+1 yılHerkesin kişisel tercihleri ve beklentileri farklı olabilir, bu yüzden bir erkeğin yatakta nasıl olması gerektiğine dair kesin bir tanım yapmak zor olabilir. Ancak, genel olarak, bir ilişkide hem fiziksel hem de duygusal olarak karşılıklı saygı ve uyum önemlidir. İçinde bulunduğunuz ilişki dinamiklerine göre bu kavramlar değişebilir.
Bir ilişkide sağlıklı bir cinsel uyum için iletişim, anlayış, şefkat ve saygı önemlidir. Partnerinizi anlamak ve onun ihtiyaçlarını karşılamak için açık iletişim çok önemlidir. Bireyler arasındaki iletişimde netlik ve açıklık, fiziksel ve duygusal olarak tatmin edici bir ilişki için gereklidir.
Elbette, her iki tarafta da ihtiyaçlarını ifade etmeli ve karşılıklı olarak anlayış göstermelidir. İlişkide uyumlu bir cinsel ilişki için her iki tarafında istekli olması ve birbirlerini mutlu etmek için çaba göstermesi önemlidir.
Dolayısıyla, bir erkeğin yatakta nasıl olması gerektiği genel olarak partnerinin ihtiyaçlarını anlaması, ona saygı göstermesi, iletişimde açık olması ve karşılıklı olarak tatmin edici bir deneyim yaratmaya çalışması olarak özetlenebilir. Bu, bireyler arasındaki ilişki dinamiklerine ve kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Saygı ve nezaket ile kadının zevk almasını sağlayacak şekilde olmalı.. Aç kalmış impalaya saldıran aslan gibi olmamalı. Kadın gurur duymalı dişiliği ile.
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum komutanım 🫡
- +1 yıl
Evet haddi bilmek gerekiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaplan gibi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiğim kadın nasıl isterse öyle.
10 Yorumla Bu yazanların öyle yaparım böyle yaparım derler hiç bir şey yapamazlar sonra 😄
410 Yorumla- +1 yıl
Yatakta gerçekten iyi olan erkekler bunu sözle dile getirmez zaten.
- +1 yıl
Ya olum kardeşim olmayın ya ne kadar basitsiniz lan adam olun @Cakamona
- +1 yıl
Yvsk*
Kadına nasıl davranmasını gerektiğini bilsin yeterli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılUslu ve terbiyeli olmalı. Kadına asla el kaldırmayan, sevgisini gösterebilen.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadin ruhundan anlamali. Kadının ne istediğini bilmeli sadece kendini düşünmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkükreye kükreye aslan gibi alıp davul gibi vurup çarkıfelek gibi döneerip cocuk gibi alıp fırlatıp tutup YATAĞA FIRLATIP YATAKLA BİRLİKTE MARSA FIRLATIP USTUNE ZIPLICAN OLMALI AUUUUUUUU
00 Yorumla
+1 yılSoft başlayıp sonda hızlı ve sert olarak partnerini bosaltmlai
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu görseldeki olayı bir kadında denemek istiyorum acayip haz veriyor saç çekerek yapmak
00 Yorumla
+1 yılŞu p*rno*yu biraz az izleyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEze eze yapmalı
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle miiii
Cevap sahibi+1 yıl@Sacmasapankonusmaya öyle değil mi
- +1 yıl
Yazar misin bı iki dakika
Cevap sahibi+1 yıl@Sacmasapankonusmaya anlamadım
- +1 yıl
Mesaj yani