Kocanız size oral yapmazsa ne yaparsınız ya da nasıl ikna edersiniz? Benim 4 senedir erkek arkadasım var ciddi gibiyiz dün bir filme gittik orda adam kadına oral yapıyodu filmden sonra konu acıldı o kısım cok igrenc ve eziciydi yapılmıycak birsey dedi o sırada orala bakıs acısını öğrenmis oldum simdi icin olmasada ilerisi icin ikna etmem gerek sizce boyle dusunmesi sorun olur mu
Cevabın nedir?
eşim olacak orala boğarım kadınımı
yalamak harika özellikle bunu dene yapıyorum ve zevkten deli etmediğim hiç olmadı
ben en çok yere yatarım wc ye oturur gibi ağzıma oturturum böylece 2 delikte hem açılıyor hem iyice dışa çıkıyor
kadınımı o kadar çok zevklendiriyorumki zevkten deliklere girmesi için hafif zıplamalar yapıyor
zevklenen mcıksuyu ağzıma akıyor
dilimi arka deliğede sokuyorum özellikle dilim arka delikte mcık buşalmasını deliğin kasılmasından açılıp kapanmasından rahatça anlıyorum :)
iddialı olduğum belli oldu sanırım :)11 Yorumla
Soran+1 yılokurken gittim valla :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşın hakkında bilgimz yok tabii ama genelde 25 yaş altı erkekler, çok titiz tipler veya geçmişte yanlış kişiye (bakımsız) oral yapan erkekler vajinadan tiksinirler.. Tecrübeli, kadının değerini bilen, onu mutlu etmeye çabalayan erkekse kaliteli yapabilirlr bunu.
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha once bir iliskisi olmadı 24 yasında degerimide biliyor ama bu konuda biraz takıntılı
Cevap sahibi+1 yıl25 yaş sınır gibi söylemiş oldum ama bunu kimi insanda 22 kabul et, kimisinde 27-28...
Burada söylemek istediğm bir yaştan sonra biz erkekler sadece kendi doyumumuzu değil partnerimizin zevkini de düşünürüz, olgunlaşınca cinsel bencillik biter. Mesela sert ilişkide de böyledir, ergenlik ruhunu aşamayan veya tecrübesi az olanlar çoğu zaman sert davranırlar. Bu doğamızda var, ben kibar, ince düşünen, eğitimli, modern bir adamım eğer partnerim karşı çıkmazsa çoğu zaman sert yaparım ama böyle istemeyen birisinin asla canını acıtmam. Aynı şekilde azgınlıktan ölsem, başım ağrıyo dese hiç ısrar etmem. Zevk vermek için de oral yaparım ona. Olgun erkek hem mutlu etmek ister hem de tecrübeleri olduysa o tadı ve kokuyu beğenir. Bu takıntısı tecrübesizlikten de olabilir, titizlik takıntısı da olabilir veya kulaktan dolma bilgiler yüzünden de olabilir. Tavsiyem krem şanti sür veya sevdiği başka birşey :))))
Soran+1 yılyani onda cinsel bencillik var demek mi istedin :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle veya diğer ihtimalleri de yazdım tecrübesizlik, titizlik takıntısı, insanlardan duyduğu sözler.
Tecrübesiz kişi sadece belirli tatmin kanallarını bilir, fantezi dünyası renklenmemiştir, kadının daha fazla nasıl zevk ve heyecan duyacağını bilmiyordur. Titizlik takıntısını hastalık boyutunda düşünme, öyle olsa öpüşmesi bile problem olur, bu konuda fazla hassastır belki..
İnsanlarn bir kısmı her türlü mikrobu kaparsın diyor, bir kısmı o tarz ilişki olmaz diyor veya kimisi bunun erkeği kadın karşısınsa küçülttüğünü düşünüyor... vs
Soran+1 yılanladım tesekkurler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet canım iğrenenler oluyor neden bilmiyorum... deli gibi sevende var iğrenende... sorun olabilir bu yatırmaya zor ikna edersin
36 Yorumla- +1 yıl
Neden igreniyor bilmiyom yazmisin, vajinanin pis koktugunu bilmiyon heralde?
- +1 yıl
çok iğrenç yaaaaaaaaaaaaaa hemen svınız gelıyor çok ekşi bizim öyle degıl gırtlagına kadar sokup aşagı bırakıyorsun tadını bıle anlamıyor sıcak bırşey gıttı dıyor
Soran+1 yılevet ikna etmek gerek:) ayrıca umutumut60 sıvı gelir o bizim elimizde degil yalaması lazım :)
- +1 yıl
bakımlı temiz bir kadının ki kesinlikle çok güzel ve tahrik edici kokuyor engin.
vaz gecilmez bişi sekste..
Soran+1 yılyuru be :D
- +1 yıl
Ama aynen öyle gizli. Sen kendi kokunu sevmesmisi,) n
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için problem yok zaten ben de sevmiyorum oral falan bende yapmam o da yapmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSana da senin gibi gelirse guzel olur
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
48Cevap
Erkege oral yapilmasi gereklilik degilde kadina yapılması kesinlikle gerekli on sevisme esnasinda bu uzun tutulmalı ki kadinda orgazma ulassin erkek boşalınca bitmesin hersey.
110 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum :)
Soran+1 yıltesekkur ederim senin de oyle :)
Soran+1 yılhahaha olsun yeni yılda kendine gore birini bulursun insallah :)
Soran+1 yılhahahah guldum:D umudunu yitirme :)
Soran+1 yılhahahaha ıslak daha yerinde olur:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayan için klitoral orgazm olmazsa olmazdır. Erkek partner de görevini yerine getirmeli ve partnerini zirveye ulaştırmalı... Diğer türlü bencillik olur, önsevişme aşaması da yeterli Islanmanın sağlanması için uzun tutulmalı...
112 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın cok dogru :)
Cevap sahibi+1 yılKuş temiz ve bakımlı olsun, daya ağzına ;);)
Soran+1 yılzorla mı:D
Cevap sahibi+1 yılGöğsünün üstüne otur, kafasını yapıştır kuşa ;) ya da yüzünün üstüne çömel otur ;) anlar o zaten :) o onun görevi ;)
Soran+1 yılhaklısın guzel fikir ama tepkisi ne olur bilmiyorum peki o sırada istemezse ya da daha once demistim niye zorluyosun derse orda bırakmam mı gerek asagıdada bir arkadas demis oral asagılamaktır diye anormal ters birsey yok herkes yapıyor bunu gercekten oyle dusundugu icin mi istemiyor yoksa pis oldugunumu dusunuyor nedeni ne olabilirki
Cevap sahibi+1 yılAşağılama gibi bir durum asla yok!! Belirttiğim gibi bayan için olmazsa olmaz gibi bir şey zaten, bu sizin hakkınız, görmeden temizliği ile ilgili de ön yargılı olamaz... Birleşme öncesi partnerini hazırlamak erkek partnerin görevidir, aksi dediğim gibi bencillik olur, girsin çıksın boşalsın o zevkini alsın, eee siz ne olacaksınız... Sizi de zirveye ulaştırmak onun görevi, aksi takdirde soğrusunuz ondan...
Soran+1 yılCok dogru
Cevap sahibi+1 yılHakkınızı kullanın o zaman :)
Soran+1 yılkullanıcam ya zorla ya zorla :D
Cevap sahibi+1 yılBu zevkte mahrum kalma :)) şimdiye kadar kaldığın için çok pişman olacaksın :)
Soran+1 yılhahaha sagol tavsiyen icin :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajina için çok güzel temizleyici ve hijyen olması için çok güzel krem ve jeller var.. banyo sonrası duş jeli filan da iyi oluyor.. mis gibi kokuyor.. sevgilim kullanıyor bayılıyorum.. bence sende öyle şeyler kullan ve anlat ona.. ön sevişme ya da oral olmadan seks mi olur yaaa. ne öyle kuru kuru... en az 2 saat sadece oral sürmeli..
04 Yorumla
Soran+1 yılbencede katılıyorum olmaz ama bakıs acısından dolayı ikna etmem gerekicek sanırım
Cevap sahibi+1 yılya aslında bir tadını alsa vaz geçemez :) bayanın zevk suyu bence çok güzel , dil ile onu uzatıp çekmek filan.. ayy neyse fazla bu anlatıma girmeyeyim ben kötü oluyorum :) sana bol şans
Soran+1 yılhahahah saol:D
Cevap sahibi+1 yıl:) :) :) hahaha
sen eş yani koca demişsin sorunun başında ama devamında ise sevgilim diyosun!
sımdı dıceksın kı 4 yıldır ciddiyiz falan ama sunuda unutma bazen herşey bir anda bitebiliyor dolayısıyla erkeğin karısı ile sevgilisine bakış açısı arasında dağlar kadar fark vardır! sevgilide yapılmayan şey karı koca sıfatında yapılabilir...)08 Yorumla
Soran+1 yılilerde esim olursa diye sordum dedigim gibi ciddiyiz ailelerim falanda tanıstı o yuzden dedim ama dedigin olmıycak bisey degil :) neden ikisine farklı baksınki sevgiyle ilgili bence bu
Soran+1 yılsaglama alıyorum derken:D
Soran+1 yılhahahah kesin gozuyle bakmıyorum ama olma olasılığı yuksek diyelim :D
Soran+1 yılTesekkur ederim :D
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBak kardeşim beni yanlış anlama kadın olsun erkek olsun farketmez eğer partnerinin en ufak bir şeyini mig den almıyorsa sevgili olmayacaksın hele yatağını hiç paylasmayacaksin paylasiyorsanda hakkını verip partnerinin sınırları içerisinde herşeyi hakkıyla yapacaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum haklısın :)
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. vajinayı tam bilmediği için iğrenç buluyordur. çoğu adet görmeyi pis zannediyor çoğu idrarın vajinadan geldiğini sanıyor, idrarın da steril olduğunu bilmiyor vs...
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
Soran+1 yılbırakmak istemiyorum ama bu durum benim acımdan iyi degil
Soran+1 yılAnladımm
Arkadaşın çok yanlış düşünüyor, oral yapmayı da yaptırmayı da çooook seviyorum.
Vajina yalanmazmi yaaa?
Not; kaymak gibi tertemiz olmak şartıyla ;))011 Yorumla
Soran+1 yılaynen :)
Soran+1 yılkimle:D
Soran+1 yılanladım :)
Soran+1 yılbisey sanmadım olabilir normal olan bu zaten :)
Soran+1 yılikiside cok gerekli olmazsa olmaz
Soran+1 yılmutlu yıllar
Gizli Üye(30-35)+1 yılIki taraf da birbirine oral yapmali ve tiksinmemeli. Ikna etmeye calisma sadece cok istedigini ve zevk aldigini soyle. Yapmazsa sen de onu tatmin etme. Birlikte bile olma yani oral, ciftlerin gorevidir diye dusunuyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılbencede oyle gorevi ve tiksinerek yapmamalı :)
Cevap sahibi+1 yıltam aksine, yaparken de yapılırken de tam zevk almalı :)
Soran+1 yılcok haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorlamak ne kadar doğru?
Hoş sevdiği insanı mutlu etmemek ne kadar doğru?
İki ucu keskin bıcak, yapar ama, her insan gibi oda yapar.
Yeterki nasıl yaptıracagını bil..01 Yorumla
Soran+1 yılistemiyosa zorla yaptırmak istemem ama yapmasını istiyorum daha dogrusu kendiliginden istemeli
+1 yılsertifikalı mal çok seks nedir bilmezler sizde o mallarla ömrünüzü geçirirsiniz kolay gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılmal demek istemiyorum ama bakıs acısının boyle oldugunu yeni ogrendim
+1 yılÇikolata sosları, kremalar sadece pasta yapmak için değildir...
01 Yorumla
Soran+1 yılonlar olmadan da olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerimin sicak nefesini oramda hissetmek bile beni deli eder. O nunda o hazzi almaya hakki var.
15 Yorumla
Soran+1 yılsupersin :)
Cevap sahibi+1 yılSaol , o hazzi tatmak en buyuk hayalim ama muhtemelen tadamicam.
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılUzun sureli o boyutta hic iliskim olmadi. Bu saatten sonrada olmaz.
Soran+1 yılanladım kısmet
+1 yılSeni şüphelendirmemek için öyle demiştir o yapsan yoK demez :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılciddiydi ama:/
Soran+1 yılneden suphelendirmesin ki
A m c ı k emmeyene erkek demem ben ahhh olsa da ağzımı suratımı ıslata ıslata koklaya koklaya emip yalasam! A m kokusu solumak istiyorum!
02 Yorumla
Soran+1 yılvay canına:D sevgilimin boyle dusunmesini isterdim:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılöylesine demiştir ben sana yapıcam de bak nasıl ben de sana yaparım der
21 Yorumla
Soran+1 yılhahahah konu acılırsa diycem :D
Cinsellik konusunda 680 cevap paylaştı. kısa ve öz o erkek arkadaşından sana bir cacık olmaz evlenirseniz bile seni o kesmez aldatırsıın
04 Yorumla
Soran+1 yılneden oyle dedin
- +1 yıl
öncelikle mesajına geç cevap verdiğim için kusura bakma işim icabı bazen böyle geç siteye giriyorum ve neden öyle dedim bir bayan bir erkek sexs de zevk ister memnun kalmak ister erkek arkadaşın oral görüntüsüne itici baktığından belki sen çekici bakıyorsun o kişi sana evlendiğinde oral yapmayacak iğrenecek ama sen yapanları yaptıranları gördüğünde hep bana da yapılsa yapsalar nasıl bişey zevkli mi diye ilgi duyduğundan içinde kalacağından oral yapacak yapan seven isteyen ile merak ettiğin için bile olsa aldacaksın bilmem anlatabildim mi canım.
Soran+1 yılAnladımm
+1 yılsenin isteyip onun istememesi kötü. zaten artık yapsa bile istemeden yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama oyle olmasını istemiyorum zorla yaptırmakda istemiyorum
- Cinsellik konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yıladam belki iğreniyor mecburmu yani yapmaya? ben yapmıyorum şahsen kendimde yaptırmıyorum.
016 Yorumla
Soran+1 yılneden peki ne hissediyorsunki
- +1 yıl
iğrenç geliyor bana ne kadar temiz olursa olsun benim düşüncem bu. birde hiçte oral yapma gibi bir mecburiyetimizde yok arkadaşlar diğer yorumlarda yazmış ama 1000 çeşit orgazm olma yolu var başkasınıda denesinler herşey vajina yalamak deildir :)
Soran+1 yılkadının en cok zevk aldıgı yer orası ama :)
- +1 yıl
banane :)
Soran+1 yılsimdilik oyle yapıcaksın eninde sonunda :)
- +1 yıl
hayırrrrr :))
Soran+1 yılkadın isterse yapıcaksın mecbur :)
- +1 yıl
hiçte mecbur filan deilim kusura bakmasın kimsee :))
Soran+1 yılo sana yapmak istiyo belki sende yapcan hersey karsılıklıı :D
- +1 yıl
yok o bana yapmasın bende ona yapmayım :) ne olur üstüme gelme kötü oluyorum baq :)
Soran+1 yılama belki sen farketmeden yaptı ve senin cok hosuna gitti bisey demedin devam etti o zaman nolcak ha? :D
- +1 yıl
olmaz istemiyorum :)) çekil derim:) yaw bende seni yiyorum burada manyakmısın ya oral yapılmazmı yaptırılmazmı be :)))
Soran+1 yılhahah senide kendime cektim :D
- +1 yıl
yok ben zaten senden taraftaydımda sana ayak yapıyordum :)
Soran+1 yılhadi oyle olsun :D
- +1 yıl
piki :))
+1 yılEğer genital bölgen temiz ve pürüzsüz ise gerisi çok kolay.
05 Yorumla
Soran+1 yılyaptırabilirsem kolay olucak:D
- +1 yıl
neyi yaptırabilirsen?
Soran+1 yıloral
- +1 yıl
tenin ne renk?
Soran+1 yılBugday ten
+1 yıl* gerizekali. kasari p*rno filmine mi. gittiniz abazalar
011 Yorumla
Soran+1 yılahahhahhahahahahahahaha:D
Soran+1 yılhayır sadece bir bolumunde vardı ustu kapalı bir sahneydi zaten :D
- +1 yıl
Kizim sevgiliyi oyle. filme goturmek demek senin hakkind iyi seyler dusunmuyor. demek sahsen ben oyle yParim
Soran+1 yılben sectim filmi zaten oda gitmek zorunda kaldı:D zaten filmin bir kısmında vardı sadece p*rno tdaında bir film degildi:D
- +1 yıl
Adi ne. filmin
Soran+1 yılfilm gone girl ama izlersen bir erkek olarak evlilikten sogursun:D
- +1 yıl
Neden? ozelden yaz bir
Soran+1 yılozele gerek yok:D sadece kadının yaptıklarından dolayı soguyabilirsin diye dedim:D
- +1 yıl
vay be yemedi neyse...
Soran+1 yılneden ne sorucaksan burada da sorabilirsin gizli bisey mi sorucaktın :D
- +1 yıl
Yok. cicim. kalsin gizli kizlara uyuz. olurum sanada. uyuz. oldum
+1 yılzor bence çok zor tıksındımı ısınmaz ama sen yaparken belkı yapabılır 69 olunca
04 Yorumla
Soran+1 yılbelki bu sekilde olabilir
- +1 yıl
şu an diizne yatınce ısırırgıbı yap çıkarmadan ya da o senın dızıne yatınca azcık ıt başını aç baçakalrını haz alıyormuş gıbı yap
Soran+1 yılfikri sevdim ama etkilenirmi sence yoksa sinirlenirmi
- +1 yıl
okadar mal degıl herhalde etkilenir ıstersen mesaj at daha detaylı konuşalım
+1 yılYaparız tabi duş alıktan sonra yoksa midem kaldırmaz.
00 Yorumla:) hey allahım evlen bir tadına baksınnn gerisi gelirrr :d
08 Yorumla
Soran+1 yılgelmezse seni bulurumm !
Soran+1 yılhahahahah:D
Soran+1 yılbir bakıcaz :D
Soran+1 yılbelli :D
sahsen hem yaparım hem yaptırrım.
12 Yorumla
Soran+1 yıloyle olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sevdiğim şey tam bir oral manyağıyım ama karşı tarafta bana yapcak ki onun da beni arzuladuğunu biliyim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın istedigin gibi biiri cıkar karsına insallah :)
Cevap sahibi+1 yılsen öyle misin
Cinsellik konusunda 369 cevap paylaştı. Oralsiz bir seks düşünemiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- Cinsellik konusunda 439 cevap paylaştı.
5 ayBen orali o istemezse de kendim ona yapmak isterim
00 Yorumla İğrenebilir zorlama. Her erkek sevmez bunu!
06 Yorumla
Soran+1 yılbeni seviyosa igrenmemesi gerekir haksızmıyım
Soran+1 yılhayır p*rno olmaz baska kadınları istemesini istemiyorum o zaman o kadınla ister
Soran+1 yılneden sevmesin ki ayrıca :D
Soran+1 yılfikir listeme atıcam
+1 yılAdam neler kaybettiğinin farkında değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılfarkettirmek lazım
- +1 yıl
Oda senin işin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral yapmıyan erkk erkkmıdır yah sacmalık
12 Yorumla
Soran+1 yılbencede yapmalı
Cevap sahibi+1 yılbencede offf ne guzel olur ya h
+1 yılhiç oral yapacak pozisyona geldiniz mi...
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
o zaman bu duruma bir gelin bakalım yapıyor mu yapmıyor mu... bence o filmdeki sahneyi itici bulmuştur... akışın getirdiği bir duygu olabilir filmle alakalı... ama sizinle buna hayır diyeceğini sanmam... bu arada hiç seviştiniz mi...
Soran+1 yılBelki de oyle olabilir. Evet ama daha yuzeysel
1. temiz olcak
2. estetik olcak
anca ozaman06 Yorumla
Soran+1 yıltemiz olması yeterli bence :)
Soran+1 yılestetik degil diye yapılmaması garip olur ama :D
Soran+1 yılhahahah:D
+1 yılPeki sevişiyormusunuz o sana yaptırıyor mu oral
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır yapmadım sevisme derken bazı seyler oluyor tabii ki ama orala kadar gelmedik
filmin adı ne merak ettim konulu p.. mu :D
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahah hayır bir bolumunde vardı sadece :D
+1 yıloral kim ki, tanımıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıluzuldum
+1 yılköpek oral yaparım ve yapılmasınıda isterim
01 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl oluyo :D
+1 yılyapar yapar.
bir şeftali yi görsün hele. :)01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah
Aşağılamaktır oral.
317 Yorumla
Soran+1 yılneden ben yapmasını istiyorum yapması gerekir
Soran+1 yılben yapmak isterim yaparken kendimi asagılanmıs hissetmem o da yapmalı
Soran+1 yılzevk meselesi zorla yaptırıcak halim yok bunun neresini asagılanmıs olarak goruyosun
- +1 yıl
Pisligi yalatmak ne zaman zevk oldu ki? Hazların sonu yok. Oralla başlar anala gider sonra dayaklı sekse. Sonra malum yatakta başkalarını hayal etme bir bakarsın 3 kisisiniz sonra 4 sonra edepsizlikler başlar işte toplu alanda seks plaj gibi.
Hazlarin sonu yok. Sen inançsızdan libido de. Ensest ilişkiye kadar yolu var az çok kişisel gelişim ve psikoloji bilgim var ki konuşuyorum
Soran+1 yılsak diye acıp yala demiyoruz elbette temiz oldugu zamandan bahsediyorum ve dedigin seyler cok farklı ensest oral ya da grup olayı bana ters ve zaten herkes icin ters olması gereken bir durum onları anormal olarak karsılayabilirsin ama bu farklı iliskinin bir parcası ve haz alıp vermek icin olması gereken
- +1 yıl
hazzı seks ile almıyorsan onunla denemek ne kadar doğru? sana haz veren penistir. zaten uyaracak yerlere dokunmak yeterli örneğin meme ucu. hepsini geçtim ne yaparsan yap sonucu cinsel birleşimdir zaten yeterli olsaydı pis yerleri yalamak cinsel birleşie ihtiyaç duyulmazdı. ben bunu daha önce yaşadıklarımdan bahsediyorum kızların vajinası kokuyor ve çok iğrenç bir tadı var. o günden sonra hiçbir kişiye yapmadım da yaptırmadım da. kendimi aşağılanmış gibi hissettim ki öyle de.
Soran+1 yılBende zaten ilişkinin bir parcası dedim tümü demedim birleşme öncesi hazzı daha yükseltmek için yapılan birşey. Senin oral yaptıgın kız pis olabilir bu digerleride oyledir anlamına gelmiyor ve neden kendini asagılanmıs gibi hissettin
- +1 yıl
tabiki aşağılanmanın ne olduğunu anlamıyorsan sorun yok. benden öyle bir şey isteyecek bir kız tanımıyorum. ilişkilerim derken hiçbir kız pis değildir fikrine hayran kaldım. bir kız zaten ilişkiye girerken çok dikkatli bir temizlik yapar erkek gibi değildir. o yüzden amacının düşünce değilde saldırı olduğunu anlayabiliyorum.
Soran+1 yılDaha anlasılır yazarsan anlayabilirim tabiikide. Ayrıca dusuncemi soyluyorum ve hicbir kız pis degildir demedim sen oylesine denk gelmis olabilirsin demeye calıstım ve dusundugun gibi her kız da cok dikkatli degil bu konuda nasıl olsa karsıdaki yapar diye baktıgı icin iliskiye fazla hazırlıklı olmadan bile girisen var
- +1 yıl
Evet haklısın ama hazırlıklı olmayanlar evli ya da beraber yaşatan insanlar. Kızlar, bunun aksi durumuna daima hazırlıklıdır. Ben oral yapılmaz demiyorum evli cift grupları hatta ensest ilişkiler bile var. Eminim sen bunlara aşağılık gözü ile bakıyorsundur kendi annemi babanı böyle görmek istemezsin. Anlatmak istediğim bu zaten. Hazzin sınırı yok senin tiksinerek baktığın bir şeye başkası zevk için bakabilir.
Soran+1 yılanlıyorum seni aynen zevk isi diyelim :)
- +1 yıl
Mesela ben sevgilimle yaşıyorum bugün de izinli hasta olduğu için. Seks hayatta en önemsiz şey. Ben ona bakarken şu an sevgi hissediyorum seks değil. Her türlü pozisyonu denedik en sevdiklerimizi belirledik onun dışına çıkmıyoruz. Ilk başta o daha fazlaya gidiyordu ama öyle bir anlattım ki cinselliği şimdi zevk olarak bakıyor ihtiyaç değil.
Soran+1 yılHaklısın ben de en onemli sey olarak dusunmuyorum ama onemli her ne kadar zevk icin yapılsada sonucta bir ihtiyac. ve pozisyonlarımız belli dedin hep aynı sekilde yapınca eninde sonunda degisiklik istersiniz
- +1 yıl
yanıldı. cinselliği yapmadığında bedene ya da zihne bir zarar gelmez. ihtiyaç, yemek yeme, tuvalet, giyim gibi sorunların çözümü içindir. ayrıca zevkler eğer var olduğu gibi zevk vermiyorsa daha fazlasını istemekte yanılgıdır doğrusu daha azını istemek oluyor. yani farklılık zevki artırmıyor.
Soran+1 yılzevki arttırmıyor ama monotonluktan cıkarıyor demek istedigim bu
- Cinsellik konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yıloral candır :D derler :D
011 Yorumla
Soran+1 yılcan ama yaptırabilirsem:D
- +1 yıl
yapmayan erkek olur mu yaa :D
Soran+1 yıloluyo sirin baba :(
- +1 yıl
ben onlara sihir yaparım şirinlerim :D
Soran+1 yıloley sirin babaa <3
- +1 yıl
değerimi bill değerimi :D
Soran+1 yılbiliriim:D
- +1 yıl
nasıl bilicen? :D
- +1 yıl
cevap yok demek ki bilmiyosun :D tamamen muamma :D
Soran+1 yılmedyum sirinim ben ondan :D
- +1 yıl
medyum gel o zaman :D
benimde midem bulanır ne o öyle işegin yeri emme
04 Yorumla
Soran+1 yılemilicek
Soran+1 yılİstanbul
+1 yıliyide oral temizlik açısından güzel bişe dğeil
010 Yorumla
Soran+1 yılyıkanır sonra nolucak :)
- +1 yıl
bilmiyom bana ters bir durum gibi geliyoo
Soran+1 yılyaptırmak istemezmiydinn
- +1 yıl
istemem tabii
Soran+1 yılneden cok zevkli
- +1 yıl
lütfen yaa iğreniyom ama
Soran+1 yılsende garipsin :D
- +1 yıl
nababilirim alla alla
Soran+1 yıltamam kardes yapma allah allah
- +1 yıl
ok..
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar iğrencsin ya sen
01 Yorumla
Soran+1 yılo neden
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaparımda yaptırırımda (:
01 Yorumla
Soran+1 yıloley
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapması gerek ben bayılırım yapmaya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılne guzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılistemem yan cebime koy hesabı:)
01 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum:/
+1 yılsorun olmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olmaz ya
- +1 yıl
sorun mu bu? zorla ne olabilir ki? zevkler karşılıklı alınmadıktan sonra !!!
Soran+1 yılyaparsa alıcak belki bunu yapmadan bilemez
- +1 yıl
yeni yılınız kutlu olsun iyi geceler.
Soran+1 yılsizindee
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğişik :D
00 Yorumla
+1 yılne filmiymiş bu :)
022 Yorumla
Soran+1 yılgone girl de bir sahne vardı ustu kapalı cekilmis ama adamın kadına oral yaptıgı anlasılıyodu :)
- +1 yıl
seninki uyandı tabi :)
Soran+1 yılben her zaman uyanıgım da onun dusuncesi...
- +1 yıl
hep ıslak mı :)
Soran+1 yılufak seylerden cok cabuk tahrik oluyorum diyelim :D
- +1 yıl
mesela :)
Soran+1 yıldegisir
- +1 yıl
yolda gördüğün bir erkek
Soran+1 yılevet dar giymisse on tarafı ya da poposu belliyse ust kısmı ya da bakıslar bile olabilir bazen hic bisey yapmasada oluyor
- +1 yıl
sen özele gel :)
Soran+1 yılnedenn
- +1 yıl
sende muhabbet çok
Soran+1 yılnerden biliyosun
- +1 yıl
belli hemde çok :)
- +1 yıl
sustun
- +1 yıl
onu içinde mi düşünürsün
Soran+1 yılnasıl belli:D
- +1 yıl
Portföy geniş :)
Soran+1 yılne portfoyu :)
- +1 yıl
Fantazi portföyü :)
Soran+1 yılherkesin vardır sadece acıklamaz:D
- +1 yıl
Seninki daha geniş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana zarf atmış.
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Cevap sahibi+1 yılOoo günaydin
Soran+1 yılacıklar mısın:D
Cevap sahibi+1 yılGece gece azmak istemiyorum
Soran+1 yılsabah oldu hadi acıkla ne icin zarf atmıs :D
Cevap sahibi+1 yılAslinda konuyu acarak seninde fikkrini dusunceni almqk istemis.:))
Soran+1 yılbenim dusuncemi ogrenmekten cok kendi dusuncesinin iyi olmadıgını soyledi :/
Cevap sahibi+1 yılHele bir evleninde nasil sömüruyor seni ozaman gör. :)
Soran+1 yılİnsallah:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılmide kaldırmaz benim
01 Yorumla
Soran+1 yılneden seviyosan yaparsın
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?