evlilikten önce ve ya nişanlıyla sevişir ya da seks yaparmısınız? ben yapmazdım. sizin fikirleriniz merak ediyorum
Cevabın nedir?
Ben sevgilimle cinsel ilişkiye girdim 9 yıldır tanıyordum onu 4 yıldırda sevgiliydik..4. yılsonunda girebildik ilişkiye seven erkek bırakmaz 1 yıllık gibi ilişkilerde erkeğe güven olmaz +3 yıl en iyisi..Yoksa o erkek abazadır ve sırf ilişki için beklemiştir.Burdan abaza erkeklere söylüyorum.Sevgiliniz ile birlikte olduğunuzda duygusal ve fiziksel anlamda alıcağınız zevk başkadır;)
20 Yorumla
+1 yılerkekler ister kızların da bazıları ister hepsi değil ama senin gibi olanları takdir ediyorum kızlar evlenmeden önce böyle şeyler yapmamalıdırlar.
22 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim, bu benim fikrim, ama kiz bilgilii olmali tabi, ama ilk tecrubesini esiyle olmali
- +1 yıl
aynen katılıyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişanlıysam yaparım veya güvendgm bir insansa aşıksam yaparm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılisterse en zevkli şekilde sevişmek isterim .en güzel şekildede tatmin etmek ve tatmin olmak ikimiz içinde güzel olur .
10 YorumlaNişanlı? ilk kez tanıdığım kızla bile sevişirim sorun değil, sevişmek için evlilik gibi dev asa bir sorumluluğun altında ezilmeye gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. sevişmeyi oretirim ama bir yere kadar evliliğede kalsın dimi
00 Yorumla
+1 yılYapiyorlar ondan sonra evlilikte yasanacak bisey kalmio heyecan bitio bir yil sonra bosanalim
00 Yorumla
+1 yılbu ülkede kimse evlenmeden zevüşmüyo(yersen:DDDDDDDDDD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sevişirim hayatım boyumca onunla olacaksam nasıl olduğunu bilmeliyim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişirdim ama ileri gitmezdim sonucunda nişan bozulabilir...
00 Yorumla
+1 yılben istememiştim ama hatun sen beni sevmiyorsun diye tutturunca bir ön sevişme yaptık :D ama anlamsız az sık dişini evlenince yap herşeyi
00 Yorumla
+1 yılNişanlım olmasına gerek yok ki :))))
12 Yorumla
Soran+1 yılyani evlenecegin bir kizla
- +1 yıl
Evleneceksem yaparım neden yapmıyayım ciddi değiil miyim?
+1 yılYaparız. Ederiz. Yalarız.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. olabilir de olmayabilir de :)
00 Yorumla
+1 yılYapmam ya gerdekte doya doya zevkini çıkarırım
00 YorumlaSevisme olabilir o isterse :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz yapmazsanız bende yapmam :)) niye yapacam:))))
00 Yorumla
+1 yılyüzeysel sevişme yapilabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenicez diye yaptık ama kısmet olmadı
00 Yorumla
+1 yılyaparım olabilir
00 YorumlaBana kalsa adını öğrenmeme bile gerek yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılneden kimim?
Soran+1 yılneden soruyorsun>
+1 yılsevgilimle yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabkide yaparım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilikten önce ve ya nişanlıyla sevişir ya da seks yapar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat