Bunu sözlükten değil din kaynaklı sağlam itikad ile yayın yapan yerlerden araştırmak gerek, zina nikahsız olarak Kurulan cinsel ilişki okşama veya bakma gibi eylemlerdir. Yukarıdaki tabir kesinlikle yanlış özellikle Google aramalarında, bilinçli olarak yanlış bilgiler veriliyor ki insanlar yanlışa sürüklensin diye.
Bana göre tek anlamı budur. Hiç zannetmiyorum Allah' ın tek tek herkesin uçkurunun derdine düştüğünü. Sevgilinle yaşadığın da zina ya da günah değildir bana göre.
Zina, evlilik dışı cinsel ilişkidir. İşin içinde evlilik yoksa sevgiliniz de olsa başkası da olsa her türlü cinsel eylem zinaya girer ve bu büyük bir günahtır. Bunun günah olmayacağını düşünmek ise sizi dinden çıkartabilir. Bu hususta dikkatli olun vesselam.
@Turanşahin Allah herkesin uçkuru ile tek tek kafayı bozmuş bir varlık ise zaten öyle bir dinden ben kendi isteğimle çıkarım. Bu saçmalığa inanmıyorum.
Saçma bir düşünce. Lakin o zaman millet ona buna tecavüz etsin. Yaratıcı "banane la onla mi uğraşacağım" desin sisksksks bir kural koyulduysa tabiyiki devlet gibi yaratıcı da cezasını verecektir. Kafayı bozmak değil kural
Zina: Nikah akdi olmadan herhangi birinin veya birilerinin herhangi birisi veya birileri ile cinsi zevk amaçlı bedensel temasına zina denir. Kendi tanımımdır, çünkü grup birleşimler ve homoseksüelite de yaşanmaktadır bu toplumda.
En İyi Cevaplar