Oral yapmayan biri bu konuda nasıl ikna edilir. Temizlik ve hijyene dikkat ediyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bana yapmazsan ben de sana yapmam dersin. Hâlâ ikna olmazsa ve orali çok istiyorsan ayrıl ve yapacak birini bul. Çünkü cinsel uyumsuzluk normal ilişkiyi de etkiliyor.
120 Yorumla
Soran+1 yılBenim yapmamı da istemiyor. Yapmayı da yapılmasını da çok istiyorum evet cinsel uyumsuzluk var ama evliyim öyle ayrılamam ki
Cevap sahibi+1 yılAyrıl kaç kurtar kendini kardeşim
Çocuk yoksa bu yoldan dön. Çünkü bugün oral yapmayan kadından yarın farklı bir cinsel uyumsuzluk ortaya çıkacak. Kendisi kocasının ihtiyaçlarını karşılaması gerektiğinin bilincinde bir kadın değil anlaşılan. Yoksa sen hijyene dikkat ederken bayılmasa bile yapması lazımdı. Cinsellik zevk işi fakat bazen de görev işidir. Neden böyle diyorsun diyeceksen senin gibi böyle soran arkadaşlar hemen olmasa bile zamanla cinsel tatminsizlik yaşadığı için hem yanlış hem de günah olan yollara sapıyorlar. Trenin varacağı yer baştan belli.
Soran+1 yılBekar gibiyim mastürbasyon yapmaktan sıkıldım haftada 4 5 defa ilişkiye girmek istiyorum fanteziler pozisyonlar yapmak istiyorum ama yok hep aynı oral bari yapalım diyorum oda yok ihtiyacı geçtim zevk almak için yapmak istiyorum çocuk var. Ben bu konuda neler yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılPek yapabileceğin bir şey yok. Bir abim vardı aynı senin gibi. O çok uğraştı düzelsin diye. Tıbbın imkanlarını da kullandı. En son kadın kendi itiraf etti. Abimle evlenmeden başka birini seviyormuş ailesi ona vermeyip abimle zorla evlendirmiş. Kadın da bunu abime söylemeden evlenmişler. Senin gibi çocuk olmuş.
Soran+1 yılSevgiden yana bir sıkıntı yok ama işte libido uyumsuz cinsellikten beklentiler uyumsuz bizde
Cevap sahibi+1 yılBu düzelmiyor kardeş ben de senin tersinim. Bir amuda kalkmadığım kaldı. Regl olmadığım halde 13 gündür yapmadık. Rekor 20 gün. Bakalım kırabilecek miyiz?
Soran+1 yılBu gidişle o rekorda kırılır biz bu kadar ara vermek istemezken neden bu kadar isteksizlik. Birde yapmadığım şey kalmadı diyorsun ona rağmen
Cevap sahibi+1 yılBazı insanlar böyle. Ne düzeltmek için ürolojiye ya da jinekolojiye giderler ne de psikolojik destek almak isterler. Olan senin benim gibi insanlara olur.
Soran+1 yılCidden bekar gibi mastürbasyon yapmaktan sıkıldım. Eşim varken neden böyle bir şey yapıyorum diyorum bir açıklama da yok. Yapmasam bir yerde kendini tatmin etmek zorundasın dizginliyorsun. Destek alınması şart öyle yapmaya kalkınca kendini kötü hissediyormuş basit kadın gibi. Senin ki neden harekete geçmiyor o kadar uğraşmana rağmen
Cevap sahibi+1 yılİnşallah birgün destek alır. Elindeki koca giderse başını çok taşlara vurur. Bilmiyorum benden kaynaklı bir sorun olmadığını söylüyor. Anladığım kadarıyla bekarlık ta açık büfedeyken evlenince tek çeşide düşünce doydu eskisi kadar canı çekmiyor. Olanda bana oluyor
Soran+1 yılO nasıl bir durum yaa tek çeşit olsun bizim olsun yeterki tadı olsun 😄 Ne kadar da olsa doyulmaz hadi doysa bile seni düşünmesi gerekir. Sen napıyorsun 20 gün olmayınca sinir stres artıyor gerilim yüksek oluyur bu sefer rahatlamanda dinmez
Cevap sahibi+1 yılKendi kendime tepiniyorum. Dışarıda hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum. Ama biri omzuma dokunsa hüngür hüngür ağlarım
Soran+1 yılNe hayyaler kurup neler ile karşılaşıyoruz en güzel yıllar da tadına varacakken olur mu olmaz mı diye düşünüyoruz sadece. Evlilikte cinsellik genel uyum için gerçekten önemli olmayınca herşeye yansıyor. Dışarıya yansıtmayayım derken içinde kim bilir ne fırtınalar kopuyor. Böyle şeyleri de herkese anlatamıyorsun gerçi kadınlar aralarında biraz daha rahatlar
Cevap sahibi+1 yılBenim yüz yüze görüştüğüm dertleştiğim hiç arkadaşım yok.
Soran+1 yılO kötü bak işte insan içini dökmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılYa binde bir çıkacak biri dışında herkes "Kötü biri değil, dayağı yok, evine zamanında geliyor. İdare et diyecek. İşin kötü tarafı o böyle davrandığı için ben artık onu sevmiyorum. Beni umursamadan kendini düşüne düşüne sevgimi bitirdi. Yüzüne daha söylemedim. Bu gidişle onu da söylerim. Kayışı iyice koparmam için destek oluyor sağ olsun
Soran+1 yılOrası da var kimse anlamaz ki senin ne yaşadığını bilmez. Sıradanlık insanın hayat enerjisini alıyor. Hareketlilik heyacan olsun biraz hep evde hep evde bunalırsın kimsede yok etrafında umarım döner yanlışından diyeceğim ama pekte olacak gibi durmuyor dediğine göre
Cevap sahibi+1 yılYok ya farkındayım durumun. Maddi gücüm olmadığı için ayrılamıyorum. Çalışsam bile tek başına hem kira hem de geçim mümkün değil. Özel sebeplerden aile yanına dönemem
Soran+1 yılMaddiyat bağlıyor seni durum kötü umarım daha iyi olur sorunlar çözülür. Soruyu beğene bilir misin?
Soran+1 yılİstek attım
Kızlar Ne Diyor
5
Gizli Üye(18-24)+1 yılo an yavaş yavaş alıştırmaya çalış ısrar et kabul eder bence
12 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyunun gelmesinden iğreniyormuş. Yavaş yavaş nasıl alıştırayım ısrarda ettim ayrıca
Soran+1 yıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç yapmadım.
11 Yorumla
Soran+1 yılZamanı gelince umarım yaparsın
+1 yılİğrenmem
20 Yorumla
+1 yıliştahla yalıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Anal da
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz