Evlenmeden once sevismek dogru mudur olabilir mi sizce? Ozellikle kizlarr. Durum soyle; iki sevgili, biri okuyor biri calisiyor, evlenmelerine uzun sure var ve erkegin de ihtiyaclari var haliyle, ayrica bakir degil. Cinsel iliski evlenene kadar asla olmayacak diye karar aliyorlar erkek soyluyor zaten en basindan beri bunu. Ama sevismek istedigini soyluyor. Ben bakireyim daha once hicbir turlu iliskim olmadi. Bu durumda ne yapmaliyim kabul etmeli miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden yapma seviyorsa evlenene kadar bekler erkektir ihtiyaçları var konusu da yalan kanmayın böyle şeyler yaşım 24 ve henüz hiç sevgilim olmadı beni yok mu ihtiyacın olsa da talep etmem böyle bir şey ve şunu sakın unutmayın kızlar Gerçekten Seven aşık olan asla böyle bir şey istemez!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinn
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakir değil , yaşamak istiyormuş ihtiyacı varmış , seni ne olarak görüyor acaba? artık açın şu gözünüzü seven adam böyle birşeyi söyleyemez Allah'dan korkmasa kaybetmekten korkak , korkar da korkar.
455 Yorumla
Soran+1 yılBeni hic mi dusunmuyosun bu adam ne yapar o kadar sene diye diyor. Dogru diyosun.
Cevap sahibi+1 yılİnançlı biriysen uzak dur , Adam karısı olacak kişiye bu teklifi yaparmı bunu söyleyen yarın arkasına bakmadan gider de.
- +1 yıl
Aynen katılıyorum seven adam söylemez
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sana artısı olur.
Soran+1 yılAllah razı olsun :) uc gun once ayrıldık, hayirlisi
Cevap sahibi+1 yılSebeb bunu istemesimiydi?
Soran+1 yılIstedi ve ben olmaz diyince israr etti, olmayinca da boyle kiz kaldi mi dunyada falan dedi sana deger verdigim icin ayrilalim dedi oylee
Cevap sahibi+1 yılAnladım iyi olmuş hayırlısı en azından kandırmak için uğraşmamış ama bu istediğini kapatmaz sonuçta değer vermediği ortada
Soran+1 yılBence de, hakkimizda hayirlisi, boyle olmasi gerekiyormus olmus.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle.
- +1 yıl
Katiliyorum. O senden zaman ilerledikce daha cok sey ister
Soran+1 yılOyle oldu zaten opusmek istemekle basladi sonra is degisti daha da degisirdi ayrilmasaydim
Cevap sahibi+1 yılEspirili bir açıklaması da var bu durumun , kadir gecesi mi doğdun derler.
Soran+1 yılHahaha :)) Arife günü dogmusum olur mu acabaa ;)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi daha iyi anlıyorum arife günü doğdugun için öpücüğü kaptırmışsın kadir gecesi olsaydı oda olmazdı , burcun nedir bu arada?
Soran+1 yılO cahilligime geldi dogum gunumun sucu yok :) Koç, neden sordun :)) senin burcun ne merak ettim?
Cevap sahibi+1 yılOğlak , annemin burcu da koç fena savaşcıdır bir kötü huyu var çok yorumcu aşırı derece hemde.
Soran+1 yılYorumcu derken elestiri anlamindaysa ben hic yapmam annem koc burcu onda asiri derecede var. Savasci dersen evet oyle zoru severim ve inat ederim :)
Cevap sahibi+1 yılAnnen de koç ise halimden daha iyi anlarsın, olumlu veya olumsuz hiç fark etmez fark ettim kendiside engel olamıyor huy çıkar can çıkmaz gibi bir durum , ama savaşma mücadele ve merhamet duygusu hat safada.
Soran+1 yılErkek kardesim haric ailemde herkes koç burcu :) aynen oyle bizde de var o durum :) cok merhametliyimdir bende dogru.
Cevap sahibi+1 yılMerhamet ve yardım durumu tartışılmaz yaptıklarını anlatsam bitmez özellikle yakın çevremize , kardeşin le anlaşabiliyor musun? sende biraz dik kafalılık oldugundan dolayı onun burcu nedir?
Soran+1 yılAynen bende oyle. Hic ama hicc anlasamiyorum. Onun burcu terazi :) dik kafalilik var evet dedigimden caymam :)
Cevap sahibi+1 yılBildiğim kadarıyla terazi de dengeyi sevdiği için onda da koç kadar olmasa da inat oluyor işin zor gibi , annemle bu yorum yapma olayı haricinde çok iyi anlaşırım mesela bana her zaman borç diye para verir ama hiç istemez liderlik vasfı var , bende de var aslında Oğlak oldugumdan azimliyimdir çalışırım düzeni disiplini severim ama anneme karşı fazla tepki koyamıyorum
Soran+1 yılBen oglaklarla iyi anlasiyorum mesela duzenli caliskan disiplinli insanlari hep sevmisimdir onlarla anlasmisimdir hep. Terazi burcu oyle degil cok lay lay lom :) koc burcu kadar lider olamazsiniz :))
Cevap sahibi+1 yılBu ne oluyor şimdi önce öv öv sonra olamazsınız felan , yine de bir denge kurdugun için görmezden geliyorum bak :) kendi burcum diye söylemiyorum ama Oğlak güçlüdür liderliği sever en çok da saygı ve disiplin sonrasında temizlik vb gelir , geçenlerde bir astroloji prgramına denk geldim oğlak la beraberseniz diyor hiç bir plan yapmanıza gerek yok çünkü oğlak ikiniz için de planı önceden yapmış olacaktır ve yapmayada devam edecektir diyor , Altından kalkabileceğim riskleri alırım yere sağlam basmayı severim sonrasında ise hayatı yaşamak gezmek öğrenmek geliyor benim için
Soran+1 yılKotu bir sey demedim ya :)) anlattiklarindan sonra aa ayni ben dedim :) yukselenim oglak mi acaba? :))
Cevap sahibi+1 yılNetten hemen öğrenebilirsin bende merak ettim , peki macerayı severmisin? araba mı motorsikler mi? ufak görünebilir ama önemli bunlar
Soran+1 yılSeverim cesaretliyimdir. Arabaya sahip olmak isterim ama arada motorsiklete binmeye asla hayır demem :) yukselenim yay cikti :))
Cevap sahibi+1 yılYay demek , hep olumlu mu bakar düşünürsün? bunu yeni okudum içinden geçeni muhakkak söyler misin?
Soran+1 yılHep olumlu dusunmem aslinda tedbirli olurum supheciligim vardir. Icimden geceni kesinlikle soylerim cikarlarim onemli degildir kim oldugu da.
Cevap sahibi+1 yılBurdan bakıyorum https://www.kocburcu.net/koc-burcu-kadini.html birçok soru çıkabilir , burçlara ilgim var nerden bu merak dersen kendi burcumun özelliklerini tamamen taşıdıgımı fark ettim andan sonra başladı , ve artılarını çokça gördüm gerçekten ilk analiz için burç çok önemli
Soran+1 yılYazilanlar cok dogru hem fiziksel hem kisilik olarak
Cevap sahibi+1 yılK adın için en güzel fizik yapısı bence, Saçlar da kıvırcık mı?
Soran+1 yılHayir bir o tutmuyor saclarim dumduz. :)
Cevap sahibi+1 yılOlsun , saç önemli olanların en sonlarında gelir , kişilik fizik duruş terbiye bunlardır bir kadını çekici kılan , peki bu kısmı yorumlar mısın? site'den alıntı yaptım ''Koç burcu kadını aşk hayatında değişken bir yapıya sahiptir. Bir anda aşık olduğunu düşünür ve bir anda terk edebilir. Bir erken için özgürlüğünden vazgeçmesi oldukça zordur. Bu çok az erkek için geçerlidir. Koç kadını aşık olduğu zaman o kişi için her şeyi yapmaya hazırdır''
Soran+1 yılBu kadar dogru olamaz pes :)))
Cevap sahibi+1 yılİnandığın birisi için neleri göze alabilirsin, ne gibi fedakarlıklar yapabilirsin, şüphesiz inandığın bir kişi için? veya inanabileceğin kişinin tanımını nasıl yaparsın?
Soran+1 yılşüphesiz inanmak benim için imkansız görünüyor. eğer öyle bir şey olsaydı gerekirse canımı verirdim her türlü fedakarlığı yapabilirim. bunun bir tanımı yok yaşadıkça zamanla anlaşılır, zordur inanabileceğim kişiyi bulmak benim için.
Cevap sahibi+1 yılDediğin çok doğru inanabileceğin kişiyi bulmak gerçekten zor ama yaptığın tanım da çok güzel canımı diyorsun bundan daha öteside yok zaten , bu bahsettiğin kişi ile ne kadarlık bir beraberliğiniz vardı? seni tam tanıyamadığını düşündün mü hiç? veya tek neden gerçekten sevmemesi miydi
Soran+1 yıl1,5 ay kadar beraberdik. beni tanıyamadığını düşündüm tabii, bu kadar sürede iki insan tam anlamıyla tanışamaz zaten, ayrıca tam tanısaydı benden böyle bir şey talep etme hakkını kendınde bulamazdı. ben de onu tanıyamamışım, hissettiğini gerçek aşk sanmıştım yanılmışım. Tek neden gerçekten sevmemesiydi evet çünkü sevseydi bana istemediğim şeylerde ısrar etmezdi...
Cevap sahibi+1 yılAynı fikirdeyiz sevgi çok güçlüdür bir histir yolundan sapmış ı bile yola sokabilir eksiğin bu oldugu çok bariz hayırlısı olsun, tanışmanız nasıl oldu?
Soran+1 yılHaklısın, sağol. Belki saçma, belki de ilginç gelecek sana ama, bu siteden tanıştık :/
Cevap sahibi+1 yılHiç problem değil, iyi insan her yerde iyi insandır , ben asla kötü gözle bakmam eğer ben burdaysam benim gibiler de mutlaka vardır , burası veya başka bir sanal ortam eğer kişi burdan şöyle olur mu böyle olur mu diyorsa peki senin burada ne işin var? diye sorarım, ön yargı birşey kazandırmaz belki ama birçok şey kaybettirebilir, tanışma konunuz neydi özel değilse?
Soran+1 yılAklımı okuyorsun sanki :) Ben de aynen böyle düşünüyorum. Ben buradaysam o neden olmasın, ben sapık mıyım kötü bir insan mıyım? Konumuz yoktu, o sıralar yeni kayıt olmuştum açıkçası kimsenin yazacağını tahmin etmedim profil resmi diye kendi resmimi koymuştum ;) beni beğenmiş, önce normal tanıştık, sonra ben hiç bu kadar masumiyeti böyle masum bir güzelliği görmedim dedi teşekkür ettim diğer mesajlarına 2 hafta kadar cevap vermedim sonra devam etti yalvardı ben de konuşmaya başladım böyle devam etti..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür :) aynı fikirde olmak güzel yani verilmesi gereken cevapta bu zaten, ben burdaysam o neden olmasın dediğin gibi onun için ön yargı sıfır olmalı, ama seni hayal kırıklığına uğratmıştır orası kesin ve acabalara sürüklemiştir ister istemez şüphe konusunda
Soran+1 yıl:) evet gerçekten öyle, acaba? 'lar çok vardı kafamda. Hayal kırıklığına uğradım tabi, gereksiz bir masumiyetti benimkisi, fazlaca saftım. Ama ben değişmem, o zihniyette olan erkekler değişsin. Şüphe her konuda herkes için vardır bende ister istemez malesef.. Sen de güven problemi yaşadın mı hiç?
Cevap sahibi+1 yılTabi kendisini sakınma konusunda ekeklere bir nebze daha fazla iş düşüyor ama işlene suç iki taraf için de eşittir, güven problemini şöyle yaşadım ne istediğini bilmeyen insanlara denk geldim yani ilk başta istedikleri ile sonrakiler uyuşmadı doğal olarak nasıl hareket edeceğimi şaşırdım bu konular çok derin , bir insan karşı tarafa onun hoşlanacağı veya hoşlanmayacağı hiç fark etmez yani istediği beklediği şeyi ne olursa olsun açık açık söylerse bence en büyük güveni kazanır kazanmış olur , istediği karşı tarafın hoşuna gitmeyebilir ama en azından karşı tarafın ne istediğini bilir ve ona göre hareket eder bence güvenmek önce ne istediğini bilmekten geçiyor
Soran+1 yılBence de öyle. Aslında o başından beri ne istediğini biliyordu. Ben sordum ona en başında, istiyorsan yapmam ben böyle bir şeyi, ayrılalım istersen dedim. Beni kaybetmemek için tamam istemiyorum zaten demiş. Sonradan istekleri tekrar başladı bende şaşırdım ne yapacağımı kafam çok karışmıştı açık açık söyleseydi dediğin gibi daha başında kendi yolumuza devam ederdik.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındaydı sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl22 - 18
Cevap sahibi+1 yılİnsanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır, Kendini nasıl tanımlarsın? ve hayattan beklentin nedir?
Soran+1 yılevet yeterince olgun olduğumu düşünüyorum. Bu çok uzun cevabı olan bir soru. Kısaca tüm beklentim, karşımdaki insanların kendi duygu ve düşünce yapımda olması, bana ben onlara nasıl davranıyorsam öyle karşılık vermeleri. Çünkü verdiğim değeri alamadım çoğu zaman. Kendimi tanımlayamam aslında, başka birisi benim hakkımda fikrini söylerse daha doğru olur ben objektif olamayabilirim.
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyorsun ama başkasından dinleme gibi bir şansım yok , kendine güvenmen çok iyi olgun olman , bende fazla soru sordum bu arada kusura bakma birde olumsuz bir durumdan çıkmışsın psikolojik olarakta yorgunsundur
Soran+1 yılNe kusuru estagfirullah. Atlattim diyebilirim psikolojim şu an gayet iyi. Olumsuzdu ama daha da iyi olacagim insallah. Tesekkur ederim guzel fikirlerin yorumlarin icin.
Cevap sahibi+1 yılBöyle olmasına sevindim , İstanbul da mı yaşıyorsun? mesaj olarak da cevap verebilirisin
Benim anlamadığım şu oluyor sen şimdi bakireyim diyorsun ya mesela peki sevişiyorsun sürünüyormuş her ne ise işte o zman hala bakire mi sanıyorsun kendini? Bekaret sadece orda ki zar parçası değildir bacaklarını açtığın anda sen artık bakire değilsin söyliceklerimi bu kadar.
10 Yorumla
Hayir. Kararima saygi duymayip kavga cikaricaksada yolu acik olsubn
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yolu açık olsun
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu ''ihtiyaç'' kelimesini oldu olası anlamıyorum. Hepimiz insanız sadece erkeklere özgü bir şey değil ''ihtiyaç'' dediğiniz! Eğer müslümansanız o ''ihtiyaç''dediğiniz şey dinimizce çok günah hatta o ''ihtiyaç'' a yakınlaşmak bile haram...
30 Yorumla
+1 yılNE KADAR ACI BİR DURUM, HER ÖNÜNE GELENLE SEVİŞİP AYRILIP GÜNÜN BİRİNDE BAŞKA İNSANLARLA EVLENİP NASIL BU EŞİM DİYEBİLECEZ, BAŞKALARINA BACAK ACAN VEYA BAŞKALARININ BACAK ARALARINDA SÜRTEN..
016 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu yuzden kabul etmedim zaten, bakire olup da boyle seyler yapmak da yanlis ilerde esinin yuzune bakamaz insan.
- +1 yıl
mesele sadece ilişkiye girmek değil ki, sevişmek, öpüşmek, elleşmekte aynı fark eden bişe yok.
Soran+1 yılbende onu diyorum ya işte, benden beklenen de ilişki değildi öpüşmekti sevişmekti. ben bunları kabul etmedim o yüzden ayrıldık zaten.
- +1 yıl
isabet olmuş, kızlar bu konuda taviz vermezse erkeklerde durur yerinde zaten ihtiyac felan de değil, lüx ve yanlış.
Soran+1 yılbence de yanlış. ama o çok doğal ve doğruymuş gibi görüyordu, aaa ne var ki bunda gibi cümleler kuruyordu. Haklısın
- +1 yıl
haklı tabi toplum öyle bir yere geldi ki , 20-30 sene önce, elini tutmaya cekinirirdi sevgilisinin erkek, şimdi erkek denilen zat-ı kimseler, birlikte oldugu kadın sayısına göre pirim yapıyor. yazık oldu bu topluma.
Soran+1 yılaynen öyle yazıkk , böyle düşünmeniz çok hoş
- +1 yıl
yani düşünceden ziyade söylemem ne kadar dogru bilmiyorum ama bu durumu düşündükce içim acıyor hele hele bazen tanıdığım insanlar böyle olabiliyor düşünüyorum onunla yatmış bununla yatmış sonra sana aşkım sevgilim diyor bir de senle yatıyor veya yatacak eeee çook acı.
Soran+1 yılbaşından sormak gerekiyor böyle şeyler yaşadın mı diye, cevaba da güvenebilmek gerekiyor yoksa sevgili olmak doğru değil.
- +1 yıl
o dediğin de öyle kolay olmuyor işte, yeni tanıdıgın birine daha önce kimseyle yattın mı desen? sana sorsalar tepkin ne olur başlamadan biter bence.
Soran+1 yılben sordum daha önce ilişkilerin oldu mu diye çok safım ya ben sevgilin oldu mu anlamında sormuştum adam yattım dedi bir anda :/
- +1 yıl
hah :) yani erkek dedigim gibi zaten boyutları farklı ama kıza biriyle yattın mı demek çok zor ve olmayacak bişey, ancak tanıdıkca ögrenirsin, iş işten geçmiş oluyor zaten, durum vahim anlaşılan.
Soran+1 yılaynen vahim, benim gibi düşünen kız sayısı azalıyor kendime arkadaş da bulamıyorum bu yüzden işte bunda ne var ki alt tarafı öpücen diyorlar hangi çağdayız gerikafalı mısın falan dediler. neyse takmıyorum
- +1 yıl
Töbe töbe yaa, "alt tarafı öpecen" bende ne diyor diyorum sonra anladım :) . altı üstü bir öpücük yani işte bugun öpücük yarin sevişme öbürgün öyle öyle gider.
Soran+1 yılhahahahah :)) fesat yaa :) aynen öyle baştan durr demek lazım.
- +1 yıl
napiyim ya okuyunca öyle anlaşılıyor ulan ben de diyorum ne pis arkadaşları varmış :) töbe yaa gece gece.
+1 yılbirlikte oldugun zaman bırakacak senı ayrıca eğer cınsellık ıstıyorsa sevmıyordur senden her turlu ayrılacak aha yazdım buraya fibonacci abım dedıydı dersın
03 Yorumla- +1 yıl
ayrıca cocuk zaten bakır degılmıs almıs tadını kım bılır kacına daha gıder ne ısın var bakır olmayanla
Soran+1 yılCinsellik derken oyle istemiyor yani sevismek opusmek istiyor. Bunlari yaparsam da birakir mi?
- +1 yıl
bırakır tabı dıyecegı laf su nerden bıleyım baskasıylada sevısmedıdıgını
+1 yılHaram, büyük günah ama ten uyumu benim için çok önemli. Evlenmeden seks yaşamak istiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeks degil olamaz da opusme istiyor sadece
- +1 yıl
Ben yaşıma göre belirttim.
Soran+1 yılTabi anladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabul edebilirsin sevişmeden ileri gitmiceğine eminsen kabul et.
11 Yorumla
Soran+1 yılAsla daha ileri gitmem diyor
Sabreden derviş muradına ermiş diye ata sözümüz var sevgiline hatırlat eğer seviyorsa bekler
03 Yorumla
Soran+1 yılbeklemedi, bu soruyu sordum ertesi gün ayrıldık.
Soran+1 yılaynen o kaybetti, kendimi beğenmiş asla değilim ama böyle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsacmalama.
evlenmeden öcne sevişirsen bil ki adam seni terkeder03 Yorumla
Soran+1 yılbu soruyu soralı günler oldu çoktan ayrıldık biz :)
Cevap sahibi+1 yılsevişmediniz umarım
Soran+1 yılTabi ki sevismedikk
+1 yılİlkinde öpüşme ile başlar yatakta biter siz kızlar çok duygusalsınız kolay inanıyonuz
00 Yorumlaherkesin tercihi kendine bizim lafımızla yapacaksan hiç yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece fikir alis verisi bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kabul etme ufak tefek okşamalara izin ver belden üstünü bana kalırsa ileri gitmesin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de boyle dusunmustum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence etme, sonrası pişmanlıktan başka birşey değil
014 Yorumla
SoranKabul etmedim zaten, sonucunda ayrıldık işte
Cevap sahibi+1 yıliyi olmuş, niyetini anlamış oldun
Soran+1 yılZor oldu benim icin ama uzun vadede iyi evet.
Cevap sahibi+1 yılPozitif düşün, benim gibi yanlış yapıp pişman olmaktan iyidir
Soran+1 yılEvet pismanlik yasamak istemiyorum. Cok ozel degilse ne yanlisi yaptin?
Cevap sahibi+1 yılCinsel bir temas olmadı ama öpüşüp seviştim kız arkadaşımla
Soran+1 yılO da ayni seyi istedi, evlenene kadar boyle yapalim evlenmeden cinsel iliski olmasin ama seviselim dedi. Sen erkek oldugun halde pismansin, bende oyle dusundum kabul etmedim iste. Ayrildiniz mi?
Cevap sahibi+1 yılhayır, ayrılmadık ama çok soğudum ondan, beni mahfetti, psikolojim daha da bozuldu
Soran+1 yılNeden sogudun? Sevistikten sonra onunda hevesini alip sogumasindan korktum bende. Bu kadar psikolojin bozulduysa neden ayrilmadiniz? Insan hala birlikte oldugu kızla sevismekten pisman olur mu anlayamadim belki de kız ne hayaller kuruyor seninle.
Cevap sahibi+1 yılkızın yaptıklarını anlatsam sıkılır mısın? bayağa uzun olacak ama
Soran+1 yılAnlatabilirsin. Dertlesmek istersen ozelden mesaj atabilirim konusabiliriz. Sen bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılsana nasıl uygunsa öyle söyle
Soran+1 yılGizliligi ac iki dk ben sana mesaj atayim kardesim
Cevap sahibi+1 yıltamam açtım
Gizli Üye(30-35)+1 yıletme sonra pisman olursun. yarın nolcagı belli degil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsakın kabul etme. evlenmeden önce o tür şeyler sakın yapmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal oral yap ya da 100 $ ver oda işini görsün :D
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle kabul etme. sen yapma bari kızım ya
00 Yorumlaevlenmeyi düşünmediğim için sevişiyorum -_-
04 Yorumla
Soran+1 yılaldatanları gördükçe benim de evlenmeyi düşünmeyesim geliyor :(
Soran+1 yılhahahah :)) boşverdim tamamm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin ihtiyacı var sanki kızın yok mk
07 Yorumla
Soran+1 yılVar ama kızlar iradesine daha hakim ben o istemiyorum deseydi beklerdim onu yillarca ama o bekleyemedi ve ayrildik
Cevap sahibi+1 yılDemekki seni sevmiyormuş hatta seninleyken başkasıyla sevişiyor olabilir
Soran+1 yılBaskasiyla olmamistir ama sevmemis demek ki.
Cevap sahibi+1 yılEvet sevmemiş ama sen sevdiğin için doğru düşünemiyorsun gerçeği kabullenmek istemiyorsun ama olmuştur
Soran+1 yıl:( bundan sonra umrumda degil zaten yolu acik olsun ne yaparsa yapsin artik
Cevap sahibi+1 yılSenin içinde yolun açık olsun ne diyeyim
Soran+1 yılSağol :)
tabiki hemde çok defa
00 Yorumla
+1 yılBekarsa hayır
00 YorumlaEvet...
00 Yorumla
+1 yıletmemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet. asdfgh.
00 Yorumla
Devamını Gör(7)