+1 yılTamamen aile yapısı+kişilik+dini inanç durumuyla mümkün olabilecek şey bir erkeğin bakir olması. Senin güvendiğin bir insansa iinanmamak için bir sebebin yok bence. Ama bedenen bakir olsa bile illaki birini düşünüp mast. Yapmıştır ya da p*rno izlemiştir. O Spermler bir şekilde mecbur atılacak. Tabi bu da yukaridaki nedenlere göre değişir :S merak etme abim bakir evlendi 29yaşında yine teyze oğulları o şekilde. Olabilecek şeyler bunlar. Herkes seks yapacak diye bir şey yok.
75 Yorumla
Soran+1 yılZina tehlikesi olmuştur illa ki bundna kendini bir şekil masturbasyonla kormuş da olabilir bilmiyorum detaylı konuşmadık. Bakir olması hem iyi hem kötü bilemedim :s
- +1 yıl
Mast. Bazı durumlarda yapmak zorunda kalabilir evet ama. daha ne istiyorsun bakir erkek bulmak ne kadar zorlaştı yaa :-D
Soran+1 yılTecrübesiz olması kötü bence ya istediğini hayal ettiğini bende bulamazsa ne olur? Aldatılırım büyük ihtimalle :s
- +1 yıl
Senin tecrüben var yani. o bunu sorun etmeyecekse öğretirsin ne olacak. Anamizin karnında öğrenmiyoruz bu işi :-D
- +1 yıl
Benim seviflim de 30 yaşında kendisi yapmadığını söyledi ama ben ona güvenmediğim için ayrıldık yürümedi ikimizde yoruluyorduk yoran taraf ben oluyordum. onun beni kaybetmek istemediğinden yalan söylediğini düşündüm hep oda yalan soyledigimi düşünüyorsan neden konusuyoruz dedi sonra artık devam etmedi. Çünkü bu bir atesti kendjmi ateşe atmak istemedim. 1 kere yanmayı bin kere yanmaya tercih ettim...
En İyi Cevaplar
Seks ic gudusel bir seydir. O durtulere nefse herkes sahip. Kadin toplumumuzun yetistirilme sartlari geregi bununbastira biliyor ama erkek bastirmak istesede bu imkansiz. Cunku etraf bunu merak etcek ondan bisiler duymak gormek isteyecek. Ister istemez dokuncak. ya da etrafinda insansiz yasayacak nefsi uyanmasin die bu ne kadar mumkun? Ben sanmam ki b erkek 30 na kadar bakir olsun agzi der mi der o ayrida icraati muhakkak olmustur en azindan dislanmamak adina
00 Yorumla
+1 yılo yaşa kaadar beklemek
o yaşa kadar beklediysem
o saatten sonra kadınlara elimi sürmem
günahsız cennete kombine ile geçerim:DDDDDDDDD593 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir patlasa mahalle ters döner. Kadını yirmiz doğurur. :):
cdnimage.zaman.com.tr/2013/09/07/patlama2.jpg201 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
+1 yılYaşım 24 bu yaşa kadar bakir olarak kalabildiysem sanırım 30 belki 35'e kadar da dayanabilirim :) Sonuçta benim amacım tek bir kişiye sahip olmak ve onunda bana sahip olması :))
62 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :-) umarım istediğinz gibi olurr
- +1 yıl
Allah'a sığınıyorum umarım en hayırlısı olur :))
:) Sonu evliliğe doğru ilişkilerde erkeğin söylemiş olduğu genel bir yalandır. Bakir Erkek yok mudur? Elbette vardır ama çok nadir çoook.. Bunu en iyi analiz edebilcek olan sensin. Örneğin konu buraya nerden geldi? Sen sordun o cevapladı ise cevap verirken düşündü mü , kızardı mı , ne kadar cümle ile ifade etti vs... Eğer O , öyle bir konuyu açtı ise zaten pek inandırıcı değil çünkü yeteri kadar utangaç ve sıkılgan oldugu için açmaması lazım :) Son bir olasılık daha ;
Bu konuyu kendi açtıysa '' Ben bakir bir erkeğim '' diyerek sana da bir soru sormuş olabilir?06 Yorumla
Soran+1 yılBen sordum ve durakladı sormamdan rahatsız olduğunu anladım cevapladı tersler gibi oldu zaten bir an üstünde pek durmadım konuyu değiştirdim öyle aklıma takıldı işte. Karşılığında bana soru sormadı ama
Soran+1 yılBu konuda yalan söylerse bitmiştir benim için ilişkimiz evliliğe doğru ilerliyor çünkü.
- +1 yıl
Kararlarınız kesin ve net.. diğer tüm konularda samimiyetine ve doğruluğuna inanıyorsanız fazla da paranoya oluşturmamıza gerek yok : ) Bir anda acımasız fikirlere giriyordum ki bir dostum aklıma geldi ve onunda bu durumda olduğunu hatırladım. Karşınızda ki insan size o güveni veriyorsa burada ben ve benim gibi insanların yorumuna kulak asmayın. Çünkü bizim görüşler birini tanımadan,, yaşadığımız acı tecrübelerden yola çıkarak dile getirgiğimiz sözlerden ibaret.
Soran+1 yılHaklısınız. İnsanın kafası karışıyor işte 😓
- +1 yıl
Ben de iki yıllık ilişkimi bana yalan söylediğini düşündüğüm için ayrıldım
ben 16 yaşına kadar bekleyebildimde.. herkes aynı hayatı yaşamıyor belkide duygusal bir birliktelik peşindedir.. bedenine değil ruhuna dokunmak istediği kadını beklemiştir... ilk ve son olması istemiştir bir türlü bulamamıştır.. ya da asosyal. pasif agresif melankolik kırık bir tiptir... kendini işe kariyerine vermiştir... zaten ne kadar abazan olsada ne fark eder 15 dakikalık bir zevk verecek bir canlı karşı cinsi..
21 Yorumla
Soran+1 yılKendini kariyere işe vermiş bir durumda zaten çok fazla zeki ve olgun bir insan. Bende asosyal izlenimi bıraktı ama kendisi tam tersini söylüyor. Çözemedim doğrusu
+1 yılNormaldir kendine hakim olabilen erkeklerde var ben cok taniyorum ve cevaremde evli olayan o yasta adamlar var. Yakisiklidir ama kendine gore birini bulamiyodur cok secicidir bu yuzden evde kalmis gibidir tabi bazilari is hayatindan dolayi evlenemez. Yani normal bisey..
10 Yorumla
+1 yılYok öyle bir dünya. Eminimki %100000 yalan bu adamın lisede uni de helekş askerlik döneminde arkadaşlarıyla gidip bir kadınla ilişkiye girmediğini bana kimse kanıtlayamaz çok büyük bir yalan bu inanma. Hiç bir erkek 30 yaşına kadar mast yaparak dayanamaz.
05 Yorumla- +1 yıl
Dostum büyük konuşuyorsun. Gerçi insan neyse karşısındakini de öyle bilirmiş :))
- +1 yıl
Büyük konuşmuyorum bak erkeğin ergenliği karşı cins'e çok büyük merak duyarak geçer ve muhakaki bunu bir kere tadar ha 1 kere olur bir daha olmaya bilir ama bunu ne olursa olsun erkek bunu tadar çok dindar bir ailenin çoçuğu olan çocukluk arkadaşlarım var velakin hepsinin de milli oluşuna şahit oldum hadi lise çağlarında yaşaması askere gidiyor çarşı iznine çıkıyor ve hergün karşı cinsi göremediğiniz ve rahat davranamadığı için muhakakki ihtiyacı oluyor ve bir çarşı izninde arkadaşları ile gidiyor yani bu erkeklerin söylediği büyük bir yalan arkadaş her erkek bunu çok rahat söyleyebilme imkanına sahip çünkü kızlar gibi bizim bir yerimizde zar ımız yok kontrol edebilicek bu erkeklerin karşı cinsi tavlamak amaçlı kullandığı büyük bir yalan zaten ne gerek var kendimizi kandırmaya? Olay açık ve net bu.
- +1 yıl
Ha bakir olabilir ne yönden sevgilisi olmamıştır ama her erkek muhakkak bir hayat kadını ile beraber olmuştur. Sevgilisi olmadığı için kendisini sevgili yönünden bakir görebilir ama cinsel anlamda bu bir yalandan başka hiç birşey değildir.
- +1 yıl
Ne alakası var? Herkesi kendiniz gibi sanmayın. 29 yaşımdayım ve bâkirim. Her erkek karı kız delisi olacak diye bir şey yok.
- +1 yıl
Benim sevgilim de 28 yaşında o bana yapmadığını söyledi ben inanmadım o yüzden ayrildim
+1 yılBence kaç ordan. Bastırılmış bütün duyguları bir canavar olarak ortaya çıkabilir. Sonra kaçamazsın bırakmaz. Hala fırsatın varken arkana bakmadan kaç :D
20 YorumlaYorumları okudum da panter olur kaplan olur patlama yaşar demiş çoğu kişi olmaz öyle bir şey. Bunu sigara ya da alkol bağımlıları gibi düşün sigara içmeyen kişi tadını bilmediği için sigaraya başlasa patlama yapacak anlamına gelmez ama sigara tiryakisi sigarayı 1 ay bıraksın tekrar başladığında patlama yapar buda aynı mantık tadını bilmediği için pek sorun olmaz ama tadını bilseydi ve uzun yıllar yapmasaydı patlama olurdu evet :)
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet dediğin mantıklı aslında korkulcak bir durum yok diyorsun yani?
Soran+1 yılUmarım öyledir 😓
Normal. Kendisini "sevdiği" kadına saklamak istemiş olabilir. yakışıklı olması karaktersiz demek değil. Tabi yalan da olabilir.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri Benden bahsetmiş ben 29 yaşındayım bakirim dinime bağlı bir insanım zina büyük günah olduğu için kendimi hep frenledim...
62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl15 dakikalık bir zevk için göz açıp kapayıncaya kadar geçen ömrü ziyan edemem.. Gerçek hayat öldükten sonra başlıyor..
Soran+1 yılHaklısın
Iste o benim. 28 yıldır elim tek kıza değmedi. Galiba bakir öleceğim :/
30 Yorumla
+1 yılKadınlarda bekaret zar ile sınırlandırılamayacağı gibi, erkekte de cinsel ilişki ile sınırlandırılamaz bence. Yolda gördüğün bir kadını hayal ederek masturbasyon yapmak zina sayılır, buna göre yapan kişinin de hiç seks yapmamış olması, onun bakir olduğunu göstermez diye düşünüyorum.
00 Yorumlabeklemezdim. bekleyene de hak verebilirim. kafa yapısıyla ilgili. sevişmek için para vermez, cinselliğini özgür yaşayan kızlara da yanaşamazsa bakir kalır. en azılı bomba en fazla 2 ay dayanır. sonra normale döner.
10 YorumlaSenelerin birikimi vardır o herifte. bir kumpasa getirir de koseye sikistirirsa 6 ay desteksiz yardim almadan yuruyemezsin. 30 sene ney l*n . Adamin damarlarinda kan degil sperm dolasiyordur artik.
11 Yorumla
Soran+1 yılOha korkutma beni 😰
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam namuslu olabilir ne güzel işte Allah korkusu vardır. Performans olarak düşmüş olabilir ama erken boşalma muhtemel en azından bir süre :)
51 Yorumla
Soran+1 yılSanırım inancı yüzünden zina olduğu için yapmamış şimdiye kadar
+1 yılEvlenmeyi bekliyodur bence çok güzel bir şey nefsine hakim olabilmiş o kadar yıl
62 Yorumla
Soran+1 yılGüzel evet ama tecrübesiz olma ihtimali büyük :-)
+1 yılsöylediğiniz gibi patlamaya hazır bir bomba olma ihtimali de var lakin diğer bir ihtimal ise ortada bomba olmadığından dolayı bu güne kadar patlamamış olmasıdır..
10 Yorumla
+1 yılO nasıl bir şey ya patlasa etraf boya badana 😂 Allahtan o kategoride yer almayıp cehennemi garantiledim bugün ikinci seksimi yaparak😂
00 Yorumla
+1 yılgaliba sen 30 yasinda biriyle konusuyorsun sana bakir oldugunu soyledi ve emin olamadin sorunu bu sekilde sordun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
A bak bence seninle o muhabbete girmiş biri daha nerelere girmiştir.
+1 yıl30 yıldır bu adama kimse bişey anlatmamış mı oğlum sadece işemeye yaramıyo diye :))
20 YorumlaOlabilir, bence gayet normal bir durum. Sevdiğine saklamış kendini demek ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl18-30 yaş arası en verimli çağdır. O zamanda iş tutmazsa ondan sonrada tutmaz.
Birde şu var o saatten sonra tadına bakan iflah olmaz. Bir kadınla yetinmez..02 Yorumla
Soran+1 yılAva çıkar diyorsunuz yani :/
- +1 yıl
Ava çıkar demiyorum ama aranızda yaşanacak tatsızlıklar o haklı ya da haksız olsun farketmez uzaklaşır sizden. Haliyle ilgiyi başkasında arar.
O saate kadar önüne bulamayan, arkasına arasın artık achjjkmlş
40 YorumlaBekleyen var ama illaki istek arzu olunca boşalma durumu oluyor rüya yoluyla veya Mast yaparak sadece başka kadın veya kadınlarla ilişki yaşamıyordur
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşıma kadar bekleye bilseydim keşke bende ama olmadı yapamadım nefsime yenik düştüm arabada beş evde 15 le büyüdük biz napalım...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi hiç yapmadığı için daha sakin ve isteksizdir. Ne olduğunu bilmediğiniz yaşamadığınız bir şey hakkında ateşli olamazsınız.
10 Yorumla 24-25 yaşında bakire kız olması kadar zor bir ihtimal. İmkansız mı? Hayır değil.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yapamıyordur da ondan.. Yakışıklı olmak yatağa kolay kız atabilmek demek değildir.
10 YorumlaBen 17 ye kadar bekledim diye ne patlama yaşadım kav gövdeyi götürüyo 3 gün evden çıkmadık valla onu düşünemiyorjm berkide ötmüyodur :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yasindayim hala bakirim ve suana kadar hep kizlardan utandim. Sevgilimi ciplak gorsem ben utanirim sanki kendi ciplakmisim gibi bakamam bombayla filan alakasi yok tecrubesizlikten baska bir sorun cikmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
+1 yılŞu saatten sonra o kişi 5li hatta 10'lu kombo yapacaktır :D
00 Yorumla
+1 yılBekleyen bir kızla bekleyen bir erkeğin farkı yoktur... sen beklemediysen, beklentilerin farklı olabilir diye aklıma geldi ama ben de bilemiyorum...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılbir sefere bile bilet alıp gitmediyse 50 tlye mutlu sonu görmediyse ilk gece ya aslan olur parcalar ya da kedi olur kıvrılır yanında uyur
00 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar bekleyen erkek alnından öpmelik erkek..
21 Yorumla
Soran+1 yıl😄👍
o kendi kendine hallediyodur içinde tutmuyodur merak etme
00 YorumlaMormon mu, katolik rahip mi onlara bile veriyorlar tvbe tvbe..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen de buna inandın yani?
30 yasında cok zor bulman
Ya genelev
ya da kadının biri tarafından kandırılarak bakirlik gider
yani kadın istemese erkek yapmaz02 Yorumla
Soran+1 yılBende katılıyorum buna asıl kadındır erkeği cezbeden ama aslı var ise güçlü ve iradeli karakter sahibi olamaz mı mesela?
Cevap sahibi+1 yılNe kadar olabilir ki?
çekim gücü kadındaysa erkek istedigi kadar kaçsın o cekime kaptırır
Olmaz o adam dan cinsel performans bekleme XD şaka yaptım adamın kişiliğine bağlı olan bir şey öyle insanlar çok az var
00 Yorumla
+1 yılÇok acayip bir erkek. Allah aşkına, sen istermiydin o erkeği. Erkek dediğin birazda yaramaz olmalı. Doğru mu? :) Yani bahsettiğim şey kötü bir şey değil, hassas bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPasif bir karakteri olabilir. Hicbir iliskisinde isi o boyuta tasiyamamistir. En koti ihtimalle de aseksueldir. Degilse yandin ama canini cikarir sevisirken.
10 YorumlaO yasa kadar hayatinin kadinini beklemis bunu bile olay yapiyorsunuz
ben beklerdim ve bekliyecegim20 Yorumla
+1 yılYalandır o ya bide yakışıklı yuh daha neler. Karıyı ortadan ikiye yarar la o. Haber başlığı gerdek gecesinde karısının belini kırdı😄😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. normaldir neden anormal olsun hemen illa bir erkek cinsel ilişki yaşamadı diye kötü düşünürsünü ne güzel adam kendini günahlardan sakınmış işte
00 YorumlaO yaşa kadar bekleyen erkek yoktur. yani köy yerinde felan yaşıyorsa yokluktan bakir kalmişsa bişey diyememde yoksa inanmiyorum yani.
00 Yorumla30 yaşına kadar olan erkekten bir b-ok bekleme tecrübe yok fantazi yok saman gibi bir ilişki bence
12 Yorumla
Soran+1 yılTecrübesiz olucağı kesin fazla heycan yapar zangır zangır titrer heralde :-))
Elbette normal de acisi ilk gece çok kötü olur. Konustugun adam mi soyledi sana bunu yoksa öylesine mi soruyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılÖylesine sormuyorum kendi söyledi bunu
Soran+1 yılYoo hayır sadece inanmakta zorluk çekiyorum. Ya çok iyi iradeli güçlü bir karaktere sahip ya da dedikleri yalan bilmiyorum..
Soran+1 yılUmarım dediğin gibidir
20 yaşındayım bir 15 sene daha bekler rekoru kırarım.
01 YorumlaBen 17 yaşında kaybettim. Ama suanki. aklim. olsa bende evlenene kadar beklerdim. cayır cayır yanacagiz
04 Yorumla
Soran+1 yılİlki oldu nasıl olsa diye tekrarladn mı peki? Kendini frenliyo musun yoksa
Soran+1 yılHımm iyi yapıyosun.
Surda otuza ne kaldi ki bes sene daha beklerim ne olacak bu vakti kadar beklemisim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bekliyorum hala hiç cinsel ilişkim olmadı ama o patlama olayı sandığın gibi olmaz belkide olur bende bilemiyorum:D
08 Yorumla
Soran+1 yılEn çokta o korkutuyo zaten beni 😅
Cevap sahibi+1 yılYok ya bence yapmadığım için ben büyütüyor olabilirim belkide bekledigin gibi yapamicak bile
Soran+1 yılO duruma kadar gelir mi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSu an çok isteklidir versen bu halt yiyemez merak etme :D bende çok yapım diyorum ama cesaret edemiyorum nedense aşırı istek korkuya yol aciyo ya beceremezsem die
Soran+1 yılİçine sinmediği sürece yapma boşver rezil rüsva olursun becericem diye :D
Cevap sahibi+1 yılseks yapmak zaten rezillik daha nekadar rezil olabiisinki :D
Soran+1 yılFarklı bir düşünce :)
Cevap sahibi+1 yılAynen ah oy hadi rahatlamak için rezillik dolu dakikalar :D sonrasında kendine hakim olmayıp nasıldim ama deyip sictin üstüne Bide sıva:D
alt kat komşuyla aynı evde yaşama riski var. o kadar şiddetli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılla gerizekalı dolu bu site soruyu soran beyinsiz hiç bşr erkek tecrübesiz degikdir istisnalar hariç.30 yasındayım hiç bşr kızla ilişkiye gşrmedim sen diyon ya tatmin edemez performans düşüktür diye gel gecede sana 5 sefer gideyim gör her türlü fantazi bakirde vardır içten yaptıgını anlarsın. ama tecrübeli seni s2kmiyordur o sırada altında ne kadar sen olsanda adriana limaya bastıgını hiisseder kendinin bir b*k a yaramadıgını anlar üzülürsün.
41 Yorumla
Soran+1 yılKes be abartma bu kadar
+1 yılAbartılacak birşey yok normal bir durum bu bomba falan değil. Abartmak biz türklerin işi :)
00 Yorumla
+1 yılIcinde firtinalar kopuyordur da normal gorunse de normal degildir bence
10 Yorumlaolabilir neden olmasın bende 25 yaşımda evlendim ve bakirdim eşimede söyledim bunu gerdek gecesi bir sen değil benimde ilk dedim...
00 YorumlaFırsatını bulamamıştır :)
Ya daa problemi vardır.012 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi problem cinsel organı sorunlu olabilir mi acaba?
Soran+1 yılBir cinsel organ sorunu eksikti şimdi 😩 nasıl yaşamadan anlayabilirim sorunu olup olmadğını
Soran+1 yılYok artık daha neler? Açık açık sorsam nasıl olur peki?
Soran+1 yılDoktora mı götürsem acepp 😏😏😁
Soran+1 yılİktidarsızlık yanlış kelime olabilir 😅
Soran+1 yılŞöyle olabilir:
+ aklıma takılan bir şey var
- nedir o?
+ sertleşme sorunun var mı?
- (var ise eğer) dıt dıt dıtttt. 😅😂
+1 yılBirde eline sor onun. Kaç kere eline tecavüz etmiştir...
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilmek istemem valla ne yalan:-)
- +1 yıl
Dengesiz beslenmiş o:))
Suni besinlerle :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı kişiler birsey yasamayan kişileri ezik görüyorlar bence o hatayi yapmayan kişiler en doğru karari vermişlerdir.
30 Yorumla
+1 yılÖnüne gelene çakmadı diye anormal mi olunuyor. Gemici zihniyeti işte.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılbu adama şimdi mal mal tecrübesiz falanda dersiniz ya. ilerde görürsünüz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekledim diyen yalan konusuyodur mk. Kesin cokmusdur birine :D
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat