lütfen ciddi cevaplar
boşalma süreniz genelde kaç dakikadır ?
boşalma süreniz genelde kaç dakikadır ?
kadınlarda sıvıyla boşalma durumu yok ya.bi sıvı görüyosanız o zevk suyundan başka bişey değildir.kaslarınızla alakalı.ritmik şekilde kasılıyosunuz yani budur.erkekler neyin ne olduğunu görmüyor musunuz ya?20-30 dk sürüyo benimki.ayrıca orgazm süremizi belirleyen durumlar varş.karşı tarafla ilgili
yaa bosalıp bosalmadıgımı anlayamıyorummm
nasıl ya =))
bu normal kadın orgazm olur diye bi kural yok çoğu olmaz zaten
gercekten anlamıyorum yogun bir beyaz sıvı gelmiyo oyle olması lazm dmi gelmyo ama birden szevkn doruguna ulasıp snra rahatlıyorm bosalmz gbi ama sıvı falan gelmyo ?
düzeltym , zevkn dorugu.. ve bosalmıs gbi
bebeğim kadından öyle sivi gelmez çok çok zevk suyu gelir o da duru bi renkte olur..
tesekkr edrm içm rahtldı zaten ilşki srasnda ıslanıyo onda problem yk hatta fzlasyla ıslanıo =)
yalamak isterdim o sıvıyı :) iliişki yaşamak için erken değil mi daha 19 yaşşındasın
baska yerde sansını dene =)
:) benim şansım yok ki...
yeternce tecrübeliym
rahatlama oluyo sevstkten snra , yarıda kalmıyorm yani o yzden sorn yk benim acmdan
19 yaşında milletin oyuncağı olmuşsun.kimbilir daha kaç kişi kullanacak seni...vaybe kızlı ayağa düştü arkadaş
vay be abaza olmayan biri cıktı =) gercekten tebrik edrm
kadınlar boşalmaz orgazm olur sıvı gelmez yani.zevkin doruk noktası vardır bunun ne zaman olucağı birazda erkeğe bağlı ama kadınların orgazm olması ortalama 7 10 dakika arasındadır
Cevap
3Cevap
uzun süre yapmadıysam orgazma ulaşmam en fazla bir kaç dakikadır..ama sonrakilerin süresini ben ayarlarım..
Kızlar boşalmaz orgazm olur
hiç dakika tutmadm 5 dk da falan galiba
mastürbasyonda çok uzun sürüyor, ilişki anında 15 dk falan.
üç dört dakikada...sanırım ...
çok iyi
ama ön sevişmeyi uzun tutmak lazm
süreden çok vurana bağlı:)
Bazilari belediye cesmesi gibi, fosur fosur a.q.
Dakika tutmadım hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar