Cinsel Yaşam 40 yaşında ve hâlâ bakir olan erkek hakkında ne düşünürsünüz sizce bu yaş, bakir olmak için normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bu erkek gay ya da aseksüel değilse sizce bu yaşta bakir olması normal mi? Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Gncl 40 yaşında ve hâlâ bakir olan erkek hakkında ne düşünürsünüz sizce bu yaş, bakir olmak için normal mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hiç bir şey düşünmem. 1 0 Yorumla
BİMersa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 81% 1 yıl Dini açıdan yapmamış olabilir ya da yapamamış olabilir. Seksüel konularda çekingen erkekler de var. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olabilir ama erken boşalma sorunu da olabilir onca zaman sonra o hissi yaşamak erir yatakta. Hoşlandığın mı 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o yaşa kadar bakir kalıyosa %100 sorunludur😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normal değil, vurduruyodur... 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Gaylik ne alaka ya neden öyle dedin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O yaşa kadar mümkün değil canım... Yorumla Soran 1 yıl Neden mümkün değil peki açar mısın biraz erkek bünyesini bilmiyorum sonuçta? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada daha fazla açamam, sikinir... Yorumla Soran 1 yıl Yok silinmez. Ben şikayet etmediğim sürece. Kelimeleri seçerek yaz sıkıntı olmaz Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Normal değil bence yalan söylüyor 1 0 Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl normal 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 40 yaş ve eline kız eli değmemiş bakir normal? Yorumla karaşimşekk0 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl Erkek olarak sizde hiç istek ihtiyaç olmuyor mu nasıl şey bu? Yorumla karaşimşekk0 1 yıl oluyor ama demeki kendini tutuyor Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yalan olabilir 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Sizde o yaşlardasiniz sanırım neden yalan olabilir diye düşünüyorsunuz peki? Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Namazın da niyazında ise gerçek olabilir ama diğer türlü ise pek inandırıcı gelmiyor Yorumla Soran 1 yıl Namaz niyaz olan erkeklerde o istek olmuyor öyleyse doğru mu anladım? Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Allah korkusu olan kişi ise haram ilişkilere meyil etmez kendisini nikahlı eşine saklar Yorumla Soran 1 yıl Tamam onu anladım ama nefsi çekmez mi zorlamaz mı hiç? Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Zorluyor olabilir tabi Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anormal bence 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden anormal olduğunu düşünüyorsunuz açar mısınız? Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Bu yaşa kadar mağarada yaşamadıysa bakir olması imkansız Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Kim bu erkek merak ettim 😂 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Normal değil 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden normal değil peki sizce? Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalan geliyor 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden yalan olsun? Yorumla isimsizjargon 1 yıl Bir erkek ki 40 yaştan bahsediyorsun o zamana kadar bakir kalamaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Normal evlenme durumu yoksa zinayı istemiyorsa 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Peki bir erkek için zor olur mu o yaşa kadar bakir kalmak? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de bakirim kendi açımdan söyleyeyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kontrol edebiyorsa ve belirli zekası ile libidoya yenik düşmez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama normal bir erkek için zordur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden merak ediyorsun ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yasin kaç sen de bakire misin Yorumla Soran 1 yıl Bu bahsettiğim erkekte sizin gibi sanırım Nasıl kontrol edebiliyorsunuz peki siz bunu kullandığınız yöntemleriniz neler? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benimki farklı baya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoruma yazmak zor olur Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayatta inannmam 1 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. şans kısmet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
hiç bir şey düşünmem.
Dini açıdan yapmamış olabilir ya da yapamamış olabilir. Seksüel konularda çekingen erkekler de var.
Olabilir ama erken boşalma sorunu da olabilir onca zaman sonra o hissi yaşamak erir yatakta. Hoşlandığın mı
o yaşa kadar bakir kalıyosa %100 sorunludur😂😂
Şaşırtıcı ama olması da mümkün kendince nedenleri vardır
Normal değil, vurduruyodur...
Gaylik ne alaka ya neden öyle dedin?
O yaşa kadar mümkün değil canım...
Neden mümkün değil peki açar mısın biraz erkek bünyesini bilmiyorum sonuçta?
burada daha fazla açamam, sikinir...
Yok silinmez. Ben şikayet etmediğim sürece. Kelimeleri seçerek yaz sıkıntı olmaz
Normal değil bence yalan söylüyor
Bakir değildir emin ol
normal
40 yaş ve eline kız eli değmemiş bakir normal?
evet
Erkek olarak sizde hiç istek ihtiyaç olmuyor mu nasıl şey bu?
oluyor ama demeki kendini tutuyor
Yalan olabilir
Sizde o yaşlardasiniz sanırım neden yalan olabilir diye düşünüyorsunuz peki?
Namazın da niyazında ise gerçek olabilir ama diğer türlü ise pek inandırıcı gelmiyor
Namaz niyaz olan erkeklerde o istek olmuyor öyleyse doğru mu anladım?
Allah korkusu olan kişi ise haram ilişkilere meyil etmez kendisini nikahlı eşine saklar
Tamam onu anladım ama nefsi çekmez mi zorlamaz mı hiç?
Zorluyor olabilir tabi
Anormal bence
Neden anormal olduğunu düşünüyorsunuz açar mısınız?
Bu yaşa kadar mağarada yaşamadıysa bakir olması imkansız
Kim bu erkek merak ettim 😂
Normal değil
Neden normal değil peki sizce?
Yalan geliyor
Neden yalan olsun?
Bir erkek ki 40 yaştan bahsediyorsun o zamana kadar bakir kalamaz
Normal evlenme durumu yoksa zinayı istemiyorsa
Peki bir erkek için zor olur mu o yaşa kadar bakir kalmak?
Ben de bakirim kendi açımdan söyleyeyim
Kontrol edebiyorsa ve belirli zekası ile libidoya yenik düşmez
Ama normal bir erkek için zordur
Neden merak ediyorsun ki
Yasin kaç sen de bakire misin
Bu bahsettiğim erkekte sizin gibi sanırım Nasıl kontrol edebiliyorsunuz peki siz bunu kullandığınız yöntemleriniz neler?
Benimki farklı baya
Uzun
Yoruma yazmak zor olur
Sanırım. Bu ben
Hayatta inannmam
şans kısmet
Sallıyordur