Bazen istemiyorum ama yapıyorum?
Nasıl onu kırmadan istemediğimi söyleyebilirim
Nasıl onu kırmadan istemediğimi söyleyebilirim
seni kullanmıyor kızlarsoruyor kitlesi yine gününde bilmediği konularda konuşmakta.
2.5 senelik ilişkiniz var adam seni arzuluyor ve zaten evlenecekmişsiniz. soruları cevaplamadan önce derin mevzuysa önceden cevapladıklarına bakıyorum.
sevdiği insanla sürekli seks yapmak istemesi oldukça normal bir şey. sen neden istemiyorsun sürekli seks yapmak onu anlayamadım.
Planliyormus gibi hissettirdi o yüzden rahatsız oldum yoksa bende seviyorum onunla olmayı ama bazen halim olmuyor, grip oluyorum vs o zamanlarda istemiyor olsam da beni yükseltiyor ve haliyle istiyorum.
o zaman bir şey diyemiyorum umarım çok mutlu olursunuz
Amin teşekkür ederim
🤜🏻🤛🏻
Hastayım diyebilirsin, başım ağrıyor diyebilirsin ama en güzeli de isim vermeden hamilelik belirtileri midem bulanıyor canım şunu çok çekiyor falan diyebilirsin 😁 hem adamın ne kadar ciddi düşündüğü de belli olur bir bakmışsın bir daha sana selam vermiyor 😁😁😁😁😁😁😁😁
Evlilik teklifi etmiş olması ve bu yolda ilerliyor olmamız ciddi düşündüğünü göstermez mi? 2.5 yıllık da birliktelik var
Senin artık seks olayına hayır demenin bir sebebi olmalı muhtemelen bir seylerden sıkılmış ya da bıkmışsın kafanı kurcalayan bir şeyler olduğu belli nihai karar senin erkeklerin yalan konusundaki en uzman olduğu zamanlar seks için attıkları yalandır hiç düşünmeden bazen her şey söylenebilir yani bunları yazmamın sebebi senin Kendi içindeki çelişkilerin
Kafamı kurcalayan şey şu oldu, 2 3 gün görüşmedik ve görüşünce de bana bugün seks yaparız diye düşünmüştüm dedi bende regl olmuştum o gün. Onunla olmayı seviyorum ama bu şekilde sanki her buluşmada yaptığımız için yapmayı planlıyor olması beni tedirgin etti yani onun için mi buluşuyoruz düşüncesinin oluşturdu. Ha tabi ki 2.5 yıldır birlikteyiz ve evlilik teklifi etti ciddi bir iliskideyiz ama gene de insan düşünüyor
Uzun zamandır monoton bir hayatımız var zaten
Öncelikle bu durumdan rahatsız olduğunu anlat sonra daha farklı aktiviteler yapmaya yönelmelisiniz gününüzü farklı değerlendirin eğer bunu istemiyorsa ve ısrarla günün sonunda yine seks istiyorsa, bilin ki o sizinle vakit geçirmek hayatı paylaşmak değil sadece seks istiyordur, kendini kullandırtma
Cevap
20Cevap
Ve muhtemelen senin kıymetini bilmeyen sadece Ağzında seni istediği zaman yazıp habire evde görüşmeyi teklif eden seni ön planda olarak seks için kullanan daha az sevgi ve ilgiyi gösteren genellikle seks için seni arayan bir ilişkin vardır Ve muhtemelen kıymetinde bilinmiyordur
ve kullanıyordur, ama muhtemelen kız bunu gçrmüyor ya da anlamak istemiyordur.
Çünkü haftada 2. 3 kere yatmsk çok sevgililik icin
bence çok
Bencede çok. Muhtemelen kizi fb goruyo
öyle zaten, duygu yok seks var sadece
@oskii 2.5 yıldır birlikteyiz ve evlilik teklifi etti. Ben ailesiyle tanıştım. Allah nasip ederse evlilik yolunda ilerleyeceğiz. Şahsen çok çekilir çile olan birisi değilim. İlişkimizin ilk başından beri cinsellik vardı ikimiz de birbirimizin ilkiyiz. Yani f*ck body olarak görüyor olsaydı çoktan bırakır giderdi benim triplerimi, gereksiz kiskancliklarimi cekmezdi. İşi gücü yerinde maddi olarak da sıkıntı yaşayan birisi. Sizce böyle birisi f*ck body olarak görüyor olabilir mi? Ayrıca cevap verememiş olmamın sebebi de giremedim bir süre o yüzden
Maddi olarak da sıkıntı yaşayan birisi değil *
Benzer bi durum benim de vardı çok şükür kurtuldum
Ona dedim başkasına aşık oldum çünkü zaten evlilik falan düşünmüyordu
Tek derdi cinsellikti
S. gitsin yol ver kendini kullandırma canim
Evlilik teklifi etti ama 2.5 yıldır da birlikteyiz
Eee kabul etsene
@Onurrr007 sana demedim ya
Evlilik teklifini kabul ettim zaten bundan 5 ay önce
Eeee tamam ne zaman düğün 😂
Daha çok var sanırım
Hayırlı olsun canım
İstemiyorsan kırmak falan umursama onemli olan senin istyip istememen istemiyorum de geç kırılırsa kırılsın
bu saatten sonra yapmamanın bi anlamı yok ki yapmışsın zaten
2.5 yıldır yapıyoruz zaten
e tamam yapmaya devam et işte
neden bu kadar istekli anlamadım geçmi buluşuyorsunuz
Hayır önceki bulusmamizin uzerinden birkaç gün geçti aynı şehirde yaşıyoruz neredeyse çoğu gün birlikteyiz ve 2.5 yıldır böyle
Haftada 2 3 bazen de 4 kez yapıyoruz neredeyse
böyle bitirmeyin aşkınızı ya evlenince nolcak biraz isteyin birbirinizi
2.5 yıldır böyleyiz
evlenince siz sönersiniz
Bilmiyorum uzun evlilikler nasıl uzun süre devam ediyor o zaman
işte onlar seks yapmıyor sizin gibi.
evlendikten sonra yapıyorlar
Evlendikten sonra yapmalarından bahsediyorum bende. 30 yıldır yapmadıkları kalmamıştır sonuçta ama 30 yıllık evliler? O zaman sizin dediğinize göre onlarin de sönmesi gerekiyor
sönüyor ateş evet değişik fanteziler arıyorlar
Bence söyle kırılcaksa kırılsın evli misniz, her gün seks yapmak nedir?
İstemediğini direkt söyle, sonuçta karşılıklı bir şey bu.
Direkt söyle bence o da anlayışlı biriyse saçma sapan tiplere girmez.
Bence direk kırılır ve ilişkiyi bitirmek ister elinde tutmak istiyorsan vereceksin
seks istenmez mi sende tuhafsın istemesen zaten olmaz ıslanmaz
Hayır regldim olmasam bende istiyordum ama bensiz de boşalmasını istemedim. Çok dolu olduğunu söyledi. Bende kırılmasın diye agzimla boşalttım
Ne güzel sevgililer varmış şu dünyada 🥰
Kiymetim bilinse bir de
Oda onun öküzlüğü artık el üstünde tutması lazım
Kırmamak gibi olay olamaz seven erkek sana saygı dıyar seks olmasa da seni sever
Ya dün mesela regl oldum. Bende normalde seks yapacağımızı düşünüyordum ama sabah regl olduğumu gördüm. Buluşunca da bana bugün seks yaparız diye düşünüyordum dedi ve çok dolu olduğunu söyledi. Önceki ile arasında birkaç gün vardı. Ben bosalsin istemedim ama o usteledi bende kırılmasın diye boşalttım
Kırılmasın diye hep kendinden ödün verirsen sonunda üzülen sen olursun. Erkekler karar veren karşı koyan kadını severler
Ne diyebilirim ki ona zaten sende boşalma birlikte bosalalim dedim ama ısrar etti
Regl ikrn nasıl bosalttim
seks olmasada seni sever lafını trt çocuktan falan mı duydunuz? çünkü seven kişi arzular 🤐
Seven erkek arzular evet ama seks yapmak işin kızı darlamaz
darlamalı demedim cevabı yazan şahıs "seks olmasa da seni sever" yazmış da ona cevap verdim
yoksa zaten darlayamaz
Seks olmasa da sever evet. İlla seks olması gerekmiyor. Seven erkek sabreder. Direkt s1kmek istiyorsa iradesi yoktur ve sevmiyordur. Arzulayabilir bu normal küçük çapta yakınlaşılır. Ama sırf seks için sevmez
sırf seks için sever demedim. ama seks olmasa sevmez. sadece kendinizi kandırmak olur. seven erkek sabreder ama sabretmek zorunda mı orası tartışılır.
yani sırf sabreder sırf dayanır kafasıyla giden bir ilişki sadece cinsellikte değil hayatın hiçbir tarafında yürümez.
İyi o zaman sen sevgiliyken hemen birlikte olan bi kızla sevgili olursun olur biter. Ama o kız daha birçok kişiyle de yapmıştır. Sanırım bunu pek takmıyorsun
birçok kişiyle geçmişte yapması evet takacağım bir konu değil. bakireliği de umrumda değil. geçmişte herkes hata yapar. böyle yorumlar yapmama rağmen hayatımda henüz hiç seks yapmadım. istesem yapardım fakat doğru kişiyi bekledim. çünkü sadece cinsellik için birlikte olmuyorum. bilerek çok fazla araştırıyorum. psikolojiyi, duyguları, hisleri. direkt cinsellik yaşanmaz. belirli bir süresi vardır. tanışma, güvenme süresi. buna da 3-6 ortalama diyorum. fakat öyle insanlar varki severse bekler. severse dayanır, sabreder diyerek karşısındaki nasıl olsa bekler diye acı çekmesine göz yumuyoruz.
genellikle ya ayrılmayla sonuçlanır ya da aldatılırsınız. belki de çok şanslısınızdır karşınızdaki eziğin tekidir sesi çıkmıyordur. seks olmasa da sever masalları doğru değil. seks çıkar değil. kötü birşeymiş gibi lanse ediliyor.
Yanlış düşünüyorsunuz. Nasıl kızların olduğunu bilmiyorsunuz. Sevgilim var ve beni bu konuda zorlamadı hiç. Buluşunca yakınlaşıyoruz bir şeyler yapıyoruz ama direkt seks istemiyor mesela. Ben istesem ister ama kendi bunun konusunu açmıyor. Ezik de değil. Sadece sevdiğin insanın fikirlerine saygı gösterirsin. Merhamet duyarak kalben seviyorsan o kızı tatlı buluyorsan onunla direkt seks istemezsin. Ama tabii belli bir süreden sonra olması gerekiyor
Yanlış düşünüyorsunuz. Nasıl kızların olduğunu bilmiyorsunuz. Sevgilim var ve beni bu konuda zorlamadı hiç. Buluşunca yakınlaşıyoruz bir şeyler yapıyoruz ama direkt seks istemiyor mesela. Ben istesem ister ama kendi bunun konusunu açmıyor. Ezik de değil. Sadece sevdiğin insanın fikirlerine saygı gösterirsin. Merhamet duyarak kalben seviyorsan o kızı tatlı buluyorsan onunla direkt seks istemezsin. Ama tabii belli bir süreden sonra olması gerekiyor. Bunu yapmadım diye de ayrılacaksa veya aldatacaksa kendi bilir çünkü ben kendimi her yönden biliyorum : )
muhtemelen sevgiliniz gidip +18 şeyleri gizli sekmeden izleyip kendini tatmin ediyor ve bundan memnun değil senin dediğin gibi sen istemiyorsun diye istemiyor. bunun kötü bir durum olması sanırım umrunuzda değil
Biz zaten uzaktayız istesek de yapamayız. Ayda 1 kere 2-3 gün görüşüyoruz. Onda da biraz yakınlaşıyoruz. İzliyorsa da kendi bilir napabilirim. Her zaman görüşemiyıruz görüşünce de öyle şeyler yapamayız direkt
yani cinsiyet de umrumda değil. düşünün ki biriyle sevgili oldum o beni arzuluyor ama onunla ilişkiye girmiyorum ama o beni çok arzuluyor. benimle birlikte olamayınca gidip kendini tatmin ediyor, +18 şeylere bakıyor. ben olsam depresyona girerdim sırf buna sebep olduğum için. ben varım ama o buna rağmen kendini tatmin etmek zorunda bu tamamen zavallıca ve üzücü nereden baktığına bağlı zaten istemediğim zaman olmuyor ama benim şeyim olmasa hiçbir şey hissetmesem bile bir şekilde karşındakini tatmin ederdim. çünkü sonuç olarak onu seviyorum.
işte kendine saygı burada da önemli "izliyorsa da napabilirim" başka kadınların vücuduna bakıp kendisini tatmin ediyor ve bana göre buda aldatmadır. kişiden kişiye değişir.
bazı insanlar hâla cinselliğin şeyden ibaret olmadığının farkında değil...
Türkiye’de erkeklerin %90 ı seks yaptığı kızı bırakıyor. O kıza karşı da toplumda çok büyük önyargı oluyor. Başka ülkede olsak neyse de burada böyle maalesef. Ve bu bizleri böyle düşünmeye zorluyor
maalesef haklısınız. bir şey diyemeyeceğim buradaki zihniyetin farkındayım üzgünüm
o kadar yanlışın içinde doğru yanlış gözüküyor maalesef
Ona farklı bir ilçeye gidelim veya dışarda şöyle bir yer var piknik yapalım de
adam seni damizlik niyetine kullaniyo.. istemediginde zaten bulusmaz 😁
Hastayım de, onu da biz akıl edek...
Bugün regldim ve yaptık?
içerden mi çıktı sana mı doyamıyor
Hayır ne alaka içeriden çıkması öyle bir şey yok
ee ne bu azgınlık
İstemiyorsan seks yapılmıcak bir ortamda buluşun
Yapmak istemiyorum, çok basit yani
Sevgili mi FB mi 😒😒
herzaman yapmayalım özleyelim de
Açık açık söyle kırması mı var
Evlenmeyi düşünüyomusunuz?
Evet
O zaman evliliğe de bişey bırakın derim ben. Bi anlamı kalmaz yani evliliğin? İstemediğinde söyle. Evlenince istemeyince napcan? O zamandamı kıyamıycan😅
O zaman ikimizin de yaşam mücadelesi olur ondan fırsatımız kalmaz gibi geliyor
Ay oda var. Bide coluk cocuk olursa tamam yani
Kırmamak zorunda değilsin
istemiyorsan söyle ki sana da saygı duysun
Direkt söyle.
İstemiyorum de
Yaslar ka
Ne sıklıkla buluşuyorsunuz
Haftada 3 4 kez fslan
Nerde buluşuyorsunuz
Evde
Sen zevk alıyor musun