Nisanlim bana tecavüz etti !

5 senedir cikiyoruz. Evliligi düsünüyorduk.

Eskiden bana pek laf söylemezdi ve nisanlandik.

Nisan oldukdan bir süre sonra herseyime karismaya basladi.

Benimle yatmak istedigini söyledi. Internet yasagi koydu. Sosyal sitelere üyeligimi iptal ettirdi. Hattimi degistirtti ve

disariya cikma yasagi koydu yanliz hic bir yere cikamiyorum.

Arkadaslarimla görüsemiyorum. Giymeme karisiyor herseyime deli olucam. bir keresinde karsi ciktim diye beni dövdü.

Bunlar yetmiyormus gibi bir hafta sonu bunun ailesi tatile cikti. Bizde birlikte disardaydik ve dediki evde birsey unuttum sende gel iki dkk da cikariz geri dedi. Bende ciktim yukariya eve girdim bir baktim beni öpmeye basladi ve kapiyi ardimdan kapadi. Dedim hadi bul sunu felan yaptim. Oda yok onun sirasimi simdi yapti dedim böyle sakalar sevmedigimi biliyorsun dedim oda bu saka degilki dedi korkmaya basladim.

O andan sonra cok degisti, nisanlim degildi o artik farkli birisiydi sanki. Bana beni nekadar cok arzuladigini ve cekici buldugunu söyledi ellerimi tuttu ve duvara itti ben korktum ve aglamaya basladim dedim lutfen gidelim ama dinlemedi.

Sonra beni yatak odasina cekti kolumdan( kolum halen mosmor )

yataga atti ben kalkmak isterken üstüme cikti ve beni dinlemedi karim olucaksin felan dedi. Istemeyerek bunu bana yapti ve ben bu insana güveniyordum 5 senemi vermisim ona

hayatimi yoluna sermisim bana yaptigi bu kötülügü unutamiyorum.

Ben bakireydim ve simdi napicam ?

Bukadar kötü bir insani ben nasil sevebilirim nasil güvendim ya anneme diyemedim napicami sasirdim anonim bu sitede sorular yayinlaniyormus yayinladim siz ne yapardiniz ?

Deliler gibi sevdiginiz biri, aileniz bilio evleniceksiniz ve tapiyorsunuz bu insana böyle birsey yaptikdan sonra onla eskisi gibi olabilirmiydiniz ? Benim bagirmama ramen deman etmesi insanlikmi yoksa baska birseymi bana lütfen anlatin bunu yoksa BUTUN SUC BENDEMI?

Nisanlim bana tecavüz etti !