yani bence iğrenç bir şey hijyen olsada iğrenç ben şahsen y*lamazdım..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGüzel, bakımlı, hoş kokan ve temiz olduğundan emin olduğum bir kadına neden yapmayım ki her yoldan geçene yapmıyoruz sonuçta
09 Yorumla
Soran+1 yılbence igrnec bir şey sonuçta yediği içtiği seyelrde önemli benim mesela bazı yiyecekler var yanımda yiyenle bile kavga ederim..
- +1 yıl
Yiyecek içecek ayrı bir şey misal duş alındıktan sonra neden yapılmasın yani? Kişiden kişiye değişen göreceli bir konu bu benim açımdan dediğim gibi bir sorun teşkil etmiyor
Soran+1 yılhayır sperm oluşumu bir çok şey yediği içtiği syeler ile olicak ATP olayı hani senin ağzına değecek iğrenç
- +1 yıl
Sperm senin ağzına boşalmadığı sürece temas etmeyecek ama en zaten en baştan oral sekse bakış açısı olarak olumsuzsan yapabilme ihtimalin yok. Bir yemeğe bakınca iştahın kabarmıyorsa o yemeği yiyemezsin kısaca, önce iştah gerekli sende o yok o yüzden sal boş ver
Soran+1 yılevet dediğim gibi ne yiyip ictigi bilsem yalardim emin olmam lazım buda knu tanımaktan geçiyor ortak noktamız in olup olmadığı
- +1 yıl
E tabiki dediğim gibi yoldan geçen sıradan biriyle yapılmaz bir zahmet sevişeceğin insanı da tanı
Soran+1 yılevet mantıklı
- +1 yıl
Hadi bol şans genco
Soran+1 yılsağolasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yılAynı yatağa girdiğim adamın hiçbir şeyinden iğrenmem.
51 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi
Duştan taze çıkıp gelsin yanıma, bakım ve hijyen de şart
33 Yorumla- +1 yıl
İddalosın iyi çekerim diyorsun
Soran+1 yılgene iğrenç
- +1 yıl
ıkı taraf ıcınde gecerlı
+1 yılYa şunu alın burdan cinselliği gir çık sanan bakire ya, sonrada aldatıldım diye ağlarsın, şunu artık anlayın arkadaşlar cinsel doyum boşalarak giderilen bişey değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aynı yatağa girip öpüşüp bütün mikroplari transfer ediyorsun. Ama şeyini yalamam diyorsun geçin bu işleri.. sabah kadar yalarım
00 Yorumla
+1 yılYalama o zaman, bize mi sordun sefgili olurken bize ne? Kim kimi yalicaksa yalasın ya hayret bişi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kesinlikle iğrenmiyorum aksine partnerin zewkten kıvranması hoşuma gidiyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. sen bu düşünceyle hiçbir şey yapamazsın
012 Yorumla
Soran+1 yılsen yapamazsın ben yaparım
Soran+1 yılben yalamam emin ol bunu kabul edecek çok erkek var ya da her seyinden eminsem olabilirdi..
Soran+1 yılumarım aslında ortak noktayla alakalı bir şey oda benim sevmedikleri mi sevmiyor olabilir çevremde çok var ama hepsi kız galiba o yüzden kankayiz😅
Soran+1 yılbilmiyorum ben zeytin yemeyen biriyle herşeyi yaparım
Soran+1 yılşey oluyor bu arada arkadaşlarım var hepside o iğrenç şeyi yiyor ama aynı ağızdan yiyip içiyorum baya bir gelişme var aslında ama ismini bile diyemiyorum iğrenç bir şey harbi
Soran+1 yıligrendigim şey o çünkü onu yiyen biriyle olamz yani olamaz
Soran+1 yıliyy iğrenç midesiz
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yalama o zmn s. ss
01 Yorumla
Soran+1 yılsen yalama
Seks yapma sen
02 Yorumla
Soran+1 yılsen yapma
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yıliğrenç değil sen nasıl doğdun peki o iğrenç şeyden
00 Yorumla
+1 yılBen de öyle sanıyorum
00 Yorumla
+1 yılYok niye iğreneyim
33 Yorumla
Soran+1 yılög.
- +1 yıl
Ohh 😋
Soran+1 yılsen mideiss olmussun
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki yalatirmisin
00 Yorumla
+1 yılIgrenc bisey
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Yalarsıın
05 Yorumla
Soran+1 yıliy iğrenç
Soran+1 yılbak anlamıyorsun karşındakinin yediği içtiği seyelrde önemli benim için bazı şeyler var karşımda yenilse kavga ederim o kadar nefret ediyorum
Soran+1 yılyani Mesela sperm oluşumu vs. o yediği şeylerle alakalı anladinmi
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla hayır iğrenmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yıloralı srviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seviyorum çok
11 Yorumla- +1 yıl
patlarsa agzında
Gizli Üye(36-45)+1 yılharıka bırsey
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBencede
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı