Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten 5-10 dakika nedir yetebileceğini düşündüren ne oldu anlamadım 😂 Ne cevap vermeliyim bu soruya? Erkeklere 5-10 dakika arası normal mi geliyor gerçekten?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onunla samimi ol, ona sıcak yaklaş, ilgini sakın eksik etme canım. Esas olan partnerler arası uyum. Ruh ve ten uyumu çok önemli. Esas olan vücut dillerinin karşılıklı birbirini anlaması. Esas olan sevişme zevk alarak doyasıya dibine kadar haz akarak sevişmek karşılıklı haz almak. Yani boşalmaya odaklanmak çok yanlış, zaten kadın erkeğin kasılmasından ve peni*indeki atardamarındaki nabzı va*inasının içinden alır ve o an gelmek üzere olduğunu anlar, hemen o an istemiyorsa yavaşlayıp erkeğini sakinleştirir hatta o ara kendini de birlikte orgazma hazırlar. Sonra yine heyecanı ritmi arttırabilir. İşte bu güzel eğlenceli haz dolu bir oynaşmadır. Böylece sürer gider ya da çeker kadın o an kendine erkeğini ve erkek kesin boşalır. Yani koskoca sevişmenin içinde boşalma snının 5-10 dakika sürmesi çok normal. Por*o filmlere aldanma, o kurgu senaryo ve hap kullanımı çok yoğun, yani normal değil ve algıdır o. Sevişmeye haz almaya odaklan boşslmaya değil. Boşslma süresi biraz da senin elinde kızım, yönetmeyi öğren erkeğini ve kendini. Keyifli ilişkiler tatlı kız. 🌸😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere veya kadınlara değil tıbba göre normal geliyor. Fazlası olduğunda ya adam senden yeterince etkilenmiyordur ya da sarhoş etmen gerekir ki o zaman da tam bir ereksiyon olmayabilir sert olmaz. Hayatın gerçekleri ile p*rn* sektörü bir değil, Yeni Zelanda'da mi ne bu konuyla ilgili çok güzel bir kamu spotu vardı, kadın kapıyı açıyor ve birden yarı çıplak bir çift içeri girmek istiyor, ne istiyorsunuz dediğinde de kadın, biz çocuğunuzun sizden gizli izlediği videolardaki kişileriz ona videoda olanlarla gerçek hayattaki doğrular arasında farklılıklar olduğunu açıklamaya geldik diyorlardı. Senin eve de öyle bir çift gelip gerçeği prodüksiyonu açıklamalı😃
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir sürü de palavracı varmış yorumlara baktığımda😂 herkes Johnny Sins olmuş burada
Gizli Üye(30-35)+1 yıltıp da ön sevişme hariç birleşme başladığı an itibariyle kesintisiz 15 dakikaya gayet ideal, 30 dakikaya da süper diyor. Yani bu anlamsız sabahlamaya çalışmalar, ne bileyim defalarca arka arkaya boşalma teşebbüsleri -ki neyin rekoru managgoyyum anlamak mümkün değil, uzmanlar da anlam veremiyor- şakşuka film artisti havaları ile sanki amatör boruno filmi çekimleri.. bilirkişilerin dedikleri şu: önemli olan iki tarafın da keyif alması, defalarca bişeyleri zorlamaya birileriyle ya da kendinle yarışmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılanlatılanlar videolar palavra dolmuş sende 5 10 dk ne diyosun. mesele o da değil sevdiğin kişi değil mi seni boşaltmadan o yataktan kaldırmaz belli hatta seninle daha da tecrübelenir arttırabilir ön sevişme uzayabilir 15 20 dk olur ki bu da yeterlidir öyle 7 saat attım 5 posta attım inmiyo filan bunlar hikaye az dinle..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
96Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan performansın değil bana ancak sen yetersin de birazcık egosunu okşa kdkdkd ne olursa olsun sen benim erkeğimsin de😂 beş ya da 10 dakika fark etmez ben seninle olmak istiyorum sadece seni hissetmek istiyorum diyebilirsin kendini zorlama gerekirse bütün gece aralıklarla yaparız de kdkdkd
80 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden bilemem de ashha
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 erkekle birlikte oldum çoğu da kaslıydı, ön sevişme hariç çoğu 10dk dan aşağı boşalır normaldir. Anlatılanlar yalan palavra, ve bu palvralar yüzünden erkekler de mutsuz kadınlar da. Aslında gayet iyi performans gösterenlere erken boşaldı deniyor. 3dk dan kısa sürede boşalıyorsa erkendir. 5-10 arası normal. Aşırı uzun girişli seks, adam ilaç kullandıysa falan 1-2 saat vajinayı da yorar faydası falan da yok boş muhabbete değmez. Olsun 15 dk olsun kimse atmasın.
916 Yorumla- +1 yıl
Yaşın kaç 20 erkek ne
- +1 yıl
@Zulukune Çok haklısın canım. Esas olan uyum. Ruh ve ten uyumu. Esas olan vücut dillerinin birbirini anlaması. Esas olan sevişme zevk ala yani boşalmaya odaklanmak çok yanlış, zaten kadın erkeğin kasılmasından ve penidindeki atardamarındaki nabzı vakinasının içinden alır anlar hemen o an istemiyorsa yavaşlayıp erkeğini sakinleştirir. Sonra yine heyecanı ritmi arttırabilir. Bu güzel eğlenceli gaz doku bir oynaşmadır. Böylece dürer gider ya da çeker kadın o an kendine ve erkek kesin boşalır. Dimi. 😎
Cevap sahibi+1 yıl@ErayCsrr ön sevişme hariç diyoruz zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Zulukune kank harika yorum bu aynen kendi sorununu beceri diye yutturuyo, boşalmak bir hata değil gereklilik zaten 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Zulukune Aynen 😊😂 Seni tkp ettm canm kabul et.
Gizli Üye(25-29)+1 yılsiz canım mısınız 5-10 dakika birleşme için gayet yeterli
ön sevişme oral vs ile yarım saati bulur yetmezse ikinci tura geçersiniz ama mastürbasyon yaparken bile benim en fazla 5 dakika sürüyor o da nadir yani çok da kısa değil 5-10 dakika
51 Yorumla- +1 yıl
Erkek için kısa
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatında hiç ilişkiye girmemiş sıfır tecrübeye sahip insanlar lütfen kafalarında kurduğu şeylerle yorum yapmasın. Yok ona yetmez yok bu bitmez arkadaş herkes mükemmel herkes inanılmaz nasıl bir kafa yaşıyor insanlar anlamıyorum. Kime sorsan sabaha kadar 10 posta atarım yok sabaha kadar yaparım durmam fizik kuralı var fizik bir açın kendinizi artık. 5-10 dk. da birleşme için yeterli bir süredir daha sonra devam ederseniz bu süre uzar herkes istediğini alır bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yıl5-10 dkkıka kısa ama ılk bosalma zaten erken oluyor ister istemez sonraları geç ama düzenli cinsel ilişkide bu boşalmayı kontrol edebilir zamanla 1 saat bile sevişse istediği zaman bosalabilir buda tecrübe gerektirir ve fazla tek basına mastribasyon yapmamak lazım sonra ilişkide erken boşalmaya neden oluyor bu olay benim ilki 25-30 dkkıka arası diğeri tamamen kontrolum altında zamanla olucak bir şey
00 Yorumla
+1 yılbu arkadaş sürekli aynı pozisyonda su tulumbası gibi gidip gelirse 10 dakikaya bile rahmet okutacak hale getirir seni.
bunun önsevişmesi var, libidoyu yükseltmesi var, alınan zevki artırmak için doğru zamanda doğru hamleleri yapması var, oralı var, farklı pozisyonları var... hepsini bir araya getirince 1 saati bile bulabilir insan.
bazen ben utanıyorum hemcinslerimden. biraz geniş çaplı düşünün yahu00 YorumlaKadın boşalması, yavaş yavaş zirveye doğru çıkan bir yolculuk. Bu yolculuk kadından kadına değişir 30-45 dk arası belki çok daha fazla. Sadece 5-10 dk giriş çıkıştan bahsediyorsa nerde yaptığına göre değişir. İlk başta ise hiç yetmez en sonda ise çok bile. Bunun cevabını bilmen için önce senin boşalma aşamalarını keşfetmen gerek.
00 Yorumla
+1 yılŞu dakika, saat olayını bi anlamadım o seks anında dakikayı kim sayar. Kafaya koydum ama kronometre açacağım ilk ilişkide😅
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle bir soru sorması hata zaten, o anki durumda bakarsın sana 5 dk. yeter bakarsın 15 dk yeter. göreceli bir olaydır, yeter mi diye söylenmez. seni farklı bir emtia gibi mi görüyor, sadece seks olmaz ki.
Dakikalar ile kesinlikle ölçülmez, o gün yetmese de başka bir gün zevk alabilirsin. böyle düşünen biri ile ileride sorunlar olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ilk boşalmam 15 dakika kadar sürüyor. 10 15 arası bir şey. 2. ve 3. daha fazla sürüyor. Ama şöyle garip bir olay var benim penisin boşaldıktan sonra inmiyor. Boşaldıktan sonra da rahatlıkla devam edebilirim yani. Aynı gün 4 kadınla arka arkaya ilişki yaşamıştım rahatça hiç şeyim kalkmıyor sorunu olmadan. Ama öğrendim ki erkeklerin penisi boşaldıktan sonra iniyormuş. Bu durumla övünmüyorum anormal olan benim ama hoşuma gitti doğrusu. Bu durumu herkes için geçerli sanıyordum.
04 Yorumla- +1 yıl
Benimkinde inmiyor
Cevap sahibi+1 yıl@liberation182111 Birbirimizinkileri indirebiliriz :)
- +1 yıl
Benim sevgilimin ki inmiyor
Cevap sahibi+1 yıl@liberation182111 Pardon bir an chat e geçip sexting yapmak istiyorsun sandım :D
+1 yıl10 dakikamı yoh artıh.
En az 6 saat sürmeli mk.
p*rno izleyen gelmiş buraya en az 1 saat 45 dakka diyor. Bir saat ne lan çok az 6-7-8 saat sürmeli. Erkek de zaten g*tüne pancar motoru takmışya karı nın üzerinde 8 saat debelenmeli.
00 YorumlaHayır normal falan değil. O erkeğin gücü o kadarmış. Kendini kurtarmaya çalışıyor :D
Ona doğruyu söylemen en iyisidir. Böylece kendisini geliştirmeye çalışır. Eğer yalan söylersen her şeyin yolunda olduğunu düşününür ve böyle devam eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme hariçse normal. Daha fazlası kolay kolay olmaz zaten öyle yok ben 1 saat yapıyorum falan diyenler palavra
416 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu ilaç kullanmıyosa palavra evet. Denk gelmesiyle alakası yok biyolojik bi şey bu. Git gel yapamaz 1 saat kimse. Ön sevişmeden bahsetmiyorum o hariç
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu aynen kesin öyledir dur tahmin edeyim boyu da 25 cmdir xkxkxklxlx
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu dkxkxıkd kesin öyledir ne hikmetse bütün erkekler böyle olduğunu iddia ediyo. Türkiyenin ortalamasını ben 13 santime düşürüyorum demek ki xkxkxkkx
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu burada gizli üyeyim senle görüşüp göster demeyeceğime göre gayet de sallıyo olabilirsin. İnanmadım diye niye bana sallıyosun ki kim söyledi ortalamalarla takıldığımı ya da istesem istediğim gibi bulamayacağımı? 😁 gayet güzel arzulanan bi kızım hiç 13lükle takılmadım istediğim gibisini de bulurum istesem. Sadece her erkek böyle konuştuğu için inandırıcı gelmiyo haksız da değilim bence. Hepsi en az 20cm oldugunu iddia ediyo. O yorumlara bakılırsa ülkede küçük penisli de yok erken boşalan da yok
- +1 yıl
Kendinle çelişiyorsun. Bir yanda ülkenin ortalamasını 13e ben mi düşürüyorum diyorsun. Diğer tarafta istediğim gibisini bulurum diyorsun. İstediğin gibisi 13 cm değil herhalde. Büyüğünü bulabiliyorsan da benim söylediğim doğru oluyor. İnanmamış olman ya da görmemiş olman başka kimse yapamaz demen başka. Sen de yapabileni bulabildiğine göre kimse yapamaz tezin çürüyor ;)
Soran+1 yıljskhfjsfjds çok komiksiniz sdklfjklsd
Soran+1 yıl1,5saate ben de inanmadım :D
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu ben ortalama öyle dedim daha büyük olan yok demedim. Tabi ki var denk de geldi hala bana saldırıyosun ben dandiklere denk geldim demedim. Senin dediğin gerçekten doğru galiba beynine gidecek kan kalmamış ne dediğimi anlamıyosun xkxkxkkx diyorum ki tabi ki daha büyük de var ama küçük de var. Ama erkeklerin hepsi büyük grupta olduğunu iddia ediyo o zaöam bu küçükler kim? Bundan bahsediyorum. Bütün kadınların benim kocaman memelerim var dediğini düşün sosyal medyada. İnanır mısın? O zaman bu sokaktaki küçük memeliler kim demez misin? Aynı mantık. Daha tek bi erkeğin benim penisim küçük dediğini görmedim burdaki bikaç gizli soru dışında
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu dediklerimin arkasındayım hala o kadar uzun git gele inanmıyorum. Neyse öyleyse ne mutlu sana napıyim yani gel göster deyip saat tutmayacağıma göre dlxlxl
- +1 yıl
Bunun için bir engel yok. Saat tutabiliriz. Hem senin de ufkun açılır. Asla öyle şeyler yoktur, biyolojik olarak imsansız diye atıp tutmazsın :D
Şaka bir yana durum düşündüğün gibi değil. Ben çok daha fazlasını da yaşadım ama rutin olarak yapamam. Bir de linç yemek istemedim. Var yani öylesi. Erkekler kendini kurtarmak için öyle diyorsa inanma.
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. ilk posta için gayet yeterli zaten ortalamda öyle. 2. ve 3. yü yapabiliyor mu onu sor ki onların süreleri daha uzun. eger 3 e akdar rahat geliyorsa bence sen isyan edersin bi süre sonra
00 Yorumla
+1 yılgenelde çoğu erkek bu konuda kadınları düşünmediğinden erken boşalır bazıları için iyi süre bile diyebiliriz 5-10 dakikaya ama ideali ön sevişme ile birlikte en az bir saattir
00 YorumlaYeter de yeter. 😀
Bi 5 dakika dinlenip ikinciye ddvam eder ve sana oral yapar bu sure içinde.
Brlki sen 7 8 dakika da orgzm olursun ne bilon.00 Yorumla
+1 yılİlk sefer için normal de sonrakiler için büyük sıkıntı. Ben 10 dakikayla mümkün değil doymam. Kolay gelsin tatlım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılherşeyden snra tam olarak git gele başladığında 10 dakka sürüyorsa bu çok iyi bir süre. ara ara çıkararak pozisyon değiştirerek bu süre uzar. Seksi seks yapan bu süre değil n sevişmedir ayrıca.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Önemli olan senin tatmin olman canım yaz rahatlasın biraz
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye yalan söyleyeyim
Gizli Üye(18-24)+1 yılYahu kaç dk olursa olsun siz kızlar boyuna süresine niye bu kadar takıyosunuz ben de kızım ama sizin kadar abartmıyorum
41 Yorumla- +1 yıl
dimi ya kafayı yemişler cidden yaparken süre de tutar bunlar
+1 yılİlişkiden önce 15 dk. sevişemeyen erkek erkeğim demesin
21 Yorumla
+1 yılYarım saat s. kisemeyen Kesip atsın. "Yetmez Erkeğim" de , " Vedalar Acıdır Acıtır" çok özler de
00 Yorumla
+1 yılBence degil sabaha kadar diyecem ama bu bir çok insana saçma geliyor ama yapabilen de var 5 10 dk nedir ne haz alacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar ne sanıyor erkekleri makine filan mı ayrıca 10 dakikadan fazla içinde olunca kendi kıvranır haberi yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk posta için demiştir sayı arttıkça süre uzar sende ona o zaman 1 ommazsa 2 olmadı 3 dersin o anlar anlayacağını
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende de aynı durum var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ön sevişme hariç se 10 ila 25 dakika arası normaldir her zaman fazlası kadında kurumaya sebep olur bu da vajinayı tahriş eder 😊
02 Yorumla- +1 yıl
Dünya rekoru kırmış olursun.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl15-30 dakika arası normal bi süre
Ön sevişme ve uyarılmayı iyi ayarlaması gerekir
Eger 5 dakika ile 10 dakika arasında boşalıyorsa sevgilinde
ya abazalık ya da erken boşalma var00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soğanlı mı soğansız mı olsun? Der gibi saçma soru sormuş. An olur ruhlar bedenler alev alır 2 dakika yeter, başka bir an olur saatler az gelir
00 Yorumla
+1 yıl😂😂 cidden 10 - 15 dk yeter diyen var mı ya zaten ön sevişme 1 saat. Yeter diyen varsa çok garip 😂
00 Yorumla
+1 yıl10 dakka senin içine girip çıksa taş gibi bir penisle peşpeşe 3 kere orgazm olursun 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 dakika ön sevişme olursa yeter de ayrıca kaç posta atabilirsin de
41 Yorumla
+1 yılPortakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemem de.
10 Yorumla
+1 yıl5 10 dk nedir ya , zevk alınır mı o iliskiden
00 Yorumla
+1 yılTecrübesizdir
Internetten ürologlarin söylediklerine baksın00 YorumlaGit gel işlemi 5-10 dakika sürüyorsa gayet iyi.
00 YorumlaYetmez eski sevgilim yarım saat yaz s, kinj kesn atsjn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 saatten önce bırakmam. 5, 10 dk üstümü çıkardığıma değmez. O ne lan öyle? 😳
00 Yorumla5,10dk ne ya oyunmu bu
En az iki saat sevişilir
00 YorumlaKanka ön sevişma yapmadan git gel yapıyorsa ve 5 10 dk arası ise yeter. Ama ön sevişme önemli
00 Yorumla
+1 yılbaban seni arabanin arka koltugunda 5 dakikadami yapti de 🤣
00 Yorumlabilimsel olarak 15-20 dk arası sağlıklı, ideali 25-30 dk, ön sevişmeyle birlikte 40-45 dk'dır
00 YorumlaKral adam, iradeye sabra bak. 10 dakika, hey yavrum hey, bittin sen kızım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılİdeali 45 dakika-1 saat ön sevişme ve yarım saat-45 dakika git gel yapmaktır bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Bi metroyu kaçırırsanız diğerine yetişene kadar sevişip işi bitirebilirsiniz demek oluyor bu?
00 Yorumla
+1 yılBenim idealim 40 dakika aralıksızdır. Senin manitinde bi sıkıntı var muhtemelen
00 Yorumla
+1 yıl5 10 mu one la sok cek 😀😀😀 tadı olmaz girdigib gunaha bile deymez
00 Yorumla
+1 yılKıskandım sevgilini demek ki çok zebk alıyoki ondam erken boşalıyo
00 Yorumla
+1 yıl1 saat vajina yalamak yetmiyor bana adam 10 dk yeter mi diyor 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 dakikadan sonrası fazla değil mi sizce ya kızlar bana fazla geldi bilmiyorum ama. Git gel git gel ohoo 10 dk bile çok fazla gibi
00 Yorumlasadece sok git gel boşal çıkar süresi o ise normal. diğer şeyler süreyi uzatır herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçindeyken git gel süresi ise gayet normal
fazlasını isteyen kendine at bulsun gerçi at daha çabuk boşalıyor 1 dk falan yani
00 Yorumla5-10 sadece seri vajinal seks ise evet gayet makul bir süre.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaksimum 2 saat olmalı mesela ben 2 saatden aşşağı kabul etmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılMinimum demen lazım
Cevap sahibi+1 yılSözlük hatası sende anla takılma 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇürük o kız 😃 se*nle güçl*üyüm sekste gü*çlüyüm. Dolu olmasam 30-45-50 belki bir saat gir çık yaparım.
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 da normal değil bu arada
Cevap sahibi+1 yılBir saat yeterli olur.
İlki minimum 20dakika benimki ikinci 1 saati geçiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok az sen bu sürede tatmin olamazsın. Kadınlar zaten geç boşalıyor. En az 30dk sürmesi lazım
13 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaben barajı 1 saat 15dk da boşalıyor yeterde artar bile 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kac dakika lazim, erkekler kac dakikadaq bosaltabiliyor seni?
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim boşalma sürem 5-10 dakika arasında sana yeter mi diyor. Ne cevap verilir buna?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler