Fırsat buldukça birbirimizi çok istediğimiz için bu yaz sonu yüzük takmayı düşünüyoruz aileler şu an biliyor evlenmeden önce hata mı yapıyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 7 yıllık evliyim eşimle evlenmeden önce bizde birlikte olmuştuk ve bunun tereddütünü çok yaşamıştık ama hiç bir zaman bundan pişman olmadık aksine bu bizi her zaman mutlu etti ve ilişkimizide heyecanlı kıldı :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
+1 yıltürk kızlarını anlamıyorum, çok kişiyle fb yaparlar ama evlenecekleri kişi ile düğünden sonraya kadar yapmazlar 🤣
00 YorumlaKesinlikle terk edileceksin işler ciddiye bindiği zaman.. unutma bunu
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılYaz sonu yüzük takcaz karakteri çok sağlam biri
Soran+1 yılBeceriyor nasıl bir kelimedir her şey karşılıklı o zevk alıyorsa bende alıyorum
Soran+1 yılPeki cinselliği kessem yine aynı mi olur?
Soran+1 yılEvliliği bekleyelim artık demeli miyim
Soran+1 yılEn azından kesersem heyecanlı bekler
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Evlilik olacaksa bence hata değil ama ilk gece heyecanı olmaz iste
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani zaten cok sey ciddiye binmiş yanlış bir durum yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet hata kanka keşke dibine kadar sevişeydin de vermeseydin. Erkekler sıkılıyor bir süreden sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhata olsa noolacak ki a m ağzını açmışşş sk içine kaçmışşş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayat senin hayatın kararlar sana ait ama hata yapıyorsun senden ayrıldıktan sonra sırf bu yüzden psikolojik bunalıma gireceksin
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok seviyor biliyorum ciddi de düşünüyor yüzük takcaz yaz sonu
Cevap sahibi+1 yılhiçbir şeye garanti gözüyle bakma yüzük taktıktan sonrada ayrılaabilir garantisi var mı ayrıca bu kadar ciddi düşünse gelip buralara yazmazsın
Soran+1 yılBen garanti gözüyle bakmıyorum belki ben ayrılırım hiç belli olmaz cinsellik yaşadık diye evlenmek zorunda hissetmiyorum
+1 yılBunun bir sınırı var mi
00 YorumlaYoo istediğini yapmakta özgürsün
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş bitmiş 🙂
00 Yorumla
+1 yılSenin kararın
00 Yorumla
+1 yılEvlenrisen heyecan kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhamile kalma da
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem