AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Sanalda bana yazan başka biri miydi diye sor?
Birbirinizle ilk defa ilişki yaşadığınız için heyecandan olmuştur. 😅
Hadi ya ciddi misin çok kötğ olmuş senin için sana bi kaç bişey soracak
Çok kısa o ne ya ben o sürede daha emme işlemi yapıyorum
Her söze inanma canım seviyorsan sabırlı ol düzelir
Bi fırsat daha ver bence öncesinde rahatlasın boşalsın gelsin daha uzun sürer
Biz erkeklerin olmazsa olmaz laflarıdır yok yarım saat yok 1 saat ama gerçekler sende de olduğu gibi işte yine de 7 dk sürmüş iyi ben 4 dk süreni bilirim 😊 bence keyfine bak
👏👏👏 seni tebrik ederim en azından gerçekleri dile getirdin
Gerçekleri konuşmak için burada değilmıyız 😅
😂😂😂 evet inletirim bağırtırım denek için değil kesinlikle 😂😂
Tabi öyle maalesef herkes ister uzun sürsün ama olmuyor hani deriz ya gerçekler acıdır bu da bizim gerçeklerimiz 😅😅
Ama bazı erkekler bunu kabul etmiyor onu napicaz peki
Er meydanı olmadığı için klavye delikanlılığına dönüşüyor biraz da
Yoksa hadi göster diyecen de imkan yok öyle olsa insan yüzüne çıkamıyacak klavye delikanlıları tanırım
Arkadaş zaten böyle vaatlere sözlere gerek yok şartlar neyi gerektiriyirsa onu yaşarsın misafir umduğunu değil bulduğunu yermis 😂😂 sanalda erkeklerin bir kısmı gerçekten böyleler ben söyleyim ben böyleyim onu yaparım bunu yaparım yaaa arkadaş nasil yapabiliyorsun çeşme mi bu sürekli aksın 😂😂 az mantıklı olsalar hiç sorun olmayacak
Senin demek istediğini çok iyi anlıyorum insanı umutlandırıyo sonra hadi diyince benden bu kadar
Çeşme noldu çeşme kurudu 😅😅
En azından umutlandırma dimi
🤣🤣🤣 deme öyle deme öyle 🤣 umut fakirin ekmeği dir derler 🤣
O adam olmamış bence adam dediğin sert olmalı masaya yumruğu vurdumu bu akşam bulaşıkları ben yıkıycam diyebilmeli 😂😂😂
Öyle de umduğunu bulamadıktan sonra ne anlamı var yaaa
Hiç doğru diyorsun boşuna enerji kaybı zaman kaybı 🤣🤣🤣 gerçi 7 dk da da ne enerjisi harcayacak sa 🤣🤣🤣
😅😅 bende bel fıtığı var ideal bir zaman aslında
Herkese göre aynı olmuyor tabi 😅
Ahaha bağırtırım inletirim ne lan sanal fantezi peşinde koşarsanız böyle olur
😂😂😂
Sanalda sallamaya alıştıklari için realde böyle foss çıkmaları çok normal
Hayratmı bu abi sürekli aksın neyse konuşmaycam
😂😂😂 hayrat değilse madem bu ne gerek var var peki bu cümleleri sarfetmeye bak kız hayel kırıklığına uğramış 😂😂 inleticek bagirtacak diye git hayal kırıklığı ile dön 😂😂 bu kız bu travmayı uzun süre atamaz üstünden 😂😂
Düşünsene pirzola diye gittiğin yemekte bamya çıkıyor neyse sus ya kapat konuyu 😄
😂😂😂 ya da şöyle düşün seni bir yere yemeye davet ediyorlar sende heycanlanla gidiyorsun acaba ne var yemekte filan diye sonra bir bakıyorsun ki en sevmediğin yemekler yapılmış. Ayıp olmasın diye bir iki kaşık yiyorsun ve aç birsekilde Eve dönüyorsun ve eve gelince tost yapıp yiyorsun 😂😂😂 bu kızın durumu da bu şekilde işte 😂😂
Gerçi misafir umduğunu değil bulduğunu yermis derler 🤣🤣
Yaw tamam haha yemekten soğuttun beni
Madem bağirtamadin iki inletseydin bari kızın da gönlüne hoş giderdi 🤣🤣🤣
İnşallah başına gelir knk
İnşallah senin birgün gelir başına reis de yapamayacağınız şeylerin altına imzanızı atmazsınız
Tamam iletirim kendisine
İlet 😂 gözüm üstünde 🤣
Tamam abim büyüksün
Eyvallah bacımmm 😂😂
Neden özele 🤣🤣 burdan yaz
Kafamı bozarsan seni inletirim 😂😂 sağım solum hiç belli olmaz 🤣🤣🤣
Sen gelene kadar kapattım zaten arasanda bulaman artık zahah
Sen de az değilsin hee hınzır seni 🤣😂🤣
Troll olduğunu ikimizde biliyoruz oğlum yermiyim bu numaraları 😄
Troll ne alaka
şu an sana gerçekten gülüyorum
Bana trol demişsin yaa
Son gülen iyi güler kraaaaal
Ben trol müşüm yaa yaz ma bence
Ta mam yaz mam ahaha
Afferin gözüme girmeye başladın böyle akıllı ol ciğerimi yee
Ver yolu gitsin dümenciler öyle herkes konusur da sahada herkes basarılımolamaz
Büyük konuşmamak gerek, sen güçlü bir kadınsın bununnda üstesinden geleceğine eminim.🤗
Hemcinslerimin hepsi sorarsan arslan, jiogolo ama gerecek hayatta seks yasamlari fissssssss.
Bizim kadar olmayan bir gücle varmis gibi hava atmaisni9 seven bir millet yoktur
yuh ha lokmasını saymışsın ha süre tutmuşsunnn:)
Ahahasd sanaldan atıp tutmak kolay tabi. 7 dakika çok güzel bağırttın inlettin diye alaya al
Kadına değer vermeyi bilseydi zevkten gözlerini açamazdın
Mekanik düşünen erkek kaybeder
Duygularını senin vücudunun her yerine iletmeliydi
😂😂 bilir kişi konuştu 😂
Sadece konuşmam memnuniyetle uygularım 😋✌️
😂😂 o adam da öyle demiş. 😂😂 Ama icraata dökememiş kız beni inletecek bagirtacak hayaliyle gitmiş ama inleyemeden geri gelmiş 😂😂😂 bu kız bu travmayı uzun süre üzerinden atamaz 😂😂.
Demem o ki çok bilmiş seni bu tür boş laflara hava atmalara gerek yok şunu unutmaki kaliteli malın reklamı olmaz hee ağzından çıkıyorsa ben yaparım ederim öyleyim böyleyim diye lafinin arkasında duracaksın ,
Sana garanti veriyorum tamam 😂
Seni zevkten perişan ederim
O kızda bu hayellerle gitmiş işte hayır bari bagirtamadin iki inletseydin de kızın gönlü olsaydı bari 🤣🤣🤣.
Beni zevkten perişan mi edersin 🤣🤣🤣 vuu laflara bak sen böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 😂😂
Söylersem yaparım, yapmayacaksam söylemem ✌️
Ben de onu diyorum işte anla beni bee adam gerek yok böyle vaatlere sözlere şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaşarsın insanın ruh hali hergun aynı olmaz birisi sana bu şekilde bir yaklaşım sunsaydi sende üzülürdün emin ol düşünsene bir restoranta gidiyorsun yemek yemek için sevdiğin yemekleri hayel ediyorsun ve en sevmediğin yemekler önüne konuluyor ayıp olmasın diye bir iki kaşık yiyorsun ve eve aç dönüyorsun eve gelip bir tost yapip yiyorsun 😂😂 bu olayda buna benzemiş...
Peki tamam afiyet olsun 😂
Eyvallah reis 😂😂
En sevdiğim yalan yatağa girene kadar sonra yaa pskoljik sorunlar yaşıyorum bu aralar bir dahaki sefere telafi ederim 😂
Ben 10 12 dakka sürüyorum 7 8 defa geliyorum 2 partnerim oldu sık sık ilişki yaşayabileceğim ikisi de çok memnun kaldi.
Klavye delikanlısıymış
Yeni birini bul Senin isteklerine cvp versin
Çok yazık 7 dakika normalde en az öpüşme olur yani ne biliyim normal şartlarda en az 1 saat sürmeli ki her iki taraf tatmin oldun
Gecmiş olsun, olur öyle arada. Ama hep oluyorsa sıkıntı
7 dakka mı puhaha heyecan yapmıştırda sadece tek postalık mı sevişiyorsunuz en az 2 olmalı
Daha iyisini bulacaksın, ballandırıp ballandırıp anlatan adamdan direkt kaçmaya bak.
Bu erkekleridr anlamak güç
Kendini neden bu kadar överler anlamıyorum
O zaman iletişimi kesip yeni adaylar üzerine yoğunlaş
Herkes lafta süper ama yatakta görüyoruz
Çok laf yalansız olmaz
Yatakta kaç kişiyi gördün
Belki heyecan yapmıştır ikinciyi deneseydin inlemek istiyor sun bari biraz çaba sarfet
İlk kez yaptınız belli ki. Alıştıkça süreyi uzatır.
Umut fakirin ekmeği üzme çocuğu.
Umut bile çok bu fakire 😂😂 adam gibi yapmayana umut da verilmez.
Tavrını belli et o değilde ben kesin gülerdim ksnd
Derlerdi. kadin ne kadar iyi si.. kersen sana o kadar baglanir diye. inanmazdim😂😂😂 dogruymus a koim
Yalama yapmadimi
yok tekrarı olsun ama 2. ye de geçin böyle olmaz
Birincinin şokunu üzerinden atamamis kız sen 2 . diyorsun 😂😂😂 kız bu travmayı uzun süre üzerinden atamaz 😂🤣 kız beni inletecek bagirtacak hayaliyle gitmiş inlemeden geri dönmüş 🤣🤣 hayır madem bağirtamadin iki inletseydi bari kızın gönlü hoş olurdu 🤣😂😂
@r_engarenkyollar hahahah ya bu canım erkek kendini tanımadan çok sallamış kızda beklentiye girmiş haliyle ama kız açıkça konuşup 2. ye girerse ve ilk boşalmadan sonra 2. ye geçerlerse olur gibime geliyor :)
😂😂😂 bu nasıl anlatis şekli yaa benim bile kafam karıştı 🤣🤣😂 nerden girip nerden çıkacaklar dı tam olarak 😂😂
@r_engarenkyollar Pardon fazla karışık oldu galiba yani demek istediğim şu. seks yaparken 1 postada bırakmaması lazım erkeğin 2 ye geçmesi lazım yani seks o kadar kısa süren bir şey olmamalı
Kız bence açık açık yüzüne söylesin bak beni inletmiyceksen bagirtmiycaksan ben gelmem desin oyalama beni desin 😂🤣 hatta hani beni inletecektin Allah senin belanı versin desin 😂🤣😂
@r_engarenkyollar O da olur tabi ki zaten bu kadar kendini öven yükselten erkek kızı nasıl doyuramamış hayret ediyorum
İyide adam 7 dk zor bir hal bitirmiş ikinciye nasıl gessin bu adam 😂😂 kızı ümitlendirmiş seni nirvanalara çıkartıcam demiş 🤣😂 Ağrı dağının eteklerinde bırakmış kızı😂😂😂 bence bu adam olmamış 😂😂😂
@r_engarenkyollar Ya demek ki bu canım kendini bi b*k sanmış abartmış işte kız en iyisi başka birini bulsun
Canim şimdi herkes sen gibi bu alanda uzman değil ki oradan girsin buradan çıksın 😂😂😂 1den 2 ye geçsin 😂😂
@r_engarenkyollar Öyle tabi bu zamanda partner bulmakta zor ya burada okuyorum sevgilim kendini düşünüyor beni orgazm etmiyor filan diyor onları okudukça üzülüyorum ya daha o kadar seks yamasına rağmen orgazm olmayan kadınlar var
Aynen haklısın sen bu duruma bir el at bence hem milletin çakraları açılsın 😂😂
@r_engarenkyollar ben zaten yardım edebildiğim kadar yazıyorum millete merak etme sen :))))
7 dakika sürmesinden kaynaklı memnuniyetsizliğinden dolayı bağırtıyor demek ki 😂
Ayrıl o zaman.. sadece birleşmeyi 30-40 dk ya çıkarabilen bir adam bul
işte büyük sözlerin sonucu🤡
Daha önce yapmadınız mı şimdi eleştiriyorsun
Baya uzun sürmüş benim kocam 1 dk yi geçemiyor şükret
Kaiyamam yaa
Bulundurma ruhsatlı mi 😊
Yazık ya
Herkesin lafına inanma yapamayacaksa neden büyük konuşmuş rezillik gerçekten o kişi seni hiç bir zaman tatmin edemez ben olsam utanirdim yazık gercekten
Sen şöyle yap birkaćtane daha bul toplu seks yap bütün deliklerini doldurt
Ahahaha 30 dakikadan önce boşalırsam suratıma tükür o ne öyle ya
7 dakika Türkiye ortalamasının 3 katı :)
Bence bu kadar emin konuşma 😂
Hahhahah koptum yaa :)))
Hep öyle diyenler seksde kötü
Öyleleri denk gelmiş sana kötü olmus
Oyle s2lmez boyle s2lir deyip
Uzerıne cıkacaktın 2. Postaya anlardı senii
Öyle diyene inanma 😂😂
7 dakika bağırtıysa yeter
Yetmemiş demekki 😂😂 kız travma yaşıyor
😂😂
Gülme 😂🤣 o kız bu travmayı uzun süre üzerinden atamaz sen beni inletecek bagirtacak diye heveslenerek git inlemeden geri gel olacak iş mi bu kızın cinsel hayatı başlamadan bitti işte 🤣🤣🤣 hayır bari bağirtmiyorsun iki inletseydi bari kizinda gönlüne hoş giderdi 🤣🤣🤣
Yav jsjsjsjsksksksdj kendine zenci bir partner bulmalı belki uzun sürmez ama bağırtacağı kesin🤣🤣🤣
Kız zenciyi nerden bulsun Afrika mi burası 😂😂😂
Haklısın 7 dakikalık Türklerle yetinmeyi öğrenmek zorunda 😂
😂😂 haklıyım tabiki herkes sen gibi bu alanda uzman değil ki nerden bilsin işiin püf. noktalarını 😂😂
Jajsjakaka 😂💪😎
Gülme 😂🤣😂 durum çok ciddi
At yalanı öpeyim inananı de
Hahaa ya gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Bknz :Türk erkeği önce sonrası
Tramva yaşamışsın psikoloğa git..
Max tr erkeği kdöcösöwöföşwlel
Ben evde bilgisayar oynuyodum benim suçum ne 😄
Klasik Türk Erkeği😂😂😂
hadi lan fason de geç git bas engeli
Hani ejderha olacaktın falan 😂😂😂
Girbaclamasini bileni bulacaksin yavrum