30 yaşına gelmiş, halen bakir erkek normal midir?

Bakirliğini evleneceği kadına saklamak isteyen ve bekarete bundan dolayı önem veren bir erkek çok normal. Saygı da duyorum ona. Alkışlıyorum da.

Ama sorum şu 30 yaşına gelmiş ve halen evlenmeyen bir adamın fizyolojisi nasıldır? Psikolojisi nasıldır?

Güncellemeler
+1 yıl
tamam saygı kısmını yazdım zaten ben. soruma odaklanın. Lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Demek istediğimi anlatamıyor muyum? diye daha net bir açıklama daha yazıyorum. Siz bu yaşa kadar 30 yaşına kadar bekler miydiniz? Bir erkeğin bu kadar beklemesini normal mi karşılamam gerek.

diyelim evlencem bu adamla ben ürkmekte haksız mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
beni daha çok ürküten erken boşalacak olması değil. psikolojik olarak acaba sorunları olabilir mi? Ya da cinsel sorunları?

Bu kadar zaman beklemesi kafaması karıştıryor. Tabi ona tam ve net bu konuları soramıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi ben bu adamı yakından incelemk istiyorum. Ama yinede aklımda bir sür soru var. Onun açıklamalaır ile Erdem nickli üyenin kiler aynı nerdeyse. ama bunlar bana yeterli gelmiyor. Aşırı takıntılı aşırı ben bilirmci biri gibi bir havası var şuan gözümde.

Anlamadığım neden salt 30 yaşına kadar bile evlenmek için çaba sarf edemeyişi ve kızları kötülemesi. Ha bana sen iyisn dürüstsün farklısın demesi bile yeterli gelmemesi. Kafam karışık çok
30 yaşına gelmiş, halen bakir erkek normal midir?