+1 yılMerhaba,
Bundan 10 yıl kadar önceydi böyle bir hata yaptım Türk Telekom çağrı merkezinde çalışıyordum, tabii o dönem böyle iyi sorumluluğu yok anne getiriyor Baba getiriyor Annem pişiriyor rahatım yani, aynı zamanda doğuştan bedensel engelliyim destekli olarak baston kullanarak yürüyorum, para karşılığında cinsel ilişki yaşadım ama güzel gelmedi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olması imkansız toplumda çünkü en kötü oral-anal yapıyor kadınlar... Erkeklerin bakiri var dolu... fakat kadınların bakiresi yok. Zaten kadınlar toplum da ki erkeklerin sadece %10'u ile çifleşiyor. Geri kalan bakir. Ondan ona geçiyor aynı erkek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyorum tabiki yemin olsun aynen dediğim gibii eminim burdakilerin %98 i aynen dediğim gibi dir. Derler ya at yalani... inani kim. inanirr ki bu toplum hayatta değismez iki damla kanin ne. işe yaradiğini dahi. bilmeyenler ve iki damla kan icin düyasi nin karardiğini sananlar yasamayi bilmeyip pisikolojik rahatsizlik yasayanlar coğunluk burada böyle anlayan anladi. kizin sevgilisi var lakin burada lakin baska. platforma yemediği. halt. kalmiyoo lakin sorsan 4x4 diye kendini anlatiyoo ah ahhh ben kendimi. diyorum. zaten yemediğim halt. kalmadi isıne gelen gelir işıne gelen gelmez cokta tinn 10 grm icin kimseye yalvarmadim yalvarmamda bilen bilir. değer verene değer veririm vermeyene elveda derim he. birde egosu tavan yapmiş olanlar zaten baska alemdeler. haha haa ağlamaya devam edebilirsinizz.
110 Yorumla- +1 yıl
kaç yaşındasınız
Cevap sahibi+1 yılNe yapcan yasimi benimi alcan yoksa
Cevap sahibi+1 yılmasumiyeti, güler yüzü ve dürüstlüğü tabi bunlar hiç bir erkekte olmadığı için aşık olamaycam🤣
Cevap sahibi+1 yılBeni tarif etmissin😅
- +1 yıl
bir soru sorcaktım, alcam mı dedim
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl102 yaşindayim
Cevap sahibi+1 yılTkp yolla
- +1 yıl
gerek yok
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin teklif var israr asla olmaz byyyy
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlurmuydunuz değil olur musunuz dersen evet tam emin değilim ama emin olduğum vakit sevgilimin olacağım ona korkularımı dile getirdim sana zaman tanıyacağım bunun için dedi. Evlenincede olacak bişey sonucta ha simdi olmus ha sonra fark etmiyor ki kaldı ki bakireliği kimse takmıyor artık iyi seks kim yapıyosa ona gidiyorlar. Birbirimizin ilki denen seye inanmıyorum. Kim ilk askıyla evleniyorki bu devirde? Benim korktuğum sey ilk olacak yapıcak sonra bırakırsa o an ki psikolojimden korkmam oda bana gitmiceğine inandırmaya çalısıyor basarırsa onunla beraber olacağım. Kafamdaki su düşünce yüzünden suana kadar zaten kimseyle beraber olmadım.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen Türkçe bilmiyorrum da seni anlıyorum bnimde kaygılarım var ama doğru kişi gelince gidcek bunlarda diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen doğru insan olması önemli. Evlenip bosanan insanlarda oluyor. Dul oluyorsun bu daha kötüsü işte. Bakireyim ama hayatıma dokunacak erkeklede yapabilirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
İlkler güzeldir özeldir şahsen daha önce biriyle tapmış biri i. prenç gelir
+1 yılBence olunmalı bu evlilik sonrasına bırakılmamalı sonra ten uyumu olmadığında gerçekten hayat kötü oluyor, işin sonu boşanmaya gitse bile gerçekten iki tarafta yıpranıyor. Ayakkabı bile alırken defalarca deniyoruz ömmür boyu hayatınıza alacağınız kadınla veya erkekle bi süre evliliği denemek gerekir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBence ten uyumu çok önemli. Aşk bambaşka bir şey ama ten uyumun yoksa yatak odasını aşk kurtarmaz. Kalben mutlu olabilirsin ama bedenen de mutlu olmak ister insan. Sonra aldatmalar oluyor. Kocasını karsını seviyorlar. Ama günü birlik zevk kaçamakları oluyor. O yüzden evlenmeden önce birlikte olunmalı. İyi geceler
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumumu beğenen arkadaşın mesajını bekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Yapanlar yapmadım diyip gizliyor, yapmadım diyenler neler neler yapıyor. Yani kısacası her davula bir tokmak çarpıyor ama kimse söyleyemiyor 😂 Ne diyim başka bilemedim😂
78 Yorumla- +1 yıl
@Frankie34 yazarken gülmekten yazamamıştım, şimdi yanıt attığın için bir kez daha gülücem kendi yorumuma😂😂
- +1 yıl
@AELORA en doğruyu sen yazdin yemin olsun aynen dediğin gibii eminim burdakilerin %98 i aynen dediğin gibi dir. Derler ya at yalani... inani kim. inanirr ki bu toplum hayatta değismez iki damla kanin ne. işe yaradiğini dahi. bilmeyenler ve iki damla kan icin düyasi nin karardiğini sananlar yasamayi bilmeyip pisikolojik rahatsizlik yasayanlar coğunluk burada böyle anlayan anladi. kizin sevgilisi var lakin burada lakim baska. platforma yemediği. halt. kalmiyoo lakin sorsan 4x4 diye kendini anlatiyoo ah ahhh ben kemdimi. diyorum. zaten yemediğim halt. kalmadi isıne gelen gelir işıne gelen gelmez cokta tinn 10 grm icin kimseye yalvarmadim yalvarmamda bilen bilir.
- +1 yıl
Ne alaka yapmayan değerli kişilerde var
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden aslaaa her şeyin bir zamanı usulü var bekaretimi gelinligimle bozmak isterim eşimin ilk gece beni soymasi lazım heyecanla NİYE EVLENMEDEN OLMAZ DERSENİZ ESİME OZEL OLMAK İSTERİM HEM BENİM İÇİN DAHA HEYECANLİ MERSKLİ OLUR ATEŞLİ ATEŞLİ AMA ŞİMDİ YAPSAM HİC BİR ÖZELLİĞİ KALMİCAK O GECENİN NE DE OLSA BİLDİGİM SEY AYNİ ZEVK AMANN
30 Yorumla
+1 yılOlurum ve olduğumuz için de her hangi bir değişik düşünce vs içinde de olacak adam adam değildir net
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal size
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılayrıntıya yazdığınız gibi düşünüyorum kardeşim. evlilik kağıttan ibaret. evlilik şart değil.
10 Yorumla Guvendigimi sevdigimi istedigimi son derece hissettigim kaide de olurdum
11 Yorumla
Soran+1 yılBnde öyle düşünüyorum
Evet o çekim, uyum, istek ve aşk gerçekten varsa olurum.
20 Yorumla
+1 yılCok asik olsam da sevsemde olmam onun yeri ve zamani var bence icim rahat olmaz onu gectim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖneml olma senin kararın. Napcan başkasının kararını
02 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle zaten de insanlarin bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum bu sitenin amacı da bu değil mi
- +1 yıl
Haklısınız
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu soruya erkekler genellikle evet der ama buna bir bayanın evet demesi pek mümkün değil sanırım...
00 YorumlaOlmuyorum neden oluyum
Herkes aklının ve kalbinin ekmeğini yer00 Yorumla
+1 yılHayıt, evlilik öncesi birlikteliği her zaman reddediyorum
00 Yorumla
+1 yılSoru o kadar değişik ki kaç tane anlam çıkardım hangisini cevaplasam bilemedim xD
00 YorumlaKarşındaki senin bu dugularımdan haberdar olup sırf arzuluyosa yaşadıklarınla kalma sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmadim olmak istemiyorum. Evliligi bekliyorum..
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim düşüncelerimden farklı düşünüyorsun ama yinede çok hoş
Cevap sahibi+1 yılOrasi kesin canim...
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaret korunmalı. Gerisi çiftlere kalmış. Tut ki evlenmedin pişman olmayacak mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen biriyle evlenmek için olmam sadece o an sevdiğim için olurum onun geleceği değil suaniyla birlikte olurum yol evlillikle sonlaniraa ne güzel olmazsa da sağlık olsun
Cevap sahibi+1 yılGüzel öyleyse senin gibi kadın olsun valla
+1 yılOlmadım.. eşim ilkim oldu.
50 YorumlaEvet arada yapıyoz yarın arkadaşlar yine yapcak sanırım 500 TL 5 saat posta sınırı yok yapabildiğin kadar
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğim kız olur bu başkası olmaz hem herkes aynı değil.
00 YorumlaBizde böyle bir şey yok eşimden başka kimse dokunamaz bana.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olurdum seviyorsam cekim varsa olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalık gerçekten böyle kadınlara ne olsa haktır diye düşünüyorum
115 Yorumla
Soran+1 yılNe alaksi var hanımefendi neresi saçmalık açae misiniz
- +1 yıl
Bskirelşk demek saflık demektir bakire olmayan kişi saf değildir anlarsan …
Cevap sahibi+1 yılYani ciddi ciddi cinsellik yaşıcaksin
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl@Board-Tennis anlamadim
- +1 yıl
boş ver
Soran+1 yıl@Board-Tennis sen benim her soruma cevap veriyorsun da farkında değilsin sjsmsmsm
- +1 yıl
Mümkündür 🙃🙃
Cevap sahibi+1 yılCanım o zaman başınıza kötü olaylar geldiğinde oraya buraya çıkmayın
Soran+1 yılBirilerinin başına bişey geliyorsa senin zihniyetindeki insanlar yüzünden geliyor
Cevap sahibi+1 yılYani benim böyle düşünmem zihniyetsizlik ama senin onun bunun ile yatman ****** olmuyor gerçekten bu tür gereksiz şeyler ile sosyalleşme çabalarını bırakın
- +1 yıl
Şşş sakin benim için kavga etmeyin kızlar
Soran+1 yılKeşke seviyesizlikle kalsaydin ayrıca algılarında da sıkıntı var onun bununla mi yaticaz diyoruz ki böyle bişey de olabilirdi yinede snein bunları söylemene hakkın yok. burada direk saldıran da sensin ki evet soslesmek fikir almak için bu sitedeyiz sitenin adı hani kızlar soruyor ya seni rahatsız eden bisey varsa günlüğüne yazarak ağla cevap vermek zorunda değilsin bebiş 😘
Cevap sahibi+1 yılHahaha😂 hayatım emin ol o kadar zoruna gittiki dediğim şeyler ve sende benim gerçekleri söylediği bildiğin için üzüldün zoruna gitti ve güncellemeyi benimle yaptın 😅 bu site özgür düşünce paylaşma sitesi nasıl ki güzel yorumlara müsait sin eleştirilerede müsait olmalısın 👍 NOT ✅ TEK GECELİK BASİT BİR KADIN OLUP YANINDA OLACAĞIMA, ZİHNİYETSİZ BİR KEZBAN OLUP KALBİNDE KALIRIM...💅🏻 (Kim ne derse desin çokta tın)☺️
Soran+1 yılCahille susacaksin işte ya benim hattam da bu dayanmiyorum bu mantiksizliga bacım ben sana kezban mi dedim ha kendi kendine sen tribe giriyorsun farkında bile değilsin senin yaptığın eleştiri değil hakaret bak bakalım aynı düşünmeyenlere nasil cevap vermişim sana nasıl cevap veriyorum bu kadar saçmalığa da tabi kizicam sen eşinle olmasını isteyebilirsin ilkinin bundan normal bişey Yok ama benim de böyle düşünmemden normal bişey de Yok direk saçmalık tek gecelik kadın diye çirkef seviyesiz yorumlar yapanda sensin benim kızdığım senin saçmalığınin farkında olmaman bide zavallı zavallı zoruna gitti diyorsun ahahahahahahah bu yazdıklarımı da anlamasın da insanlığa olan umudum hala var napim smssm
Nasıl bir birliktelik?
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel
Olurum yeterki çekim olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldum, çok büyük pişmanlık içindeyim..
26 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılbak karşındaki adam istediğin kadar iyi olsun, sahiplensin ama sen kendini hep bı buruk hissediyorsun o an tamam çok güzel ve çok zevkli ancak ondan sonra evlenmeden birlikte olmanın pişmanlığıni yasiyor insan bak şu an benimle evlilik düşünmüyor adam neden çünkü benden istediği şeyi aldı ve istek otomatikman azaldı e haliyle hevesi de yok çünkü ztn yaşamışsin o şeyi o yüzden sakın evlenmeden ilişkiye girme bak öpüş, seviş, oral yap bunlar doğal ama ileriye gitme insan ilk baş bir şey olmaz nasılsa seviyor bırakmaz diyor ama o adamın değişen hal ve hareketlerini her gördüğünde o suçluluk duygusu içine yumru gibi oturuyor..
Soran+1 yılSenin için üzüldüm ama yanlış kişi sanki
Cevap sahibi+1 yılyani öyle biraz evet
Soran+1 yılSenin için üzüldüm :(
- +1 yıl
Al işte aferin sana
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmusumdur ama evlenmem ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılolunur neden olunmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmam derdim olmak istiyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Cinsellik yaşamaz dim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olurum tabi isterim senle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Oldum bunu inkar edemem.
00 Yorumla
+1 yılOldum. Niye ki?
00 Yorumla
+1 yılbazı şeyler yaşanıyor
00 Yorumla
+1 yılgünümüzde evlenmeyi bekleyen kalmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlduk bişey degismedi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır asla 33 yıldır bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOoo oldum defalarca evlenkeden daha güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim de aynı sekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. olmadim olmam
30 Yorumla
+1 yıloldum zaten
214 Yorumla- +1 yıl
İlerde çok pişman olacaksın yaşın daha 19 bu yaşta ne iliskisi
- +1 yıl
niye pişman olayım ki tam tersi daha önce yapmadım diye pişman oldum
- +1 yıl
zaten bozdurmak istiyordum amacıma ulaşmış oldum
- +1 yıl
hâlâ birlikteyiz tabiki ama olmasada sıkıntı değil benim için
- +1 yıl
şu an pişman olmazsın zaten ilerde olursun inşallah olmazsın tabi de yani
- +1 yıl
olacağımı hiç sanmıyorum olmam gereken bi durumda yok
- +1 yıl
Şimdi şöyle düşün ilerde başka biriyle sevgili olduğunda o da isticek sonra yarın bı gün ondan da ayrılacn bir başkası isticek bunun sonu yokki
- +1 yıl
e daha iyi seviyom zaten cinselliği çok ayrı bi zevk ya eski sevgilimleykende istemiştim de o dindar diye kabul etmemişti illa evlenince yaparız dedi bende sıkıldım ondan terk ettim
- +1 yıl
Valla yolun yol değil soyliyeyim dikkat et kendine herkesle yapılır mı bu hastalık kaparsin Allah korusun dengesizin birine gelirsin hamile kalırsın küçük yaşta cinsellik on planda olmamalı bence senin için ilerde evlenince sıkılırsin yani monoton çünkü aynı şeyler
- +1 yıl
o yüzden evliliğe pek iyi bakmıyorum zaten ama şansıma karşıma çıkanlarda hep evlilik istiyor bu sevgilimde öyle şimdi nasıl denir ki ben evlilik istemiyom hep sevgili kalalım diye kabul etmez daha önce dediydi benle evlenceğinden emin olmasam ilişkiye girmezdim bu arada zaten herkesle yapanla da yapmam o riski almam
- +1 yıl
Ama sevgiline söyle er ya da geç evlenmek. istmedigini ztn öğrenecek herkesle yapıp yapmadığını bilemezsin ki çocuk sana derki sadece eski sevgilim ile birlikte oldum halbuki yalandır kim bilir kaç kişi
- +1 yıl
valla gayet rahat anlaşılıyor performansından bilgisinden
- +1 yıl
Himmmmm
+1 yılOlmam tâbi ki
20 Yorumla
+1 yılGenelde şanslı tercih ettiğim için sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Sanal ı tercih ettiğim için diyorum
+1 yılOlmazdım.
10 YorumlaBilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşime saklıyorum
422 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye çürüsün meyve mi m k bu ayrıca sizler çürüklere kalacaksınız özellikle böyle düşünenler kaç kişi yemiş bilemeyeceksiniz 😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılAllah yakacak o zaman da görürsün
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kendi tercihi.
Cevap sahibi+1 yılSikismekten okuyabildiysen ne mutlu snaa
Cevap sahibi+1 yılYa bi git hasta misin nesin bakire olmamı bu kadar çekemedin anlamadım benim tercihim benim kararım yorumda ağlayan sensin sananeeeee a m i m d a n
Cevap sahibi+1 yılYaaa sen o musun
Cevap sahibi+1 yılBak yorumlarda kulak memesi falan
Cevap sahibi+1 yılTamam özür yaaaa hiç uğraşamam seninleeeeee 😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılBeni nasıl tanıdın sen yaaa 😄😄😄 neymişsinnnnn ammmmmaaaaa korkulur
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlurum
45 Yorumla- +1 yıl
Oldun mu peki
Cevap sahibi+1 yıl@ansızınsessizce08 hayır
- +1 yıl
Hiç sanal yaptın mi peki
Cevap sahibi+1 yıl@ansızınsessizce08 evet yapıyorum bazen
- +1 yıl
Himm şu an libidon nasıl peki
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olurum
00 Yorumla
+1 yılDayanıyorum
00 Yorumla
+1 yılHaşa minel huzur
00 Yorumla
+1 yılOlurum
00 Yorumla
+1 yılÇok yaptım
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Bemde aynı fikirdeym