Tabiki gezip tozup eğleniyoruz. Bende kalıyor. Bir sürü aktivite yapıyoruz ama işin içinde hep sekste oluyor. Her buluşmada seks yapmak normal mi? İlişkiyi köreltir mi?
Sevgilimle her buluştuğumuzda seks yapıyor olmamız ilişkimizi köreltir mi?
Hani köreltir diye bir kural yok zaten iki tarafta Eğer bu cinsel ilişkiyi duyarak ve isteyerek yapıyorsa da zaten hiçbir şekilde problem yok demektir sadece problem şu ki hani olay sekste değil İnsan bağlıysa balın uzanır diye bir tabir vardır Belki o size etkileyebilir Yani biraz ara ver Siz çok iyi olur diye düşünüyorum yani Bu atasözünden yola çıkarak
Cevap verenlerin hepsinin erkek olması 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Benim masum sorularıma neden cevap gelmedigini şimdi anladım sanırım. Muhtemelen buradaki gibi sorulardalar 😕 Bilmiyorum bu arada sorunu cevabini djejwjsuuwiwwi hiç sevgilisi bile olmamış ben 😅😅 Hala aşk nedir diye yıldızlarla oynuyorum. Herkes mi ileride ben mi çocuk gibiyim? Neden herkes yaşımın küçük olduğunu düşünüyor dahası...
Seks iki taraflı karşılıklı isteğe tutkuya arzuya bağlı oluşan bir şey eğer tüm bunlar varsa günün sonunda birbirinize çekiliyorsanız bu hiçbirşeyi etkilemez ki baktığın zaman bu kaçınılmaz bir şey zaten
Ilişki bir gün körelirse inceldiği yerden kopması kolay olur! Evlenirsen boşanmak zor olur mecbur barışırsın! Birde çocuk oldu mu ağız tadıyla kavga bile edemezsin 😂