Kocamla ne zaman yakınlaşsak o daha fazlasını istiyor. Ben bazen istiyorum ki romantik romantik öpüşüp koklaşalım sonra da sarılıp uyuyalım ama o hiç öyle değil. Neden her yakınlaşmanın sonu seks ile bitiyor erkekler için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer erkek aynısını yağmaz misal bende severim oynaşmayı gelip giderken dokunmayı bazen duvara yaslayıp öpmeyi falan ama hepsinin sonucu seks ile bitmemeli bu bile bence ayrı bi zevk
210 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek açısından durumun bu olması şaşılacak bir şey değil. Burada mutlu olmanız gereken konu eşinizin sizi arzuluyor olması bence. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama muhtemelen yıllar arttıkça bu durum tersine dönecektir. O zaman da bundan yakınırsınız.
Erkekler seks yapmayı severler ve genellikle partnerin “Kimliği” önemli bile değildir. Değişikliği de sever erkek. Ama bir çekim olmasını gözetir ve arzulamadığı kişi ile birlikte olmak istemez erkek. Bu yüzden sizinle olması diğer türlüsünden iyidir emin olun.
Şöyle düşünün ki tatlıya zaafı olan bir kişi güzel bir baklava gördüğünde dayanamaz. Önüne alıp bakmakla yetinemez, mutlaka yemelidir. Ancak kötü bir baklava ise yemek istemez. Eşiniz için baklavanın en güzeli olduğunuz sürece tadını çıkarın derim.40 Yorumla
+1 yılYani bu biraz da senin elinde. Oynaş oynaş baktin iş sevişmeye geliyor bugun sevişmeyelim romantikleşelim opusup koklasalim sadece de hem daha heyecanli olur kendini tutmak😄 ama sen de kendini tutamiyorsan yapacak bir sey yok sonu hep sevişerek biter 🤷♀️
00 Yorumla

Sonuçta eşin dimi bence yap gitsin. Bir erkeği o esnada frenlemesi çok zordur. Ateşi direk elinle söndürebiliyor musun? Eşinde böyledir işte. Alevlendiriyorsan bence söndürme konusunda sorun etmemelisin.
113 Yorumla- +1 yıl
Benim görüşüm hiç kötü olmadığı halde onca eksi yedim ama sen artı verdin teşekkür ederim güzel prenses 🤗🤗😊
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
164Cevap
Seksle bitmesi bence güzel ama seni daha tatmin etmek için oyunları arttırsa daha da güzel olacak gibi, biraz yatak oyunları, meyve , içecek, duş ve masaj, biraz seks sohbet oyunları gibi şeyler daha bir renk katacak senin daha çok orgazma ulaştıracak gibi. O zaman yönlendir onu, ne istiyorsun ya da seviyorsun birkaç done bilmeden çıkarım yapamam ama alıp grinin 50 tonu kitabını beraber okuyun mesela, biraz şımarın yatakta, duşa filan çek onu... Seksten mahrum bırakma, sadece oynamasını sağla seninle biraz daha.
20 Yorumla
+1 yılKontrolsüz sevişme ve orgasm sorunu bu aslında. Erkek sadece boşalarak tatmin olacağını sanıyor ve sadece boşalma odaklı düşünüyor ve boşalma onu tatmin etmediği için tekrarını istiyor. Kısır döngü.
Çift olarak ikiniz, cinsel terapi uzmanına gitmelisiniz. İlay Atik'i tavsiye edebilirim.71 Yorumla- +1 yıl
6 beğeni olmuş, kendimi an itibari ile Haydar Dümen gibi hissediyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖküz olduğu için. Benimki de öyle. İlerleyen zamanla monotonlasiyor o evlilik. Sen ne kadar değişiklik istesen, oturup konuşsan, her zaman seks olmaz bazen romantizm le bitirmek gerekiyor desende: ANLAMAZ..
ÇÜNKÜ ONUN BEYNİ öptüyse istiyor, bana gülümsüyorsa bana asiliyor gini düsüncelerde102 Yorumla- +1 yıl
Meyve yenmeden bi anlamı olurmu oynaşmanın
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızkişi34 meyve ağacını dikmezsen, sulamazsan o ağaç meyve vermez ve o meyveyi yiyemezsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan sonuçta bence normal başkasıyla mı yapsın anlamıyorum ki her şeyden dert üretiyorsunuz yapmak istemese aldatıyor oluyor istese sorun oluyor yaranılmıyor valla ne yapsın garibim aldatsın mı karısı sensin hayret bir sey ya valla yazık bu adamlara da
321 Yorumla
+1 yılYani şimdi buraya uzun uzun ne yazsak ki.
Kalkıyor çünkü bacım.181 Yorumla- +1 yıl
Olayı özetlemişsin 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılArada değişiklik olsa iyi olur tabi ama, şimdi insanın güzel bir karısı varsa ve o vücuduna dokunup azmamasıda imkan yok.
Ha eğer boşalıp sırtını dönen hanzolardan değilse, hadi diyelim ki öyle yaptın. Bari kadını sar sarmala öp yani. Başını göğsüne yasla kokusunu içine çek felan. Ama bilmeyen ve içinden gelmeyenede zorla yaptıramıyorsun50 Yorumla
+1 yılBunu kocanla konuşsan daha makul değil mi 😄 Ne acılar var yarabbim. Keyifli geceler.
81 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Ablacim ne ile bitsin istiyorsun? Yakinlasma dogal olarak cinsellikle bitmez mi?
Yataktasiniz, o orana sen burasina dokundun. Ne yapsin? Yastigin altindan tavla mi cikarsin?
-Bu sefer bittin kizim sen, vercem koltugunun altina.
mi desin adam?30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden konu seks olunca bu kadınlar hep yokuş yukarı, tepe taklak? Oysa seks yapmak aşktandır, aşktır, sevgi, saygı, tutku, samimiyet, istek ve arzudur ki, aşk var ise haktır ve bundan kadın da bal gibi hoşlanır. Ama ner deee?
60 Yorumla
+1 yılDuygusal anlamda zor dusunurler, zaten yanasinca hazirda bekliyor gibi kalkiyor sonrasida malum zaten
121 Yorumla- +1 yıl
Başına geldi anlaşılan
EVETTTTTTT ZORUNDASINNNNNN!!!
...
(Allahim yaaa... nasil bi soru...)121 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşman lazım her sana yaklaşmam cinselik için değil belki seni yanlış anlıyor ona sokulunca bişey istiyorsun sanıyor olabilir
ya da baya nefsine düşkün bir erkek libido yüksek117 Yorumla- +1 yıl
Bence bir konuda yanılıyorsunuz... Erkekler seviştiğinde ereksiyon olur ve onların tahrik olduğunda verdikleri doğal bir tepkidir. Ayrıca kadın adamın eşi ve onu arzulayıp istemesi çok normal. Kocası ile oynaştığında ve onu tahrik ettiğinde adam bu moddan çıkıp rahat uyuyamaz ki? Asıl sorun seks yapmıyorsa sormak lazım. Ereksiyon olan erkek daha sonra nasıl rahatlıyor diye. Kadın ile erkek maalesef biyolojik olarak aynı değil. Erkek ereksiyon olup sakinleşirse ağrı çeker ayrıca sağlıklı bir durum da değildir.
Cevap sahibi+1 yılHer erkek aynı değil
Ben evli olduğum dönem eşim kendine oral yaptırırdı seyi taş gibi olurdu boşalmazdı seks yapmazdı döner uyurdu boşa ağzım yorulurdu ben bi cinselik görmedim
Televizyonun tozunu bile alınca iç çamaşırımı çıkarırdım firikik verirdim gel yapak demezdi
O aşk ve çekimden kaynaklı bence sevgilimde beni öpünce ben daha fazlasını istiyorum
111 Yorumla- +1 yıl
Nerde senin gibi sevgili
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evliyken aynı şeyden şikayetçiydim böyle sarılıp öperek uyumak istiyordum ama yok illa biseyler olucak ben çözüm bulamadım sana Allah yardım etsin 🤣
125 Yorumla- +1 yıl
Boşandınmı naptın sonra
- +1 yıl
Kendi adına konus serkan ben evlendim boşandım 4 cü evliligimi yapcam yakında 😂😂
- +1 yıl
😂😂 şaka yapıoyorum bea
Çinliler ne demiş? : Erkekle şaka dövüşle, kadınla şaka ve oynaşma,... biter. boşluğu kafiyeye uyacak şekilde doldur.
81 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 😂 😂 😂 😂 Buna çok güldüm işte 🤣🤣🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi ne güzel kocan seninle ilgileniyor işte daha ne istiyosun başka kadınlar kocalar ilişkiye girmiyo diye soğur sende kıymetini bilmiyosun seninle sarılıyo öpüşüyo işte başka kadına itersin ilgili olması güzel
437 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
- +1 yıl
@vampirkayla haksızmıyım söylesene
- +1 yıl
😂 haklisin iste da dedik Ya
- +1 yıl
@vampirkayla teşekkür ederim hanfendi
- +1 yıl
Rica ederim beyefendi
- +1 yıl
@vampirkayla saol hanfendi
- +1 yıl
@vampirkayla siz bekarmısınız evlimi
- +1 yıl
Dedin ya demin 🙂
- +1 yıl
Niyeki
- +1 yıl
@vampirkayla Ne dedim ki demin hanfendi
- +1 yıl
Iki kez Tesekkür ettin o yüzden dedim
- +1 yıl
@vampirkayla Niyeki diye neye dediniz hanfendi
- +1 yıl
@vampirkayla iki kez teşekkür edelim ne varki
- +1 yıl
Neden evli olup olmadigimi sordun
- +1 yıl
Yok bisey sadece söylemek istedim bitane yeter de artar diye ☺️
- +1 yıl
@vampirkayla evli olup olmadığını merak ettim sadece
- +1 yıl
Sevgilim var
- +1 yıl
@vampirkayla söylediğin için saol tamam bitane söylerim
- +1 yıl
@vampirkayla tamam sevgilin varsa iyi hayırlısı olsun hanfendi
- +1 yıl
Tesekkür ederim
- +1 yıl
@rica ederim hanfendi
- +1 yıl
@vampirkayla ciddimisin ya da öylesine
- +1 yıl
Hangi konuda ciddimiyim?
- +1 yıl
ciddimisin derken evlilik yönünden dedim
- +1 yıl
Evlilik ile ilgili bir sey söylemedimki ben
- +1 yıl
@vampirkayla bende ciddiimisin derken evlencskse
- +1 yıl
Evet cok istiyoruz. Nasip dua beklerim senden
- +1 yıl
Evlilik istiyosunuz ama dha nasip diyorsunuz
- +1 yıl
Evet nasip.. inaniyoruz tabiki ama kismetse oluyor her sey bu dünyada biliyorsun. : )
- +1 yıl
@vampirkayla kısmet se olur ben biliyorum nasip kısmet derler canım
- +1 yıl
Evet aynen Hayirlisi olsun InsaAllah Hepimizin hakkinda. Sen peki
- +1 yıl
Evet hayırlısı ama bende nasip diyorum
- +1 yıl
Amîn
- +1 yıl
Sevgilinle yüzükleri taktınız mı
- +1 yıl
Hayir
- +1 yıl
Takaydınız belli olurdu adı hanfenfi
- +1 yıl
Belki olur yakinda 🥰
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında seksle bitmeyen yakınlaşmalar, ufak dokunuşlar, küçük oyunlar da çok keyiflidir. Bunun zevkine varan bir erkek de sever bunu.
220 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenel olarak bilmiyorum ama senin şahsiyetine göre konuşmak gerekirse seni çok fazla güzel bulup sana doyamıyordur
140 YorumlaZorunluluk yok bence on sebisme gibi birbirinizi tatmin edip dans edip film izleyerek gecirebilirsiniz zamani biraz azgin sanirim esin romantizm sart mumlar los ortam tutsuler film hafif ilerisi olmayan sevişmek
30 YorumlaBen seni o kadar iyi anladım ki şu anda bir ilgi sevgi güzel bir yakınlaşma ama seks olmamalı sadece duygusal anı o zevki yaşamak ve daha sonra sarılıp uzanmak istiyorsun bu olabilir bunu fark etmesi lazım ama ben yaptım çokta iyi oluyor
30 YorumlaNe yapacağımızı bizde sastij biri oynasalim ama girme der biri oynasiyoz ama gir hadi der biri ikisini birden ister biri sabah akşam üstümde der biri üç aydır tık yok der biz ne yapalım
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılE ateşle oynuyorsun sonra da neden yangın çıktı diyorsun 🤭😅
121 Yorumla- +1 yıl
Olumsuz oy verenler canlarımsınız 🤭
Sizin adınıza da üzgünüm 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çoğu romantik bir ortamı duyguslca sürdürmek yerine seks baglıyorlar hem romantizimin büyüsünü hemde yakınlaşmadaki cazibeyi bitirip güreş ceviriyolar yazık
40 Yorumla
+1 yılO yaşlardaki kadınlar uzun süreli seks istiyor ama bence kıymetini bilmelisin ya da ona bunu kırıcı olmadan anlatman gerek cümleleri dikkatli seçip ya da oynaşırken kaptırmamamn gerek kendini ki iş sekse gelmesin
20 YorumlaAdam her fırsatı gole cevirmek istiyor dikenli don gitmenizi tavsiye ederim 😂
70 Yorumla
+1 yılZorunda değilsin tabi oynaşma sende.. kaşınanı kaşırlar..
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek sonuçta dayanamaz ki kalkıyor sokmasa rahat edemez mkk
243 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru guzel bi yorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin de aynı şeyi yapmayı isteyeceğini düşündüğü içindir
140 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh tek degilmisimm bende oyle istiyorum ama olmuyorrrrrr
141 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi sizin eşiniz ilgilenmiyomu sizinle yakınlaşmıyomu seks ve sevişmiyormu
Onun da oynaşma kendini ifade etme şekli öyle demekki bence asıl öyle olmazsa sıkıntı olduğunu düşünmelisin
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım bunlar böyle ya kalkınca illa boşaltacaklar olmuyo sanki boşalmasalar
145 Yorumla- +1 yıl
yoo biz oyle degiliz ya illa kalkinc aboslamiyorum mesle opusmkte yetiyor bazen
- +1 yıl
Taşa mı. Vuralım
Cevap sahibi+1 yıl@nonick34 yapmıyorum ki zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic duymadinmi kalkmisin dini imani olmaz diye opusup koklasip oynasim adimi ereksiyon haline sok sonra don kicini uyu adama cezami kestin
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen koklaşmak romantizim istiyorsun
Ama erkek beyninde romantizim yok direk işi bitirmek istiyor.81 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tutup farklı pozisyonlar deneyebilirsiniz mesela. Senin de gönlün olur böylece. Hem seks olsun ne olacak ki? İleride yaşlanınca özlenecek zamanlar. Düşünme gerisini boşveeeer
30 Yorumla
+1 yılAdamı baştan çıkarırsan normaldir Türk erkeği anlamaz romantizmden düz vites tak çalıştır modu 😂
60 YorumlaTahrik ediyorsun tahrik ettiğinde kendisini durduramaz ve ister
60 Yorumla
+1 yıldaha iyi değil mi? o süreleri de uzatabilirsiniz belki
61 Yorumla
+1 yılHee evet zaten naz yapan tırıp. hem cinslerinden bıkmış erkekler sevişen yakınlaşan hatunu gordulermi balıklama atlıyorlar üstlerine vereni cami avlusunda hesabı sende bulmuşsun bunalmısin neresi kötü keyfini çıkar
10 Yorumlahadisenin de bir şarkısında belirttiği gibi: '' yaydan çıkan ok, geri dönemez.''
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇabuk kalkıyor demek ki bu sefer d eiş tabi cinselliğe gider
91 Yorumla
+1 yılEvlilik hali gayet doğaldır diye düşünüyorum. Ama eşinize söyleyerek bu konu da biraz daha duygusal olmasını söylemeniz de fayda var.
40 Yorumla
+1 yılAbla erkekler sürüngen beyinlidir ince detay düşünmez neyse düz bir şekilde ona odaklanır. Doğada koklaşıp koklaşıp bırakan aslan gördünmü sen hiç 😁
40 Yorumla
+1 yılErkek ler e o yüzden basit varlıklar derler zaten sizin kadar dirayetli değiliz ne yazık ki
110 YorumlaAma oynaş koklaş öp adamı tahrik et sonra ilişki olmadan sarılıp uyuyalım de olurmu öyle
Olmaz.
Bir erkek yeterince tahrik olduktan sonra boşalma yaşamazsa kasık ağrısı çok olur yani20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. sıkıntı nedirki, seks olabildiğine göre zaman var, alet de çalışıyor.. duygu ve istek varken frenlemeye ne gerek var
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocan istiyorsa yapacaksın ya da oynaşıp azdırmayacaksın
50 Yorumla
+1 yılya hu ne güzel kocanın gözü dışarda değil işte daha ne istiyon
50 YorumlaBazı erkekler için sevgi ifadesidir seks. Aşktan ne anlıyorsan onu yaşarsın.
50 Yorumla
+1 yıltahrik edersen sonucuna katlanırsın hanımefendi :))
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReglken yaklaş o zaman sonu öyle bitmez 😂😂 ya demek adam sana dayanamıyo napsın yazık
830 Yorumla- +1 yıl
Eminmisin?
Kadının rahat ettiği dört beş gün varken onuda kaybetmesin.
🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYani dinimizde yasaklanmış kadın reglken yaklaşılması. Bunu takmıycağını sanmıyorum
- +1 yıl
Vallahi bazıları için bu pek caydırıcı olmaz. Bahsettiğiniz şekilde istekli olan için dini sebepler çokta etkili olmaz. Ama tiksinti verici gelebilir o ayrı mesele.
Cevap sahibi+1 yılYani umarım öyle değildir çok günah
- +1 yıl
Mutlaka öyle olacaktır demiyorum ama böyle bir durum da var. Bence hiç riske girmeyin. En azından anladığım kadarıyla o günlerde eşinizden bir teklif gelmiyor bu konuda. Siz bu konuyu açıpta onun aklına böyle bir şey getirmeyin. Ne olur ne olmaz. Bir söz vardır, daha ziyade erkekler arasında kullanılır. Kadınlar tarafından pek bilinmez.
“Kalkmışın dini imanı olmaz” derler.
😂😂
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ben ve eşim bu konuda ikimizde çok titiziz tabi kimseyi bilemeyizde herkesin günahı kendi boynuna. Sonuçta bi erkek bunu yaparken üstelik kadını zorluyorsa iki kat günah
Cevap sahibi+1 yılZtn Allah haram kilmissa vardir bi bildigi
Cevap sahibi+1 yılEşim regl günlerimi bilmez takip etmez regl olduğumda ona bunu ben söylerim. Regl döneminde isteklenirse sabr ediyor bu onun için çok zor bişey değil. Yani zorlanmio. Çnkü çoğu zaman istekli olduğu halde banyo yapmaya üşendiği için yaklaşmaz bana ya da yorgunluğuna yenik düştüğünde. Oral yapmıyoruz ortak karar ile çnkü ikimizde iğrenç buluyoruz.
- +1 yıl
Vah vaahh, desenize siz daha seksten bihabersiniz. Biliyorum şimdi anlaşılıyor neden sevişmeyi çok istemediğiniz. Muhtemelen bu görüşümü de eleştireceksiniz belki ama gün gelip cinselliği keşfettiğiniz de hak vereceksiniz emin olun..
- +1 yıl
Peki eşinizin herhangi bir fetişi var mı ayak vs. gibi? Evlilikten önce oral konusunu konuştunuz mu? Siz istemeseniz o isteseydi ne yapardınız? Muhafazakar bir aile mısınız? Çok özele girmek istemiyorum ama uzun zamandır bilgi alamıyorum. Sorun değilse bunları da cevaplarsanız sevinirim.
Cevap sahibi+1 yıl@fantastikadamm Sevişmeyi çok istememek derken? Nefsi terbiyedenmi bahs ediosunuz? Oral ve anal bizde yok bu durum beni rahatsız etmiyor eşimide rahatsız etmiyor hayatımız seksten ibaret değil çok şükür real yaşıyoruz hayatla iç içeyiz. Aklımız fikrimiz cinsellikte değil. Düzenli bi ilişkimiz var. Allahın izin verdiği şekilde yaşıyoruz ilişkimizi çok şükür bin şükür. Bence ikimizde bu durumdan şikayetci değilsek bu durum sizi germemeli size iyi keşifler.
Cevap sahibi+1 yılEşimin fetişi yok oral konusunu evlilikten önce konuşmadık. İsteseydi ben yine istemezdim zaten helal olup olmadığı bile aşikar. Nefretimsi duyguları açığa çıkarma gibi bi durumu varken dinde ne kdr yeri olabilir? Olduğuna inanmıyorum ama kuranda yazmadığı içinde bişey diyemiyorum. Eğer beni zorlasaydı psikolojik şiddet olurdu dindede zorlama yok boşardım gitsin oral yapan biriyle evlensin ama evlendikten sonra konuşuldu bu konular. Analın haram olduğunu bilioruz ikimizde oralda asla yapmıycağını ve yaptırmıycağını söyledi ztn bnde aynı fikirdeyim hiç sorun yaşamadık. Muhafazakar bi aileyiz evet.
- +1 yıl
@MachineX_ ve soruyu soran hanımefendi. Arkadaşlar ben ne kimseye aşağılayıcı bir söz söyledim ne de illa ki görüşlerimin herkese göre mutlak doğru olduğunu söyledim. Kim nasıl istiyorsa zaten öyle yaşıyor kimsenin kimseye müdahale etmesi de söz konusu değil fakat burada insanların fikirlerini merak edip bu konularda soru soruluyorsa herkesin fikrine de saygı göstermek gerekir. Her şeyi dini açıdan ele alacak iseniz diyanetin web sayfasında bu soruların cevabını arayabilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılBende zaten gördüğünüz üzre fikrinize saygı duydum aynen söylediğiniz gibi kim nasıl istiyorsa öyle yaşıyor ama vah vaahhh kısmı bana biraz dalga geçer gibi geldi o yüzden dedim sizi gericek bişey yok diye
- +1 yıl
Sizin “Germek” ifadesini kullanmanızla aynı şey değil. Ayrıca beni değil sizi germiş olduğu ortada.
Cevap sahibi+1 yılSiz gerilmeseniz bende o ifadeyi kullanmazdım sonuç olarak kim başlatmış? Yine sen
- +1 yıl
Sizi germese burada bunu ifade edip konu açmazdınız. Gizlilik kalkanının arkasına sığınıp bol keseden rahatça cevap vermek yerine kimliğinizi açık edin de öyle cevap vereyim. Bakalım o zaman bu kadar rahat olacakmısınız. Sonuçta benim profilim ortada ve her söylediğimin arkasındayım.
Cevap sahibi+1 yılBende söylediğimin arkasındayım. sanarsın isim soyisim vermiş profili açıkmış mış pehh.
- +1 yıl
O kadar basitse sende aç görelim. 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılDemi ya @Mykoo çattık belaya 😂
Cevap sahibi+1 yılBen gaza gelmem fantastik boşa uğraşma eğer isteseydim zaten en baştan açık olurdu
- +1 yıl
Etme cahille sohbet küstürürsün silme cam kırığıyla dötünü kestirirsin diyorum başka bir şey demiyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun başka bişey demediğin için
- +1 yıl
Senden de gizli 🥷 gardaş
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenle alakalı tek şunu demek istiyorum sen romantizmle başlayan seksten istediğini alamadığını yapılanları sadece zamanını boşa kullandığını düşünüyorsun hatta özür dilerim ama unutamadığın birisi bile olabilir yanıldığım yer var mı
30 Yorumla
+1 yılİlla icine gircek diye durum yok bence sevisip en son elinle onun yapcagini sen yapip rahatlatabilirsin
30 Yorumla
+1 yılİnsan oğlu doyumsuz dur elinde olanın kıymetini bilmez o senin kardeşin değil çocuğunda değil partnerin senle yaşamak istiyorsa ve yaşıyorsanız bence iyi bişey
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Neden sexle bitmesin?
Bi dahakine araya yastık koyun siz de.
Sen istemediğinde ısrar edip zorlamiyorsa seni sexe durumu ona uygun şekilde anlat. Seni ve duygularini anlamasını sağla.10 Yorumla
+1 yılErkektir ister dokundukça tahrik olur. Sende ver gitsin ne olacak kökü mü kuruyacak.
40 Yorumla
+1 yılBunda kötü bir durum yokki. Aranızdaki arzunun değerini bili
41 Yorumla
+1 yılArtık doğanın kanunlarına da karşı gelmeye başladınız 😄
40 Yorumla
+1 yılGençlikte bunu iyi değerlendirin , ileriki yıllarda fırsat olamayabilir.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, ön sevişme dediğimiz seks öncesi adımlar daha fazla haz verse de maalesef bunu yapmayan kişiler de var. Bence konuşarak çözebilirsin.
20 Yorumla Yiyeceğin sosisi bile bile talip oluyorsun bebeğim
Ne bekliyordun ki
Cips paketinden fındık çıkmasını mi
Yok daha memeler 😝20 Yorumla- Devamını Gör (172)
Devamını Gör(217)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamla her yakınlaşmanın sonu seks ile bitiyor. Her oynaştığımızda sevişmek zorunda mıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler