Sorum aslında iki tarafa yönelik ama bir çok bayan oral yapmıyor sevmiyor veya inançları doğrultusunda istemiyor.
Eşini seven düşünen kadın her ne olursa olsun oral yapmalı..
Eşini seven düşünen kadın her ne olursa olsun oral yapmalı..
Haklısın, bugüne kadar birçok kadınla ilişkim oldu birçoğu zevkle yapıyor ama bazıları kendisine yapılmasını isterken kendisi yapmaktan tiksiniyor. Oral seks cinselliğin en önemli parçalarından birisidir. O olmadığı zaman yine orgazm olabiliyorsun ama aynı hazzı alamıyorsun. Bende eşlerin birbirine her ilişkide oral seks yapmasından yanayım.
kesinlikle yapan bir kadını yapmayan bir kadına tercih ederim. çünkü yapan kadın eşine sadık olan ve gözünün dışarıya kaymasını istemediğinden ona her türlü zevki yaşatmak için varını yoğunu ortaya koyan kadındır.
Aynen öyle..
yaa en kötü 69 pozisyonunda yatarsın elinle okşarsın yani kasık bölgesini öpersin illa boğazına mı sokucan
yani orta yol her türlü bulunur zaten. sen yapan gruba mı giriyorsun?
Elbette
bazı kızlar kendisine yapılmasından hoşlanmıyor buna ne diyeceksin peki? hiç zevk almaz mısınız siz?
Çok nadiren hoşuma gidiyor ve nadiren haz duyuyorum yaptırırken sebebini bilmiyorum.. ama güzel bir eylem.
kesinlikle öyle. yaparken onun çıldırdığını görmek sana ve ona nasıl mutluluk verir demi.
en iyi cevap için teşekkürler ama sorumu yanıtsız bıraktın üzüldüm :))
Benim eşim tepki vermiyor.
geçen gün durup sen zevk almıyormusun dedim.
çok iyi oral yapıyorum çünkü
tepkisiz kalması çok enteresan yaa kendimi onun yerine koyuyorum da çıldırırdım sanırım sen o işi yaparken :)
Ne yapardınız mesela tepki
yahu gözlerim döner nasıl söylenir bilmem ki inim inim inlerim herhalde aldığım zevki kadınıma gösterirsem onun da kendini mutlu hissedeceğini bilirim çünkü. düşünsene bir iş yapıyorsun ama karşındaki hiçbir tepki vermiyor. boşa kürek çekmek gibi bir şey değil mi bu?
Şahsen ben yapmayı çok severim yaparımda ama sevgilime yaptırmıyorum sevmıyorum kendıme yapılmasını ve o da sikayetçi değil teklifte etmiyo zaten ettiğinde de reddederim
Ya bende yapıyorumda kendime o isterse yaptırıyorum öyle bir isteğim olmuyor ve çok da hoşuma gitmiyor öyle bana oral
o da güzel karsı taraf istediği için yapmak ben bir kere yaptırdım daha da yok
neden oral yapmasını istemiyorsun
Bana oral yapmicak adam eşim olamaz!
Bana demiş
Oleeey
Cevap
13Cevap
Yani sonuç olarak ben sana yapiyor ve tiksinmiyorsam
Seninde bana yapman ve ayni şekilde beni mutlu etmen gerekiyor ;)
Iğreniyorum filan dersen zaten adamin veya bayanin gözü dişari kayar, ve aldatmalar başlar
ben olsam oral yapardım karıma istemezsede zorla yaparım
yani düşündüğün inceliği bana göre erkek te kadın için düşünmeli. saygı duymalı.
valla benim bir kız arkadaşım vardı hep kendine çalışırdı hiç oral yapmadı ama sabah akşam oral isterdi kendi istediği pozisyonlarda seks isterdi bende dayanamadım yol verdim :D
Öyle bir kuralmı var? hayvanlarda hiç oral seks yapan bir canlı gördünmü? cinselliği amacından saptırmamak lazım.. Analı oralı sakat işler Allahtan burun deliğiniz küçük..
Sen istiyorumda yapamıyorum desene şuna
kesinlikle evet müthiş yapıyor benimki hiç yok demedi
eşim olsa her gün saatlerce aylarca yıllarca yaparım canım seve seve öper koklarım
orayı ağda ile aldığınz ertesi günü ya da o hafta orala misafir edin yaptırın o zevki yaşamanızı isterim hanımlar
yapılmıyor:S nefret ediyorum yapılmıyor işte...
Umarım olacak :)
eşim oral yapıyor genelde hemen hemen her sevişmemeizde ama ben yapmıyorum çünkü her sevişmemeizde duş almaya üşeniyor bizimkisi :D
Karsilikli yapiyoruz bn sonra o
Karşılıklı Olursa Daha İyi Olur
Olmadigi icin olabilir mi 😅😄
Sen yapıyor musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar