Girermisiniz sevdiginiz kisiyle? Bence insan Evlenmeden önce girmeli. Tabi partner sayisini abartmadan. Ama tecrübe sizce de iyi birsey Degil mi? Millet sonra bakire bakire evleniyor ya da biri bakire biri de daha önce iliskiye girmis.. ve seks hayatlari kötü oluyor… uyum bence yatakata da önce denilmeli..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence eş olacakların birbirlerini tanımaları bakımımdan cinsel ilişki yaşana bilir ama bizim gibi toplumlarda bu tür şeyler "namussuzluk " olarak görüldüğü için hoş karşılanmıyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılBasliyim topluma.. vallah Ben herkese acik acik herseyi söylerim cinsellik gibi iyi birsey yoktur bu dünyada haha.. geri kafalilar“olmaz“ diyor
- +1 yıl
Yobaz zihniyete sahip oldukları için namus kavramını sadece kadın bedenine yüklüyorlar
Soran+1 yılCok haklisin 😇
- +1 yıl
Friedrich Nietzsche'nin güzel bir sözü var. Kim namus ve ahlâk şövalyeliliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Bence girilmeli ten uyumu önemli, sonra evlenip esim benle ilgilenmiyo yok o yok bu...
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen - yoksa „kafam agriyor yapmiyalim ya“ „HaYir olmaz „ „canimi acitiyon“ lar baslar 😂
+1 yılartık dayanımıyorum. birini bulsam elbette girerim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet girmeli ama evlilik vakti gelince bakire bulmalı. Nede olsa tecrübe zamanla kazanılır.
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye insan bakire bulsun ki?
Cevap sahibi+1 yılNiye bulmasın
Cevap sahibi+1 yılBak şu bakireliğin önemini, önemsemeyen bir insan asla anlayamaz. Eğer bekarete önem veriyosa adam, oturup saygı duyucan. Geri kafalı demiyican
Soran+1 yılTamam haklisin. Ama benim anlamadigim Bir Sey var… örnegin adamin biri bakire degil ama evlenmek icin bakire Bir kadin ariyor. Haksizlik Degil mi sence? Bakir Bir Adam Kendi icin bakire Bir kadin istiyorsa saygi duyarim ve sonuna kadar da hakki. Ama bakir olmayan Bir erkek bakire Bir kadin „haketmiyor“ diye düsünüyorum…
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bir yarışa girmiyoruzki bakireyi hakedelim. Nasıl fakir bir kız zenginle evlenmek istiyosa, bakir olmayanda bakireyle evlenebilir ama bakire olmayanlar kötü söz söylememe şartıyla.
Cevap sahibi+1 yılKeşke her şey adeletli olsa ama değil. maalesef evlilik vakti bakır erkeklerde kandırılıyo. Benim aklıma gelince bu durum gelince çok rahatsız oluyorum. Adam evlenene kadar bakır kalsın sen git herşeyin içine et. Kendi çıkarları için herşeyi yapıyolar maalesef.
Soran+1 yılAyni fikirdeyiz tabi esitlik önemli iki taraftan da bakmamiz lazim. Kimseyi yargilamadan ve kötü düsünmeden
Cevap sahibi+1 yılValla şu zamanın insanları çok bozuk diyicem'de eskidende vardı bu tarz yalanlar. Evlenme isteği kalmadı bende artık. Sebebi ise, hem bekaret hemde evlendikten sonra aldatıp aldatmayacağım. Nede olsa bir kadının bakire olmaması, seni aldatmayacağı anlamına gelmez dimi.
Cevap sahibi+1 yılPardon Aldatılıp diyicektim
sende durum ne mesela?
04 Yorumla
Soran+1 yılYasadim ve yasiyorumda
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılTesekkür ederim gerek yok
Girilir ilişkiye
00 Yorumlabu soru için çok geç kaldın fkfkc
00 Yorumla
+1 yılgirerdim çatır çatır hemde
00 Yorumla
+1 yılbakirim ben evlilikte düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yaşadım , pişman değilim
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirdim pişman değilim shsh
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılGirmeli bence ama aması var
02 Yorumla
Soran+1 yılAmasi ne :)
- +1 yıl
Kadının adı çıkmamalı bu risk ülkemizde
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirmedim henüz aday olursa o da isterse olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGiriliyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin oldu mu hic
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe hissediyorsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz