Cinsel Yaşam 42 yaşında bakir bir erkek hakkında ne düşünürsünüz sizce bu normal bir durum mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bu erkeğin hiç sevgilisi de olmamış? Güncellemeler10 ay Bu normal bir durum mu? Güncellemeler10 ay Güncel 42 yaşında bakir bir erkek hakkında ne düşünürsünüz sizce bu normal bir durum mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Elli kere sevgilisi olmuştur gadası 1 2 Yorumla Soran 10 ay Eli kız eline değmemiş tokalaşmak harici Yorumla nordun_gadasi 10 ay Nerden biliyorsun gözünle gördün mü Yorumla
Doğrucu_davut Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Aaa bu benim, resmen beni tarif etmişsin soruda 1 2 Yorumla Soran 10 ay inandık döööhg Yorumla Doğrucu_davut 10 ay Aşk olsun. Burada yardımcı olmak için varız ama dalga geçiyorsun :/ Yorumla
neredeydiiinn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 84% 10 ay Muhafazakar biri değilse ya da ultra karakterine saygı duyan bir beyefendi. Muhtemelen kimseyi düşürmedi 1 0 Yorumla
Janti_bir_abiniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 76% 10 ay Yalandır. Olmaz olamaz olamaz kesinlikle olamaz dedim. https://www.youtube.com/embed/Wch64aYdYgk 0 0 Yorumla
Altar19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 10 ay Size garip geliyor adam ilişkiye girse yine ipe asacak gibi tavır sergiliyorsunuz olabilir 1 4 Yorumla Soran 10 ay 42 yaş çünkü söz konusu Yorumla Altar19 10 ay Olabilir ablacım Yorumla Soran 10 ay Sebebi nedir peki sence Yorumla Altar19 10 ay Utangaçtır aileden gelen eğitim yoktur, kendi karakterini korumak istemiştir Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sağlıklı iletişim kuramadığı için kimse ile birlikteliği olmamış ya ağır depresif bir tip ya da başka bir sorunu var diye düşünürüm 1 1 Yorumla renas63 10 ay normal bir durum değil Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Daha demin 40 yasindaydi noldu bakirlikten 2 sene cok hizli mi gecti 0 2 Yorumla Soran 10 ay Aristo dünya artık daha hızlı dönüyor dostum sen geri de kalmışsın... Yorumla Aristokratımsı 10 ay Valla oyle yetisemiyorum Yorumla
ibrhmkrkmz11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Bu kadar neden sasirirsiniz ki bi abim 40 yasinda evlendi ilk benim dahi huc sevgilim olmadi 0 0 Yorumla
Buzlubiratuzlufistik Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Yalandır yaa asla inanmam 1 2 Yorumla Soran 10 ay Neden inanmazsın Yorumla Buzlubiratuzlufistik 10 ay Ya mağarada yaşaması gerek buna inanmam için,ya da tekke tarikata büyümesi gerek. Hoş tekkede tarikatta büyüyen kişi zaten 20 sini girmeden evlendiriliyor Yorumla
Samil31sal Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Normal bir şey değil 1 4 Yorumla Soran 10 ay neden Soran 10 ay Normal bir şey değil Soran 10 ay Açar mısın Samil31sal 10 ay Erkekler zaten 40 dan sonra performans düşüklüğü yaşarlar o yasa kadar da deneyim olmadan duramazlar eger hiç yapmamış ise sorunu vardır
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olabilir tabi ama zor bir durum 1 2 Yorumla Soran 10 ay neden zor açar mısın biraz Yorumla Dominant1adam 10 ay Çünkü seks ister illaki insan Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. 51 yaşında var tanıdığım 1 3 Yorumla Soran 10 ay Yok artık benim tanıdığım 51 ler çoğu torun sahibi gelinleri damatları var Yorumla Soran 10 ay Neden olmamış o amcanın hikayesi ne Yorumla Blackflights 10 ay Bilmiyorum ama hemşire tansiyon ölçünce tavan oluyor tansiyon erkek doktor ölçüyor normal 😂 Yorumla
Haboryum Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 106% 10 ay Böyle insanlarla mı muhattap oluyorsuh 1 2 Yorumla Soran 10 ay Kötü mü Yorumla Haboryum 10 ay Sen kaç yaşındasın Yorumla
Gizemlii_-Adam Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Normali bu zaten s*refsiz mi olsun 1 0 Yorumla
Siyahmont Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% 10 ay Bence normal değil 2 2 Yorumla Soran 10 ay Neden canım açar mısın Yorumla Soran 10 ay ? Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Boşuna yaşamış 1 2 Yorumla Soran 10 ay Neden Soran 10 ay açar mısın
masör_masör Takip Et Xper 5 Yaş: 45 10 ay olgunlar iyidir... ben kendimden biliyorum.. 1 2 Yorumla Soran 10 ay seninde mi hiç olmadı Yorumla masör_masör 10 ay benim çok oldu... ben sevişmeyi sanat gibi yaşarım... onun gibi değilim... ayrıca teşliyim.. o neden böyle olmuş anlamadım... bence yalan. Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çirkindir 1 2 Yorumla Soran 10 ay Yeterli mi bu sebep Yorumla ateslialper06 10 ay Çirkin ve dindardır Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Demek ki kimse o sansi vermemis.. 1 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Bu devirde çok zor bir şey derviş olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay istekli olur 1 2 Yorumla Soran 10 ay neden Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ee hiç ilişki yaşamamış Yorumla
kiraztanesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. olabilir 1 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. İnanmam 1 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kötü bı durum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Elli kere sevgilisi olmuştur gadası
Eli kız eline değmemiş tokalaşmak harici
Nerden biliyorsun gözünle gördün mü
Aaa bu benim, resmen beni tarif etmişsin soruda
inandık döööhg
Aşk olsun. Burada yardımcı olmak için varız ama dalga geçiyorsun :/
Muhafazakar biri değilse ya da ultra karakterine saygı duyan bir beyefendi. Muhtemelen kimseyi düşürmedi
Yalandır. Olmaz olamaz olamaz kesinlikle olamaz dedim.
https://www.youtube.com/embed/Wch64aYdYgkSize garip geliyor adam ilişkiye girse yine ipe asacak gibi tavır sergiliyorsunuz olabilir
42 yaş çünkü söz konusu
Olabilir ablacım
Sebebi nedir peki sence
Utangaçtır aileden gelen eğitim yoktur, kendi karakterini korumak istemiştir
sağlıklı iletişim kuramadığı için kimse ile birlikteliği olmamış ya ağır depresif bir tip ya da başka bir sorunu var diye düşünürüm
normal bir durum değil
Daha demin 40 yasindaydi noldu bakirlikten 2 sene cok hizli mi gecti
Aristo dünya artık daha hızlı dönüyor dostum sen geri de kalmışsın...
Valla oyle yetisemiyorum
Bu kadar neden sasirirsiniz ki bi abim 40 yasinda evlendi ilk benim dahi huc sevgilim olmadi
Yalandır yaa asla inanmam
Neden inanmazsın
Ya mağarada yaşaması gerek buna inanmam için,
ya da tekke tarikata büyümesi gerek. Hoş tekkede tarikatta büyüyen kişi zaten 20 sini girmeden evlendiriliyor
Normal bir şey değil
neden
Normal bir şey değil
Açar mısın
Erkekler zaten 40 dan sonra performans düşüklüğü yaşarlar o yasa kadar da deneyim olmadan duramazlar eger hiç yapmamış ise sorunu vardır
Olabilir tabi ama zor bir durum
neden zor açar mısın biraz
Çünkü seks ister illaki insan
51 yaşında var tanıdığım
Yok artık benim tanıdığım 51 ler çoğu torun sahibi gelinleri damatları var
Neden olmamış o amcanın hikayesi ne
Bilmiyorum ama hemşire tansiyon ölçünce tavan oluyor tansiyon erkek doktor ölçüyor normal 😂
Böyle insanlarla mı muhattap oluyorsuh
Kötü mü
Sen kaç yaşındasın
Normali bu zaten s*refsiz mi olsun
Bence normal değil
Neden canım açar mısın
?
Boşuna yaşamış
Neden
açar mısın
olgunlar iyidir... ben kendimden biliyorum..
seninde mi hiç olmadı
benim çok oldu... ben sevişmeyi sanat gibi yaşarım... onun gibi değilim... ayrıca teşliyim.. o neden böyle olmuş anlamadım... bence yalan.
Evlenecegi kadini yirtar
Çirkindir
Yeterli mi bu sebep
Çirkin ve dindardır
Demek ki kimse o sansi vermemis..
Bu devirde çok zor bir şey derviş olmalı
istekli olur
neden
Ee hiç ilişki yaşamamış
olabilir
İnanmam
Gay da olabilir