İğrenç ve tiksinidirici değil mi
Bir de eşiyle değil başkasıyla yapılmasını adamlık sayan var ne biçim insansınız
Seks yapmak mutlu olmakdır, yapmak istemedigi birseyi ona yaptırmak uygun değil, sadece yaptıran zevk alır, yapanın duygularını yıpratır. Bu sebeple anlayışla karşılamak lazım
Herkes böyle düşünse keşke
Bu konuda kesinlikle zorlama olmamalı. Ben şahsen kendime yapılmasa da olur. Ama ne olursa olsun eşime Oral yapmak isterim 😊
Yap ne olucak ki bir yerin eksilmez
Ya bir git
Sen esini sevmiyorsun ozaman. Seven kisi heryerini yalar.
Eşinin dötünü yala sen
Yalarim ya askim benim o. Benim erkegim be hersey yaparim. Esim eve girer girmez pantalonunu indrip oral yapiyorum. Esim dunya mutlusu hemen eve kosar.
kadin budur iste
Bunun için koşuyorsa hiç koşmasın
@zitrommaaxxxx seksten ibaret öyle mi
seks olmassa hic bisey olmaz o iliskife
Cevap
33Cevap
asla eşime yap demedim demem de. ben ona yaparım. o isterse yapar istemezse yapmaz. cinsellikte zor olmaz.
Ben ona yaparım. O bana yapmasada olur sıkıntı yok. Midesi bulanıyordur filan. seks işi zevk işidir iki tarafında zevk alması gerekir. Tek taraflı olmaz yani.
Tabi ki olgunlukla karşılarım. Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz. Ben partnerime yapmayı isterim.
zorla yapacak hali yok yapmıyorsa yapmıyor ne yapalım..
İstemiyorsa zorlamanın bir manası yok zorla olmaz çünkü bu işler
Yedek sevgili niye var? Insan esine yapmaz zaten oyle. seyler ;)
İrençsiniz
Vallahi tebrikler şıp diye bildin
Seks karşılıklı alınan hazlardan ibarettir. Diğer türlüsü sapıklıktır, sapkınlıktır.
Bencede
Oral sevmiyor musun?
Sevmiyorum ama nişanlımla konuştum o baya hevesli
Sevmemenin bir sebebi var mı? nedir seni uzak tutan oraldan? Yapmamış olduğunu düşünüyorum ya da sana bile yapılmadığını... Bilsen böyle ön yargılı olmazdın zira.
O ağızla yemek yiyorsun konuşuyorsun vs
İstediğin kadar temiz ol bence kötü ve aşağılayıcı
Aynı ağızla öpüşüyorsun ama?
Bence çok fazla ön yargılısın, tadını bilsen böyle konuşmazsın.
Ağızla ora bir mi
Amaç aynı zevk almak, benim sana tavsiyem nişanlın sana oral seks yapsın.
Sonra o tadı bir al sonra konuşalım.
Eşim yapmazsa metresim yapar yani çok büyük olay değil bizde zorlama yok
Yapmasını istemem fakat ben yapmak isterim. Hizmet eder gibi karşı tarafı mutlu etmeyi daha çok seviyorum.
bir kadına istemediği hiç bir şeyi yapmam...
adamın hevesi kursagında kalır gunahh
Ne istediğini biliyorsun :))
Çok mu önemli bir şey
Erkeğe yapılması bence önemli kadına yapmak istemem ama eşim isterse yaparım sence kadına yapmak önemli mi
@kenankarahanlı hayır ikiside güzel değil
Daha önce oral denedin mi
@kenankarahanlı hayır yapmak istemiyorum
Cinsellik tecrüben oldu mu peki
@kenankarahanlı hayırr
Zorla güzellik olmaz keyfi bilir
bir şey yapmam zorlayacak değilim 😄
zorlama yok
istemiyosa yapmayız
bisi demem zorla yaptircak halim yok
Evlenmeden önce sorarım yapıp yapmayacağını
Ona göre mi evlenceksin
Konuyu saptırma demek istediğim eşimi tanırım yani kimse tanımadığı biri iler evlenmez o yüzden sorun saçma olmuş
Saçma değil çok da sorulabilecek bir spru değil
İş evliliğe kadar geldiyse sorulmuştur
Olduğu kadar olmadığı kader 😂
düşünce tiksinc gelse de
o an gelmez
Kabul ederim.
ben yaparım
şaka şaka yapmam ıyk
Onu da istemezse
şimdi ben ona yap diyip de mi istemiosa mı bu soru?
Ben yaparom dedin ya den ona yapmak istersen o da kabul etmezse
ben onu trollemek için söledim. ciddi olarak cevap verecek olusam; ben karşımdakine saygı duyarım benim için duygusallık önemli
Ben de yapmam kivransin dursun
saygı duyarım
oral candir.
Ben de aldatırım
Bunun için aldatılır mı zaten irenç değil mi
Sevisiyoz ama sevismemde etkilenip yanıyo zaten
ayrılırım.
Evlilikte abal da oral da olmaz zaten yasak
Neden yasak
Olmaz da ondan erkek adam karısıyla yapmaz böyle şeyler dışardaki partnerlerimle yapıyorum zaten karımla asla yapmam o çocuğumun anası. anne o
Dışardaki partner ne ya
Bunu başka biriyle yapınca adam mı oluyorsun umarım dalga geçiyorsundur
Yooo gayet ciddiyim her pısırık ya da aptalmolmayan evli erkek gibi benim de dışarıda sınırsızca seks yaptığım partnerlerim var tek karıyla ömür mü geçer adamı seyi kalkmaz belli bir yıldan sonra
inş karın da başkalarına yapar kardeş
@itsmeforrest o***pu çocuklarıyla kardeş olamam ben gelecekteki kendi karınla karıştırma benimkini. Öyle bir kahpelik yapamaz da yaparsa kefenini de yanında taşısın gerçi kefene de gerek yok parçasını bulamazlar...
Karının bundan haberi var mı
Ne zihniyetsiz irenç yaratıksınız siz
@erimmmmm dangalak mısın nesin arkadaşım? Insan sevdiğini ziker mi? Seven erkeğin sevdiğine şeyi bile kalkmaz.
o kalkanını bulur zaten merak etme aıjsfafsfsffd
sen öyle düşünuyorsun herkes aynısını düşünmuyor ve saçmalıyor dıretıyorsun hatta sen öylsın dıye her rkeği öyle mi sandın nıce erkekler var ki sevdiğine doyamayan he senın tarzında düşünenlerde aldatıyor işte böyle kılıf bulup yapacal bir şey yo karaktersızlığine boncuk takda nazar değmesin
@erimmmmm insan sevdiğini sevmeye darılmaya doyamaz zikmeye değil. hiç bir erkek sevdiği kadına asla cinsel arzu duymaz şeyi bile kalkmaz. eğer yapıyorsa da sevmiyordur netttt.
@erimmmmm erkek erkektir daģda da ovada da. erkek adam adam gibi adam çocuğunun anasıyla yapmaz bunları ćok istiyorsa gider dışarda paralı askere yaptırır ya da dışarda karı bnulur kendine evliliğin bir ciddiyeti bir kutsallığı vardır
@erimmmmm düşünmem ben ziker geçerim
Ben yaparım
oral yapilmali
yapacakkkkk
ben ona yaparım.
Yapanını bulurum.
Evliyken mi
Evet. Oral yapmak istememesi direkt hakaret gibi. Penisimi beğenmediğini düşünürüm. Benim hassas penisim buna çok kırılır ve kendisine özel ilgi gösterecek başka birine sarılır.
Footjob yapsin?
tamam derim,
Bende yapmam
Zorla yaptırırım
Saçmalama
Bunu dememizi istiyorsun çünkü
Hayır alakası yok kendi ilişkimden biliyorum bende fikiralıyorum
Yapmıyorsa yapmaz napalım çekip vuralım mı
Sus artık
Zorla yaparım
Pardon
İrençsiniz