Ön sevisme yapmazsa oral yapmazsa sana ayrılmak için geçerli bir sebep mi sizce. kendine yaptırıyor. o bana yapmıyor artık zorla yap dedim dün ısrar ettim. tutum onun kafasını orama goturuyom. yataktan kalkıp kaçtı koltuğa ve idrara kokuyor dedi yalan söyledi. gittim duş aldım geldim yine yapmadı. hasta değilim temizligimede dikkat ederim hep. geçen ay aldattım onu affetti ayrılmadı. kaç defa ayrıldım gelip yalvardı ağladı yani beni istiyormu yoksa istemiyormu çözemedim arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. oral yapmak erkeğin görevidir. kadın ise kendi arzu ediyorsa yapar
erkek cinselliğiğe hazır yaratılmıştır. ilgi sevgiye çok ihtiyacı yoktur
kadın i, se öyle değil. kadın ilgi şefkat sevgi ister ki ortama odaklansın.
bu nedenle erkeğin kadını saçının talinden ayaklarına kadar yalaması gerek. oral ile en az 1 kez boşaltması gerek.
bir erkek kadını ile ilgilenmiyor ise kadının hem dinen hem hukuken boşanma hakkı vardır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. O senin kocan değil ki. Daha doğrusu kimseye koca olmaz onda. Sen aldattın o da öğrenip affettiyse sana eş gözüyle bakmıyor gittiği yere kadar git ama sık sık uyar bak gidip yalayan biriyle yarın bı daha aldatirim diye hatirlat
00 Yorumla
Merhaba, oral yapmak sevgiyle ilgili değildir aslında, bazıları bunu gerçekten içi almadığı için yapamayabilir, buna karşı olan kadinlar da var erkekler de. Sadece oral yapmıyor diye değil ama tatmin edemiyorsa ayrılırım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEşim benimle cinsellik yaşamasa bile ayrılmam ben eşimden ve eşimi bırakmam. oral ne..
00 Yorumla
+1 yılEvet bencil birisi bir ömür çekilmez.
Madem kendisi de istemeyecek
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Bahar Merhaba
Yazdıklarının başını okurken tebessüm ediyordum. Sona geldikçe yüzüm asıldı. Oral yapmıyor diye değil de değer vermiyor diye ayrılsan daha mantıklı değil mi? Aldattığın biriyle sürdürmenin anlamı nedir?18 Yorumla- +1 yıl
Anlamak için çabalamasan artık. Aldatmışsın ve bunu biliyor ve affediyor ve devam etmek istiyor. Bunu kafanda değerlendirmen mümkün mü? Nasıl insanlar aldatılmayı kabul eder? Neden aldatan kadını affeder bir erkek? Kadın aldattıktan sonra aldattığı erkeği sevebilir mi? Bak bu soruların cevabı aslında yapmak gereken alman gereken kararlara çıkıyor. Elbetteki kendi kendine doğru cevapları vererek bir düşün istersen.
Saygılar. - +1 yıl
Bahar ben soruyu sana soruyorum. Sen eşin adına cevaplıyorsun. Rica etsem bir daha okur musun?
Evet sevdiği için de affedebilir, çaresizlikten affedebilir (bu çaresizlik bazen hiçlik hissi, bazen eşinden başkasının onu çekmeyeceğinin hissi, bazen de hiç bir şeyi baştan yapamayacağını bildiği için olabilir.) elbette. Ancak lütfen her affı ve her toleransı iyiye yormayın. Sorgulayın. Karşınızdaki insanın özelliklerinden tutun da karakterine ve size olan duygularına kadar değerlendirin. Çünkü evli ve ya uzun yıllar bir birini tanıyan insanlar ilk önce karşısındaki insanı kendine olan duyguları ile değerlendirir bu da hata yaptırır...
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılbence senin öküz aldatılmayı hak ediyor arkadaşım sende oranın kıymetini bile doya doya yalat aldat eşini bu senin hakkın
10 Yorumla
+1 yılIyi yapmışın seni doyurmazsa başkası halleder onun yerine
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsana deger vermek yerine kendini dusunen her insandan uzak durulmasi lazim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılOral yapmadı diye ayrılma olmaz ama o kadar ugrasmana rağmen yapmamasi sinir bozucu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bal kutusuna idrar kokuyo diyip kendine oral yaptıran adamla olmaz güzelim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılonun yerinde olmak isteyen o kadar erkek varken onun yaptığına bak :/
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmam. Eğer sevmiyorsa yapmasın ama seviyor da bir temizlik problemi varsa eğer kendime çeki düzen veririm. Zorlamaya gerek yok bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Ayrılma sebebi değil tabi ama konuşarak çözülebilir yapmamasının nedenini sorabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
3 aydır evliyiz ilk gecemizde kendisi istedi bana yapmak ben istemiyorum dedim gene yaptı deli gibi sonra hiç yapmadı aradan uzun zaman geçti artık ben söyledim yap diye yapmıyor ve aldattım onu öğrendi ozaman yaptı bir iki defa şimdi yine yapmıyor ve dün zorla ısrar etim yapmadi bide utanmadan gene aldatacaksin misin diye soruyor bana
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılPeki bu konuyu konuştunuz mu hiç? Aldattığını nasıl kabullendi. Bu normal bişey değil ki iyide.
04 Yorumla- +1 yıl
Konuştuk hep söyledim yap diye yapmadı bide bana karşı saygısı yoktu küfür hakaret üstüne şiddet bende baskasiyal görüşüp tanıştım bu öğrendi yine beni dövdü sonra ağladı affeti o kişiyi arayıp telefonu elime verdi seni artık istemiyorum kocama döndüm soyle dedi ve zorla bana soyleti sonra o kişiyle kendisi ben evde yokken de konuşmuş sorular sormuş ona
- +1 yıl
Böyle birisini tanımıştım ben ya. 3 seneye yakın konuşmuştuk. Kelimelik diye bir oyundan tanışmıştık. Onda dövme yoktu da onların da baya sorunu vardı. Sanırım biraz ruh hastası senin eşin. Bence tek sorun sizde cinsellik değil.
- +1 yıl
Takip istegi attım sana. Bu konu çok geniş mesela o tanıştığım kişi de sevgi coktu aşırı ama kadına hiç zevk vermeyen bi ilişkileri vardı
Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Olmaması bir eksiklik tabi ama ne desem bilemedim kimsenin ilişkisini etkilemek istemem
05 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra mı yapmamaya başlayacak? Genelde tüm sevgililerim ile seviştiğim için öyle bi’ ihtimal yok bence..
00 Yorumla
+1 yılf*ck ile sevgili kavramları karışmış sanırım kafanda.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumdayım ama sırf bu yüzden ayrılma olmaz. aldatma kaçınılmazdır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılma nedenidir. Yapılmasını istediğin halde başkasına yaptıramayacağına göre...
00 Yorumla Yapması lazım yani bencil insanlar ve ya bu şekilde saçma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapmiyor zaten sekste zevk vermiyor alisiyor insana...
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma, yani o kadar dikkat ediyor ve temizsen, yapmaması çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimle öyle bir problem yaşadık daha önce hiç oral yapmamıştı bende istiyordum. En son ikna ettim çok kötü yaptı en son ayrıldık 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi biz bulsak somurur bitiririz millet yalamıyor şaka gibi mk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam yapardım. Zaten çok merak ediyor ve istiyorum onu😅😍
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe dersin?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapılmayanı yaparlar.. kemirmesi lazım seni.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhemde rimmg, tüm dlklerini.😉
Cevap sahibi+1 yılyap sende hemde iki ksyle brden
bir erkek asık oldugu kadina oral uapar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin eşin bencil ve zevksiz
12 Yorumla- +1 yıl
aldatmayı hakediyor
İşin zor saplantılı bir durum. Karşılıklı mutluluk önemli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu konuyu kaç defa konuştunuz peki
02 Yorumla- +1 yıl
bak bu evlilik konusunda ve yaşamında cinsellik ve cinsel hayat evliliği taşıyan yürüten ve hatta aradaki bağı güçlendiren en önemli rolü oynar eğer ilgi sevgi saygı ve istek arzu haz yoksa aldatmak çare değil ama bi gerekçe olarak bakılır istekler ve arzular asla sinirli değildir bu yüzden eşine kaç defa söylersen söyle değişim ve hareket görmüyorsan bu soruyu sana sorma hakkı da yoktur ayrılmak ikinizinds hayatına renk güzellik ve mutluluk getirecektir...
- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSen istemiyorrrrr
06 Yorumla- +1 yıl
O seni istemiyor..
- +1 yıl
Ben de istemediğim kadının bak kardeşim yalamam
- +1 yıl
canım o konuda sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılVe ülkemizde hâlâ evlenenler var...
10 Yorumla
+1 yılÖküzle evlenmissin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAğzında çalkalamayacaksa neden evlendik ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılyapmazsa da ne yapalım
00 Yorumla
+1 yılSiz neler yaşıyorsunuz böyle.
00 YorumlaAyrılmam ama karşılıklı bende yapmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu ayda aldat onu nasıl olsa affeder 😉
00 Yorumla
+1 yılDemek boynuzda taktın he 😆😆
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrilmamda bende ona yapmam
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZorla olursa o tecavüz buna kmse evet diyemez tabiki hayvanin teki o zaman sertlik şiddet severim ama benim istedgn türde olması lazim
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilikte cinsellik gerçekten önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapan biri bulunur yapmazsa
05 Yorumla- +1 yıl
Bulundu
- +1 yıl
O kadarmı önemli gerçekten olmazsa olmazlardanmı
Cevap sahibi+1 yıl@Arifolananlar26 önemli bence
- +1 yıl
Ama sırf yapmıyor diye başkasında bulunmaz ki
- +1 yıl
Sonuçta beraber oluyorsunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılmam çünkü yapmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yapmam ama bana yapilsin isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaramdır, cezası büyüktür!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO oral yaparken onu izlemek isterdim😈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın aklı almıyor yaa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır ya neden ayrılayım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki
00 Yorumla
+1 yılSenin için bu kadar önemliyse ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadı bu şimdi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Sende bayılıyorsun 😍
Gizli Üye(30-35)+1 yıltiksinmis.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılTrol mü
04 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir erkek reddetmez