AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
gidin nikahlanın hemen yapcak başka bişey yok
Aileme ne dicem evlendikten biz ne derler sanki izin vermedik mi niye yaptınız derler
yıldırım nikahı kıy gitsin ya da iş bahanesiyle
Tamda bu sıralar yapılacak şeymiydi
Olayları diyorsan daha önce oldu anladigina gore hamileliği anlayabilmiş olduğum zamanının daha önce olduğunu gösteriyor
Tabiki daha önce olduğunu biliyorum, demek istediğim kadınlara şiddetin her kesime sıçraması üzücü bir durum..
Okuyanda ayni ya hepsi okumuş adam iste yapan yapıyor adam sanıyoruz bizde sokakta onlari
Yazık o zaman toplumda aşırı derecede kadın açlığı var zorla yaparak ne zevk alıcaksın ki, Eşin zevk almıyorken sen 5 dakikalık zevk için boyun mu uzayacak. Fazlada bir yorum yapamıyorum mesaj yazma sınırım doldu hakkında hayırlısı olsun..
Sağol
Aldırmalıdın o cocugu
Ya cani miyim ben babasının suçunu niye ona yasatayim katil olamam kalbi atan birşey o ya
Kac aylık
O zaman ailelerınızle konusucaksınız hemen evleneceksınız baban ıcın kolaymı bu iş o adam ne dıyecek cevresıne akrabalarına
Babamı düşünüyorum zaten duyarsa öldürür katil olur daha bir aylık bile değil 3 haftalık falan
O zaman tek caren aldırmak ya da nısanla konus kacırsın senı
Aldırmam asla onu mümkün değil olmaxki ailem vermese kacirsa neyse
hamileyim diyeceksin...
hallettin mi sorununu
o değil de cocuk şimdi veled-i zina mı olacak?
Ya sabir ya tecavüze uğramış hamile bir kadına fazla insafsız yaklasiyorsunuz yasayamayacgniz kadar kotu birşey bu bende istemem öyle dogurmayi ama öldüremem karnimda ki cani napabilirim zinadan diye oldureyim mu
nişanlın olacak şahsın şeyini kökünden kesip ağzına verecen, yakında evlenip helali olacak kadınla neden nikah kıymadan nasıl zina yapar hemde tecavüze varana kadar ohaaaaa yani
Yapan yapıyor inan o dediğini bende yapmak istiyorum ona ama geçtikten sonra çokta anlamı olmuyor giden şeyleri geri getiremiyor
Tamam da yaparken bize sormadın ki
Ya orda ne yazıyor okuyamiyor musun tecavüze uğradım nisanlim tarafından
Bilmeden boyle konuşma insanlar yeterince zor şeyler yaşıyor emin olabilirsin yaşanabilecek en kotu şey bu sevdiğim tarafından hemde
O zaman ayrıl çocuğu da aldır tecavüz eden biriyle evlencek değilsin herhalde
Çocuğu aldirirsan vicdan azabi cekersin aldirma sen bunu dinleme
Kendin bilirsin daha başında bunu yapan ilerde neler yapar kaç haftalık
Aldiramam ben ya o katil mi olayım hemde kendi canımın ya kalbi vat
3 haftalık daha
Hayat Geç Kalmayı Afettmiyor
evlenmeden sevişmeyin
Allahın bir kuluda bir yeriyle değilde gözüyle baksa anlaşma beyniyle ne güzel olur ne yazıyor orda sevişme mi yazıyor
Neden korunmadın?
Tecavüze uğradim o psikolojiyle sonrasında aklıma bile gelmedi
Kaç aylık hamilesin
Ay geçmedi daha
Sana çok yanlış gelecektir ama o adamla bir ömür geçirebilecek misin? Ben olsam senin yerinde çocuğı aldırır ondan ayrılırdım. Sonra kendi ayaklarımın üstünde durmayı öğrenirdim. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama o adamı kabullenecek kadar kötü durumdasın galiba. ya da aileme söylerdim.
Bebek için kabul ediyorum aldırmak istemiyorum dayanamam böyle birşey yapmaya doktor olacağım bebeklere kiyamam çok feci o kalp sesleri yapamam
Sırf bebekten dolayı bir ömür hergün tecavüze uğraşacaksın hatta ilişkide iyi olmadığın için belki şiddet uygulayacak. Daha ayını doldurmamıs kalp seslerini duymadan bağlanmadan bebeğe kürtaj ol. Zor ama onu seçersen tüm hayatın zor olacak
Öyle birşey yapmaz o kadarını sürekli şiddet falan öyle yapmaz sadece o an bu igrencligi yaparken birwz darp etti ama dovmez başka evlenince ayni yatakta yatmayacagimi dedim çünkü kabus gördüğümu falan biliyor pişman ama affedilebilecek bir hata değil affedemiyorum sadece görmezden geliyorum mecburiyetten ne bakireliği mi geri veriyor ne de bebeğimi pismanlik
Ben kabullenene kadar yanıma yaklasmayacak
O zaman annene söyle başka sansın yok en azındam pişmanmış oda insanlık belirtisi
Keşke en başından yaklaşmasaydı o zaman
Ne olursa olsun darp etmesede istemeden yaptıysa bunun bir açıklaması yok
Yok zaten bendeki etkilerini kimse bilemez geceleri uyuyamiyoeum gözüm kapanır kapanmaz kabuslar geliyor hemen o ani görüp duruyorum
Umarım evliliğin istediğin gibi gider kurtulursun bu rüyalardan
Umarım çok uzun sürecek toparlanmam
Sen çizginden vazgeçme kendini ondan koru
Bu saatten sonra korusam ne korumasam ne ama psikolojim onun elinin bana uzanmasına bile dayanamıyoru elini uzatsa bana doğru irkiliyorum direk
Yani bir daha böyle bişey yapmasına izin verme senin için daha da kötü olacak izin verirsen
Evlenince yaparsa engel olamam yapma dedim ayrı uyuyacagiz dedim tamam dedi ama yapmaya kalkarsa o iri bende çok ufagim o durumda engel olamam ki olamadim iste hic zorlanmadı bile
Pişman olan insan bir daha yapmaz
Pişman gibi umarım zaten gece halimi görürse yapamaz bir daha sinir krizi geçirdim bir kaç kez odadaki herşeyi yiktim kirdim falan çığlık atarak uyandim. kaç kere bunları gorse yapamaz zaten
Ben pek sanmıyorum ama bakalım umarım olmaz
Umarım bir daha yaparsa deliririm kesin bu
Evlen psikolojik destek al bence
Alacağım zaten yoksa bebekte etkilenecek dogunca
Bana göre hata yapıyorsun evlenerek ama başka çaren yok umarım dilediğin gibi bebeğinle mutlu bir hayatınız olur
şu an mecburum
Aynen mutluluklar ne diyim
Tecavüzmü etti yani?
Evet
Bir insan nişanlısına nasıl kıyar ya sen nasıl evleneceksin bununla? Benden sana tavsiye bunu şutla çocuğu aldır zarı diktir
Günaha günah kat diyorsun ya cani miyim kendi parcama kalbi atıyor ya nasıl yapar insan
Bunun canilikle ne alakası var millet zevk için yaparken hamile kalıyorda aldatıyor sen zorla ilişkiye girip hamile kalmışsım kötü durum evlenirsen bununla aklına hep o an gelicek
Evet hep geliyor zaten geceleri uyuyamiyorum bile ama bir bebeğe yapamam onu kalbi atan birşey o
Siz ne yapsanızda ortaya çıkacak bu baksana aileler öne alınmasını istemiyormuşta off kötü durum hıyar herif ya mahvetmiş her şeyi kız olsam bu adamla aynı eve girmezdim.
Bende ayni evde yasamak istemiyorum ama evlenmek zorundayım iste evet öğrenecekler ama evlendikten sonra ogrensinler bari yoksa olay çok büyük olur
Sen kararlısın yani aldırmamaya adi herif bulmuş senin gibi kızı böyle olmamalıydı siz ne yapsanızda şüphesini çekecek onların zor durum.
Anlarlar zaten ama evlendikten sonra ogrenirlerse tepki az olur diye
İşte nasıl ikna ediceksiniz yazdan önce olmaz diyorlarmış çıkın karşılarına konuşun iyice ikna edin sonuçta siz evleniyorsunuz değiştirin tarihleri olsun bitsin iş ama ben hala aldır derim o çocuğu off kötü durum.
Bende isterdim ama yapamam ya tip okuyorum ultrason da hic bebek kalbini duymadiniz siz çok kotu bir duygu yapamam ona bunu
Çevren tutucu bir çevreyse herkez evlilik dışı ilişkiye girdiler üstüne hamile kaldı diyecek laf atıcak böyle birinden çocuğun olacak çocuk bir ömür babasının yaptığını bilmeden yaşayacak belkide bir gün bir şekilde öğrenip depresyona girecek sen bunu son kez iyice düşün ama kararın hala aynıysa ikna edersiniz zorlayıp ne diyim hakkında hayırlısı neyse o olsun
Aileler şu an ogrense millete erken doğum denir başka yerde doğururlur geç doğmuş gibi denir yıl bulunur aileler demez millete sorun aileye demek sadece düşünsene ben hamileyim dediğini kalp krizi geçirir ya insan
Sen bu çocuğu doğurup bu çocuğa büyük haksızlık yapıcaksın annesine tecavüz eden birine baba diyecek onada haksızlık
Biliyorum ama bakin tip okuyorum ben o bebeklerin ultrasindaki kalp seslerini bilemezsiniz beni okulda en etkileyen şey olmuştu içinde atan birşey var yapamam onu gördükten sonra
Anlıyorum seni bende duydum kuzenimde harika bir şey ama kaç aylık bebek?
Daha ayı dolmadi küçük
Onun daha kalbi bile atmıyordur
Evet ama atacak bir kalbi olacak sonuçta biliyorum
Ama sonuçta şu an atmıyor bak inan bu senin içinde o çocuk içinde daha iyi olur o adamdanda kurtulur önüne bakarsın.
Yapamam onun canı var bile bile yapamam bunu atmiyor diye günaha günah ekleyemem
Alın düğünü öne bir bahane bulup halledersinizde ben hala sana aldır diyorum o şu an daha ruhu bile olmayan bir et parçaşı iyi düşün hayatını etkileyecek bu karar.
Aldiramam yapamam
İlla doğuracaksın yani ama bu çocuğun dili olsa o da aldır derdi böyle birinin oğlu olmayı baba demeyi kimse istemez eğer evleneceksende evlen çocuk doğduktan sonra ayrıl bundan ama sen aldırma işini ciddi ciddi düşün aldıramam diye geçme.
aldırmama konusunda netim hastanede neler gördüm yapamam kalbim dayanmaz babalığı düzgün yapar diye umuyorum
Umarım bu kararından pişman olmazsın
Umarım
cahillik
Anne de bence
Artık çok geç
Ne ınsanlar var ya.
Çok insan gibi değil bu hareket ama iste insan maalesefer
yargılamıyorum..