Güncellemeler
+1 yıl
Namus bekçileri s*lak mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım herkesin kendi hayatı nasıl içine siniyorsa öyle yapabilir saygı duyarım…
Bu tercih meselesı ahlaka bakarsan doğru değil ama kimse kimseye bişey diyemez tanıkı herkes kendinden sorumlu
Ahlak kuralı ne ki hayatta herkes aynı şartlarda mı ki
Aynı şartlardada degıl aynı fıkırdede aynı yaşantıda da değil zaten bu yüzden tercih meselesı
arkadaşım 19 yaşında ünideyken biz evlenmişti. Şimdi de atandı. Aileler destek çıktı falan. Mis gibi. Boşuna mallık etmişim ben diyorum bazen. Estağfirullah.. öyle işte.
En güzel yaşlar harbi bekarlık ile ziyan oluyor kafayı yicem
Şimdiki insanlar hep cinsellige başlamış
Önceki insanlar da s*kmeseudi burada olmazdık
Önceki insanlara niye bakıyorsun senin kafan yok mu? Önüne her gelenle seviş bilmem ne yap sonu ne yani onu anlamadım. 5 dakikalık zevk sonradan soguyup ya birbirini öldürüyorlar ya kötü yıllara düşüyorlar her şey oluyor yani. Eskiler şimdiki insanların yanına melek kalır.
Bir gün öleceksin herkes gibi sevişmeden ölünce anlıyorsun
Öleceksin ama hesap vereceksin öldüğünde bu dünya da değil zaten bu dünya da adalet veya çok mutluluk arama.. hayatın seksten veya evlenmekten veya gezmekten tozmaktan olduğunu da sanma Allah sana irade vermiş bir sürü peygamber göndermiş işte ne diyim iman eksikliği hep ondan kaynaklı ama öldüğün zaman da toprağa girdiğinde bir araştır bakalım ne olacak sana eğer merak ediyorsan araştır iyice o seni sorguya çeken melekler sana ne soruyu soracaklar araştır.
Hesap vereceğim biliyorum böyle hayatın da taaaa. Bu hayat adaletli bir yer değil ki böyle oyunu ds skm
Bu yüzden isyan yok Allaha sığın yeter. insanlara sığınmak en buyum hatadır.
Afedersin ama Allah’ın verdiği beyni kullansan Allah’ı bile sevmezsin
Allah seni deniyor sınıyor bu kulum ne yapıyor seni isterse zenginlik fakirlik ile her şeylede deniyor böyle demen bile çok büyük bir günah yani Allaha şirk koşmak demem öbür tarafta Allaha sen bana varlık veya mutluluk vermedin diye mi seni sevmedim diyeceksin Allah sana zaten bir peygamber aracılığı ile kitap göndermiş içinde her şey yazıyor biliyordun ve nefsine uymayıp kötülük yaptın beni inkar ettin diyecek onun dışında mesela bak ağaca bak taşa seni öyle de yaratabilirdi ama seni insan olarak en şereflisi olarak getirdi bu dünyaya bir akıl verdi sana kullanabileceğin aklı verdi meyve verdi su verdi en basitinden bunların nereden kimden geldiğini düşünmek lazım bu dünya düzenini bilmek lazım bize hizmet güneş ay yıldızlar bile Allaha hizmet ediyor Allah isterse dünyayı yok eder zaten bu dünya da yaptığın iyilikler kadar sevap kazanacaksın ama yaptığın kötülükler kadar da öbür dünya da misliyle yanacaksın şu an Allaha öyle demen çok büyük günah yani Allah dinde sana kötülük emir etmemiş kuranda bir bir her şey yazıyor zaten ne yapmam gerektiğini şu an bakıyorsun çok parası olan azıyor şükürü unutuyor başka şeylere dalıyor bunlar hepsi imtihan bu dünya da sefasını sürersin ama öteki tarafta hep azap göreceksin. Muhakkak allahın adaleti şaşmaz yaptığın bir iğne kadar günah olsa onun da hesabını vereceksin. Ne diyim Allah affetsin.
İsteyen sevişsin istemeyen sevişmesin
Ben kendimi eşime saklıyorum
Başına mı vurdu evlenince seviş
İkilemde kaldığım bir konu.
Haklısınız 🤣
Kendime göre düşününce, temizi denk gelsin bana ama ben önüme gelenin tadına bakayım diyorum olmuyor işte :))
Seviş bi daha genç olmucaksın
Seviş dene dene en iyisiyle evlen
Sevişiyoruz
Bence evet
Deneme sürüşü şart
Çocuk ta yap sonra kim ugrasacak
İstek varsa evet
Sevişin
Nikah olmalı.
evet yapılmalı