Gizli Üye(36-45)1 yılOlabilir ya gerçekten olabilir hani kadın yüzü görmeyen erkekler çok ki hani ben hormon kullandım sen onu ifade edeyim erkekliğim kalkmıyor Şu an hiç canımı istiyor hani kızı görünce bir gireyim rahatlayayım Hani sıkayım mı tutayım öpeyim diye de ama hani * gerisini
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anormal ama bu ülkede iyi ki gay olmamış o yaşa kadar ben ilişkiye girdiğim halde dayanamıyorum hiç giremeyeni düşünemiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın ben de düşünemiyorum o yaşa kadar çok zor ama belki libidosu daha azdır sadece ben dediğin kısımda gay olmak derken neyi kastettiğini anlamadım neden sonradan gay olsun ki?
- +1 yıl
Bu ülkede kadınlarla birlikte olmak hem çok kolay hem çok zor. Eğer kolay kısmındaki kızları çekememişsin ki zor olan kısmında olmak daha kolay. hele hele o kadar zaman böyle bakir gitmişsen ve isteğinde varsa artık kör topal demezsin. Erkekle bile olursa şaşırmam. Yani ben kadınlarla az da olsa ilişki yaşadığım halde düz duvara tırmanıyorum. Kadınlardan hiç yüz bulamayan birisinin gay olmak istemesini de anlarım bu ülkede her şey mümkün. Adam bir şekilde kendini tatmin etmek ister biz de mastürbasyon ile tatmin olmaya çalışıyoruz bok gibi bir durum sırf bu yüzden bu ülkeyi terk etmeyi rahat rahat ilişkiye girebilmeyi istiyorum.
Soran+1 yılHaklısın ama kadınların da durumu zor. Aksine bence kadınların gitmesi lazım en başta. Kadınlar istekten ölse bile yapmamaları öğütlendi senelerce. Şimdi yeni yeni insanlar biraz rahatladı sen de biliyorsun. Gene erkeklere memlekette bir hoşgörü var bu konuda. Her kadını etiketleyen memlekette zor yani kadınların da istekli gözükmesi. Yani kadın 45 yaşında evli değilse yapmaması bekleniyor ama bunu erkekten beklemiyorsun bu durumda o kadın nasıl bir adamla beraber olsun? İkinci konuya gelince o dediğini bilemedim ya ben onu doğuştan diye biliyorum hani eşcinsellik durumunu sonradan döner mi? Hiç bilemiyorum. Ama senin bildiğin varsa o ayrı.
Normal
00 Yorumla
+1 yılPek sanmıyorum
00 YorumlaDegil
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye kadına normal demişsin de erkeğe değil diyorsun aynı şey
- +1 yıl
Çünkü bazı kadınlar bakireliği takıyor. Ama erkeklerin öyle bir dersi yok. Özellikle Türkiye gibi bir yerde bakirelik yüzünden evlenmeden olmaz diyen kadın çok ama erkeklerin öyle bir durumu yok. Ben bakire ya da değil dite sorgulama yapmıyorum sadece şartlar eşit olmuyor kadın ve erkekte bunu demeye çalışıyorum.
Soran+1 yılHa anladim o anlamda demek istedin. Ben başka türlü anladım. O açıdan haklısın ama sence bu durum normal mi? Cinsellik kadınların da ihtiyacı. Ne kadar bastırabilir ki bir insan? Dini yönden bekleyenler gene bir motivasyonları var erkekte olsa kadın da olsa. Ama toplum baskısı yüzünden böyle olanlar ya gizliden yapiyorlar ya da sonunda birden aşırı istek doluyorlar. Dolayısıyla bence bir şeyin dışarıdan böyle baskıyla yaptırılması normal değil.
- +1 yıl
Hayır tabiki normal değil. Çok saçma hatta. Sonuçta iki cins olarak yaratılmışiz kadın ve erkek ve birinin istediği gibi yaşayıp diğerinin yaşamaması saçma tabi. Ama toplum baskısı daha çok öne çıkıyor. Herşeyi bırak bir insan doğal bir rahatlamadan mahrum kalıyorsa ne kadar mutlu olabilir mi şu hayatta..
Soran+1 yılAynen öyle. Bir de işin garipliğine bakar mısın erkekle kadının yapması gereken eyleme erkeğe izin verip kadına vermiyorsun. E nolacak bu adamlar erkek erkeğe yapsınlar o zaman? Zaten bu eşitsizliklikte bu insanların da şikayetçi olması normal. Bilmiyorum şu anda daha rahat tabi ortalık özellikle büyük şehirlerde. Küçük şehirlerde gene aynıdır gerçi.
- +1 yıl
Eşcinsellik sapıklık bu yüzden de artıyor. Arzularını başka şekilde tatmin ediyorlar. Hâlbuki cinsellik bir tabu olmasaydı insanlar daha rahat ve daha mutlu olurdu. Türkiye nde insanların mutsuz olması birincisi ekonomi ikincisi cinselliğin tabu olarak görülüp doya doya yasanilmamasi.
Soran+1 yılO tartışılır bir konu bence. Eşcinsellik her ülkede var aslında Türkiye’de de vardı hep ama şu anda daha çok ifade edilebiliyor. Ekonomi zaten içler açısı o konuya girsek sabaha kadar çıkamayız ki düzelir mi bundan sonra onu da bilmiyorum. Bir de bi laf vardır ya en ahlaklıyım diye geçinen ağzından ahlakı düşürmeyenler en ahlaksız diye buna da katılıyorum. İnan ne düşünceler duydum kaç senedir hep bunların akıllarından çıkıyor. O kadar bastırmışlar ki afedersiniz meyveyi sebzeyi bile cinsellik öğesi olarak düşüneni duydum. O yüzden tamam bir şeye inanabilirsin bu senin için doğru olabilir ama diğer insanları baskılamak en yanlış şey. O bakımdan ben de senin gibi düşünüyorum.
- +1 yıl
Evet aynı noktada buluşuyoruz hep. Özellikle nerde duracagini bilmeyenler konusunda. Gündüz programlarında da çıkıyor ya o onunla bu bununla olmuş falan filan. Dediğin gibi çoğu Ahlak bekçisi geçinen insanlar. Peki bunun bir çözümü var mı.. hayır sanmıyorum bu toplumda kesinlikle yok. Umarım insanların mutlu olabilecegi daha güzel günler gelir.
+1 yılKaladigini düşünürum
014 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Kalkmadigini dusunurum
Soran+1 yıl😂😂😂 olabilir belki testeronu azdır
- +1 yıl
Bilemem belki başka bişey var
Soran+1 yılDini açıdan dolayı olmamış olabilir
- +1 yıl
Sanmıyorum
Soran+1 yılÇok koyu dincilerden olabilir
- +1 yıl
Kizim kalkmıyor neden anlamak istemiyosun 🤣🤣🤣
Soran+1 yılNe biliyon gördün mü adamın şeyini 😂😂 olabilir evlenmemiş saklıyor kendini
- +1 yıl
Görmeye gerek yok durum ortada bu yaşa kadar bu erkek. Duramaz🤣🤣
Soran+1 yılDurmuş işte bu 😂😂
- +1 yıl
Helal olsun Dayıoğlu denir buna ozaman 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılHahahah güldürdün valla 😂😂
- +1 yıl
Gül tabi kız ama doğru 🤣🤣
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem