Bunun önüne nasıl geçebiliriz? 11 aylik evliyiz bu arada esim 23 ben 22 yasindayim
Cevabın nedir?
Bisey sorcam da ya bizene bundannn? Banane kocanla senin aranda olandan banane? Onune gecmenn bir yolu vr oda gayet acikkkk tutun kendinizi ya bn anlamıyorum bu sacmaliklari buraya yazanlarin nyeti ne cozemedim ne kadar terbiyesiz bir kadinsin sen kocanla yaptiklarini buraya yazip insanlari tahrik etmeye calisyrsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHelal olsun, şu lise bitsin bende ikna edicem benimkini o çalışıyo ama olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılCalisiyorsa daha kolay ikna olur biz calismiyoruz bile :))
- +1 yıl
Evi falan var zaten masrafta olmaz pek oh mis tuttum bu fikri ama önemli olan 1 buçuk sene kadar daha herifi elimde tutabilmek.. :D
Soran+1 yılTutarsin kiz tutarsin benden once benimkino bar senin bu bar benim gezen serserinin tekiyso asik oldum ona o da bana ama yonede kostum pesinden sonunda mutlu olduk duzeldi serseriligi falan :)
- +1 yıl
çok sevindim darısı başıma :D daim olsun mutluluğunuz
Soran+1 yılOlur olur her sey senin elinde :)
- +1 yıl
teşekkürler^^
Soran+1 yılRica ederim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi Hoşta ikinizde okuyorsanız evi nasıl geçindiriyorsunuz,? ben onu merak ettim, elektrik, su faturası, (size de su faturası dolgun gelir:))) ) sonra kiradaysanız kira, mutfak masrafı, yol parası, vs bütün bunları nasıl hallediyorsunuz? haa birde okul harçları var.
02 Yorumla
Soran+1 yılOgrenci kredisi bide aile yardimi
Cevap sahibi+1 yılİyi madem Allah mesut etsin, ama şu seks işini kocana söyle dersleri aksatmayacak şekilde yapın, bir abiniz olarak söylüyorum, bende evliyim ve eşimi seviyorum ama cinselliği çok abartıp bıkkınlığa girmeyin, ayrıca okulu uzatıp istikbalinizi zora sormayın, bunun maddi boyutuda var tabi, biraz sabredin ikinizde bir yere kaçmıyorsunuz ya, en güzel seks eşinle olandır, zinaya bulamadığınız için de tebrik ediyorum.:)
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çocuk yapıncaya kadar doya doya sevişin.. Çocuk olunca hasret kalacaksınız.. hele çocuk iki yaşına gelince artık gizli gizli yapmaya çalışacaksınız.. onun için şikayet etmeyin tadını çıkarın..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
77Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılwuhuuu bendensin bebeğim. biz de öyleyiz:) arabada, hastahane de :D şimdi yadırgamasın kimse hastahaneye yatmıştı, özel odaya çıkmıştı ben refakatçıydım tabi:) çok enteresanız biz o yüzden farklı bir aşkımız var. bu durumu değerlendir derim.
34 Yorumla
Soran+1 yılHaha bizde oyleyiz ogrenciyiz bide biz ellesiyoruz derste caktirmadan haha :) hastane iyiymis ya ben kirayim benimkinin ayagini :)
Cevap sahibi+1 yılayağını kırma zor olur:D
- +1 yıl
ayağını kırma zor olur AHAHAHAAH süper cevap :D
Soran+1 yılHahaha :)
normal bır durum, tadını cıkartın.. seven dokunmak ıster, bır olmak ıster.. sevıyor ve sevılıyorsunuz demekki.. sevısmek ıbadetdır buyuk sevaptır.. cennet yolunda yapılan hersey guzeldır:P
03 Yorumla
Soran+1 yılHaha :))
Soran+1 yılPekii
+1 yılE çok normal daha tazesiniz doyamıyosunuz ama korkma zamanla herşey rayına otıuracak
Asıl korkman gereken sıkılıp bu günleri aramanız olsun ;)11 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklisin
Neden önüne gececeksinki ne güzel iste esinle her yerde seviş daha ne istiyon anlamıyorum.
Seni le yapmasında keraneyemi gitsin. ?06 Yorumla
Soran+1 yılBiz ogrenciyiz okul olmadigi gunlerde hic evden cikmiyoruz sosyal hayat 0 oluyor
Soran+1 yılPes oynuyoruz ara sira maclarada gidiyoruz
Soran+1 yılArkadaslarla takilmiyoruz pek o manada sosyal hayat yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişin iki taraf isteyince mutlak ortamda buluınur emin ol
ne güzel ya kıskandım sizi
biz daha evlenemedik yerinde olmayı isterdim iki tarafta istekli bir de evli süper ya13 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah sende mutlu olursun cok
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
Millet kavga etmeyi, aldaltılmayı sorun ediyor. Sorun mu bu şimdi?
03 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin benim tek sorunum ders calisamiyorum bir suru dersi alttan aliyorum
Soran+1 yılHimm genelde hep beraberiz ama bir bosluk bulmaliyim
Atalarin bir lafi var hizli kosan atin b. ku seyrek düşer diye aman dikkat :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYasayip gorecegiz
Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Halen hevsiniz varken bol bol sevişin.. zamanla heves kalmayacak zaten..
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya..
neden önüne geçmek istiyorsunki? bu güzel birşey değil mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılGuzelde biz ogrenciyiz bazen okulda bile aziyor cocuk dersten cikip eve gidiyoruz kac dersi alttan alicaz bu donemin
Soran+1 yılEvet son sinifa gectik bu sene
Soran+1 yılHayir o kadar salak degilim herhalde kendimi guvence altina aldim ailemizi ikna ettik ve evlendirdiler
Soran+1 yılEvlenmeseydik bol bol ginaha batacaktik en iyisi boyle cokta guzel devam ediyor
Lâ * çktumın orspusu napalım ıstersenız asfaltta sıkısın abazan toplmak Xper ıcın yapma boylr kaşarlık
00 Yorumla
+1 yıll*n iyi yapiyorsun bari soyleme insanin canini cejtiriyon :)))
12 Yorumla
Soran+1 yıl:))) Allah Allah
- +1 yıl
Hayir canimiz istiyor biz yapamıyoruz :))
gençlik ateşi. Zamana bırakın belli bir süre sonra rayına girecektir. Artık cinsellikten soğumaya başlıcaksınız
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak önüne geçme insanların önünde yapmayın da nereden yaparsanız yapın. sizin yeriniz olmak isteyen onca insan var. üstelik bu evlenmeden yapmaya çalışıyorlar. belki de ömrünüzün en güzel zaman olan bu zamanlarda yapın gitsin. pişmanlıktan iyidir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen biz gunaha girmeyelim zinaya bulasmayalim diye daha okul bitmeden evlendik
Cevap sahibi+1 yılen güzel şey, bende evlenebilsem hiç düşünmezdim hemen evlenirdim. bu devirde dışarı kaynıyorken en güzeli. ben hala hayallerdeyim kıymetini bilin.
Soran+1 yılAllah gonlune gore versin
Cevap sahibi+1 yılsaol senin ve eşininde
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Bunun önüne geçemezsiniz çocuk olanakadar full sevismeye devam.
04 Yorumla
Soran+1 yılçocuk düşünmüyoruz henüz
Soran+1 yılevet bende oda
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel İşte daha ne istiyorsun ki? ;) ama milletin içinde olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmayiz zaten derste falan caktirmadan ellwsiyoruz o kadar :)
- +1 yıl
Ne dersi yAA? :)
Soran+1 yılBenim derslerime giriyor bazen :)
- +1 yıl
Hmm kpss mi?
Soran+1 yılYok uni okuyoruz
- +1 yıl
Aöf mu? Kaça gidiyosun
ve ne okuyorsun
+1 yılSevişin ne olacak. Evli değil misiniz, neden önüne geçesiniz ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa surekli olunca sosyal hayat 0 oluyor :))
- +1 yıl
Ne olacak, birbirinizin sosyal hayatı olun işte.
Soran+1 yılHaklisin
daha fazla haz istiyosanız soyunma kabinleri asansör apartman araları boş çiflik evi dışarda yaparsınız uçakda trende metroda çatıda her türlü haz alınır :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTehlikeli isler :)
+1 yılönüne geçeceğin tek şey kocan olsun, gerisini düşünme :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki öylede ders çalışamıyorum bir sürü dersi alttan aldım
Herkese nasip olmaz böyle mutluluk. Kıymetini bilin.
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki oyle tel skintim ders calisamiyorum
kocanın yemek tabaklarına şap at bişicik kalmaz hemen düzelir
12 Yorumla
Soran+1 yılYokk o kadar degil :)
- +1 yıl
Hahaha katılıyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden önüne geçmek istiyosunuz ki doya doya yaşayın aşkınızı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ya tamam vazgectimm :))
- +1 yıl
öyle aşk mı olur buna aşk mı deniliyor
önüne geçme tadını çıkar. küp doldur dere çağlıyoken
01 Yorumla
Soran+1 yılHimm haklisin
Yılların intikamını alıyonuz belliki. Vurun dibine dibine.
02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba :)
biz arayıp bulamıyoruz sen bulmuşsun şikayet ediyosun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDers calisamiyorum tek skintim
sevişken bir yapınız var ne tıkıyorsun savaşmayın sevişin :DD
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyleyiz biraz :)
Soran+1 yılAllah korusun :)
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Açık alanda mesela deniz kenarında ormanda da sevişmek istiyor musunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet :))
Soran+1 yılEvet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha ne istiyorsun işte böyle daha heyecanlı ve zevkli olur ,
03 Yorumla
Soran+1 yılDers calisamiyorum tek skintim bu
Cevap sahibi+1 yıldemekki büyükler o yüzden diyor okuyacaksan evlenemezsin diye :))))
Soran+1 yılHaha aynem annem diyordu ders calistirmayacak bak gorursun diye dogru cikti
tadını cıkarın bır kac sene sonra aryacaksınız bu cıcım ayları
01 Yorumla
Soran+1 yılGalibaa
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye onune gececeksiniz. zevkinizi cikarin işte bundan daha guzel bisi var mı :)
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklison yokta ders calisamiyorum :)
- +1 yıl
:)))) esini iyice yorduktan sonra ancak calisirsin:))
Soran+1 yılBende yoruluyorum ki uyuya kaliyoruz tama hadi gel yapalim sonra calisiriz diyor uyuya kaliyoruz yaptiktan sonra sinava 0 bilgiyle giriyoruz
- +1 yıl
Gece yaparsaniz tabii uyku gelir calisma sansi yok. gunduz olursa en azindan dinlenip sonrs calisma firsati olur. ama yinede zor enerji fazla olunca.:)
Soran+1 yılGunduz okuldayiz
- +1 yıl
Aksam sevismeye devam:))))
Ya birak cok normal yillarin birikimi var evlisin helalin de hakkindir seviiiiisiiiim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sende haklisinda vizelere finallere calisamiyorumm
Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. bol bol sevişin daha ne iştiyorsun verimliyken meyveyleri topla
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aslinda
Gizli Üye(30-35)+1 yılikinizde öğrenciyseniz nasıl geçiniyosunuz sorması ayıp? :D
05 Yorumla
Soran+1 yılOgrenci kredisi bide aile yardimi yazinda ailesiyle yasiyoruz okul birince kendi evimize yerlesegiz :)
Cevap sahibi+1 yılpeki niye erkenden evlendiniz? :)
Soran+1 yılBir gun esti kafamiza taktik evlenelim diye ikimizde zor zoruna ikna ettik aileleri :) hemde gunahs batmak istemedik
Cevap sahibi+1 yılanladım. destek olan aileniz olduğu için şanslısınız :)
Soran+1 yılEvet :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu hızla giderseniz bıkcaksınız birbirinizden dayanmaya çalışın 2haftada 1 falan iyidir
03 Yorumla
Soran+1 yılİki hafta durmaz o asla okuldayken bile derste cani istiyor eve gidiyoruz
Cevap sahibi+1 yıl11 aylık evli oldugunu düşünürsen evlilikten önceside vardır. 2 hafta ara az bile ben sıkılırdım o kadar sürede her gün her gün
+1 yılbu yaşta daha ne olacak. bizde öyleydik hatunda. şimdi 33 olduk 2-3 gün ara oluyor bazen :(
00 Yorumla
+1 yılNeden onune gececeksiniz ki simdi sevismeyeceksinizde ne zaman olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGençsiniz daha normal bu yaşlar zirveye yaklaştığınız zamanlar :D
00 Yorumlane mutlu fırsat buldukça yapın çocuk olana kadar ne yaparsanız kar
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuk 1-2 yıl hiç düşünmüyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliligin 2. senesine kadar böyle devam eder.. sonra bikarsnz
03 Yorumla
Soran+1 yılGalibaa
Cevap sahibi+1 yılHepsini birden yapmayın :D önünüzdeki senelere de kalsin biraz
Soran+1 yılHaha tamam :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar güzel işte gözünüz birbirinizde başkalarında değil
05 Yorumla
Soran+1 yılCok sukur ikimizde deli gibi asigiz :) tek derdim ders calisamiyorum cogu dersi alttan alacagim
Cevap sahibi+1 yılDers çalışırken fantaziler deneyin mesela srn oku uniformalarini giy kalemi ağzina goturup disle ha bide saclarini da at kuyrugu yap :-)
Soran+1 yılOkul uniformam yok benim uni ogrencisiyiz yani bide fantezimi yapayim daha tovbe billah dinletmez :)
Cevap sahibi+1 yılHangi bolumu okuyorsun
Soran+1 yılBen isletme o iktisat
Gizli Üye(36-45)+1 yıleee biz napak bacım?
Ne istiyonuz anlamadım ki...02 Yorumla
Soran+1 yılYa derslerimde falan zorluk oluyor vizelere finallere calistirmiyor :)
- +1 yıl
bütün gücü harcamayın heba etmeyin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişerek. Şaka yapmıyorum ileride bu kadar isteğiniz kalmayacak merak etme ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet belkide
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok güzel devam edin heyecanı, mutluluğu kaybetmeyin iyi eğlenceler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Bunu neden biraya yazma gereğı duydun bizene sizin özelinizden
00 Yorumla
+1 yılTam gaz durmak yok yola devam :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha haklisin devam galiba
+1 yılCicim aylarındasınız az sürer merak etme..
11 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
zamanla kendiliğinden geçer
00 Yorumlasakinleştirici kullan
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz derslere gidiyoruz
+1 yıladamı sen baştan çıkarıyorsundur
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
sen yüz vermesen bu kadar rahat olmaz çünkü
Soran+1 yılKocam heralde istersen elinide tutmayayim
- +1 yıl
sende ne yardan geçiyorsun ne serden
daha zevkine varamamış kırma devam edin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHimm anladimm
Aileniz nasi izin verdi ogrenciyken evlilige
06 Yorumla
Soran+1 yılCok zorluk cektik ikna etmek icin onlarda anladilar ne kadar sevdigimizi birbirimizi hem evlenmeyip gunaha batmak istemedik
Soran+1 yılCocuk henuz dusunmuyoruz cok guzel bir dugunumuz oldu herkes dusunuyordu kiz kesin hamile kaldida evlendi diye hepsi mora oldular simdi
Soran+1 yılAmin sag ol :)
+1 yılAtalarimiz ne demis savasma sevis:-D:-D
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen davam yani :))
- +1 yıl
Aynn
- +1 yıl
Hangi atamız demiş :)
- +1 yıl
@yigitttttt bilmiyorum oyle derler ama:-D
- +1 yıl
Bizim atalarımız dememiş onu :)
+1 yıliş güç yok herhalde :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBiz daha ogrenciyiz son sinifa gectik :))
- +1 yıl
iyi o zaman tadını çıkarın işte ama arada bir dışarı çıkın sinemaya, pikniğe denize vs gidin gezin. gerçi siz oralarda da rahat durmazsınız gibi :)
Soran+1 yılHaha evet pek duramiyoruz beyefendi sayesinde pes oynarken bile rahat durmuyor :)
- +1 yıl
Allah bozmasın, dersleri de ihmal etmeyin bari :)
Savaşmayın da sevişin işte :)
03 Yorumla
Soran:))) ama sureklide olmuyor
Soran+1 yılTamamm
+1 yılOdaya kendini kilitle çalış dersini sonra çık
01 Yorumla
Soran+1 yılSuper fikir
Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Sacma soru 3cu falan ariyorsaniz burdayim :-))
02 Yorumla
Soran+1 yılDers calisamiyorum tek skintim bu
Yorulmuyonuz mu nasıl ders çalışıyo evin reisi
01 Yorumla
Soran+1 yılCalismiyor calistirmiyorsa vize haftasinda ders calisiyorum gel yapalim sonra birlikte calisiriz diyor uyuya kaliyoruz
+1 yılSiz balayi falan yasamadiniz mi abi oha
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta marmarise gittik bu yaz :)
- +1 yıl
Ileriyede bence kendinizi saklayin
Soran+1 yıl:)))
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAcı biner sür kukuna bidaha girmez 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılAyyy igrencc
- +1 yıl
Sorun mükemmel sanki 😄
Soran+1 yılSenin cevabindan iyi
- +1 yıl
Millet bunun için can atıyor sen engellemek istiyosun.. Evet çok mantıklı..
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun l*n ünide evlenmek büyük cesaret :)
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet olsun mutluyuz biz daha guzel kocamla sabah kalkiyoruz beraber uyaniyoruz kahvalti yapiyoruz beraber gidiyoruz okula guzel oluyor valla :)
- +1 yıl
imrendim valla erken evliliğe karşıyım ama :)
Soran+1 yılBende korkuyordum evlilikten ama cok eglenceliymis pes oynuyiruz maclara gidiyoruz tavla oynuyoruz geziyoruz tozuyoruz :) tek kotu yani vizelere finsllere calistirmamasi :)
- +1 yıl
bilmiyorum ya eğlenceli görünüyor :) umarım böyle devam eder :)
Soran+1 yılTavsiye ediyorum herkese evliligi :)
- +1 yıl
yok ben almıyayım :)
Soran+1 yılHayatinin kadinini buldugunda istersin :)
- +1 yıl
bulacağımı zannetmiyorum :) size mutluluklar :)
- +1 yıl
Cicim ayları bunlar dur sen bardağın dolu tarafını görüyorsun :)
Soran+1 yılCicim aylari ya da degil her seye ragmen surdururum
- +1 yıl
mutluysanız sorun yok :)
+1 yılAfferim tam gaz devam
01 Yorumla
Soran+1 yılders çalışabilsem bide
- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi