7 dakika sürmesi de sorun değil benim için aslında sorun olan hayal kırıklığı oluşması çünkü öncesinde konuşmuştuk bunları seni tatmin edeceğim, inleteceğim gibi büyük büyük lafları oldu haliyle umutlandım ben de. Ön sevişme hariç zevk bile alamadan bitti nasıl davranmalıyım biraz soğudum tekrarı olsun istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir erkeğin sekste kötü olduğunu tek seferde anlayamazsın, normalde iyi olsa bile her seferinde mükemmel olacak diye bir şey yok, bazen 7 dk. bile sürmez. O kadar çok etken var ki erkek için say say bitmez.
Bu devamlı bir sorun da olabilir, dönemsel bir sorun da olabilir ya da o anlık bir şey de olabilir.
Tabi bunu anlamak için 40 kere yap demiyorum ama gerçek bu her seferinde farklı performans görebilirsin belki daha iyi belki daha kötü belki de 7 dk. bile iyidir onun için bilemeyiz. :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata siz kadinlarda. Yatakta özguvenli olan, iyi oldugunu bilen, kadini nasil tatmin edecegini bilen, ne kadar iliski süresi oldugunu farkında olan bir erkek reklamini yapmaz, havaya konusmaz, icraatini yapar.
Yatak konusunda, kendisi konusunda yorum yapmayan 2 erkek oldu hayatımda ikisinde de tatmin oldum zevk aldim. Bunlar niye digerleri gibi konuşmuyorlar, yaparim ederim gibi diye dusunmustum acaba bir sıkıntı mi var diye düşünmüştüm ama oyle cikmadi. Kendilerini biliyorlardi çünkü.
Hava civaya ne gerek var? Şoyle yaparim, boyle yaparim diyen erkeklerden uzaklaşarak kaçın. Yatakta iyi olan erkekler reklamini yapmiyor, icraatini gösteriyor.(tabi iclerinde ozguvensiz olan, tecrübesiz oldugu için cok yorum yapmayan erkeklerde olabilir. Bunlarda da önceden anlayamazsiniz ama size yaklasirken ki heyecanindan, belki erken bosalmasindan, erekte olamamasindan vs anlarsiniz)
tecrubeli reklamini yapmayan erkek kadina gayet kendinden emin sekilde yaklaşıyor zaten. Ucururum, kaciririm, cikarmadan su kadar posta diyenlerle iliskiye girerseniz hayal kirikligina ugrayan iste boyle siz olursunuz.
80 Yorumla
+1 yılŞahsen doğru bulmuyorum konuşurken bunları söylemesini (bağırtır , inletirim) . Kızı etkilemek adına söylenmiş süslü sözler. Ben eski partnerim ile hiç böyle şeyler konuşmadım. Buluştuğumda elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştım. Zevkte aldık. Eğer kadına öncesinde boş vaatler verilirse sonucu hüsrandır. Beklentiler boşa gider. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence trolsün neden biliyor musun iyi bir ön sevişme olduğunu kendin söylemişsin!
İyi bir ön sevişme sonrası 7 dakika hazır bir kadın 70 dakika gibi gelecektir ve bu da orgazma ulaşması için uygun şartlar var demektir. Güzel senaryo ama tutarsız. 🙂
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
140Cevap
+1 yılNe yalan söyleyeyim biraz gülmemek için zor tuttum. Belki de gerçekten bağırtır inletirdi de bunu sana söyleyip önceden kendini sorumluluk altına sokmuş ve gerildi büyük ihtimal. Erkeklerin gerilince fazla heyecanlanınca pip*si çok ayakta kalamıyor malum. Bir dahakine diyelim bee.
61 Yorumla
+1 yılbir şans daha vereceksin.
ve bu sefer sen ne istiyorsan onu söyleyerek, göstererek ipleri eline alacaksın
belki heyecandan falan öyle oldu bilinmez.
diğerinde de maç 0-1 bittiyse otur konuş anladıım kadarıyla en iyi yaprığı şey konuşmka ahahahah30 Yorumlawww.google.com/.../amp
Buraya Bi link bıraktım bütün cahiller olarak okuyun.30 YorumlaHiç bir seks, hiç bir cinsel ilişki tek taraflı değildir. Demekki dizin ikinizin arasında çok net ten uyumsuzluğu hatta ruh uyumsuzluğu var. Siz uyumlu değildiniz. Uyumlu partnerler arasında böyle bir şey asla olmaz. O yüzden önce ruh uyumunuzun aynı olduğundan emin olmalısınız, sonra ten uyumu İçin yatağa girersiniz. Geçmiş olsun size.😎
28 Yorumla- +1 yıl
Erken boşalmanın adı ne ara ruh uyumsuzluğu oldu? Bu milletin cehaleti hakikaten hafife alınmamalı.
- +1 yıl
😂😂 öyle ölmez füze atsaydın keşke 😂😂 @ @ 06romeo
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Haklısın. Kendindeki kusuru görmüyor da partnerini eleştiriyor. Ten uyumunun ruh uyumuyla birleşince, refleks olarak iki bedenin eş güdümlü ritmik uyumundan haberi yok. En şehvetli anında yavaşlamayı bilmez de aniden kendine kazma gibi çekersen herkes boşalır. Öğrenecek deneye deneye kendine uyan bitini bulacak. Ne zaman durulur ne zaman kıvır kıvır kıvranılır, ön sevişme, oral… hepsini öğrenecek. Bir acemi için normal bu.
- +1 yıl
Eyvallah reis bu gereksiz bilgiyi benimle paylaştığın için teşekkürler 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Senin için gereksiz de, senin benim görüşümü okuduğun gibi başkaları da okur diye yazdım. Sen bu işte ustasın belli. Sana lafım yok. Bilmeyen, bilirmiş gibi çaktırmadan yazanlara incitmeden senin üzerinden mesaj verdim. Bir nevi birlikte bilmeyenlere eğitim diyelim buna. Hakkını helal et dostum. Kırılma bana.
- +1 yıl
Sıkıntı yok 🙋🙋🙋
- +1 yıl
@r_engarenkyollar OK 🌸🍃
+1 yılYani burada kadına da iş düşüyor. Tamam bir erkek olarak öyle övünüp atıp tutmamak gerekir o kabul ama çoğu kadın yatar öyle bekler. Hani senin için demiyorum alınma. Ama zevk karşılıklı olunca güzel olur. Oral yapmalı öpüp koklayıp sarmalı. Yoksa iki sok çıkar ile nereye kadar? Hadi 30 dk yapsın eee yine eksik. Kadın da öyle ruh gibi durmayacak ona da görev düşüyor hali ile. Sadece biz erkekten beklemeyin ki daha yoğun haz olabilsin.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen senin yerinde olsam var ya çok dalga geçerim inanılmaz dalga geçerim bu kadar yaparım yaparım deyipte görünce ayakta boşalan bir erkek kesinlikle dalga geçmeyi hak eder Çünkü neden diye soracak olursan genelde bu sitede de ben çok görüyorum ilişki yaşıyorlar mesela bakire kızlar ile kızlar hiçbir şey yapamayınca diyorlar ki işte sen hiçbir şey yapamıyorsun halbuki karşıdaki kızın bakire olma hesabını yapmıyorlar sen de onunkini yap acımasız ol dalga geç.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl7 dakikaysa iyiymiş 1-2 dakika olanlar var. Zaten erken boşalma süresi 2 dakika 45 saniye altı mı neydi onun için geçerli. Buradaki asıl sorun fazla böbürlenmesi, atması, sıkılayıp seni hayal kırıklığına sevketmesi. Bir de düzmdüz yapanlardan galiba, ön sevişmeyi uzun tutup, oral de yapanlardan değil muhtemelen. Bir şans daha verebilirsin belki o gün formunda değilmiştir, hsyecan, stres yapmıştır. Sonra açık açık söyle dediğin gibi değil iş yok sende de.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu benim iş gibi 😂 seks ıslanmadan pat diye girmesi sevgilimin. Gerçi soğudum seksten yemin ederim. İlk zamanlar tıraş olmamsi bile ve bana oral yaptırması 😖 . Midem bulandı seksten. İçime farketmeden bosalmasi. Ve ertesi gün hapinin benim cebimden çıkması 😂😅
36 Yorumla- +1 yıl
oha ne yaşadın lan sen
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath tramva kaldı
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath ilk ilişkim birde 😅
- +1 yıl
kötü olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir insanlık hali heycanlanmıştır çok zevk almıştır bosalmıştır önemli olan bosaldiktan sonra ne yapti arkasını dönüp bitirdi mi sevişmeye devam etti mi?
81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım o süre normal ya, p*rno yüzünden millette hep bi 30-40 dakika boşalmadan yüksek performans beklentisi oluşuyor. Adam seni arzuluyorsa 5-10 dakika sonra tekrardan şarj olur devam edersiniz hem o sürede elleriyle ve diliyle de seni mutlu edebilir.
10 Yorumla
+1 yılSohbetiyle gerçeğinin farklı olduğu partnerim vardı. Gerçekten komikti. Erkeklerin abartma huyu beni güldürüyor.
61 YorumlaLafta Aslan uygulamada kedicik:)) standart türk erkegi iste, ne bekliyorsun... her konuda idali ama basarisiz
611 Yorumla- +1 yıl
ya bi de normal diyenler var kendini avutuyor xkckfkf
- +1 yıl
e herhalde lan en aşağı 30 - 1 saat sürüyor
- +1 yıl
detaya girme çocuk
- +1 yıl
senin zaten iş bitmiş anlaşılan
- +1 yıl
o yüzden diyom ya işin bitmiş normal ne onu bilmiyon
- +1 yıl
😄👏
- +1 yıl
ok
Gizli Üye(36-45)+1 yıl7 dakika sürse bile 20 30 dakika sonra yine azar. siz 7 dakika sonra dısarı falan mı cıktınız. bekle 1 saat yine azar 7 dakika sürdü demen sanırım bu olayın istemen ama asla böyle bişiy yapmaman la ilgili yalan bir soru
o kadar cesaretin olacagını sanmam
10 YorumlaDaha ne istiyorsun 7 dakika gayet iyi süre benim esimin 2 dakika ya sürüyor ya sürmüyor
713 Yorumla- +1 yıl
İki dk gir çık ohhh
- +1 yıl
Üzücü
Yazıkediyor - +1 yıl
Zamanla sorun olacaktır ama
- +1 yıl
Bu konuda yeni olduğun için farkına varmıyorsun bir gün canına tak edecek
- +1 yıl
Araştırdınız mı çare
- +1 yıl
Haftasonuda çalışıyor değil mi
- +1 yıl
Değil ya
- +1 yıl
Bir şey sormak istiyorum fikir alış verişi gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılPo ha ha 🤣 bagirtirim inletirim bu ne ya sesli güldüm bee ama şaşırdık mı hayır erkeklerin geneli boş hava yapmayı sevdikleri için gerçeklerle yüzleşmek ağır geldi demekki 😂🤣😂
38 Yorumla- +1 yıl
Kaç erkek tanıdın?
- +1 yıl
Sanalda yeterince tanıdım birde sen neden üstüne alındınki şahsına söylenmiş bir söz değil bu sadece genelleme yaptım
- +1 yıl
Birde sadece cinsel değil herkonuda sallıyorlar.
- +1 yıl
Kadın erkek diye ayırman saçma demek ki zamanında sana sağlam kazık atmışlar
- +1 yıl
Gülüm kadın erkek diye ayırmıyorum tabiki sadece şu an konu erkek olduğu için bu yorumu yaptım senin bu kadar hemcinslerini korumanda gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂
- +1 yıl
Ben erkeğim kendimi koruyorum yalan kadın erkek farketmez kötü bir şeydir
- +1 yıl
Sen kendini kimden koruyorsun 😂😂 sana kimse bir şey yapmaz merak etme sen kasma kendini 😂😂
- +1 yıl
Üzme beni üzme :(
+1 yılbenimkinin ilk olduğu halde 3 saat aralıksız sevişti o nedir öyle ya xndmfm
64 Yorumla- +1 yıl
Yokluktandir
- +1 yıl
hiç alakası yok
- +1 yıl
Ayiylami evlendin yoksa jshsbsh
- +1 yıl
la ne güzel işte daha sürcektide eve yolladı hava kararıyor diye
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 dakika kısa bir süre değil ki doktorlar 5 dakika ya bile normal diyor. Ama hava civa yapması komik olmuş. İlk başta çabuk bosalabilir. Eğer ki ikincidi de aynı olursa bilki tam fısss
61 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
+1 yılBi hayat kadını röportajında, seks süresi düzenli yapılınca uzun olur demişti, gerçekten de öyleymiş, 4-5 gün bile yapmayıp sonra yapınca süre kısalır, ilk boşalması 7dk olabilir ama 2. Sefer yarım saati geçmesi lazım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı benimde başıma geldi aglaticak seni bagirticam dedi enaonunda ben mastürbasyon yaptım böyle bişey ola ilir mi ya
76 Yorumla- +1 yıl
Şasızlık
- +1 yıl
Sonra devam ettinizmi
Cevap sahibi+1 yılEngelledim onu heryerden
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kimse yok
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/l03DCLQH0RYAdı Ziya'mıydı🤣
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 kesin ziyadir başkasi olamaz
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle diyen erkekler pos çıkar hiç öğrenemediniz mi gerçekten tecrübeli erkek öyle konuşmaz yapınca belli olur
71 Yorumlaen çok zaten öyle konuşandan kaçıcaksın ben olsam gülüp dalga geçerdim
55 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBence pratik yaparsk sureyi uzatin önce seni eliyle bosaltsin diliyle filan falan aslinda iyi bir seks de herseyi kullanacaksin ben oyle yapiyorum en delirdigi noktada icine giriyorum kadinin kendilerinden geciyorlar
00 Yorumla
+1 yılYa birincisi eğer o 60 yaş dayılar gibi seni şöyle bağırtırım böyle parçalarım böyle yararım falan diyosa zaten bu çok itici bir şey değil mi? Söyle de hani parçalıyodun bağırtıyodun tırıvırı?
02 Yorumla
Soran+1 yılİtici evet bana itici geliyo ama o öyle hoşlanıyor diye sesimi çıkarmadım
- +1 yıl
Dişi arkadaşlar lütfen artık "doğal seçilim" konusuna özen gösterin yetersiz olan hayvan nasıl eşleşipmüreyemiyor hastalıkla olan üreyemiyor ve böylece ilerideki yavru bireyler daha gelişmiş oluyor insanda da bunu uygulayın artık eşleşmeyin herkesle 😂😂😂
+1 yılBakirdir. İlk ilişkinin kısa sürmesi normal o kadar da üstüne gidilmememli ama vaatleri saçma ilk ilişkisiymiş yani sonuçta
310 Yorumla- +1 yıl
Kısa sürmesi normal dedim illa kısa sürücek demedim önce düzgün oku
- +1 yıl
Aynen knk
- +1 yıl
Bende bakirim o kadar bile süreceğini sanmıyorum gerçi elalede biriyle yapmam o apayrı konu atıp tutmanın manasi yok at yolda belli olur kisneme boş
+1 yılÖğle diyenler zaten fıs..
Benim sevgilim 11 saat boyunca benimle ilişkiye giriyor. Bir defa bile boşalmıyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.17 Yorumla- +1 yıl
🤥🤥🤥🤥🤒🤒
- +1 yıl
Gerçek. Yaşadığım bir durum. Yalan atmaya tenezzül bile etmem.
- +1 yıl
Yalan atıyor diyenlerin hiç kitap okumadığını varsayarsak. Evet bu doğru. Çünkü kendisi benim evleneceğim kişi ve her zaman seks sırasında boşalamıyor. Zor oluyor.
- +1 yıl
@Raccoon 600 den fazla kadınla birlikte olmuş. Sanırım ondan dolayı.
Ocakta evleniyoruz. - +1 yıl
@Mesafeli27 Kendi başarısızlığınızı millete bok atarak kapatmaya çalışmak.. :)
Teşekkür ederim. Birazcık araştırdıysanız böyle şeylerin olduğunu bilirdiniz.
+1 yılahahhaha erkeklerin hepsi böyle ki bu konuda. sürekli ben iyiyim ben iyiyim derler :D :D :D hiçbir de dediği gibi çıkmaz. boş teneke çok ses çıkarır. Bu konuda övünmeyen biriyle olmak lazım
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman ben geldim 🤣
- +1 yıl
@DüşünenDeli33 ya yürü git :D :D
- +1 yıl
Tamam gidiyorum
+1 yılBirkere bulaşmışsın sonuna kadar devam bırak köklesin belki sonunda sende mutlu olursun ilk olduğu için heyecandan boşalmıştır
23 Yorumla- +1 yıl
@mirxano birkere den olacak şeymi en azından kız zevkini alsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasta sözlesme yapman gerek kav saat yapcan dıye
71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh bu erkekler büyük konusuyorlar sonrası fos. Citayi kendileri yukseltiyorlar
75 Yorumla- +1 yıl
Çok laf yalansız olmaz
- +1 yıl
Beş parmağın beşi bir değil
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızkişi34 sozum iddaali. konusan. erkeklere
- +1 yıl
Ah bu erkekler deyince beş parmağı da kapsıyor senin başına böyle bir şey geldi herhalde ya da başında var
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızkişi34 Başıma geldi ama her erkek böyle demiyodum elbette. Ben iddaali. konusmayan adamı daha gizemli ve iyi. olabilecegini düşünüyorum açıkçası..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı başıma gelmişti. Ben de performansında değil kendini olmadığı gibi tanıtmasında aşırı sinirlenmiştim. Ağır ezik yol ver gitsin hemen
50 Yorumla
+1 yılNe sanıyorsunuz pardon? p*rno filmlerde ki gibi saatlerce süreceğini mi? Sağlıklı bir ejekulasyon süresi zaten en fazla 2 dakika. Beklentimizi çok da yüksek tutmamak lazım.
03 Yorumla- +1 yıl
atma kafandan
- +1 yıl
Evet düşürdün seviyeyi, yemezler, keklenmezler. 😀
saat mi tuttun, diyelim ki tutun odaklanmadigin ölçüm yaptığın yerde 7 saat sevişsen de zevk alabileceğini sanmıyorum
10 YorumlaYahu bu konuda atıp tutan erkeklerin çok noksan olduğunu anlamadınız mı hala? Lafla peynir ekmek gemisi yürümez. Çok konuşan her zaman fostur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle canım
Lafta aslan , kaplan bizimkiler. Reelde rezalet.
Üzüldüm senin adına
60 Yorumla
+1 yılbence acik acik soyle bir daha hicbir kiza atip tutmasin erkeklerin gereksiz bir ozguveni hatta egosu var patlatilmasi gerekiyor onun
10 Yorumla
+1 yılTürkiye gibi bi ülkeye göre 7 dk rekor sayılır sürekli duyuyorum 1-2 dk bile sürmüyor yani ülkeye göre normal sayılır
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi ülkenin uzun sürüyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseks de başarılı olan karşı cinsi çabuk finale taşır. Demekki sen başarılı olan tarftaymışsın. sevişme esnasında onu daha çok tahrik edip uyarmissin. Sonunda o mutlu sen yarım kalmışsın.
20 Yorumla
+1 yılMesafeli davranarak zaten sorar eğer düşünüyorsa seni sormuyorsa kaç 🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok bile sürmüş 😂 duyduğuma göre iki dk da bitiren bile varmış
65 Yorumla- +1 yıl
Varmis falan deme:) sanirim eşin 2 dakkayi anca goruyor:)
Cevap sahibi+1 yılyorumları okuman yeterli 😀😀 Türk erkeğinin ortalaması buymuş araştırmalar öyle söylüyor. evli değilim
- +1 yıl
Sanada uzun sureni denk gelmedi sanirim hic:)
Cevap sahibi+1 yılilişkiye girmedim beyfendi
- +1 yıl
Anladim;) peki konusmamiz mumkunmu bana yazmaniz.. bi kac bisey sormak isterim size
+1 yılMurphy kanunu gibi bir şey bu birisi ilişkiden önce ne kadar atıp tutuyorsa o kadar kötüdür
Anlayamadınız hala şunu00 YorumlaKötü durum kafana göre canın nasıl isterse öyle davran 1 olmadıysa neden ikinciyi yapmadınız peşinden
00 Yorumla
+1 yılBahtsız bir hanım kızımı daha. O değil de benim de çok uzun sürmesine rağmen arada yorgunluktan kısa tuttuğum oluyor. Öyle bir durum mu vardı?
00 Yorumlaİyide hata sizde!
Böyle cahilce konuşan insan %100 boştur.
Yapacak adam atıp tutmaz. Yapar.
01 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏 seni tebrik ederim aynen öyledir bir insan ben böyleyim söyleyim diyorsa o insanin içeriği boştur kaliteli malın reklamı olmaz çünkü
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız erkekler değil ki kızlar da abartıyor. Türk kızları. Yok şu kadar alırım içime şu kadwr sert veririm. Ama bir tokat vurunca aaa neden vurdun diye tribe giriyorlar. Bu 18 cm içime alamam diyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen erkek olsam dibine kadar kokleye kokleye sever seni
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite anani
7 dakika gayet iyi ne bekliyordun 3 saat mi? Hiçbir erkek durmadan 10 dakika git gel yapamaz yaratılışa aykırı. Çok fazla p*rno film izleme bence
027 Yorumla- +1 yıl
yalan konuşma sen de öylesin diye
- +1 yıl
benim sevgilim 1 saatte ancak boşalıyor ayrıca kadının boşalması uzun sürüyor hiç yapmadın herhalde
- +1 yıl
niye sallıyım lan çıkarım ne
- +1 yıl
sen sallama asıl
- +1 yıl
lan her saat başı yemek mi yiyon sen ben bi sabah bi akşam yerim
- +1 yıl
hadi lan yalancı seni
- +1 yıl
başarıslığını bu kadar savunma
- +1 yıl
ister inan ister inanma sanki yanımdaydın
- +1 yıl
ama 7 dakika da sürmez
- +1 yıl
hiç yapma daha iyi
- +1 yıl
ya zktr lan hadi
- +1 yıl
enayi ya ne sanıyon sen hayvan mı yapıyor onların bile bu kadar kısa sürmüyor
- +1 yıl
avut sen daha sen kendini
- +1 yıl
fare çiftleşmesi sandın herhalde dkfkfkfp
- +1 yıl
anla artık herkes sen değil herkesin cinsellikle ilgili sıkıntısı yok
- +1 yıl
zaten yaşın kaç olmuş bi ayağın çukurda
- +1 yıl
ya zg sapık mısın nesin özelimi niye herkese açıyım alır av tüfeğini sokar sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece gülüyorum. Niye yapamayacakları şeyleri söylüyorlar anlamıyorum.
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılİşte o yüzden hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Bak işin ehli konuştu 😂😂😂
- +1 yıl
🤫🤫🤫😂
- +1 yıl
Bir akrep susuyorsa tehlike geliyor demektir 😂😂
- +1 yıl
Sana gelmez 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk Kızının yatakta çuval gibi durup Türk Erkeğinin saatlerce pompalamasını beklerkenki hüsranı 🤣 Adamı ayar edeceksin yoksa 7 dakka pompalar boşalır çeker gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSimdi ona iyice bi bağır çağır ne bicim erkeksin lan falan diye. Bagirtmis olsun yalanci konumuna dusmesin.
21 Yorumla- +1 yıl
Yaratici😂
+1 yılBagirtirim, inletirim diyordun hani ne oldu. Yoksa sen degilmiydin o dedinmi yeterli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı. büyük konuşmamak gerek de 7 dk da çok kısa yahu
00 Yorumla
+1 yılBöyle sorular fazla görüş alıyor bende paylaşıcam djsncjslwmğcöhdkdkf dermişim mk
01 Yorumla- +1 yıl
Durduğun kabahat aslan parçası sor bizde yorumlayalim hem biraz çakraların açılır 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ne diyeyim olur öyle şeyler. Senin için çok büyük bir sorun mu bu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yanlış partner seçimi. Açıkçası dürüst olmak lazım.. zaten yatakta belli olacak.. kendi adıma söylemek istiyorum ön sevişme kısmı genelde 30-45 dakika süre. Seks kısmı da 20-25 dakika
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Sinirimden bagircam bosalamamanin verdigi sizidan inlicem de ozman diye laf sok
00 Yorumla
+1 yılSen şansı başka yerlerde başka bi inleten sevgili bak sırayla değerlendir hepsini jsdj
00 Yorumla
+1 yılHeyecan yapmıştır ilerleyen zamanlarda normale döner
00 Yorumla
+1 yılO kadar anlattın hepsi boş çıktı demen yeter ona
00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bağırtırım, inletirim diyen sevgilimle ilişkimiz 7 dakika sürdü. Tavrım nasıl olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler