Bana tecavüz etti... Ama kızlığım kanamadı... Lütfen okuyun

gerçekten fikri olanlar yazsın dalga geçmeden nişanlım onu tanıdığmdan beri cinselliğe aşırı düşkün biriydi her fırsatta benimle yatmak istediğini söylüyordu ben de evlilik öncesi ilişkiye asla sıcak bakmadığımı söylüyordum. bi gece annesinin hastalığı yüzünden onlarda kalmam gerekti ve gece uyurken canım yandı gözümü açtım bağrmaya başladım neyapıyosun diye (adetliydim bide)sadece kafası girdi sakın ol dedi pişkin pişkin bitti dedim köpek gibi pişman oldu affettim daha sonra geçen ay bana resmen tecavüz etti canım yandı ağladım ama kızlığım kanamadı sadece leke geldi kahverengi koyu bi leke. ortaya öyle bi durum çıktı ki sanki ben kız değildim o yüzden kaçıyodum ilişkiden gibi. acaba penisinin kafası girdğnde mi bozuldu kızlığım adetle olduğum için anlayamadım ne olur yardm edin
Güncellemeler
+1 yıl
Nısanlım deme sebebım nısanlı oldugum bılınsın dıyeydı. Evlerı 2 katlı ve benım bagırmam maalesef duyulmadı zaten cok bagırınca agzımı kapattı. Cok acı cekıyorum kendımı ıgrenc hssedıyorum neyapıcagımı bılemez haldeyım evlenmek ıstemıyorum ama kımseye bısey de dıyemıyorum nıkah gunumuz bıle bellı. Doktora gıtmekten cok korkuyorum. Bazı arkadaslar aynayla bakabılırsın demısler. Nasıl yapabılırım?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynayla bakmaya calıstım tam anlayamadım ıc dudakların ıcınde et parcası gıbı bısey var o mu kızlık?cahıllıgıme verın bılmıyorum...
Bana tecavüz etti... Ama kızlığım kanamadı... Lütfen okuyun