Cinsel Yaşam Sevgiliniz ya da siz ne kadar sürede boşalıyorsunuz? aslıcıkkkkkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bir çocukla sevgili oldum olmaz olaydım Güncellemeler+1 yıl Uçuk süreler yazmayın tecrübesiz değilim Sevgiliniz ya da siz ne kadar sürede boşalıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Yazarların hepsi yalan penis değil elektrikli testere taşıyorlar sanki yok 1 saat yok 3 saat bû ışin standartları belli yalana inanma yaz Google scholara makalelere oku 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İlk boşalmam 10-15 dk sonraki bosalmam 1 saati buluyor bazen geçiyor net 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Durum ve şartlara göre değişir psikolojik olarak ta önemli 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Allahım nolur sevgilim böyle bir soru sormak zorunda kalmasın amin 🙏🏻 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Erkenmi boşalıyorsun Yorumla hhangoverr +1 yıl Hayır başıma gelmez umarım diyorum Yorumla
filimiyedim Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl ilk boşalmam en az bir saat.sonrasında süreler adım adım kısalıyor. 0 0 Yorumla
qudubed Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 61% +1 yıl Duruma göre değişiyor. konum ve bekleme süresi önemli 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden çok mu geç boşalıyor benim ortalama bir saat sürüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunu nasl açıklarım bilmem ama erken değil karşımdaki gelmeyene kadar ben gelemiyorum 0 0 Yorumla
-ChevCelios Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Belli olmuyor geneldeÖn sevişme. oral, sonra seks yapıyorumBoşalma sürem hızlı yaparsam 15 dk yavaşYaparsam 30 dk gir çık yapabiliyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben minimum 20 dakka maxmum 45 dakka oda yeni yapmışsam bu kadar yzun sürer ikincisi 0 0 Yorumla
Ayazz_35 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Yalana gerek yok benim 45 dk falan suruyor ilk boşalmam halimiźden memnunuz 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. 15-20 dakika penetrasyon ile boşalırım 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl O nedir Banker_Bilo +1 yıl penetrasyon=penisin vajinaya girmesi ve ileri geri hareketi
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Göz açıp kapama süresi kadar 0 1 Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Yalan inanma biri Bi saat yazmış bilmem ne Yorumla
Paşazade17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aldığım zevke bağlı yarım saatle 2 saat arası 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Ne oldu yavrum andhHehdh 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. enişte erken gelmiş anlaşılan 😂 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kendime hakim oluyorum ve en son ben boşalıyorum 0 2 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Yazdım oku işte Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Sen ne kadar da boşalıyorsun Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Partnerim gelmeden gelmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yazarların hepsi yalan penis değil elektrikli testere taşıyorlar sanki yok 1 saat yok 3 saat bû ışin standartları belli yalana inanma yaz Google scholara makalelere oku
İlk boşalmam 10-15 dk sonraki bosalmam 1 saati buluyor bazen geçiyor net
Durum ve şartlara göre değişir psikolojik olarak ta önemli
Allahım nolur sevgilim böyle bir soru sormak zorunda kalmasın amin 🙏🏻
Erkenmi boşalıyorsun
Hayır başıma gelmez umarım diyorum
ilk boşalmam en az bir saat.
sonrasında süreler adım adım kısalıyor.
Duruma göre değişiyor. konum ve bekleme süresi önemli
Neden çok mu geç boşalıyor benim ortalama bir saat sürüyor
Bunu nasl açıklarım bilmem ama erken değil karşımdaki gelmeyene kadar ben gelemiyorum
Hmm evli olunca belli olur o. Umarım erken boşalmam.
ben kadın odaklıyım o ne zaman gelırse ben de o zaman
Belli olmuyor genelde
Ön sevişme. oral, sonra seks yapıyorum
Boşalma sürem hızlı yaparsam 15 dk yavaş
Yaparsam 30 dk gir çık yapabiliyorum.
ben minimum 20 dakka maxmum 45 dakka oda yeni yapmışsam bu kadar yzun sürer ikincisi
Yalana gerek yok benim 45 dk falan suruyor ilk boşalmam halimiźden memnunuz
15-20 dakika penetrasyon ile boşalırım
O nedir
penetrasyon=penisin vajinaya girmesi ve ileri geri hareketi
🤣🤣Oh olsun ohh canıma deysin
Göz açıp kapama süresi kadar
Yalan inanma biri Bi saat yazmış bilmem ne
Aldığım zevke bağlı yarım saatle 2 saat arası
Ne oldu yavrum andhHehdh
İlk posta 15 ikincisi 35 40 sürüyor
enişte erken gelmiş anlaşılan 😂
Kendime hakim oluyorum ve en son ben boşalıyorum