Cinsel Yaşam Kızlar oral yapmak istemeyip? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 İstemeden yaptığınız oldu mu? Kızlar oral yapmak istemeyip? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstemediğim hiç bir şeyi yapmadım karşı tarafa da istemediği bir şeyi yaptırmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hiç yapmadım umarım da yapmam iğrençç, isteyerek mi yapılıyoki 6 3 Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Cinsel konulara cevap vermeyi sevmem ama-İsteyerek yapıyorlar Yorumla Jackhans80 +1 yıl kızlar neden itici bakıyor anlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Seversen çok güzel oluyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yapa yapa sevilecek bir şey bu ve zamanında hiç bir kıza asla oral yapamam derdim şimdi seks yapmaktan daha çok seviyorum 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En mükemmeli oral yapan dile zevk suyu akacak kadar ıslak olması inan böyle bir şeyle yapılacak o kadar mükemmel bazı şeyler var ki
Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl Kimse zorla bir kadına bir şey yaptıramaz. Yapmışsa bilerek yapar yoksa yapmaz benim bildiğim kadınlar dediğim dediktir. 0 0 Yorumla
saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel konulara cevap vermeye terbiyem elvermez ama neyse-Sen yaptın galiba istemeden? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla saygıönemli_ +1 yıl 😶 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevdiği için onu kaybetmek istemediği için yapmıştır yapan 1 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet istemeden yaptığım oldu. sonradan alışıyorsun tabi :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İsteyerek yaptım , istemesem yapmam zaten 13 1 Yorumla Herakkles +1 yıl Uutuyo musun Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yoo isteyerek yaptık 8 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Erkek hesap bu rospuevladı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl canım mısın🤔 nolcak e saçma Yorumla Hullanza +1 yıl ne diyon la? Yorumla Soran +1 yıl Erkekler böyle hesap mı açıyor, yapmasınlar anlarızHem gay biri neden. böyle soru sorsunZeka biraz yaBıktık bu erkek zannedilme olayndan da😤 Yorumla Hullanza +1 yıl Kız hesabı açıp kızları kandırabileceğini sanan o kadar çok embesil var ki aklın hayalin şaşar Yorumla Soran +1 yıl Ama çok saçma , bi kız geçenlerde yaz bana dedi şaşırdım, erkek miydi yani Yorumla Hullanza +1 yıl Kesin erkektir lavuk ajhskjahskjas Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oldu sonrada ilk yaptığı alete sarilmakoldu 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kimse istemediği bişeyi kimseye zorla yaptıramaz 0 0 Yorumla
Pinççç Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl İsteyerek yapıyorlar. İstemeyen hiç yapmıyor 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. olmuştur illa ki :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet oldu 5 2 Yorumla Herakkles +1 yıl İstemeden Yorumla gokselinho +1 yıl İyi miydi Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. istemediğim bişi yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İstemediğim hiç bir şeyi yapmadım karşı tarafa da istemediği bir şeyi yaptırmadım
hiç yapmadım umarım da yapmam iğrençç,
isteyerek mi yapılıyoki
Cinsel konulara cevap vermeyi sevmem ama
-İsteyerek yapıyorlar
kızlar neden itici bakıyor anlamıyorum
Seversen çok güzel oluyor
Yapa yapa sevilecek bir şey bu ve zamanında hiç bir kıza asla oral yapamam derdim şimdi seks yapmaktan daha çok seviyorum
En mükemmeli oral yapan dile zevk suyu akacak kadar ıslak olması inan böyle bir şeyle yapılacak o kadar mükemmel bazı şeyler var ki
Kimse zorla bir kadına bir şey yaptıramaz. Yapmışsa bilerek yapar yoksa yapmaz benim bildiğim kadınlar dediğim dediktir.
Cinsel konulara cevap vermeye terbiyem elvermez ama neyse
-Sen yaptın galiba istemeden?
Evet
😶
Sevdiği için onu kaybetmek istemediği için yapmıştır yapan
istemeyen yapmasın enayi olmayın
Evet istemeden yaptığım oldu. sonradan alışıyorsun tabi :D
İsteyerek yaptım , istemesem yapmam zaten
Uutuyo musun
Yoo isteyerek yaptık
Erkek hesap bu rospuevladı
canım mısın🤔 nolcak e saçma
ne diyon la?
Erkekler böyle hesap mı açıyor, yapmasınlar anlarız
Hem gay biri neden. böyle soru sorsun
Zeka biraz ya
Bıktık bu erkek zannedilme olayndan da😤
Kız hesabı açıp kızları kandırabileceğini sanan o kadar çok embesil var ki aklın hayalin şaşar
Ama çok saçma , bi kız geçenlerde yaz bana dedi şaşırdım, erkek miydi yani
Kesin erkektir lavuk ajhskjahskjas
Oldu sonrada ilk yaptığı alete sarilmakoldu
Her şey serbest olmalı sekste
severek denedin mi
kimse istemediği bişeyi kimseye zorla yaptıramaz
Sende seviyorsun belli ki
İsteyerek yapıyorlar. İstemeyen hiç yapmıyor
Para üçün yaoan oluyi
Kimse istemediğim bir şeyi yaptıramaz
olmuştur illa ki :)
Evet oldu