Asıl fikirlerinizi merak ediyorum uzun uzun yazın
Sert ve hızlı
Nazik ilgili
Yoğun ve derin
Kadını önceleyen
Düşman gibi
Hafif red flag
Green flag
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Asıl fikirlerinizi merak ediyorum uzun uzun yazın
erkek nasıl olmalı gibi bir genelleme yapmam doğru olmaz; her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler. ama ben nasılım onu anlatabilirim. öncelikle genel olarak güven vermeye çalışırım. öncesinde de, seks anında da. kadınlar güvende hissetmezse orgazm olamıyorlar ya da çok zor oluyorlar o yüzden ortam, hal ve hareketlerle o hissi vermem gerekir.
daha sonrasında ise, beni en çok tahrik eden şey karşımdakinin zevk aldığını görmek. bu yüzden karşımdakinin zevk almasına odaklanırım. ön sevişmeyi çok severim ve çoğu zaman acele etmeden bu süreci uzun tutarım. başlarda çok daha sakin ve kibar olurum ama seks yapmaya başlayıp ilerledikçe içimden adım adım bi hayvan çıkar. git gide kontrolü iyice ele almaya ve domine etmeye başlarım. karşımdakinin zevkine odaklı şekilde seks yaparım. o birkaç kez boşalmadan boşalmamaya çalışırım.
Eksik sert olmalı çünkü erkeği istediği zaten budur korkup istediği şeyi yapamıyorsa yavaş kalıyorsa partneri de bunu hisseder ona zevk veremez kadın erkeğin ne kadar çok istediğini Kendisini ne kadar arzuladığınıo erkeği sertliği ile Ölçer
Cevap
21Cevap
Seçenekler biraz kısıtlı sert olmalı ama kadına öncelik vermeli işini düşman gibi yapmalı ama uzun sürmeli
Kadınlar erkeklerden daha geç hazır oluyor erkek bencil olursa kadın boşalmadan ilişki biter
Bebek gibi sevip dusman gibi becermeli. Bagirtmali
Yani mesela partnerimi suratıma oturtur yalayarak aynı andada klitorisini okşayarak 2-3 defa rahatlatırım ama sonrasında da sertce ilgilenirim 17 cm kalın biseu ile
@bakarsiniz Nasıl sence
Offf cok iyi ne kadar deneyimlisin
Yani yeterince deneyimliyim bence
Sanki fazla bile ama
Yani karşı tarafa nasıl zevk vereceğimi biliyorum
Dahasını dinlemek ister misin
Evett
Çıkıyorum o zaman gizlidenb
Evet
Çıktım bekliyorum
Senin isteğine uyariz sert istersen sert orta sert dersen orta sert ben slov başlar gittikçe sertleserek istediğin sertlikte final yaparim
Düşman gibi ama aynı zamanda kadın önceliği olan ve ipleri elinde tutan bir erkek olmalı 🔥❤️
Önce yumuşak sonra aşırı sert ben hep öyle yapıyorum her kızda çok beğeniyor
Yumusak nazik miis gibii
Kadına her santimi ve baskıyı hissettire hissettire... en derinlerine dokunup Onu sarsarak di'mi? ;)
Panda gibi olmasın yeter. :D
Peki sen yatakta nasılsın
Z... hepsı
Anlamadım
oylesıne
Y*arrak nasılsa, insan yatakta öyle olmalı
Dudak kaleminin numarası kaç acilll tqm böyle bir şey arıyordummmmm
Hasta mısın knka? (Şaka değil)
Şaka değil zateen askim cerceven olayyy
Yakışıklı olduğumun farkındayım da trans falan mısın?
Abi utanma erkekler de makyaj yapar ayol sakin
Öyle şeyler bizi bozar 😏
Öyle seyler senin dudaklarında görünüyor askim ama sen bilirsin
Hard
çivi makinesi gibi
sert
Gücünü gösterecek
Erkek olmalı 😅
çatır çatır
sert ve kufurlu
Düşman gibiyim
İlgili