Balık etli makyaj yapmayı seven kilo vermeye devam eden bi genç kızım. Benden genç bi kuzenim var ve biz onun odasında gece 2 de başbașa film izliyoduk. sonra işte ne yapalım şimdi diyip duruyodu, bende dedim ki film izliyoruz işte filan. Habire işte şimdi ne yapmak istersin filan diyip durdu. Sonra, bana demek istediğin bişey mi var diyip duruyo. Bende yok diyorum sonra gülesim geliyo ve gülüyorum, neden güldün diye sorup duruyo bende aklıma bişey geldi de ona gülüyorum dedim, bana da söyle aklına ne geldi filan dedi, demedim bende. Demez mi sen bilerek mi tayt giyiyosun diye? Bende dedim ne alaka? Her yerin belli oluyo vs. dedi. Sonra bi ara uzanalım istersen dedi koltukta, bende dedim ki ikimiz nasıl sığacaz koltuk küçük zaten, neyse işte konu uzayıp gitti böyle şimdi daha fazla detay veremem uzun sürer karmakarışık bişeyler çıkar yazıda. En sonunu anlatıyorum kısa bi şekilde, konu işte döndü dolaştı yine *şu an ne yapmak isterdin? * sorusuna geldi. ben cesaret edemedim ama söyle söyle diyip durunca utanarak dedim ki, böyle masum biseyi çok merak ediyorum onu isterdim belki. O da dedi ki öpüşmek mi? Bende evet dedim, sonra dedi ki öpüşünce benim iş nolcak benim de rahatlamam lazım filan, bende dedim ki banyoya gidip orda yaparsın 🙈😄 işte onunki kalkmış öyle dedi uygun bi dille söyledi tabiki, böyle benim şeyim kalktı diye pat diye söylemedi. Yok sürtünerek de olurmuş, başka şekilde de olur dedi bende yok dedim. Sonra tamam öpüşelim dedi, kucağıma otur dedi 🙈 bende istemedim, yanında gece 2 den sabah 7ye kadar toplam 5 saat kaldım eli elime değmeden odadan çıktım. O değilde öpüşürken neden kucağına oturmamı istedi ki? Gerçi öpüşme de olmadı sonra ben çıktım o, onu boşaltmamı isteyince 😄 bide bi erkeği boşaltamam valla🙈😄
Cevabın nedir?
Seni arzulamış sende onu. Tabii sonuç hiçbir şey yapmamak olmuş. Bunun nedeni ya gerçekten senden etkilendi ya da o oda da saatlerce kim kalsa aynı şeyi ona da yapardı. Yakında anlarsın zaten. Bu arada kuzen olur mu ya? Çok ters işler bence
31 Yorumla
Soran+1 yılBence galiba etkilendi çünkü halamda çok kalıyorum ama bilmiyorum 🙈
En İyi Cevaplar
Haydaa. Erotik hikaye başlangıcı olarak süperdi, sonra tam bi libido katili olmuşsun jdjdjf
117 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😄😄😄 Erotik hikaye başlangıcı mi 😂 ay gece gece beni nasıl güldürdün 😂
Soran+1 yılHahaha 😂 neden sonuna doğru öyle düşündün ki😄
Soran+1 yılÖyle bişey görmeye hiç alışkın değilim ay çok korkunç 🙈 bu yaşıma kadar erkek eli elime değmemiş böyle bişey görmeyi hiç istemem😄 evlenince ilk kocamın kini görmeyi tercih ederim 😄
Soran+1 yılValla yavaş yavaş bende öyle düşünmeye başladım 😄 30 yaşıma geldim bu yaşıma kadar kendimi korudum kimseyle bişey yapmadım, 7 sene önce ilk öpücüğüm olmuştu bi erkekle ama o da beklemediğim bi anda oldu ve iğrençti😄 en fazla o kadar yaşadım başka da hiç 😄
Soran+1 yılAynen hayatta herșeye geç kaldığım gibi böyle şeylere de geç kaldım 😄
Soran+1 yılHehehe bilmiyorum ki belki de yine her zamanki gibi başlamadan bitti bişeyler 😀
Soran+1 yılÇok utanıyorum çekiniyorum ama🙈
Soran+1 yılValla aslında çok istiyorum ama yapamıyor 🙈 belki kafam biraz güzel olmuş olsaydı olabilirdi bişeyler 😀
Soran+1 yılIyi geceler ve yazdım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde vakti zamanında kuzenimle yakınlaşmalarım olmuştu..
Ama şunu itiraf etmeliyim ki, daha sonraki hiç bir ilişkide öyle bir zevk veya haz alamadım. SAnırım yasak olduğundan dolayı tatlı geldi bana :) Acayip heyecanlı bir andır kuzenle yakınlaşmak 😀18 Yorumla
Soran+1 yılHehehe iyi yapmışsın 😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılEyvallah hacım :)
peki sizin yaşlar kaç?
Soran+1 yılYa çok yaş farkı aramızda 😃 ama ben biraz çocuk ruhlu olduğum için pek yaşımı göstermiyorum 😄 ben 30 o 18
Cevap sahibi+1 yılYokk artık sen ciddi misin? 😀😀
Şİmdi sen 30 yaşına kadar hiç cinsel deneyim yaşamadın mı... Vay arkadaş 😮🤔
Ama Neden ki?
Soran+1 yılYa biraz muhafazakar bi ailede büyüdüm ve hiç öyle şeyler yapmadım, hiç canım da istemedi açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılPeki Evlilik olayını neden Erteledin.. Muhafazakar Aileler kızlarını evlendirmiyorlar mı :)
Cevap sahibi+1 yılNeden sustun biraz muhabbet etseydik :)
Soran+1 yılEvlendiriyolar ama benim gönlüme göre kimse çıkmadı o yüzden bende evlenmedim.
+1 yılneden sürtüşmeye karşısın ki belli ki seni çok istiyor kucağına oturunca seni penisinde hissedecek ondan onu istemiş biraz yiyişip koklaşsanız fena olmazdı
17 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle de ne biliyim işte
Soran+1 yılDaha önce yapmadım bide, üstelik kuzenim sonuçta. Bide halam odaya girebilirdu
- +1 yıl
of ne olacak ya hayatı bir kere yaşıyoruz değil mi bu kadar çok düşünme her şeyi :)
Soran+1 yılMerak etme hiç bişey olmicak, masum bi öpücük olabilir dedim o da böyle iyi ya, bişey istemiyorum dedi😑
- +1 yıl
bişey dicem. ona sakso çeksene
Soran+1 yılIstemiyo artık hiç bişey benimle, hemde öyle bişey hayatta yapmam daha önce yapmamışım hiç
- +1 yıl
bana çek o zaman gel izmire kadınım ol olmaz mı yavrum?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayt giyme vücut hatlarının belli olması onu etkilemiş olabilir. Ve şu da var eğer o cesaret etse bir şeyler yapmaya sen de karşı koymazdin öyle bir an yaşanmış aranızda aslında:)
161 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bi an yaşandı da ama işte kimse cesaret edemedi😄
Cevap sahibi+1 yılKuzeninin neden cesaret edemediği belli yaşı daha genç olduğundan çekinmis biraz ama bu anlardan sonra biraz daha cesaret kazanmış olabilir tabi:) yapacakları devam edecektir
Soran+1 yılÖyle mi dersin 😄 yapacakları devam eder mi
Cevap sahibi+1 yılEder çünkü senden öyle olumsuz tepki almamış ki öpüşme olursa zaten senin içinde de bir şeyler uyanır:)
Soran+1 yılBilmem ki😄 ay ne heyecanlı olur 😂
Cevap sahibi+1 yılSenin içindeki istek de epey var yani baksana:d sadece hareket bekliyor karşıdan:)
Soran+1 yılHmm😄 öyle mi dersin istek var mı bende😄 peki ben nasıl bi hareket yapmalıyım o cesaret edebilsin diye🙈
Cevap sahibi+1 yılİstek olmasa bu soruyu burada sormazdin:) neler yapabilirsin, sarılırken vücudunu ona bastirirak hatlarını daha net hissetmesini sağlayabilirsin ikiniz yalnızken ufak frikikler verebilirsin mesela tayt giydiğinde önünde eğilmek gibi, kışkırtıcı şeyler:)
Soran+1 yılOha daha neler😂 ama bişeyler yaparım ufak şeyler tamam😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha bir şey yok ki yazdıklarımda ya hepsi ufak anlık şeyler yani:d
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ama işte her zaman odasında vakit geçiremiyorum ki😄 o gün o çağırdı bende gittim
Cevap sahibi+1 yılanlık şeylerde yapabilirsin. mutfakta denk geldiğinde sürtünüp geçmek gibi ya da kaçamak bakışlar atmak gibi dudak ısırma gibi mimikler filan:)
Soran+1 yılOha sürtmek mi yuh😳 o kadarı da çok fazla yani, üstelik halam vs. görebilir
Cevap sahibi+1 yılSürünmek sürtmek değil hani bir anlık önünden geçerken:) tabi etrafa dikkat ederek:)
Soran+1 yılBende tam tersi iyice dikkat ediyorum ki öyle bişey olmasın
Cevap sahibi+1 yılNeden ki:)
Soran+1 yılDoğru değil çünkü 😄 yanlış anlar sonra
Cevap sahibi+1 yılAhaha ama senin içindeki arzu da o anlaşılmayı istiyor ama:d
Soran+1 yılYok ya o kadar da değil, en fazla dudaktan öpüşmek isterim o kadar
Cevap sahibi+1 yılAma bu olduğunda devamına da karşı koyamazsiniz ki:)
Soran+1 yılDevamında ne olabilir ki 😂 en fazla masum bi öpücük o kadar
Cevap sahibi+1 yılVücutta bir elektriklenme öpüşmenin daha yoğun bir hal alması onun ellerinin kalçana inmesi mesela:)
Soran+1 yılAy yok istemem o zaman 😂
Cevap sahibi+1 yılİçin öyle demiyor:)
Soran+1 yılDiyo diyo artık 😂
Cevap sahibi+1 yılDemiyor:d
Cevap sahibi+1 yılİtiraf et kendine:)
Soran+1 yılDediğim gibi en fazla öpüşmek olabilir, fazlası olamaz. 😃
Cevap sahibi+1 yılBen hiç öyle düşünmüyorum:)
Soran+1 yılZaten masum bi öpücük de olmicak merak etme, yazdım WhatsApptan masum bi öpücük olabilir diye, beni reddetti ve kendimi şu an aptal gibi hissediyorum 😡
Cevap sahibi+1 yılNeden, istemiyordun zaten öyle değil mi:)
Soran+1 yılSadece öpüşmek istiyodum, hayatımda bi heyecan istiyorum ama o artık hiç bişey istemiyo benimle yapmak
Cevap sahibi+1 yılAma o da daha fazlasını istiyordu sorun burada:)
Soran+1 yılTamam da seninde dediğin gibi öpüşme olduktan sonra belki azıcık minnacık fazlası olabilirdi. Şimdi neden vazgeçti ki birden bire
Cevap sahibi+1 yılÇünkü yapmak istediği şeyi yapamayacagini görünce duygu değişimi olmuş olabilir sonuçta hala ergenlik döneminde:)
Soran+1 yılYa zaten cinsellik olmicaktı, o da zaten öyle bişey istemedi. Sadece kucağıma otur dedi. Ve boşalmak istedi, baktım olacak gibi değil bi hamle yapmadı bi türlü, bende çıktım gittim odadan. Bi ara uzanalım dedi orasını da anlamadım küçücük koltuğa ancak 1 kişi uzanmak için sığardı, 2 kişi nasıl sığacaktı ki zaten onu da anlamadım
Cevap sahibi+1 yılİkisinde de sana sürünmek için onları istemiş ama sen yapmamışsin:)
Soran+1 yılYa çüş o da fazla yani, peki o ayakdibimde uzanırken nasıl olacaktı ki öyle bişey
Cevap sahibi+1 yılAyak dibimde uzanırken derken
Soran+1 yılHeralde öyle olacaktı, çünkü koltuk çok küçüktü 😃 gelip üzerime yatacak hali yoktu ya😃
Cevap sahibi+1 yılBelki de böyle yapacaktı bilinmez:)
Soran+1 yılÜff şimdi merak ettim ama hiç bir zaman sorularıma bi cevap alamicam belki de off ya
Cevap sahibi+1 yılYapacağın şey yine aynı ortamda kalırsanız birden onun kucağına oturup öpmek ancak anlık bir hareket kendine getirir:)
Soran+1 yılTamam da biz yazıștık ve istemediğini söyledi, bende *neyse o zaman bu konu unutulsun gitsin, hiç olmamış gibi. Yazdim, o da Tamam yazmış. Yani artık öyle bi ortam olmicak sanırsam ki
Cevap sahibi+1 yılYazışma önemsiz sen bunu yapsan o tekrar harekete geçer:)
Soran+1 yılEğer yine film izlersek başbașa, ben kafami onun dizine koymayı çok isterdim ama o da olmicak galiba😃 peki şey sorucam, kafamı onun dizine koyduğum da şeyin de bi hareketlenme olur mu, yoksa bişey hissetmez mi
Cevap sahibi+1 yılDizinin birazcık ilerisine doğru koyarsan olur çünkü hormonlar bu dönemde hareketli:)
Soran+1 yılYav ben öyle bişey yapamam cesaret edemem🙈 üstelik şey dicem, o zaman ben demiştim akşam senim odan da vakit geçiricem diye, şimdi bi daha diyemem o da kendiliğinden beni davet etmez zaten. Nasıl giricem o zaman onun odasına
Cevap sahibi+1 yılBuna cesaret etmelisin işte yapacağın bu:)
Soran+1 yılYanlız başbașa kalabilirsem birgun, en fazla dizine koyabilirim kafami. Fazlasını da yapamam yani ilk başta 😃 onun da bişeyler yapması lazım bence
Cevap sahibi+1 yılYapması lazım da senin de ufak ufak kışkırtman karşılık vermen lazım ona:)
Soran+1 yılTamam da odasına beni davet etmezse nasıl yapıcam ki bişeyler 😃 odasında tekrardan başbașa kalma ihtimalim olsa azıcık bişeyler yaparım da ama galiba o fırsatı kaçırdım elimden
Cevap sahibi+1 yılDavet etmesine gerek yok ki sen gitmek iste yine:)
Soran+1 yılOhaa yapıyım mı bunu gerçekten 😃 ya istemezse kovarsa beni odasından 🙈 tamam öyle yapıcam bi denicem şansımı bakalım 😊 peki tekrardan ne zaman gidiyim oraya bi daha? Daha eve geleli 4 gün oldu, biraz zaman geçsin öyle giderim
Cevap sahibi+1 yılBir iki gün sonra gidersin biraz zaman geçmiş olur:) yani en azından cesaret etmiş olur şansını denemiş olursun:)
Soran+1 yılYok ben bi 15 gün sonra gitmeyi düşünüyodum aslında 😃 4 gün kaldım zaten orda, şimdi kimseyi de rahatsız etmek istemiyorum 😃 hem aradan zaman geçerse daha iyi gibi sanki
Cevap sahibi+1 yılO kadar zaman da fazla bence:)
Soran+1 yılTamam da bu konu unutulsun gitsin dedik ya, o da tamam dedi. Biraz araya zaman girsin unutulsun soğusun sonra zaten olur belki bişeyler 😃 ama işte odasına nasıl gidicem ki
Cevap sahibi+1 yılTamam işte birkaç gün bunun için yeterli zaten:) geçen nasıl gitmek istediysen yine aynı şekilde:)
Soran+1 yılTamam da o çağırmıştı 😃
Cevap sahibi+1 yılOlsun bu sefer de ben gelmek istiyorum dersin kafa dinlemek için vs bahane bulursun:)
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Vay be gece gece neler olmuş öyle. Filmin sonu iyi bitmiş , kız kaçıp kurtarmış kendisini.
Filmin adı ; “pompacı kuzen”
İMDb ; 8.726 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Soran+1 yılAhahah bu yorumuna hâlâ çok gülüyorum ya😂 beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün 😂
Soran+1 yıl"Pompacı kuzen" tabiri pek hoşuma gitmedi de o yüzden 😃 sadece baş kısmı komikti 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinizde birbirinizden bekleyip başlamadan bitirmişsiniz. Dudaklarına yapışsa ya da penisini çıkarıp eline verse bu saate kadar neler yaşanırdı kim bilir :D 15 kilo vermişsin dikkatini çekmiştir fiziğin vs.
027 Yorumla
Soran+1 yılEvet baya kilo vermişsin filan da dedi, ıyy penisini neden veriyomuș elime🤮 aynen dediğin gibi oldu, ikimizde birbirimizden bekleyip başlamadan bitirdik😄
Cevap sahibi+1 yılYani bi adım atsa gerisi hızla gelirmiş anlamında :D diziyi izlerken normal koltukta yan yana mı oturuyordunuz
Soran+1 yılEvet yanyana oturuyoduk ama dip dibe değildik arada boşluk vardı 1 kişi daha sığacak kadar
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında bu kuzenin :D
Soran+1 yılYani benden küçük diyelim😄
Cevap sahibi+1 yılKaç yaş ama 😀 genç biriyle sevişmek heyecanlandırır mı seni
Soran+1 yılDaha önce hiç sevișmediğim için ne hissederim bilmiyorum, ama baya heyecanlanmıștım kalbim biraz hızlanmıștı ve çok ağız kuruluğum vardı
Cevap sahibi+1 yılÇocuk şanslıymış ilişki olsa yürüyecek hali kalmazdı anlaşılan
Soran+1 yılYok cinsel ilişki yaşamam evlenmeden, en fazla öpüşürüm o kadar 😀 ki o bile olmadı, fazlasını isteyince varsın öpücükte olmasın dedim
Cevap sahibi+1 yılİşi bilmemiş çocuk öpücük olsa yavaş yavaş ilerlerdi 😂
Soran+1 yılCesaret edemedi bence😀 benden biraz bişey bekledi baktı ki ben hiç oralı değilim o da şey yapmadı 😀
Cevap sahibi+1 yılBir dahakine hazırlıklı git aylayla öpüş antreman yap 😂
Soran+1 yılAyla kim😀
Cevap sahibi+1 yılAynayla olacaktı 😂
Soran+1 yılHe tamam anladım 😁
Cevap sahibi+1 yılRahatlatcak mısın onu bidahaki sefere isterse 😂
Soran+1 yılHayır tabiki, ben öyle bişey görmemişim öyle bişey de yapamam
Cevap sahibi+1 yılYurtdışında mı yaşıyosunuz siz merak ettim
Soran+1 yılEvet nerden anladınız yurt dışında yaşadığımı ki
Cevap sahibi+1 yılKuzeninizden uzakta büyümüşsünüz ki aranızdaki yaş farkına rağmen sizi arzulayıp bunu dile getirmiş. Genelde iç içe büyüdüğü için kuzenler birbirlerini kardeş gibi görürler ordan tahmin yürüttüm
Soran+1 yılEvet biraz uzak oldu tabiki. Bide geçen yaz benim alkol geçmişim oldu 🙈 sarıl bana dedim sarıldı zorla sonra daha sıkı sarıl dedim yapmadı, sonra da öp beni dedim onu da yapmadı 😀🙈
Cevap sahibi+1 yılGeçen sene aklı ermiyordu demekki böyle şeylere :D bu sene alkol alıp öp beni desen nerelerini öperdi kim bilir
Soran+1 yıl🙈🙈 Bilmem ki öper miydi ne yapardı 😀
Soran+1 yılOlur takip ederim
Cevap sahibi+1 yılBeğendim sorunu bulamazsan ben gizli sorduğum bi soruyu atarım sen beğenirsin ordan bulurum
Soran+1 yılBulamadım
Soran+1 yılTamam görüş yazdım soruna😀
+1 yılNiye anlamadın Nesini anlamadın 😄😄
Gerçekten bir şey olmadan ordan çıktın mı 👏
Kim olduğunu görebilir miyim merak ettim 😊010 Yorumla
Soran+1 yılEvet bişey olmadan çıktım odadan, o benden bi adım bekledi bende ondan bekledim derken bişey olmadı. Sonuçta kuzenim bide yani sonuçta
- +1 yıl
Kuzen falan dinlemiyor bu işler Pişman olacağın bir şey yapmaman iyidir
Soran+1 yılAynen ya basit bi öpücük de olsa sonradan pişman olurum diye de korkuyorum ama bi yandan da gizli gizli tutkulu öpüşmeyi çok istiyorum. Hayatımda bi heyecan olsum istiyorum bi yandan da
- +1 yıl
İstiyorsun ama müstakbel eşinle yapmalısın bunu Sonrası feryat figan Doğamızda var arzu
Soran+1 yılBen zaten cinsellik yaşamam, en fazla öpüşme olurdu ama o da olmadı ne yazık ki
Soran+1 yılTamam da ben bakireyim ama, nasıl olacak o zaman
- +1 yıl
Ben de bakirim zaten Olmasın Evleneceğin kişiyle olabilir sadece
Soran+1 yılSaol 🙃
- +1 yıl
Senin de canın sağolsun Takdir ediyorum seni 👏👏
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok 🤩
+1 yılÇok iyiymiş hoşuna gitti mi? Bir de neden yalamadın ki? Öyle de boşaltabilirdin
013 Yorumla- +1 yıl
Bu gece mi oldu bu?
Soran+1 yılSen yalasaydın😡 ben daha önce kimseyle bişey yapmadım bi erkek şeyi görmemişim, kalkıp bide onun şeyini mi yalasaydım. Ben mi dedim şeyini kaldırmasını sanki! Her yerim de kapalı yinede benim nereme kalktıysa şeyi bana kalkmış
- +1 yıl
Tayta kalkmış işte vücut hatların belli olduğu için :) boyun kilon kaç? Neden istemedin ki hiç cinsellik? Öpüşme neden olmadı?
Soran+1 yılTamam da karanlıktı o da, üzerimde de battaniye vardı
- +1 yıl
Sana dokunduğunu hayal edip tahrik olmuştur :) sevişmeye başlasaydınız sen de ıslanır mıydın?
Soran+1 yılPis pis konuşma 😡
- +1 yıl
Ciddi soruyorum ya kızcak bi durum yok. O an öyle olsaydı ne hissederdin?
Soran+1 yılO an öyle olsun, ne hissedeceğimi o zaman anlardım heralde
- +1 yıl
Hayal ettiğinde tahrik oluyo musun
Soran+1 yılBen neyi hayal ediyorum anlamadım?
- +1 yıl
Onunla seviştiğini hayal et o an. Hoşuna gider miydi?
Soran+1 yılHayır utanırdık
- +1 yıl
Bence o kıvama gelsen utanmazdın ;) salardın kendini erkeğe :)
Kanka nedeni mi var sapıklık işte manyak mısın ahdhshgs
04 Yorumla
Soran+1 yılAma neden ben?
Soran+1 yılAnladım 😄 istediğini alınca da kesin bi daha yüzüme bakmazdı
+1 yılHerkesi adam sanmayın bak sakın bazıları mecburi insan biliyor musun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAmacını sende biliyorsun, Dışarıda değilde senin içinde boşalmak istiyor. O şekilde aşırı rahatlayacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim içimde istemedi, hem boşalmaksa başkasıyla da boşalabilir. Neden ben yani
Soran+1 yılEvet bi cevap bekliyorum lütfen
Cevap sahibi+1 yılSen hoşuna gittiğin için sen, başkası ile yakınlaşamamış olabilir. Hoşuna giden biri ile boşalmak farklı başka biri ile farklı hemde zor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılTerslesen bidaha böyle bişey yapmazdı terslemediğine göre hoşuna gitmiş seninde yakında buraya kuzenimden hamile kaldım napıcam diye yazarsın artık.
05 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler😄 ben bakireyim öyle bişey de yapmam yani
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitmiş ama belli
Soran+1 yılYani hoşuma gitti tabi kaç yaşıma kadar hiç bi erkekle başbașa bi odada kalmadım bu kadar açık konuşan olmadı, biraz içim gıdıklandı tabi ama bişey yapmadım
Cevap sahibi+1 yılSen yinede bi hata yapma da çok pişman olursun sonra söyliyimde
Soran+1 yılYok ya öpüşmem büyük ihtimalle onunla, zaten olsaydı sadece öpüşme olacaktı ama o da olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHikayede kuzeninin yerinde olmak isterdim çok güzel olurdu ben olsaydım
14 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂
Soran+1 yılHehehe olmaz😄😄
Cevap sahibi+1 yılNeden bence mutlu olursun konuşunca 😀
Cevap sahibi+1 yılBen olsaydım orda kesin tutkulu bir şekilde öpüşmeye başlamıştık 😀
sende az değilsin hee adamı kudurtursun:)
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha niye ya ben ne yapmışım 😄🙈 o kadar da detay vermedim oysaki
Soran+1 yılNasıl yani 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım skiip atar senin gibi 30luk kart bakire kadını gerçi sadece zarın bakiredir😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılInşallah senin başına gelir öyle bişey, benim nerem kart beni gördün mü sanki de öyle diyosun!
Cevap sahibi+1 yılSorunu okurken utandım cringe
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de severdin oturmayı eminim:) neyse sağlık olsun önümüzdeki maçlara artık ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da oturunca bacakları kırılırdı😄
Cevap sahibi+1 yılOturmanı isteyen ona da katlanacak mecbur
Gizli Üye(30-35)+1 yılO odada senle değil başka bir kızla da birlikte kalsa onunla da yakınlaşmak isterdi zaten muhtemelen
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 🤷🏻♀️ olabilir de olmayabilir de, geçen yaz alkol almıştım ve baya saçmalamıştım o yüzden başkalarına cesaret edeceğini pek sanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzenın senden etkilenmıs neredeyse ustune atlayacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen neden üstüne atliyim Allah Allah 😄
Cevap sahibi+1 yılKuzen atlayacak mış😆😆😆
+1 yılİstemem yan cebime koy taktiği
12 Yorumla- +1 yıl
👍👍
Soran+1 yılKiminkisi o taktik😀
+1 yılMk insan kuzenini skermi
10 Yorumla
+1 yılSenin de canın istiyor
00 YorumlaKuzenle baya iyimus siniz yaşlar kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yaşın kaç. Sen de tahrik etmişsin ama
12 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapmışım ki tahrik etmişim anlamadım
Soran+1 yılBişey yapmadım ki tahrik edecek
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. öyle daha zevkli öpüşülüyor
00 Yorumla
+1 yılBence sen balık etli değilsin şişman bir varliksin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok şişmandım ama 15 kilo verdim, hafif balık etliyim. Kilo verdiğimi filan da söyledi
- +1 yıl
Anladım kardeşim bu bi suç değil zaten zayıf kalıp sağlıklı kalirsin ins
+1 yılYaşlarınız kaç?
03 Yorumla- +1 yıl
Sen o an çok ıslandın di mi?
Soran+1 yılIslanmak derken? Çocuk muyum da altıma ișiyim
- +1 yıl
İşemek değil yahu, tahrik olmak 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılBen ne okudum 🤦♂️
00 Yorumla çocuksunuz heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHadi tatlım daha yaratıcı yalanlar bekliyoruz
21 Yorumla
Soran+1 yılYalan değildi
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlar doğru mu?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl30 üstü müsün ve bakire?
Soran+1 yıl30 yaşındayım bakireyim tabiki
Cevap sahibi+1 yılŞaşırıyorum ama olabiliyor evet. psikologum bu tür şeyler için geliyorlar danışmaya
Soran+1 yılMuhafazakar bi ailede büyüdüm ve o yüzden evlenmeden bırak yatmayi biriyle, sevgili bile olmadım😂 sadece 23 yaşımda 1 kere gizli gizli biriyle öpüşme ilişkimiz vardı 4 kere buluşmuştuk sadece😂
Soran+1 yılTamam işte öyle 😄 o da sırtlanın tekiydi😄 zaten almanyaya geri gelmeme 3 hafta varken karşıma çıkmıştı bende gidene kadar 4 kere buluştuk öpüşmeyi de merak ettiğim için öyle öpüştük ama ben beceremedim o ayrı 😂
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum almanyada bu kadar baskıcı büyümek şaşırtıcı. ben de hamburgda erasmus için kalmıştım 6 ay
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll soru
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği