yaramaz zaten de sen oyle herkesin lafina bakma beyinsizler ordusu bunlar sadece konusmasini bilirler baska da bir sey bilmezler...
Soran+1 yılGitmem lazim zaten kesinlikle sinir krizi geçirdim bir kaç kez kabuslar yüzünden eliyle birşey uzatsa korkup urkuyorum bedeninden tiksiniyorum kendime dokunmakta bile sorun yaşıyorum almak zorundayım yoksa gerçekten psikolojik bitecek
Soran+1 yılSu sorunları cozeyim önce geri oturur diye umuyorum zamanla destek aldıkça cozerim
Soran+1 yılYardim almadan asla tamamen atlatamam zaten. Mecbur alacağım şu an sadece daha acil şeyler var
Soran+1 yılAynen böyle olması lazım
Soran+1 yılİnsallah sağol herşey için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Geçmiş olsun, ayrıca umarım bir yol bulursun okudum neredeyse bütün yazıları ama söylenebilecek herşeyi arkadaşlar söylemiş zaten ekstra hiç bir şey gemiyor aklıma üzgünüm. O polis olacak nişanlın da toparlasın artık nasıl topluyorsa bakalım. Tam bir öküzlük yapmış yani evlenmek istiyor madem seninle sabretsin bir an önce evlenmek için yapmış ama şimdi de nasıl bir an önce evlenebiliriz diye düşünüp duruyor durumu toplayamıyor tam sarpa sarmış yani.
04 Yorumla
Soran+1 yılErken evlenmek için yapmadı sahip çıkamadı biran olan oldu sonra iste
Soran+1 yılToplanmiyor iste inşallah toplayabilir
Senin suçun değil kardeşim sen iyi niyetle gitmişsin. Seni neden suclayalim. Ha gitmesen daha iyi olurdu ama ölmüş le olmuş a care yok. Onunla konuş öne almaya çalışın bahane çok nasıl olsa. Zaten kadınlarımız suçlu değil onlara cinsel obje diye bakan zihniyet suçlu
03 Yorumla
Soran+1 yılSabahtan beri resmen o hakli çıkacak insanların gözünde illa her halti ayrıntısıyla mi anlatmam lazim millete birine öyle yaptım dayanamayip mini eteği bahane ediyorlar ya millet değil mini etek kapaliyim ben ne diyecekler buna konuştum bastan beri biliyor zaten ama çözüm bulamadık iste
Soran+1 yılAynen öyle evine gittim diye tecavüz etmesi mi gerek ben onu düşündüm herkes ben yaptım gibi davrandı kimse yasamak istemez bunu ben neler yaşıyorum o günden beri ama o sadece evlenme derdinde gene uyuyor gayet ben geceleri kabuslarla geçiriyorum
olan olmuş, madem baban arızalı ve sende onları üzmek istemiyorsun kimseye bir şey çaktırmadan yapacağın en iyi çözüm nişanlını ikna etmen, onun ailesi duysun bence düğünü erkene almaları daha kolay olur. ne de olsa erkek tarafıdır bence teklifleri kabul edilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBabam arızalı değil ama hangi baba bunu kabullenir ayarı kaçabilir biranda onun babası da ayni
- +1 yıl
tama orası öyle ama ortada bir bebek var, ve sizde sadece günübirlik veya dönemlik arkadaş değilsiniz ki, sonuçta evlenecek siniz, yani çocuğu aldırıp katil olmaktansa, veya yazı bekleyip milletin diline düşmektense sinirleri yatışınca her iki baba da en doğru yolun düğünü erkene almak olduğu sonucuna varacaklardır.
Soran+1 yılBebek aldirmam zaten doğacak ama diyemiyoruz ailelere sorun o
Soran+1 yılSaka kaldıracak halde değilim gerçekten
olan olmuş rızanla ya da tecavüz.. şimdi bu adamla evlenmek istemiyor musun? eğer öyleyse yapacağın tek şey çocuğu aldırıp nişanı atmak.. yok sadece sinirim bozuldu kaldıramıyorum diyorsan sakinleşmeyi bekleyeceksin ama iş ortaya çıkacak mutlaka.. annen aklı selim biriyse önce ona söyle
015 Yorumla
Soran+1 yılAnnem nasıl dayanacak kadın kalpten gider ya
- +1 yıl
çocuk senden vazgeçmedi değil mi soğuma falan olmadı.. saklamanın çaresi yok işler sarpa sarmadan ya çocuğu aldıracaksın ya aileyi haberdar edip nikahı öne alacaksınız hatta siz gidip ikiniz imam nikahı kıydırsanız iyi olacak.. çocuk polis galiba, eğer tayin falan ayarlayabilirse hemen taşının hiç değilse çocuk gözden uzakta doğar fazla ses etmez millet
Soran+1 yılTayin alamıyor iste 6 yıl nereye soğuyor birde o mu soguyacak ben sogudum ama yapacak birşey yok kabulleniyirum
Soran+1 yılÇıkmıyor herkese kesin yaz diye denildi :(
Soran+1 yılSon çare o gibi
Soran+1 yılBebeği sevmesemde aldirmam bunu biliyorum
Soran+1 yılOlmaz olur mu tabiki var ben burada dertten catlarken o keyif mi catacak
Soran+1 yılAyni durumda çare arıyor
Soran+1 yılEvet onu yapsa hayatım boyunca affetmezdim obur dünyada da mahvederdjm onu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnerelisin. nerede yaşıyorsun canım? eğer seni anlayacak dinleyecek biri varsa derhal konuş onunla ama önce emin olmalısın hamile olduğundan, kan testi yaptır, eczanede satılan o testler yanıltabilir. sana evlenmeden tecavüz edip seni bu hale sokan namussuz evlendikten sonra burnundan getirir. ondan kurtulman gerek yoksa yakarsın kendini
06 Yorumla
Soran+1 yılEminim doktora bile gittik
Cevap sahibi+1 yılvar mı aklı başında bir büyük sana yardım edecek?
Soran+1 yılAblam var evli ama diyemedim enisteme der diye enistem de çok sinirli dindar biri onu geberene kadar döver benim yüzümden kimsenin başı derde girmesini istemiyorumï
Cevap sahibi+1 yılbak kardeşim, eğer ben bu tecavüzcü ile evlenirim onsuz yapamam diyorsan. hemen nişanlınla konuş ve hızla evlenin. yok ben bu adamı istemem diyorsan git bir sağlık ocağına ve orada bir doktorla konuş ve mümkünse kurtul bebekten daha bikaç haftalık fetus aldırabilirsin. ardından da o nişanlıdan kurtulmaya bak
Cevap sahibi+1 yılseni anlayıp dinleyip sorununu çözecek kimse yok etrafında. herkes sorun görünen o ki. seçimini yap çocugunla bir cehenneme girme derim, en azından onu doğmadan kurtar olası bir cehennemden
Soran+1 yılDoğarsa sorun yapmaz bebeğe babalık yapar aldirmam ya bir günah daha ekleyemem
+1 yılYapacak bişey yok. Olan olmuş. Babanın ne düşüneceği şimdi aklına gelmemeliydi, o zaman gelmeliydi.
İmam nikahını ve normal nikahı önceye alın ve yapın. Ne kadar heveslisiniz böyle gizli saklı yasak şeylere. Neyse İnşallah sağlık doğar.010 Yorumla
Soran+1 yılYa aklına önceden gekmeliydi mi tecavüze uğradığım yazıyor anlamıyor musunuz ya nasıl önceden dusunecehim bunu
- +1 yıl
Onun adı tecavüz falan değil. Sende isteyerek bir güzel zina yapmışsınız. Tecavüze uğradım diyerek kendini avutma.
Soran+1 yılNe biçim insansiniz ya kadın hep suçlu demi erkek kafası iste hic yakınlaşmadan üstüne atlayan adam ama kadında suçlu ne ala hayat erkeğe guzel
- +1 yıl
niyet okuyucuğu yapma.
Soran+1 yılNe diyorsun ya sen adam döve döve tecavuz etti bence konusmyin daha fazla sınırın bozuluyor ben o günden beri uyuyamiyorum geceleri kabuslarla uyanıyorum senin dediğin laf mi senin gibi zihniyetin ondan farkı yok
- +1 yıl
Ne dövmesi yahu? Sen dövmekle alakalı bişey söylememişsin ki yukarda. ben nerden bileyim başınızdan ne geçtiğini? yazdıklarınıza istinaden yazıyorum ben.
- +1 yıl
babanıza bunu söylemelisiniz. bir müddet sizin yüzünüze bakmaz ama sonradan sizi affeder. nişanlı ve hamile olmanız sizin lehinize. yalnız bu şiddet olayının üzerinde durmalısınız. sizi evlenmeden böyle döven adam evlendikten sonra neler yapar kim bilir.
Soran+1 yılZorla iste tecavuz diyorum sabahtan beri anlatayım mi herşeyiyle anlamaniz için tecavüz iste başka ne bu
- +1 yıl
dövmeyi söylememişsiniz, o yüzden kendi rızanızla ilişkiye girdiniz zannettim ben. dövdüyse burada bir sorun var demektir. ve babanızı buna inandırırsanız şansınız olabilir. şimdi nasılsınız peki? aranız iyi mi?
Soran+1 yılBabam inanirsa öldürür onu hapse mi gitsin benim yuzumden pişman olduğunu iddia etti ama umurumda bile değil artik içimdeki şeyi öyle yok etti ki her gün daha da yok oluyor içimde her gece kabus görür oldum uyuyamaz oldum korkar oldum herşeyden o insanla nasıl yasayacagim bilmiyorum ama. evlenince ayni yatakta yatmayacagim haberin olsun dedim ben ileride atlatabilirsem ancak ama onunla ayni yatağa giremem bir daha uzun bir zaman
+1 yılhiç yakışmadı o sevgilin olacak adamda bir şeyler yapması lazım sen bunu annene söyle derim. oda bir yolunu bulur erken evlilik için ya da evlilik olmasın nikah yapın.
05 Yorumla
Soran+1 yılYakismadi mi yoksa tam ona gore birşey miydi bu hareket bilemiyorum
- +1 yıl
yani madem seks yaptınız sürtünme olup sevişeydiniz o olmamış.
Soran+1 yılSeks yapmadık ki ya yakınlaşma bile olmazdı zorla yaptı tecavüz yani
- +1 yıl
ohooo allah kahretsin onu ya sen onun ailesiyle konuş bebeği aldır anana söle kızım ya da 2 niz halledin işi kimseye sölemeden.
Soran+1 yılAldırmam bebeği olmaz o
+1 yılNişanlın da olsa yaptığı tecavüze girer. En mantıklısı düzgün bir dille annene açman olayı. Muhtemelen aldırman gerekecek. O bebeğin de kendinin de hayatını mahvetme
17 Yorumla
Soran+1 yılAldiramam ya yapamam kalbi var bunu bile bile yapamam ben doktor olacağım ya kadın doğumda gördüm neler neler yapamam onun cani var
- +1 yıl
Sen de haklısın.. Ne diyeceğimi şaşırdım kötü bir durum
Soran+1 yılÇok kotu kimse yaşamasına
- +1 yıl
tıp öğrencisi misin?
- +1 yıl
nişanlın da mı doktor?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNişanlim değil mesleğini desem şok yasar insanlar kaldırmaz burası
Yargılanacak bir durum değil merak etme, utanacaksa o utanmalı sen değil. Nişanlının haberi var mı hamileliğinden? Beraber bir şeyler düşünseniz. Başımıza ne geliyorsa iyi niyetten geliyor ama anlatamıyoruz ki. Kadınız dinleyen yok ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilgiyor on gündür düşünüyoruz bulamadık ki yol
Soran+1 yılAldirmam ya inançlı biriyim canı var ya kiyamam
+1 yılYorumlara bak ya herkes bir namus bekcisi olmus kimi ne ilgilendiriyosa. Herneyse ailene kış dugumj istiyorum falan de hayalim oyle de ne biliyim zor bir durum ama Allah anali babali buyutsun
14 Yorumla
Soran+1 yılBak bu mantıklı aslinda
- +1 yıl
Sonucta hayalin ailen buna karsi cikacak degil
Soran+1 yılEvet ya bu olabilir
- +1 yıl
bencede dene bi:)
Kaç aylık hamilesin günü geçmediyse kürtaj yaptır. Çocuğu doğuracaksan ailene söylemen lazım ya da birlikte olduğun kişiyle konuşman lazım çünkü er ya da geç ortaya çıkacak göbeğin vs madem haberleri varmış evlenceksiniz gizlemen için sebep yok
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecgim insan biliyor zaten o da erkene almak istiyor erkene almazsak babalar gebertecek öğrenince onu biliyor kürtaj olmam yapamam onu
Soran+1 yılDüşünmedi iste daha çok küçük karnın büyümeden el tamam lazim ayı bile dolmadi
Soran+1 yılYapmam zaten öyle birşey ypamam kalbi var ya canı var elimle bebeğimi öldüremem babası pislik diye olmaz
Soran+1 yılMecbur kalacağım boyle giderse demeye zaten
aslında bu büyük suç yaptığı rızan dışı bir hareket direk içeri atarlar istersen annene sakin bir durumdayken anlat o yolunu bulur evleneceksen sıkıntı yokta karnın büyümeden hallet aile erkekleri hissetmeden
09 Yorumla
Soran+1 yılHissetmeden çok zor gibi çok kararlı babalar öne almamaya çünkü
Soran+1 yılYok ama olay hoş değil hic bie şekilde
- +1 yıl
evet hoş değil malesef seninkinin öküzlüğü ama olmuş olur yönü ney ona bakıcaksınız , ama onunla evlenmek istemiyosan şikayette buluncan gircek içeri ailede huzursuzluk olucak kendine yazık olucak neyse aklına getirmim ben bile huzursuz oldum allah kolaylık versin sana ama annenle bu konuyu konuşmayı ihmal etme tabi annen fevri davranan telaşlanan birisiyse ona en yakın kim varsa alıştırarak söyle
Soran+1 yılAnnem fenalaşir diye korkum var diyemiyorum o yüzden
Soran+1 yılEvet biliyorum
Soran+1 yılAmin inşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılhep derim seks bir ihtiyaçtır ve giderilmesi gerekir fakat erkeğin geri çekerek korunma yöntemini bilmiyor muydu?
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşılık isteyerek olur ama zorla değil o an zannetmiyorum korunmak istediğini gayet tüm isteğiyle yaptı
- +1 yıl
hee zorla oldu yani.. o halde tecavüz etti diyebiliriz..
Soran+1 yılEvet öyle diyebilirsin tecavuz bayağı
Sen adam yerine kanıbozuk birini seçerken yardım istedin mi?
Evinden çıkmasaydın.
Çözümünü kendin bul.015 Yorumla
Soran+1 yılYa ne biçim insansiniz o dediğin adamdan farkın yok inan bana alnında yazmiyor duzgun olduğunu dusunmesem yapar miyim yargılamadan konusun ya ne kolay konuşmak
Soran+1 yılAlnında pislik yazmiyor aklımdan gecmez di
Soran+1 yılOnu zerre kadar korumuyorum babam öldürür abartmiyorum olan babama olacak omur boyu benim yüzümden hapiste mi yatsın o ne hali varsa görsün inan zerre kadar umurumda değil bağırmaya gelince bagirmadim demi hic birşey yapmadım öyle olmuyor iste ufak tefek bir kadın iri yari bir erkeğe karşı hic şansa sahip olmuyor azıcık bile zorlanmadı yapmak için o kadar güçsüz kalıyorsunuz karşısında
Soran+1 yılBebeğin aldiramam su dakikadan sonra bebeğim tecavüzden hapis yatan birinin çocuğu olarak mi bilsin kendini olmuyor öyle hem artik ispatlayamam ki
Soran+1 yılİspatlayamam delil yok ki ne var soyle ay gecmis üstünden ya
Soran+1 yılYa ne bilecekler isteyerek yapmış ta olabilirim
Soran+1 yılİnsanlar yaşamadan bilemez ya anlamalarını beklemiyorum herkes yargılamayı daha çok tercih ediyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ailelerin erkene alması için dedelerı sokmanız gerek dedenle konus varsa 3 gunluk dunya fazla uzamasın desın babana.. baska bı yolsa annene soyle o babanı yumusatır anlatır bıse olmaz uzulme
07 Yorumla
Soran+1 yılBabam yumuşamaz boyle bir şeye dindar ailem
Soran+1 yılKabullenemez bebeği dogurmami ister ama bebeğe donup bakmaz bile bence hep sorun olur bize karşı hep kati kalır
Soran+1 yılBunu babam için dedim bebege bakmaz diye o biliyor kabul etti hatasinim farkında bebege de bakacak
Soran+1 yılYa ben hastayım iste bebek çok riskte bende ilaçlarımi kestim. mecburen çok risk var uzulmemem lazım ama bu durumda zor durumu cabuk halletmek lazim gene uzun tüm olur ama azalır
+1 yılAh be guzel kardeşim bas bas bağırıyoruz burada evlenmeden hazinenize sahip Çıkın biz bunu diyince bizi namus bekçisi ediyorlar o serrfsizin simdi umrunda degildir Allah yardımcın olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yazıyorum sen ne Anlıyorsun tecavüze uğradim ben sahip çıkmayı biliyorum yoksa neyseku öyle değil nisanliydik zaten evlenmeyi istiyor hemen
- +1 yıl
Sana iyilik yaramaz iyi niyetle yasanda kabahat ne halin varsa gör
Soran+1 yılBen kotu birşey mi dedim sen isteğimle yapmış muamelesi yaptin tecavüze uğrayan birine bu denmez
ne tecavüzü ya. buna tecavüz denemez. kendini savunmadın mı. darp izin var mı? o seks yapmak istemiş sen de engel olmaya çalışmamışsın. madem tecavüzse evlenme o adamla
01 Yorumla
Soran+1 yılDarp izi olsa bile kimseye demedim diyemedim hamile olunca hic diyemedim bebek olmasa evlenmekten vazgececektim zaten ama hamile kaldım bebeğe kiyamadim mecbur oldu yani tecavüz ama bildiğin tecavüz anlatamayacagim kadar agir
Annene soylemelisin boyle biseyi saklamamalısın o babanla konuşur bir bahaneyle erken yaparsınız düğünü
00 YorumlaErtesi gün hapı diye bişey var ertesi gün eczaneye gitseydin. içine boşaldığını bilmiyormusun
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama o halimle aklıma gelmedi hamile kalabileceğim çok kotuydum
+1 yılOncelikle cok gecmis olsun mu denir bilemedim ama isin zor dostum yani kurtaja basvura bilirsin dugunu de cocuga soylersin erken bir tarihte gun alir annenlerede aaaaa ahmet bana suriz yapmis dersin
00 Yorumla
+1 yılSen şu an bu sevgilini seviyormusun onu söyle evlenecekmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum ama şimdi bilmiyorum görünce içim kotu oluyor elini uzatıp birsey bile istese ürker oldum
+1 yılGidin nikah kiyin gizlice nolcak nisanlisiniz sonucta
013 Yorumla
Soran+1 yılAilelerimiz çok tutucu bunada tepki değişmez ki
- +1 yıl
Ama baban en azindan katil olmaz. Yaptik bir çılgınlık dersiniz
Soran+1 yılOlabilir off valla cildiracam ya bu gidişle stresle bebek düşecek , zaten ya
- +1 yıl
O adamla bir hayati paylasmakta kararliysan bebege bir sekilde bakilir canim. Annenle konuşmayı deneyebilirsin o bulur bir yolunu
Soran+1 yılBebek için kararliyim
- +1 yıl
bir cana kiyamazsin zaten kiyabilecek olsan coktan yapardin canim. Ama keske ertesi gun hapi falan alsaydin :S nisanlin biraz dusuncesiz davranmis ne yazikki
Soran+1 yılAklıma bile gelmedi o psikolojiyle ben naptigimin farkında değildim gunlerce
- +1 yıl
Gerci sen de haklısın tabi ki. Kotu yorumlara aldirma, kimse anlayamaz seni zaten
Soran+1 yılAnlamıyorlar zaten ya nerdeyse tecavüze uğradım diye suçluyum ya zaten bu kafadakiler hep onlari yapan
- +1 yıl
Allah kimseye yasatmasin :( peki o adamla mutlu olabilecegini düşünüyor musun sen?
Soran+1 yılUnutabilirsem mutlu edebilir pişman çünkü AA ben atlatamiyorum
- +1 yıl
Atlatman zaman alir :S cok gecmis olsun canim en yakin zamanda daha iyi hissedersin ve bebegini kucagina aldiginda bir aile olursunuz umarim
Soran+1 yılUmarım öyle olur evet zor gececek gibi
Ne korkuyorsunuz kanunen suç işlememişsiniz ki :) gidin biz çocuk yaptık diyin ailelerinize
01 Yorumla
Soran+1 yılSuç işlemedim ama babam duyarsa suç isler onu öldürür
Aferim böyle böyle tetikleyin iyice aşılayın kadına şiddeti tacizi tecavüzü. resmen tecavüzcün ile evleniceksin bu kadar aptalsın gerekiyorsa ölmeli böyle şerefsizler
03 Yorumla
Soran+1 yılKeyfimden değil ya bebek olmasa terk ederdim zaten napabilirim konuşmak o kadar kolay ki ya uzaktan
Soran+1 yılYemek yapmaya girmiştim hep yapardım yemek ona insan sevdiğibden beklemyir
+1 yılAllah yardımcın olsun canım ya nişanlınla Konuş bu senin de ailenle konuşsun erkene alsınlar başka yolu yok
00 Yorumla
+1 yılbiran önce evlenin konu kapansın erken doğum falan zırvalarsınız ailenizede bişeyler
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenene kadar sorun evlendirmiyor aileler yazdan once
- +1 yıl
bir haa yapmışsınız söylemenz lazım bence nikahı hızlı yapın düğünüde yaza yaparsınız
Allah yardımcın olsun durumun zor birincisi şu an ikincisi ise hemen evlensende bir ömür o izi tanıyacaksın bı kadar adi insan olmaz olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılVar ama napayim kabulleniuorum
Soran+1 yılGeçecek elden gelen birşey yok baksana ailem bile sucsuzum belki kabullenemedi hemen ama arkasını niye dondu bana kime güveneyim
Soran+1 yılSöylemek zorundaydım düğünü öne almak için doğru şekilde dedik genede bana da tavırlilar 3 buçuk hafta
+1 yılTek caren durumu anlatmak ya da cocugu aldirmak zorunda kalacaksin tasvip etmedigim bisey ama rezil olmak var
02 Yorumla
Soran+1 yılRezil olmayı tercih ederim bebeğe kiyamam
- +1 yıl
O zmn a plani ailede guvendigin insanlara durumu anlat ve ne yspip edeip dugunu erkene aldir
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. hem nişanlım diyorsun hem ayrılacağım diyorsun hem veriyorsun. çok çelişki var
046 Yorumla
Soran+1 yılSende nedenle okuyoraun kapak resmi olarak koyduğun kız varya ona yapilmaya çalisan şey bana yapıldı anladın mi açık oldu heralde vermek falan tecavüze uğrayan birine denmez agir konuşma bence
Soran+1 yılÖlmeyi tercih etmediğini bilemezsin bence çok bilmeden konuşma her gece kabus görüp uyanmak korkarak yasamak ne demek bilemezsin erkek olarak hic bilemeyeceksin öyle gerçekte olmuyor polis falan ispatın olmuyor adam isteyerek yaptı der biter gider hem bebek var çok mu kolay ya bunları yaşamak herkes pek rahat konuşuyor beddua bile edemiyorum bunu diyenlere öyle bie dert ki kimse yaşamasına yasatmasin
Soran+1 yılAyrıca bunu yapan adam polis kendi sence bilse ispat edebileceğimi delil bırakır miydi
Soran+1 yılGeçti darp izi mi kalır olayın etkisiyle insan yapamıyor öyle birşey adam polis olunca hic yapamiyorsun üstünden ay geçmiş iz mi kaldı
Soran+1 yılAldiramam yapamam doktor olacağım o hastanede kadın doğumu görsen o ultrasonu o kalp seslerini yapamaz kimse boyle birşey
Soran+1 yılBilmiyorsun adam polis güya ona bile guvenemeyeceksek
Soran+1 yılKimi kime şikayet edeyim ki dedim ya adam polis kim bana inanacak ki bu saatten sonra dedim basta korktum birde bebek olduğunu duyunca hic yapamam dedim
Soran+1 yılSeviyordum ama şu an emin değilim yaşadıklarımı her gün görüyorum kabus olarak
Soran+1 yılAynen öyle çok kotu çıkmaz birşey ya
Soran+1 yılOkuyorum daha okulum bitmedi
Soran+1 yılHamileyken donduracağım sonra devam edeceğim geri tabiki öyle basit birşey okumuyorum kenara atayim tip okuyorum
Soran+1 yılSorun etmiyorum ben meslekleri sorun olmadı hic meslek aramızda okulu bırak demez öyle değil daha çok var mecburum hamile hamile nasıl gideyim hastanede ayak duramam ki
Soran+1 yılBu konuda yapmaz eminim okumami istiyor ama gideceğim zaten ona birşey diyemez babam en basiti buna müsaade etmez
Soran+1 yılEskisi gibi Sevemem ama en azından olayı unutmam lazim her gece görüyorum kabus
Soran+1 yılHayvanlık gerçekten başka adi yok ya bunun o orda yaşadı bitti pişman bile olsa uyuyor o mışıl mışıl ben her gece utanıyorum bazen bağırarak sıçrıyorum uykudan
Soran+1 yılOlsa yapma dediğimde yalvardgimda yapmazdı çok istiyorum diye birşey yok
Soran+1 yılBaşka yolu yok zaten
Soran+1 yılOlurlar sorun babam ona birşey yapıp hapse falan girerse diye korkuyorum insanin gözünün nuruna hayvanın biri böyle yapıyor kendini kaybederse diye korkuyorum
Soran+1 yılÜretiyor ama olmuyor buldukları yoksa o daha panik haliyle yapan bu pisliği o
Soran+1 yılHayatında yaptığı tek hata oldu bana karşı ama en yapılmayacak şeyi yaptı bir anlık istekle sonra pişman falan olsa da geçti bir kere oldu olan yanı şimdi çözüm olsa da tamamen çözemez asla
Soran+1 yılİçine boşalmayacak adam tecavuz etmez o an herşeyi yaptı sonuna kadar istediği gibi bayağı yaptı yani hapı da o panikle hatırlamadi bile bence
Soran+1 yılYaşamadığına eminim inancı öyle biri değil bana yapmasını da beklemezdim biranda hakim olamadı
Soran+1 yılUmarim
- +1 yıl
@scare nin kapak fotosundaki kıza yapılan şeyin aynısı yapıldı bana demişsin. Kafan mı güzel akşam akşam? kendini haklı çıkarmak için neyi kullandığının farkında mısın? evine gitmişsin bilmiyomuydun olacağını? sen ister yemek yap ister Çamaşır as.. tecavüze uğradıktan sonra kesile n ve yakılan bir insanla bir tutamazsın yaşadıklarını. n
Soran+1 yılNe biçim kafalariniz var anlamıyorum gerçekten ben yemek yapıp cikacaktim adam sandm iste nobetten geliyor dedim ayni kafadasin sende iste anlamanı bekleyen yok
+1 yılsen tecavüze uğramamışsın ki ben de bunu anlamıyorum kendine hakim olamamışsın sadece
13 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl bunu anladın bu yazıdan acaba ya döverek yaptı sence öyle mi olmuş
- +1 yıl
engel olmaya çalıştım olamadım deyince öyle anladım maalesef aksi takdirde mantıklı olan polise başvurman ama bu biraz zor bizim ülkemizde mahalle baskısından dolayı
Soran+1 yılİspatta edemem artik ve bebeğim ileride tecavüzden yatan birinin çocuğu olarak yasamsin
+1 yılyaptıgın şeye bak sonra yargılamayın diyosun bişey yapıyosunuz cahillce yapman bari
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim sucumu de Allah aşkına ne suçum var onu seçtim nisanlanmak için tek suçum bu ben mi dedim buna gel bana tecavüz et
- +1 yıl
tecavüz varsa ailelere söylersin gider şikayet edersin
Soran+1 yılÖyle olmuyor iste o
- +1 yıl
öyle olmuyosa böyle olur
+1 yılKesin zorla olmuştur, kesin. Kendi isteğiyle yapanlar, iş zora gelince mağdur edebiyatı yağıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılBirine düzgünce anlatayım da bari çatlatayacam kolun tutup kaneye oturttu konuşacak zanettim dokunmaya başladı biranda nolduğunu anlamadim kalktim gidecektim kapıyı kilitledi biranda itince yere düştüm üstüme atladı soruyorsan 1.55 lık ufak birsyeim kendi 1.80 den uzun kendi üstüme binince ayaklarıyla karşı koyamadim zaten elimin birini bağladı zaten bie yere diğeriyle de tek elle ddirenemedim daha ayrıntı ister misin sonra soydu beni ha karşı koymaya kalkınca dayakta yedim bir güzel ağzın falan içerden patladı kalcam morardi falan sonrada bir güze yaptı uzun uzun oldu mu ha anlattım yeterha kimse inanmak zorunda değil inanmiuorsan tecavüze uğrayan birine yapma bunu konuşma olur mu
- +1 yıl
Her haltı kendi isteğiyle yaptıktan sonra mağdur edebiyatı oynayan çok kişi var. Ee madem tecavüze uğradın neden ailene, polise gitmedin? Tecavüzcü biriyle evlenilir mi?
Soran+1 yılYazıları okusaydn anlardin gerçek tecavüz mu adam kendi polis gidemedim o an o psikoloji çok farklı sonrada hamileliği öğrendim yapamadim
- +1 yıl
Evet gerçek tecavüz bu anlattığın. Ayrıca bir tanıdığım vardı baş komiser. O insancıkta sevgilisine tecavüz etmişti. Şimdi hapiste. Polis olması bir şey değiştirmez. Donuna kadar alırdın, üstüne hapis yerdi.
Soran+1 yılBebek var yapamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilene erkek tarafinin dugun tarihini erkene almasını iatiyor diyebilirisin bu surenin cok fazla oldugunu dile getirebilirisin. Ve sende bunu istediğini onayladiginda olumlu bir cevap alacagini zannediyorum
00 Yorumla
+1 yılbilinçsizce yaşamasaydın keşke toplum hazır değil bazı şeylere
07 Yorumla
Soran+1 yılYa laf anlatmaktan Yoruldum bilinçsizce yaşamasaydin tecavüze uğramanın bilinci nasıl oluyor ki
- +1 yıl
afedersin tam okumamışım. o zaman neden şikayetçi olmuyorsun ki madem öyle bir zorlama var. utanması gereken sen değilsin ki sen ve senin gibiler utandıkça fırsatçılara gün doğuyor
Soran+1 yılUyanmak değil diyemiyor insan denmiyor öyle millete bana bunu yaptı diyemiyorsun iste bebek için yapmıyorum hem
- +1 yıl
karar senin kararın ama insanların saçma algıları yüzünden seni de ayıplarlar bunu istemişsin gibi düşünürler maalesef yani öyle de böyle de milleti memnun edemezsin
Soran+1 yılMillet umurumda değil ailem tek derdim
- +1 yıl
olsun işte sonuçta bir yanlışa göz yumuluyor
Soran+1 yılBebeğim var yapamam tecavüzcü çocuğu olarak dogmasin
+1 yılGeçmiş olsun
bence düğünü erkene al ya da çok zor olsa da kürtaj yaptır05 Yorumla
Soran+1 yılKürtaj olma yapamam ya
- +1 yıl
mutlumusun peki nişanlınla sence onla bir ömür geçermi
iyi bir baba olur mu
Soran+1 yılBunun babalikla alakası yok iyi bir baba olur ama mutlu değilim o günden beri uzun zamanda olamam evlenince yatmayacgiz beraber dedim uzun bir sure en azından yatamam
- +1 yıl
kısmet
ne yaptınız ne durumda evlilik konusu
Soran+1 yılAilemle konuştu olay çıkti haliyle babam hirpaladi biraz ama beklediğimiz kadar olmadı inşallah obur ay içinde olacak düğün ama aileler pek konuşmuyor bizimle benim suçum yok ama banada tepkililer
Ne zaman karnin şişecek? Düğüne kadar belli olur mu büyüklüğü
05 Yorumla
Soran+1 yılKocaman olur düğüne 5 ay var
Soran+1 yılTecavüz etti ne korunmasindan bahsediyorsun adam tecabuz ederken korunalim diyeyim
Soran+1 yılNisanlin mi o ne fark eder koçan değil zorla yaptı tecavüz tabi yapmaya hakki olmayan birseyi zorla yapması başka ne demek umarım içinden cikabiliriz
+1 yılÇocukla Konuş erkene o alır.
Gayri Meşru çocuk getirmeyin Dünya'ya. Tez bir yolunu bulun evlenin.03 Yorumla
Soran+1 yılO zaten istiyor erkene almayı aileler kabul etmiyor nedensiz
- +1 yıl
Sizde gizlice evlenin.
Soran+1 yılOff anlarlar ki o zaman gene babam öldürür ya :(
+1 yılSen seçimini yapmışsın aslanım.
Hak getire bundan sonrasını.00 YorumlaSanane, adamın karnını doyurmak sana mı kaldı yahu.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya oku düzgünce YAZDIKLARIMI öyle yaz
- +1 yıl
Kusura bakma ama, hata sende. Bu tarz insanlara güveniyorsunuz, birde evlerine gidiyorsunuz. Tamam, yaptığın güzel bir şey beni mutlu ederdi mesela ama ben kız arkadaşıma evlenmeden en ufak yerine bile dokunmazdım, rahatsız olmasın diye. Tam güvenmeden, onu tanımadan, huylarını, neler yapabileceğini, gerçek erkeği bulmadan. Ne sevgili ol, ne de nişanlan. Evi'ne de gitme. Bak evlenmek zorundasın artık. İnsanlara güvenmeyin kısacası, erkeklere hiç güvenmeyin. Genelleme yapmıyorum, ama çoğu erkek uçkuruna göre hareket eder. Ahlakı olmadığı için.
Soran+1 yılAilem bilirdi yeme yapardım insan olan yapmaz ona bunları yapıp onu düşünen kadına
Soran+1 yılBu ilk gidisim değil hep giderdim kim bilir kaçıncı bu beklemezdim ki aldirmam
Soran+1 yılÇocuğa kiyamam çocuk mu seçti onu babası olarak
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüğün tarihin belli yani aldır dicem çok zor ama aldırman lazm
07 Yorumla
Soran+1 yılAldirmam lazim aldirmazsam düğüne karnın burnumda olur
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle Yıldırım nikahı yapsan akrabaya çevreye rezil olursun
Soran+1 yılAynen öyle iste uzakta doğum yapıp bir iki ay sonra doğmuş gibi demeyi düşünüyorum ama evlenmek sart
Cevap sahibi+1 yılYine anlaşılır olmaz anca uzakta doğurup başkasının bakması lazm
Soran+1 yılAnlamaz kimse ya uzak sehire gidersem bebekte küçük doğarsa hic anlasilmaz
Cevap sahibi+1 yılSon aylarda gitde hamile olduğunu anlamasınlar
Soran+1 yılHamileliligi diyeceğim ayini gibi diyeceğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeklemek için bir sebep yoksa ailelere evlenmek istiyoruz yaza kadar beklemeyelim deyin doğumada erken doğum dersiniz kaç aylık peki
036 Yorumla
Soran+1 yılAyı dolmadı daha
Cevap sahibi+1 yılpeki hangi test ile hamile kaldığını söylüyorsun kan testi mi yaptırdın?
Soran+1 yılEvet kan testi de yaptım normalde doktora da gittim
Cevap sahibi+1 yılaileniz erken evlenmenize bişey diyecek bir durum yoksa okul iş gibi... ısrar edin evlenelim beklemenin manası yok deyin. hazır fazla gecikmemişken..
Soran+1 yılBen okuyorum hala
Cevap sahibi+1 yılo zaman durumu anlatacaksınız yapacak bişey yok
Soran+1 yılOkulu donduracagim zaten mecburen off valla çok zor napicam
Cevap sahibi+1 yılnişanlın ne diyor
Soran+1 yılHangi konuda
Cevap sahibi+1 yılevlılık konusunda aıleye söyleme konusunda ne dıyor..
Soran+1 yılO da bilmiyor napacağını
Cevap sahibi+1 yılailenizin karşısına geçin ve anlatın olanları öldürecek değiller ev fazla dayak yersiniz.. 2 yıl sonra unutulur gider ama beklerseniz olay daha sonra daha çirkin hal alır..
Soran+1 yılBana birşey olmaz zaten benim suçum yok ama babam onu paramparça eder gözünün nuruna elin adamı zorla yapıyor hangi baba hazmeder
Cevap sahibi+1 yılsen çıkıpta evleneceğin adama zorla yaptı mı diyeceksin.. adamı daha evlenmeden satacak mısın o nun suçuda olsa hamilesin ve bundan sonra hayatnıza birlikte devam edeceksiniz.. o yüzden aileleri bir araya getirecek ve biz böyle böyle bir halt işledik evlilik işlemlerini hızlandıralım diyeceksin sen kalkıpta babana nişanlım bana tecavüz etti dersen o adamı öldürür senide süründürür
Soran+1 yılBunu dersem reddeder beni yapamam onu evleniyorum diye bu igrencligi bolusemem ki nasıl derim yaptım diye daha evlenmeden satacak misin diyorsun satan kim sence bana bunu yaparak
Cevap sahibi+1 yılya haklısın ne diyeceksin babana bu şerefsiz bana tecavüz etti mi diyeceksin ondan sonra çocukla ortada kalacaksın baban hapise nişanlın mezara sen ne yapacan o saatten sonra sana babana baba biz yaptık deme sen sesini çıkarma aileleri bir araya getirin nişanlın konuşsun bir heriflik yapsın.. biz bir hata işledik eşim 1 aylık hamile evliliği hızlandıralım diyecek..
Soran+1 yılÇok tuhaf oldum boyle deyince
Cevap sahibi+1 yılolması gereken bu mantıklı düşünün
Cevap sahibi+1 yıliki ailede bir arada olursa fazla tepkilerini belli edemezler... uygun dille söylenirse olay büyümez
Soran+1 yılOff çok kotu olacak herşey ya hemde çok :(
Cevap sahibi+1 yılama bak böyle kötü durumlarda her zaman sonrayı düşün ağır bir iş yapıyormuşsun gibi 2 saat sonra işin bitecek dinlenecekmişsin gibi... 2 yıl sonra hatta torun geldikten sonra herkes unutacak olanları o kadar kötü şeyler atlatılıyor ki bu mu atlatılmayacak...
Soran+1 yılDaha kotu ne var ki ya ailem kalpten gider
Cevap sahibi+1 yılkaçmış olsaydın o zaman hamile kalsaydın en olacaktı... allah göstermesin özgecanın başına gelenler gelseydi başına ya onlar başına geldikten sonra ölmeseydin yaşasaydın nasıl olacaktı... allah göstermesin köyü yola düşseydin o zaman ailene ne olacaktı.. şimdi eğer beni dinlersen söylediklerim mantıklı geliyorsa ah vah etme zamanı değil geç kalmama zamanı çünkü çevreye duyurmadan düğün hazırlıkları başlaması lazım.. oda en az 1 ayı bulur o yüzden eğer nişanlın ile aileleri bir araya getirme gibi bir durumunuz var ise benim dediğimi bir an önce yapın.
Soran+1 yılAilesi başka yerde yaşıyor birde
Cevap sahibi+1 yılo zaman o ailesine bahsetse onun ailesi senin aileni arayıp durumdan bahsetse
Soran+1 yılOyy bahsedince çok tuhaf oldum ya olmuş gibi biran düşündüm ailem napar diye feci
Cevap sahibi+1 yılyaa artık ah vah etmeyi bırak icraata geçin karnında bir bebek canlanıyor ve her dakika büyüyor farkındamısın.
Cevap sahibi+1 yılkarnın burnunda gelin olmak istemiyorsan elini çabuk tut
Soran+1 yılFarkındayım ki çare arıyorum yoksa burada olmaz kendi kendime hayiflaniyor olurdum
Cevap sahibi+1 yılo zaman ara nişanlını ve böyle böyle yapalım de.
Soran+1 yılDüşüneceğim bunu da yapacak birşey yoksa diyeceksin napacaksin baska
Cevap sahibi+1 yılyapacak başka bişey yok...
Cevap sahibi+1 yılben sana demiştim demi konuşmak daha mantıklı diye size karşı tabiki kırıldılar böyle birşey beklemiyorlardı ama yapacak bişey yok düğünden sonra tavır azalır ve sana dediğim gibi torundan sonra herşey unutulur gider biraz sabret buna... :D
Soran+1 yılBakalım ailem yanımda değil ama çok zorlanıyorum bir basıma
Cevap sahibi+1 yılmerak etme atlatırsın hepsini :) şu an karnındaki canlı ile ilgilen :)
Cevap sahibi+1 yılSelam ne oldu cok merak ettim. Ne oldu evlendiniz mi :)
+1 yılgeceleri kabus görüyorum filan de erkenden düğünü yapmamız lazım de
00 YorumlaAblacim hata yapmis olabilirsin ama. Seni terk etmemis yapacagin tek sey onun seni kacirmasi
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim hatam değil zaten bir de o mu terk edecek
Soran+1 yılBu yaptığını affettirmez evlenmesi lütuf değil hatayı da degistirmiyor ne bekaret geri gelir ne de bebek gidiyor
Aldirmayi denedin mi eger icine sinmiyorsa kendini mahfedersn
09 Yorumla
Soran+1 yılBebege alıştım ama o adam sinmiyor ama yapamam aldiramam
Soran+1 yılYapmam bu çözüm değil ya bırakmaz yakami ki ondan kurtulamayacağmi bile bile bebeğe yazık edemem
Soran+1 yılYa keşke evdeki hesap çarşıya uysa
Soran+1 yılYapamam bunu boşuna dmeyin o çocuğu doguracagim tek belli olan şey bu hatta
Soran+1 yılNe hayır değil
+1 yılvallah ne desem olmaz allah yardımcın olsun hamile olduğunu biliyormu
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da ayni şeyi yapmaya çalışıyor ama aileler almıyor iste
- +1 yıl
vallah durum kötü aldırın dicem olmaz anene filan söylesen o neder belki babanı kandırır
Soran+1 yılKandirsa da o da pozitif bakmaz hic bir zaman
- +1 yıl
vallah pozitif filan sansınız yok bence halledin bu işi yoksa sizi halletcekler söyliyim gerçi torunları olcak belki bir şey demezler
Soran+1 yılNasıl demzler olur mu derler demekle de kalmazlar o hastanelik olur eminim ondan iki baba da onu mahveder ama o umurumda değil babam ve bebeği düşünüyorum sadece
- +1 yıl
anlıyorum zor durum gerçekten ya ne desem bilemedim
Soran+1 yılKimse çıkamıyor içinden zaten
- +1 yıl
puf zor gerçekten
Soran+1 yılHemde çok zor
- +1 yıl
nişanlında suç ayar oldum vallah
Soran+1 yılTecavüz eden o zaten suç onun yani haliyle ama su dakikadan sonra suçlu aramam çözüm değil
- +1 yıl
aynen kaç aylık
Soran+1 yılAyı dolmadi daha
- +1 yıl
aldırmayı düşündün mü peki
Soran+1 yılKesin yapmayacağım tek şey kalbi var onun ya benden beslenen bir can o babasi pis diye ödeyemez cezasini
- +1 yıl
sende haklısın bende kıyamazdım
Soran+1 yılNasıl kıyılır ya benden cani var onun ya
- +1 yıl
aynen haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılher şeyi ailene anlat, şikayetçi ol... korkma sesini çıkar , yoksa kaybedersin !
010 Yorumla
Soran+1 yılYapamam bebek için yapmam bunu bebek olmasa yapabilirsin ama bebeğime tecavüzcü çocuğu dedirtemem aldiramam onu
Cevap sahibi+1 yılbebeği yanlız başına doğurabilirsin ama o karaktersiz cezasını bulmalı gerçekten lütfen kendi hayatın için yap bunu evlenemessin yoksa onunla evlensende mutlu olamassın herkese tekrarladığım gibi Allaha dua et elbet çaresini verir
Soran+1 yılBebeğim babasız olmasını istemiyorum hem sonra babam nerde deyince araştırıp annesine tecavuzden yatan kendini o gün olan çocuk olarak mi bilsin istemem bunu asla
Cevap sahibi+1 yılbak canım şöyle düşün böyle bir şeyi yapan bir insan ileride daha çok şey yapar seni üzer evliliğiniz yürümez..
Soran+1 yılYapamam artik kendimden önemli daha çok düşünmemiz gereken bir bebek var o daha önemli
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin, ben yorumumu yaptım
Soran+1 yılBebek olmasa haklisin ama o var yapamam ki onun için
Cevap sahibi+1 yıl:((((((( zor durum..
Soran+1 yılÇok hemde düşman başına bile vermesin Allah
Cevap sahibi+1 yılamin amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamileliği belli etmeyen korseler var. Onu tak dicem ama çocuk erken doğarsa ne diceksin?
08 Yorumla
Soran+1 yılBebege zarar verir o ya hem 5 ay sonra ta düğün 3 aylık doğan bebek olur mu herkes anlar
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir çözüm yolu istiyorsun ki? Düğünü öne alamazsın. Bu gerçeği babanın vs. bilmesi lazım yoksa öldürür vs. zaten ölmüş kabul et o zaman bacım.
Soran+1 yılÖne alacağım iste ama yolunu arıyorum iste
Cevap sahibi+1 yılAlamazsın. Bu gerçeği babanın bilmesi lazım başka yolu yok bacım.
Soran+1 yılKatil olur ya
Cevap sahibi+1 yılBaşka hiç bir şey öne süremezsin. Cem yılmaz da böyle evlenmişti biliyorsun. Bebek 3 aylık oldu hemen evlendiler sonra bebek söylendi vs. yoksa başka kandıramazsın.
Soran+1 yılDaha ayı dolmadi o yüzde hemen olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnnene söyle. Anlat. Bir şeyler bulsun yoksa kandıramazsın. Öyle bişi yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki bayram arasında düğün olmaz de kandır mayısa nisana çektirmeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerken bir zamanda müsait tarih vardı, erkene aldık de.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olur mu ya
+1 yılKac aylik hamilesin kuzum ve dugun hangi ayda
09 Yorumla
Soran+1 yılAyı dolmadi 5 ay var daha
- +1 yıl
Hamile olduguna emin misin test falan yaptirdin mi? Martta ya da nisana aldirin konus nisanlinla
Soran+1 yılEminim doktora da gittim kan testi de yaptım o zaten almak istiyor ama ailelere dedik almadılar hamileyim diyemiyoruz ama
- +1 yıl
Alinmazsa sizin icin. Kotu olacak gizleyemezsinizde annene anlatsan belki yardm eder sana
Soran+1 yılAldirmam yapamam babasının suçunu o mu odesin ama iste cikmazdayiz
- +1 yıl
Yok kuzum bebegi demiyorum dugun tarihi one alinmazsa kotu olur diyorum. Kac yillik bir iliskiydi seviyor musun onu?
Soran+1 yılSeviyordum ama şu an bilmiyorum her gece kabus görüyorum yaptığını yani bie kere yaptı ama ben sürekli yaşıyorum
- +1 yıl
Kiyamam ben sana ya hamile olmamis olsaydin her sey daha kolay olurdu zor bir durum Allah yardimciniz olsun ama annene soyle o bir yolunu bulur
Soran+1 yılUmarım bulunur yolu
Herşey hazrmi gelinlik felan?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil daha 5 ay vardı
Soran+1 yılOlmuyor öyle ya ailemiz çok planlı ikimizinkide karar kesin yaza onlara gore bebegimizle yaparız artik düğünü
Soran+1 yılSaka gibi mi sence Dediklerim dalgasına diyorum bebekle düğün mu yapacam
Soran+1 yılDeneyecegim en son ona kaldim gibu
annenize paylaşın durumu
03 Yorumla
Soran+1 yılDesem o da babaları ikna edemez
Soran+1 yılZaten en son çare bulamazsam öyle yapacağım yoksa karnın büyürse çıkmazda kalacağım
bunu cocuga söylemelisin seviyosa o erkene alır..
05 Yorumla
Soran+1 yılO alıyor zaten aileler kabul etmiyor
Soran+1 yılÖyle olmuyor iste o is
Soran+1 yılBebek için herşeye katlaniyorum yoksa derdim naparsa yapsın hakediyor babam o pislik yüzünden hapse mi gitsin hem
Erkene nikah alın, evlenin. Düğünü sonra yapın.
00 YorumlaAnnen anlayacak biriyse ona danış bnce
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem dayanamaz bu duruma kadının kalbine iner diye korkuyorum
Soran+1 yılDeneyecegim denedimde yapamadim
İsin zor. Nişanlin biliyormu çocuğu
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki biliyor
+1 yılS. ki kurusun inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin çocuk oldu daha da is yapmasa daha iyi bence de
yaşın kaç acaba vede onun yaşı kaç
011 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım o 24
Soran+1 yılİste deniyoruz iki ailede bilmeyince zor olmadı onunkileri demek gerekecek madem yedi halti toplasin
Soran+1 yılOnun sucu zaten ama sabahtan beri insanlar tecavuze rağmen beni suçladı
Soran+1 yılSuçum yok adam kendi bile diyor bunu önemi var suçlunun kim olduğunun ama artik yapacak birşey yok o yuzden suçlu aramanın anlamı yok
Soran+1 yılOna gidiyor zaten durum
Soran+1 yılAmin
+1 yılAnnene söyle, yıldırım nikahı ile evlenin.
00 Yorumla
+1 yılaglattin be serin hikayeymis devamini bekliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılDevamı ne zaman olacak kim bilir ya bir cozemdik ki
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım