Hangi sözler egonuzu tavan yaptırır?
Duyduğunuz an dünyadan koparsınız?
Duyduğunuz an dünyadan koparsınız?
sikcm gel şu yrğnı yiyeyim, hayvan zorun ne beni öldürecekmisin,, yrğnı ne yapıyor içimde, hepsini sok dayan sakın gelme bitmesin, nefesimi kesiyorsun çok buyuk, dahada yazabilirim
yazabilirsin.
Sikcm gel yutayim suyunu doyur beni, kimi skmek istyrsan ben oyum sk delirt beni, devam edeyimmi
Ozld bu konuyu yaxalim desemm olmaz dersin degilmi seviyorum bu konulari konusmk
Erkegim sikcm bayiltana kadar sk beni
Devammi sende bir cumle yaz
devam.
sen beni y. k delsi ettin nasıl doyuracaksın . sohbet arkadaşlığı için ne dersin sadce sohbet gizliği açyaımmı
özelden olmaz.
sözler güzel.
bunları duymak bende çok istyrm bizde pek olmuyor se nelr diyorsun ya da eşin yazarmısın. sen beni tanımıyorsun bende sen
erkeğim skcim yrğnla içimde doaş sakın çıkma. . bu nasıl
kimsiniz?
burada 1 ya da iki kişi haricinde sohbet ve arkadaşlığım yok. açayım gizliği merhaba demeni isterim sohbet için aynı hisler beklentiler olunca
açtım
gizlenin. tanımıyorum ama utandım yine de özelden olmaz
lütfen ya rica edyrm bende sizi bilmem nerden bileyim sede evlisn bend eveli palaşacak bişeyler vardır mutlaka. herşey burada yazılmıyor. yazsan. ısrar değil
kadın ne duymak ister aklına gelen ler varsa yazarmısın.
çok güzelsin bebeğim.
sen benim kadın olarak gördüğüm tek kişisin.
dur ve bana tabi ol, sevdiğin kadar..
evet çok güzelsin dediğimde faydasını görüyorum. bilmiyorum her kimsen lütfen bana yaz özlde senle doyasıya sohbet etmek istyrm ne olurusn rica edyrm
çocuk var mı?
var
eşini çok seviyorsun bunu anladım bende seviyorum yaz lütfen özld herşeyi burdan yazmak zor gerçekten bende utanıyorum
Gözlerime derin derin baksın yeter :) Ben anlarım :p
Cevap
16Cevap
sevgi sözcükleri daha hoş olur... yerine göre olmalı herşey, bozuk plak gibi yapmacık aynı argo sözler gereksiz ve hissiz gelir bana
girdiğim an ohhh diyip tırnaklarını sırtıma batırması bile yetiyor zaten sonrasını pek hatırlamıyorum kendimi kaybediyorum. kendime geldiğimde heryerim tırnak ve ısırık izi oluyor
ince ince kulağımda inlesin inleyerek daha daha dermisin :))
sert yap beni aşkım heryerimden deyişi bitiriyor beni. vajinadan o tatmin olduktan sonra birde anal yapıp boşalıyorum.
Hadi hayatım icindeki canavari hissettir bana ooohhh.:)))
ne salakça bir soru, kızım erkek yatakta bişi duymak istemez, sadece sevişmek ister
"Seni icimde istiyorum"
"ağzıma gel" kadar çekici bir laf duymadım...
boşalırken mi? evetse neden bu erkek için bu denli önemli?
bunu rahat yapıyorlar mı?
tuzlu- ekşimsi tadı var ama kötü aslında.
gitmez mi hemde çok.
neden erkek çok sevk alır bundan? eşimde böyle.
yutması zor ama ya.
nasıl midesi bulanmıyor partnerin?
"Iliklerime kadar hissettir beni.."
çok iyiymiş.
başka ne olabilir?
Bu kadari yeter bence :) daha taktik veremem.
Ooo, çok şey isterim ben. Bikaç söz kesmez :)
daha sert s*k olabilir mesela.
bizim yatak konuşmuyo bacanak :D
erkeğim lafını severim
içimde gezdiri tek geçerim.
parçala behçet
Icimeee gir askimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar