Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine güveni yoksa tecrübesizdir. Azıcık bel altı konularına gir. Eger ki atlarsa konuya bil ki o bir abaza var hamurunda eksiklik, egerki sana karşı normal tepki verirse iyidir. Ama prof. Larla karşılaşırsan işin zor. Onu yapcam bunu yapcam diyen adam daha 2 saniyede boşalırsa soğursun zaten. Bunu da yaşamadan anlayamazsın. Sözleriyle çözmeye çalış. Kolay gelsin.
219 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoru bu degildi.
Cevap sahibi+1 yılÇok insan tanıyınca böyle oluyo.
Cevap sahibi+1 yılYüzyüze
Cevap sahibi+1 yılİkiside
Cevap sahibi+1 yılYasındn daha fazla
Cevap sahibi+1 yılAbi sanane ya. Ne geçcek eline.
Cevap sahibi+1 yılNe geccek elime yalanla :/
Cevap sahibi+1 yılAramızda 9 yaş var. Bwn yaşadıklarımla tecrübe sahibi olabilirim ama bu yaşıma kadar abim yaşımdakilerle bu konulara girmedim. herkes yerini bilsin bune yahu.
En İyi Cevaplar
+1 yılanlayamazsın canım. Erkeklerin lafına bakacak olsan hepsi Afrika kaplanı
86 Yorumla- +1 yıl
sana kediler denk gelmiş
- +1 yıl
Hahahhaa resmindeki berlin kaplanimi
- +1 yıl
şekil 1-A, soran :)) Doğruyu söyleyince de kendilerinin iyi olduğunu iddia ederler.
- +1 yıl
@Shiny_Prelude yerleri tırmalayınca böyle konuşamazsın ;)
- +1 yıl
@Aşk_Kralıı_ Hayır, kar parsı. Selfieyi Retrica'da çekince böyle çıktı
- +1 yıl
Hahahah cok komiksin
+1 yılhayat p*rno filmleri gibi degil. evlenecegin kisi ile seks ask sevgi kızgınlık sinir harbi kuslar böcekler vs yasayacaksın hepsinin toplamı evlenecegin erkek edecek. 24 saat sekse baglayacaksan bir evliligi. evlenme önüne gelenle sevis. hayat güzel de gec. :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılya tabiki evlilik cinsellik değil sadece ama evlilik hayatını etkileyen önemli bir parça bence..
- +1 yıl
sadece tavsanlar gibi sevismek karın doyurmuyor :-) herseydan yeterince demeyi bilmek gerek.
bir seyin fazlası daima zarar diyorum ben
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Zor be güzelim
Ummadık taş baş ta yarabilir
Tecrübe konuşabilir
Ya da bakır bir erkek seni orgazm in zirvesine çıkarıp orda kalmani sağlar13 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfendi gozukup yatakta firlama olabilir. Bu sitede cok gordum. Hep yaziyorlar.
58 Yorumla- +1 yıl
ben yazarsam aklında kalır:D
Soran+1 yılhımm öyle olması kötü değil bence yani dıla doğru benim gibi normal efendi olsun evde eşine karşı istediği gibi olabilir..
- +1 yıl
böyle de canımı ye :D
Cevap sahibi+1 yılyani demek istediğim. Dışardan ağır başlı oturaklı efendi gözüküp, yatakta da arsız fırlama biri olabilir. Bence böylesi daha iyi. Hem eşine arsız olsun en güzeli. Sitede sorularda görmüştüm. Eşim çok efendi gözüküyordu ama evlenince yatakta çılgın biri oldu diye hep gördüm..
- +1 yıl
Abla çözmüş işi yaşıyormushn
Gizli Üye(36-45)+1 yılher erkek isteklidir onu söyliym sana ateşini söndürür bence senin cinsel güce verdiğin anlam biraz başka yanii sana söylemişlerki her erkek cinsel olarak güçlü değildir.. böyle birşey yok erkekler her zaman hazırdır malum işe
17 Yorumla
Soran+1 yıliyide bazıları öyle pek istekli olmuyormuş sanki hani ben hergün istesem yapmaz belki 😂
Cevap sahibi+1 yılhaydaa onu kim dedi sana yaa sne öyle bir erkek gördünmü hiç asıl o her gün ister sen bıkarsın erkeğin nefsi daha kuvvetlidir daha çok istekli olur zaten beraber oldukça birbiriniz tanır zevklerinizde anlarsınız eee haliyle aşık olupta evleneceksin daha çok doyum alacaksın ilişkinden
Cevap sahibi+1 yılbak burada aşağıda bir bayan var resmen saçmalamış sakın inanma yok neymiş bel altı konularına gir atlarsa tecrübesizdir böyle birşey yok hayatta inanma buna erkek her zaman hazırdır gücü yerinde olan kuvvetli adamda belli eder kendini sen rahat ol zaten aşk olacak evlen eceğin kişi ile sonra bunlarıda zaten evlenm eden önce konuşacaksınızda bu konular konuşulur yanii
Soran+1 yılbu konulari konusmadan anlamak istiyorum ama..
Cevap sahibi+1 yılkonuşmadan nasıl anlayabilirsin şimdi ben seni dışarıda tanısam hareketlerinden veya konuşmalarından belli olmaz ise senin istekli bir hatuın olduğunu nasıl anlayabilirim anca dekolte falan giyersin vücut hatların aşırı belli olur karşındaki erkeği cezb edecek kadar anca öyle bir fikir oluşur insanlar konuşarak anlaşır
Soran+1 yılneyse burda cöözümü yok ben bunu en iyisi psikolojide arastirayim
Cevap sahibi+1 yılpsikoloji ile ne alakası var güzel kardeşim yapma yaa
+1 yılöncelikle şunu belirteyim ten uyumu olmazsa isterse eros oldun seni mutlu edemez ve ayrıca iki tarafın birbirini çok istemesi lazım ön sevişme çok önemlidir nekadar uzun tutarsanız okadar haz alırsınız dokunuşları ve ahengi yakalarsanız hiç bisıkıntı olmaz bence ayrıca bu işle burçlarada bakmaz burçlar sadece normal yaşantıyı etkiler 1 artı isterim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıltest etmeden bilemezsin. onun geçmişindeki eski kız arkadaşlarını bul sor olmadı :)
12 Yorumla
Soran+1 yılşansına ne çıkarsa diyorsun
- +1 yıl
aynen öyle. cinsellik yaşamadan tipinden davranışından filan bilmen imkansız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalma süresini soracan anca bu şekilde bir tık anlarsın gerçekte yapmışsa sekste yapmıyorsa masttaki süreyi sor tabi gerçekte daha erken boşalır
212 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bir şey hayatta soramam ki 😳🙈
Cevap sahibi+1 yılBence bir çok şey konuşulmalı ilk gün rahat olamazsın gerilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@Yasinow sen büyük ihtml bakirsin
Cevap sahibi+1 yılSoran bu yasin arkadaşın dediği kesinlikle yanlış asıl ilişkide daha çabuk boşalır
- +1 yıl
Saglıklı bir tahmin olmaz. Benim mastta 5 dk , ilişkide 30 dk yı rahat gecıyor mesala. Denemeden bilinmez
Cevap sahibi+1 yıl@PrensTonquefu bakirse gercekte tutamaz kendini, boşalacağı süreyi kendi belirleyebiliyosa bakir olsun olmasın o erkk iyi
- +1 yıl
Ben mast yaparken daha erken boşalıyorum sebebi kendimi doyurmak için mast yapmam ama ilişkide kendimi kontrol edebiliyorum karşı tarafı doyurmam gerektiğini bildiğim için ilişkiyi uzatma mecburiyetim var ilk başlarda kendimi kontrol edemiyordum ama karşı tarafı eksik bırakmamak için bu konuda kendimi geliştirdim :D
Cevap sahibi+1 yıl@Yasinow bakir değilse gercek sureye bak dedim bakirse masttan daha kısa sürede boşlr dedm
Genç yaşta saçı dökülen erkeklere bak libidosu yüksek erkeklerde saç dökülür. Ayrıca kova erkeği de azgın olur
56 Yorumla
Soran+1 yılsaç dökülmeyle bağlantısı nedir?
Soran+1 yıliyide zaten neredeyse hepinizinki dökülüyor 😅
Soran+1 yılhımm tamam ama kel olmasa ya sanki daha iyi 😂neyse adam iyi olsunda kellik sorun değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kendimden örnek vermem gerekirse aşırı istekli biriyim spor çok yapıyorum ve hakeretliyim vok arzuluyum mesela eglendigim kadın da arzulu olmaliki hmen hergün doyasıya sevismeliyiz yoksa benim işim çok zor sizinde öyle
15 Yorumla
Soran+1 yılspor bir ipucu sanki
Cevap sahibi+1 yılOlabilir birde arzulu istekli olması olabilir, kızlarda nasıl anlaşılır sence
Soran+1 yılbende bilmiyorum ama genelde galiba yemek ve tatlı yemeye düşkün olurlar diye düşünüyorum istekli olanlar
Cevap sahibi+1 yılTatli yemek olabilir enerji yapar çok fazla ben nebileyim sabki seviserek hiç doymayacaknisim gibi hissediyorum yıllardır sabretmekten olsa gerek eşimle hergun defalarca uzun süre sevişme hayalim var :)
Cevap sahibi+1 yılKızlar için açabilirsin soruyu 😂 turkiyede kizlarsoruyor da erkek faciası var eğer kızlardan çok görüş almak istiyorsan girlsaskguys a ingilizce versiyona gir orda insanlar daha gerçekçi :)
İmkansiz. Cok kasli bir arkadasim vardi ama sertlesemiyordu. Ancak zayif bir arkadasim ve kisa boylu olmasina ragmen essek gidi ski vardi. Önceden test sürusu yapmalisin ve mutlaka yalamali eger igreniyorsa bir ise yaramaz
10 Yorumla
+1 yılKızlar kalçasına bakarak anlıyormuş. Nasıl oluyorsa artık.
Not bende bakirim😂17 Yorumla
Soran+1 yılkalça ne alaka?
- +1 yıl
Bu işten anlayan bir pembeli açıklasın lütfen😀
- +1 yıl
Tüm bildigimiz bu hanımabla
Soran+1 yılbir sey bilmiyormus kimse
- +1 yıl
Boşver sen yatakta iyi değilse boşa namıssızı
Soran+1 yılsacmalama
- +1 yıl
😂😂 cok takılma böyle şeylere
Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Sanmiyorum anlayamazsin kesinlikle bizim cogu erkeklere bakinca ben boyleyim ben soyleyim aslan kesilirler yataga girince kendi isini gorur totosunu doner yatarlar bu yuzdendir kadinlarimizin cogu yatakta mutlu degiller
12 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu kastediyorum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni kendine çekiyorsa deli gibi öpüyorsa her yerini öperken çıldırmış gibiyse seni yalamaktan her yerini öpmekten keyif alıyorsa tiksinmiyorsa o erkeğin her yerini ye bitir sende aynısını yap iğrenmeden seks hayatınız mükemmel olur
25 Yorumla
Soran+1 yıliyide bunları yapmadan anlamak istiyorum?
Cevap sahibi+1 yılne çıkarsa bahtına :D evlilik öyle bişey işte evlenmeden önce sevişmeyince bilemiyorsun örnek ben severek evlendim ama isteğimin hepsi gitti kendisinde sorun çıktı vajinismus hastalığı çıktı ben bilsem evlenirmiydim sence? boşandık neticede ben suçlu muyum yok soğudum üstüne de sorunlar geldi ben ne yapabilirdim bu durumda doktor nafile çıktı o kadar yaşadığım zaman boşuna gitti üstüne küfür hakaret ailesinden ben kötü biri olsaydım evlenirmiydi benimle ama olmayınca olmuyor demek ki
Soran+1 yılyani tek ayrılma sebebiniz cinsellik mi? of ya işte bunlardan korkuyorum :(
Cevap sahibi+1 yılcinsellik olmayınca kavgalarda başlıyor sorunlara da bağlı anlayış da önemli ama sabır bitiyor bir zaman sonra sonra umrunda olmuyor aynen öyle oluyor tamamen şans bakarsın belki harika olur
Soran+1 yılumarım öyle birine denk gelmem :(
sana her haliyle belli eder merak etme ama performansı sana bağlı tamamen
14 Yorumla
Soran+1 yılneden bana bağlı olsun ya adamda hiç istek yoksa?
Soran+1 yılhımm anladım teşekkür
Burda sana yardımcı olacak tek kişi bayanlar ama onlarında bunu sormadan yaşamadan söylemeleri imkansız hem her insan aynı mı birde müneccim. Bku yediklerini sanmıyorum 😄
00 YorumlaDenemeden almayaksın iyi inletıyosa iyıdır yok ben bakırım oyle olmaz dıyosan bı hayat kadını bul onu mıkerken izlemen karsılıgında masrafları sen cek iyi mikiyosa iyidıdır nasıl fıkır
04 Yorumla
Soran+1 yılnekar iğrenç fikirler!
Soran+1 yılhayır maalesef
eline al, tart bakalım kaç kilo geliyor. ya hasta mısın?
denemeden nasıl anlayabilirsin. Bu arada %33 şansın olduğunu bil.
erkeklerin çoğunda erken boşalmadan alda, isteksizlik hastalığı var.00 YorumlaSeks yapmadan anlamak çok güç. Çünkü erkekler genelde lafı geçtiğinde, cinsel performanslarını abartma eğilimindeler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakirim 25 yaşındayım bende böyle dışardan beyefendiyim ama gel görki kendi içimde aşırı istek var.. Ha evlenmeden yapmam o ayrı mesele..
Bu kadar istekli olmam bakir olmamdan kaynaklı olabilir ya da burcumdan boğa burcuyum bilmiyorum yani00 Yorumla
+1 yıliçine girdiğinde nefesi kesilmemeli ve buda çok zor tutukluk yapıyorsa git gelde acemidir üstünde bile kalbi durabilir :) aman dikkat et
00 Yorumla
+1 yılŞunu sorsan yeter spor yapıyormusun diye? çünkü spor özellikle bacak çalışmak inanılmaz istek veriyor insana
10 YorumlaAdam esnekse ise yararobot demektir. Bak bakalım kolunu vs bacağını ne kadar açıyor. Dimdik durduğunda bacakları odun gibi dümdüz mu yoksa hafif yay gibi mi?
00 YorumlaYok be güzelim denemeden bilemezsin tanıdığım bikaç arkadaş var boy pos yerinde ama ikdidarsızmış yani kimin ne olduğunu anlaman çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm
Yatakta iyiden ziyade cinsler birbirini tamamlamalı. Erkek bencil davranıp kendini düşünmezse, kadını iyi hazırlarsa olay bitmiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılanlayacağın tek yol hissetmek...:)
kasaptan et almıon...;)10 Yorumlagüçlü olması gerek lafından sözünden cinsel gücünü anlarsın ama sohbetin oraya gitmesi gerek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. evet bir çok ipucu var fakat çok fazla değişken ile birlikte.
05 Yorumla
Soran+1 yılne gibi mesela?
Soran+1 yılsoru yukarda iste bir adama böyle bir seyi sormadsn ve cinsellik yasamadan libidosu yüksek mi degil mi nasil anlarim? ben muhafazakar biriyle evlenmek istiyorum o yüzden öyle yok deneyin yok sorun tarzi yöntemler olmaz
- +1 yıl
nokta atışı yapar gibi bulman çok zor.. iyi gözlemlemelisin.. muhafazakar biri cinselliğini gizli yaşayacağı için bununla ilgili dışarı çok fazla işaret vermeyecektir.. cinsellik diyaloğu olmayan biri ve bunu kapalı yaşayacak olan biri bu doğrultuda kendisini yeterli görecektir. (kime göre neye göre?) hadi bariz libidosu yüksek birini buldun diyelim sence bu adam ne kadar dizginlerini kendi elinde tutuyor olabilir? yani nokta atışın çok zor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutmayın burçların içinde en berbat olanı başak burçlarıdır. maymun iştahlı flörtçü yarı yolda bırakan eleştirici temizlik hastası
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılçok var beni kıyas noktası al. çünkü 45 dk hiç içinden çıkmıyorum partnerimin 3 orgzmı bianda yaşatıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılnerenden belli anlamadım ki?
- +1 yıl
tecrübeli erkekle yapsan tüm orgazm çeşitlerini bianda yaşardın anlardın
+1 yılBazı yollarla öğrenebilmen mümkün ama böyle ortalık yerde yazmak ayıp olur ya. Neden özel yorumu kapadın anlamadımki.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok anlamıyorum bu soru işlerinden zaten bu kategoride sorduğum ilk soru.. sende gizlen özle sor?
- +1 yıl
Mesaj atabilirmisin bna lütfen.
Soran+1 yılhayır atamam kusura bakma gizlenip de söyle ne söyleyeceksen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni öpüyor yalıyor bu şekilde orgazm ediyorsa iyidir
12 Yorumla
Soran+1 yılonu evlenmeden önce nasıl anlıycam ya?
Cevap sahibi+1 yılanlayamazsın, yatakta kendi kadar senide düşünüyor olduğunu görmen lazım. Lafın kısası bencil değilse iyidir.
allah yardım etsin edep haya hiç ya da erkek müsveddesisini kadınları kandırmaya birebir tuzak
04 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım? ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum?
Soran+1 yılasıl siz kandırıyorsunuz ben kimseye özel mesaj atmıyorum abazan yorumlar ortada hele bu soruda
kavun değil bu koklayıp anlayasın. söylemekle de olmuyor, milletin dilinde var da icraat olmayabilir. şans artık :))
00 Yorumla
+1 yılönce bir cinsel deneyimin olsun, sonra ne kadarı tatmin eder onu o zaman düşün
13 Yorumla
Soran+1 yılben zina istemiyorum anlamıyorsunuz..
- +1 yıl
zina ille birleşmeyle olmaz canım, elleşi, nce noluyo sanki
Soran+1 yılo da zina... göz zinası bile var düşün..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını ben de düşünüyorum. Bakirim. Evleneceğim insanla yaşamak istiyorum her şeyi. O kişinin beni mutlu edebileceğini nereden anlarım?
Soruna soru kardeş.012 Yorumla
Soran+1 yılbende bilmiyorum valla çözemedim
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün. İkimiz sevgiliyiz. İkimiz de bakir/bakire olduğumuzu iddia ediyoruz. Sen beni mutlu edebileceğini nasıl ifade edersin? Aklıma bir şey geldi, önce sen söyle sonra söyleyeceğim.
Soran+1 yılonu belli etmem ki yani anca o olay olunca anlarsın.. sma diyorum belkş erkeklerde böyle belritileri filan vardır
Cevap sahibi+1 yılİleride eşimi her şekilde mutlu etmek istediğimi söylesem anlaşılmaz mı sence?
Soran+1 yılevet anlaşılır.. ama bunu her erkek söylemez hele benim evlenmek istediğim tarzda bir erkek hiç.
Cevap sahibi+1 yılMuhafazakar bir erkek mi?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılO zaman o iş biraz zor.
Peki ben nasıl anlayabilirim sence? Bir kadın bunu nasıl ifade eder?
Soran+1 yılifade etmez.. edemez
Cevap sahibi+1 yılNeden edemez ki? Niye bu kadar çok sınır var?
Soran+1 yılyani eden eder de ben etmem
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Teşekkür ederim.
Bu işler tecrübe ister evlenince bol bol tecrübelenirsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yıliyide evlendikten sonra iş işten geçmiş olacak 😄 artık şansıma ne çıkarsa diyorsun
Soran+1 yılkimseye özel mesaj atmiyorum..
Gizli Üye(36-45)+1 yılHareketli biri olmalı bence. Pısırık duran biri sekste de pısırık olabilir
12 Yorumla
+1 yılyatakda seni sikkmeden anlayamazsın nokta buna göremi kocanı seçecekesin yazık
00 YorumlaBal pekmezle besle bak gor ne cevher cikacak onun icinden
00 Yorumla
+1 yılTemiz sakin bir erkek. Her seyr atlayan abazadirm kontrollü olmali bir nebze belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20cm üstü seni psklar bence sen ditek o bölgeye bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef sanmıyorum ama orta boylu normal kilodaki erkekler daha iyi
01 Yorumla
+1 yılErkek her türlü aktif istekli olur da kızlar sıkıntılı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesela ben disaridan bakinca sakin terbiyeli duzgun biriyim hatta mülayim. Ama cinsellikte boga yim. Boga burcu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhımm zaten sadece eşine karşı öyle olman en iyisi
Cevap sahibi+1 yılUmarim evlenirim
ozaman canım kızlara sorum deseydın bastan bırde canım yatakta sen nasılsan oda senın sevısmene baglı
00 Yorumla
+1 yılTest etmeden nasıl anlıcan
12 Yorumla
Soran+1 yılben zina yapmak istemiyorum..
- +1 yıl
O zaman bekliceksin evlenince yapcaksın 😉
+1 yılBirazda senin baştan çılarıcılığın önemli
18 Yorumla
Soran+1 yılonda problem yok ama adam sıfır istekli çıkarsa napcam
- +1 yıl
Öyle bir erkek yok :)
- +1 yıl
Ama marifetlerinide merak etmedim değil :)
- +1 yıl
Varda...
Soran+1 yılsöyle ozaman?
- +1 yıl
Burda olmaz
Soran+1 yıliyi geceler ozaman.
- +1 yıl
Sanada atarlı genç
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek isteği kadar işi bilsin ten uyumunuz yoksa zevk almassın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoktur sanmıyorum aradığın bir kriter var mı büyük penis ten uyumu falan :)
00 YorumlaO is olmadan anlayamazsin sen kâinmisin ki bilcen mumkun değil
00 Yorumla
+1 yılsen iyi olduktan sonra oda bir gecede 5.6 posta atar merak etme
sen yeterki yemesini villl00 Yorumla
+1 yılBoğa burcuysa eğer gerisini boşver 👍
14 Yorumla
Soran+1 yılhepsi öyle mi?
- +1 yıl
Evet. Peki sen ne burcusun
Soran+1 yılbaşak yükselenim akrep
- +1 yıl
Bence boğayı es geçme. Çok iyi biliyorum. Performans anlamında zaten taçsız kral gibidir. Sadakat, cinsellik, kıskançlık güç ve tutku dersem?
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu ancak yatakta sen test edebilirsin başka türlü anlamayamazsın
00 Yorumla
+1 yılbacı ibretliksin
110 Yorumla
Soran+1 yılneden? kimsenin elini bile tutmadım şimdiye kadar.. evlenince iyi bircinsel hayat istemek suç mu? bir de soruyu gizliden sormuşum.. Erkeklerin istekli olması ayıp değilde kadınların ki mi ayıp?
- +1 yıl
bunu bilinç altı belirtmenin ne anlamı var
Soran+1 yılipucu arıyorum sadece 🙄
- +1 yıl
evlen
Soran+1 yılöyle yapacağım zaten ama yanlış bir seçim yapıp mutsuz olmak çstemiyorum herkesin kendi kriterleri var
- +1 yıl
e tabi namazlı niyazlı güzel bir aile çocuğu bulurlar
Soran+1 yılnamazlı niyazlı olmak cinselliğe engel mi? sanki cinsellik günah... Eşinle yaşadıktan sonra hiç de günah ya da ayıp değil..
- +1 yıl
yo neden engel olsun
Soran+1 yılişte siz sanki engelmiş gibi konuşuyorsunuz neyse iyi günler..
- +1 yıl
işin ras gelsim
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biraz zorlamadan anlaman kolay olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi burçsun 😀
24 Yorumla
Soran+1 yılbaşak neden?
- +1 yıl
Basak istekli olmazki cok oglak cok isteklidir
Soran+1 yıl@Aşk_Kralıı_ yükselenim akrep 😂
- +1 yıl
Ben oglak akrep denildigi gibi libidosu yuksek bir birc degil ben ikiz arkadaslarm var ve ikizler burcu onlar kadar abaza insan tanimadim bende kendime gore capkinim tabi oglak burcum
Deneme yanilma yontemi
10 YorumlaOmuzlarına bak
11 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
+1 yılYok anlayamazsın
20 YorumlaAncak yatakta anlarsın..
10 YorumlaTemiz erkek iyidir yatakta
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaclar dokuluyorsa ok dir :)
07 Yorumla
Soran+1 yılhımm biri daha dedi ama neden?
Cevap sahibi+1 yılSac dokulmesinin bir sebebi de erkeklik hormonunun yuksek olmasidir... testesteron sac doker...
Cevap sahibi+1 yıl@Alkolbey hocam reklam yapmayalim lutfen. Araya girmeyelim :)
Soran+1 yılhepinizinki dökülüyor zaten.. pek alakası yok gibi
Cevap sahibi+1 yıl20li yaslarda dokulmeye baslayanlardan bahsediyoruz... gerci saclari dokulmese bile yatagi iyi olanlar da vardir. Ama dokulenlerin hormonu daha yuksek. Bu arada ben daha kel degilim. Kendi reklamimi yapmiom yani :)
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat