AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
valla herkes temiz ister ama ne yazıkki temiz bulmak bu ulkede artık çok zordur az biraz temiz insan kalmıştır kılzar açısından en önemli şeydir bakirelik onuda kaybederseler kimde kaybettiyse onda bulucak ama zorla bu işlere itilenler mecbur bırakılanlar hariç zevk için yapanlara açımıyorum erkekler açısından çok zor bi durumdur bu herkes temizini ister tabi ama seviyosa bi insan sevdiğide ona değer veriyosa niye olmasın
Pipisi kücük olan bakire ister. Öncekilerle kiyaslanmak istemez... Hahaha :-)))
Ben eline kadin eli degmemis tertemiz bir koca istiyorum. Var mi aramizda böylesi acaba?
Pipisi kücük olan ve kompleksli erkekler eksilemeye mi basladi acaba :-DDD
Var. Fakat pipisi küçük olan değil,kişiliği tam olan bakire ister.
O kisiligi tam olan sahisin kendisi de bakir ise bakire birini istemeye hakki oldugunu da anlayabilecektir
Var daha elime kız değmemiş hiç sevgilim olmamış. isteyen bulur.insanın içi temiz olduktan sonra Allah verir.ama gel görki ben hala benim gibi bakire birini bulamadım şu memlekette :))
Belki bir gün yolda yürürken karsilasiriz <3
C diyorum, başka bi kıza dokunması her aklıma geldiğinde beni yıkar
+654984198487119
:))
Maalesef erkekler kendileri evlenene kadar her haltı yedikleri halde hala çok büyük bir kısmının bakire kız arayışı devam ediyor. Hatta ve hatta bekarete en önem vermeyen insanların ağzından bile "Bakire olursa tabi daha iyi olur,Artı bir durumdur..vs.." gibi sözler duydum.Kısacası önem vermiyomuş gibi görünenler bile içten içe buna önem veriyor.
bekaret kadini tanitan en büyük varlikdir sabir nefis saygi sevgi din ve iman çerçefesi icerisindedir bakire olan bir kişi kendini dag gibi hissede bilir kirli olan bir kişi bay bayan fark etmez az cik onurlu ise her ne kadar gecmiste kaldi desenede ilk işikda gölgeler gibi gelir peşinden görmezden gelsede zordur onun icin dikatli olmak lazimdir kaderinizi yaşayin derim ama akişina birakmayin
ben kesinlikle önem vermem, benim icin bir dişinin bekareti beynidir..Bekareti saglam olupta beyni bozuk olan cok var : ))
kimse kusura bakmasın ben yıllarca bakır gezerken yada kendımı sevdıgım kısıye heleime saklarken karsımdakı kısınınde cınsellıgını tatmın etmı yada gıtmıs ne yediği belırsız bır aylakla göreş tutmuş dıye kımse benden anlayış beklemsin :) aynı sekıldede erkeklerde kızlardan beklemesın sabah aksam kız goturupte gerı esının namuslu olmasını kımse bekelemesın elbette eşinizde sizden bu huyu kapacaktır ve oda baskasına verecektır o yuzden anlayış zor bu konuda :)))
helel olsun gilzi simdi çok güzel konustun bak
şartlar eşit olsun diyorsun bu da iyi vicdanlı bir yaklaşım en azından :)
sartlar esıt olmasıda degılde dınende ailesel yapı olarak olarakta dogru degıl yarın ya kadın baskasıyla bırseyler yapacak genede evlıde olsa yapacak emın ol bır kere alıstımı kım olsa yaparbu kacınılmaz bırsey
Ben bır kız olarak erkegı kabul edemem midem geniş degil.Bu zamanda normalmiş şöyleymiş böyleymiş beni baglamaz benim için normal degil tiksinirim öyle kişiden !
bambaşkaymışsın :)
Sonuna kadar haklısın :) Önemli olan insan evleneceği kişiye kendini tüm saflığıyla ifade verebilmesidir :)
tabiki bakır olmasını isterim ben kızın gecmisini sişlemeyenlardenim.. evlendigin kızın gecmisi temiz olcak...
not = böyle konustum bakirim cunku. kendimi evlenecegim kadına saklıyorum..
a şıkkını seçip te evlenmeden önce bir kızla bereber olan şerefsizdir...
e şıkkını seçip biriyle beraber olursam?
+1
+1
bir erkek çok ellenmişse soğurum içimden dokunmak gelmez
Ben beni sevmesini severim, beni sevgisine bağlanırım. Sevgi öyle kolay bulunan birşey değil. Evlenecek kadar sevdiğim ve değer verdiğim ve bağlandığım birini ve "sevgimi" bir zara yada geçmişe değişmem! Sevgi bu kadar ucuz değil!
sen bakir değilsin anlaşılan...
Yoo bakirim ama kafamı bekarete takmıyorum; çünkü - bana romantik diyorlar, duygusal diyorlar burada- dediğim gibi evlenecek kadar sevdiğim, bağlandığım birini böyle bir nedenle terk edemem, sevgim öyle kolay vazgeçmez. Güven ve sadakattir geleceği yazacak olan.
bakire bir kızla evlenmek isteyen bir erkeğin kendiside aynı durumda olacakki
beklentiler tutkuya dönüşsün...
aynen katılıyorum :)
iyide bu zevkin sıklığı önemli...
her çıktığı erkekle birlikte olan kızsa, bekaret önemlidir benim için.
benden öncekilere bakmam benimle olduğu zamana bakarım bedenin bakire olması ruhun o.pu muhabbeti yani
söylediklerini anladıkta... Peki beden o..pu olursa ruh nasıl bakire kalır...onu anlamadım...
eğer kendinden vazgeçecek kadar aşıksan başka seni tanımayanların olduğu başka bir yerlerde olabilir
geçmişi çok kötü olsa bile
tabiki senden sonra böle şeylerin olmayacağın dan eminsen
yada evlenmeyip sevmeye devam edersin zamanla nasılsa unutursun
birazdaha devam edersem ne yazacağım belli değil
iyisimi boşver gitsin
Evlenirken bekarete çok önem veririm. ama bu bakire değilse evlenmem demek değil. sadece önemli. erkeklerin hakkı olan şeyler kızlarında hakkı sonuçta. önemli olan bu hakkını nasıl kullandığıdır. Geçmişte yaşananlar gelecekte kim olduğunu belirler insanın işte bu yüzden de önemlidir.
Bence namusu iki bacak arasında görmek gerçekten çok saçma. Bir ilişkide karşındakini seviyorsan sana güven verebiliyorsa geçmişi irdelememek lazım. Ayrıca bu zamanda hiç ilişkiye girmemiş bir erkek bulmakta imkansız sanırım, üzülebilirim ama sorun etmem bende C diyorum
Karşılıklı saygı sevgi varsa 3-5 damla kanın önemi kalmaz...
hiçbir sevgilim bakire misin değil misin diye sormadı. olm ne acayip bir dünyada yaşıyorsunuz anlayamıyorum. benim için de bakir olması vs önemli değil. hiçbir zaman da sormadım. bu kadar zarperest olmayın yauv
katılıyorum:)
sevgiliniz sizle ciddi bir şey düşünmemiştir sıradan hayatına girmiş olarak sevgilileri gibi görüyordur sizi. elbet bitecek birgün ilişki icabı. kusura bkmayın.
he biter.
çok çok önemli değil ama ilk ilişki yaşadığı kişiden sonra kendini yamıcak birini aramış biriyse olmaz , biçok kişi kabul etmem diyo ama aşk bu tokadın kimden geleceği belli olmaz bi bakarsın çok seversin bakire değil öylede kabullenebilirsin büyük konuşmamak lazım bende kabul etmem diyordum ama kabul ediceğim biri çıkmıştı zamanında karşıma
Bence kirlilik vicdanla alakalıdır karşı tarafın vicdanı rahatsa ve ona güveniyorsan sorun olmaz ama seni kandırıyorsa ve kendini sana kakalamaya çalışıyorsa sorun var demektir.:))
ben erkek olsaydım evlenecegim kızın kesinlikle bakire olmasını isterdim evlenmeden öncede sadece kesin evlenecegim kızla ilişkiye girerdim.
kadın olarakda eşiminde daha önce herhangi bir kadınla ilişkiye girmesini istemezdim
sevmiş ve kendini bir erkege vermiş bir kız için pek sözüm yok...ona aşık olan bir erkek bunu kabullenecektir elbet..kabullenmelidir..ama zarını kaybetmemiş lakin onun dışında herşeyi yaşamış bir kız ne derece temiz..örnegin ben,kimse benden bunu beklemez ama ben böyle bir kızım iştee...evli bir adamla bunları yaşamış bir kızım..beni alan bunu bilmicek..bu durum nasıl bir durum haaa
Utanç abidesi...
BKZ: link
hoş geldin:)
ne desem bilemedim. Bende sana katıldm. +1
+1
bu arada jokercik cevaplarda eskisi kadar sık göremiyorum seni :)
sallamam sallayandanda haz etmem o kadar çok evli kadınla bırlıkte oldumkı onemlı olan evlendıkten sonrası evlenmeden oncesı adı ustunde oncesı ne olmussa olmus bıtmıs gecmıs gıtmıs
Kadın bakire olsun erkek istediğiyle yatsın kalksın oldu o zaman. iki taraf da bakir bakire olacak sa tamam ama diğer türlü hiç önemli değil sonuçta sen evleneceğin insanın kişiliğine aşık olursun bu işi defalarca sevmeden aşık olmadan yapmış birinin kişiliğine de aşık olmayacağına göre sorun yok onun dışında aşık olduğu erkekle beraber olan bir kadın suçlanamaz erkeklerin cinsel dürtüleri varsa kadınların da var ama kadınla erkeğin eşit olmadığı bir toplumda bunları demek neye yarar.
ben bir bayan olmama rağmen erkekte bakir olmasına önem veriyorum ama bu devirde öyle erkek bulmak çok zor . ben böyleysem erkekler tabiki önemser çok nadirdir önemsemeyen diye düşünüyorum ..
bakire olmamasını tercih ederim.
hiç bir erkekten böyle bir cevap gelmedi,merak ettim neden böyle düşündüğünü?
bi kaç sebebi var birincisi bayanlar için ilk sefer acı verici olabiliyor bu da beni huzursuz ediyor kendimi tecavüzcü gibi hissediyorum o esnada.
ikincisi tecrübeli biriyle sex daha kaliteli olur evlilikte sexin önemide inkar edilmez bi gerçek.
üçüncüsü bakire değilse en az bi kaç erkek tanımış demektir.son seçiminin ben oldugunu bilmek hoşuma gider.falan filan.
biraz garipsedim ama takdir etmemek elde değil.
aslında erkeklerin büyük çogunlugu böyle düşünebilir eger mahalle baskısından kurtulabilirse.bakirelik bekaret kadar önemsiz bi konuyu bu kadar büyütmeyeceklerine eminim.bedenlerimiz bizim giysilerimiz.daha önce bu elbiselere kimin dokundugunun bi önemi yok.
önemli olan elbiselerimizin içindeki biz.
toplum insanlara tam zıttını empoze ederken sen nerede saklayıp nasıl korudun zihnini,tebrik ederim.
toplumu oluşturan bizleriz.kendi fikrimizi yüksek sesle söyleyemediğimiz sürece çogunlugun fikirlerini benimseye mahkumuz ne yazık ki.çünkü çogunluk gaddar bi mizah anlayışına sahip.onun söylediklerini benimsemezsen seni yuhalar suçlar ve hataa dışlar.ben dışlanmışlardan oldugum için zihnim bu kadar berrak.
insan doğduğunda hiç bir görev ve sorumluluk yoktur üstünde.ama büyüdükçe ait olduğu toplumun ahlak anlayışına mahkum edilir.tabiri caizse 'küçükken başı ezilir'.
sürüden kopmayı göze alabilenler her zaman bir bedel öderler ancak zincirlerinden de kurtulmuş olurlar.
sana sonuna kadar katılıyorum DarkNeel
bekaret önemlidir..kadın ilk erkeğini asla unutmaz ve diğer erkekleri ilk erkeğiyle kıyaslar..zaten o yüzden kızlarda bekaret zarı vardır..
katilmiyorum ne alaka ilk erkegini asla unutmaz... birden fazla iliskisi olan ilkin ne kadar acemi oldugunu farkeder.
erkeğin ilk ilişkisini unutamama gibi bi durumu olmuyor mu ? bekaret bu yüzden varsa sizin ayrıcalığınız nedir ?
Tutturmuşsunuz ilkini unutmaz diye! Yine kendinizce saçma bi bahane işte! Kadın için ilkler o kadar önemli değildir.Kadın için önemli olan geçmiş değil şimdiki andır anlayın artık şunu!
eee siz anlatın o zaman neden var bu bekaret denen şey..sebebi ne..
vajenin iç kısmında, mikropların girişini önleyecek bir mekanizma yoktur mide ve akcigerlerdeki gibi. Sebebi spermlerin döllenmenin gerçekleşmesi için içeride yaşayabilmesidir. Ph seviyesi de bakterilerin yaşamasına en elverişli ortamı oluşturur. İşte bu yüzden, orayı yabancı mikroorganizmalardan korumak için kızlık zarı oradadır. Tamam?
mensis senn hangi açıdan baktığına bağlı ben genelde dini açıdan bakarım kimseyle birlikte olmamaya çalışırım ve aynısını karşımdakinden beklerim .benm için nefsine yenilmek var ve onu yenebilmek için çaba var zaten bi toplum için din kavramı yoksa bu bekarettende söz edilmesi çok saçma
senin anlattığına göre mensis , kızlar ilk ilişkilerinden sonra ölmeli..yani bekaretini kaybedince mikroplara karşı savunmasız kalıyorsunuz..açıklaman saçma..az daha çalış bence..
Eşimin bakir olmaması beni alakadar etmez,aslında tecrübeli isterim.Fakat afedersiniz seksin de b.kunu çıkartmamış olsun.Kendime gelicek olursam,bakire evlenmeyi bekaretimi eşime vermeyi düşünüyorum.
her kız öyle düşünür zaten ...Ben evlenmeyeceğim erkeğe bekaretimi vereceğim diyeni duydun mu...Önemli olan iradene sahip çıkmak...Düşünce meselesi değil...kendine hakim olma meselesi...
Biliyor musun malesef duydum :D Aynı sınıfta olup da hiç sevmediğim kız arkadaşlarım kendileri söylediler cümleleri söylüyorum şimdi :D
"Bekaretim kazayla gitse hiç kasmam rahatıma gelir."
"En geç 19 yaşında yatsam biriyle bi yaz aşkı olsa"
"Bekaret önemli değil aşıksan yatmalısın bence."
ve daha niceleri
iyiki erkeklerde zar yok erkeklerin hepsi bakiremi yane. kendimden pay biceyim hayatımdA 200 TANESİYLE İLİŞKIYE GIRDIM EEE NERDE BEKARETİM
vicdanında ...
kalbinde o yoksa bir yerde olmaz
bence her erkek bekareti önemser kimse önemsemiyorum demesin...
Şahsım adına kimseyle birlikte olmadım. "Bakirsen bakire aramaya hakkın var" deseler de dediğin şartlar altında olmuş olmasını problem etmem.
Bu arada diğer dedim. Geçmişi önemli değil tamam ama böyle şeyleri normal karşılamıyorum.
Aynen katılıyorum :) +100
Geçmişi kesinlikle önemli değil... Ben onunla ne yaşıyorum, bana ne hissettiriyor önemli olan bu... Benimle beraberken de başkalarıyla olmak isterse yadırgamam...
birkaç erkeğin altına girmişse zaten o geçmiş kirlidir. nikahsız her birliktelik kirlidir.
namusuyla evlenmiş namusuyla boşanmış bir kadınla evlenirim.
ama sırf bi tarafının zevkine vermiş vermiş gelmiş bir kaşarla evlenecek kadar düşmedim.
önem vermem diyen bile yalan söylüyor hepside önem verir ha bu demek değil ki bakire olmayan kızla evlenmezler evlenirler evet ama sürekli başına kakarllar bu durumu asla sonsuza dek güvenmezler .
Benim için bekaret önemli..ondan daha önemlisi kendini bilmesi , kendini kullandırmamış olması
ayyynen güzel kardşim
ben ondan başkasının eline bile dokunmadım oda o şekil. Yani sorun yok. Başka türlü olmazdı
Önemli olan bacak arasındaki değil, beyindeki bekarettir.
bu sözde eskidi be dost. sonuçta herkesin altına yatan bir kadının beynindeki bekarette işe yaramaz.
ben bakire degilim ama isteyerek kaybetmedim tecavüze ugradım bu yüzden erkeklerden uzak duruyorum bir ara birini sevdim ama kesinlikle kabul etmeyecegini bildigimden sustum ve bitti şimdi burdaki birçok kişiye sorayım benim suçum muydu edilen agır hakaretleri hak ediyormuyum ben hiç evlenmemeli miyim?
bunu birçok kişi anlayışla karşılar diye düşünüyorum. Şahsen çok seversem hiçbir önemi yoktur.
sacmalama be daha neler basına cok serefsızce bır durum gelmıs sana onu yapanın serefsizliği sen niye gocunacaksın daha neler adam gibi bir erkek bunu asla sorun etmez ama yukarda okudugum erkeklerın buyuk kısmı ıcın sorun ki zaten senınde ole erkekle işin olmaz ha bu arada yukardakı erdemlı hemcınslerım kımbılır kac arkadasınızın anasına bacısına yan gozle bakıp evde kendı kendınızı tatmın etmıssınızdır degılmı!
sen en güzel şeyleri hakediyorsun senin suçun yok ortada erkeğim diye gezen serefsizlerin suçu umarım hayatında hep mutlu olursun
Seninki sadece bahtsızlık. Senin tabiki bir sucun yok ve seni suçluyan çok az olur. Ve seni çok iyi anliyan ve seven biride çıkar elbet.
benim gözümde sen hala bakiresin...tabi hiçbir erkekle gönül rızanla birlikte olmamışsan...keşke bekaretini her kaybeden tecavüzle kaybetse...sadece vücutları kullanılıyor...Başka türlü bekaretini kaybeden kızların hem vücutları hem masumiyetini hem kalpleri hem de kişilikleri kullanılıyor...ve bunlar kaybedildiği zaman kazanılamıyor..
tecavüze uğraya kızlar evlenecekleri erkekleri ilk erkekleri gibi kabullenebilirler... ama bekaretlerini daha önce çıktıkları sevgililerine kaybedenler için bu geçerli değildir...vucuduna daha önce biri girmiş olabilir ama kalbin tertemiz oraya daha önce hiçbir erkek girmemiş ve kendisini keşfedecek erkeğini bekliyor...söylediğin erkek bekareti iki bacak arasıda görüyor..kızlık zarı sağlam olup ta her haltı yemiş kız alsın o zaman...
ben kimseyle bişey yaşamadım zaten küçüktüm ozamanda şimdide aynı uzak duruyorum sonrasıda yok önceside
önce o erkeği iyice bir pataklattırırım akıllanasıya kadar (bu i*neler yarın birgün başkasına da yapar) sonra öperim severim daha çok severim kıyamam size... seviyorum sonuçta. saygılar. üzülmeyin. olabilir. anlayışlı erkek çok..isteyerek yapsaydınız işler çok farklı olurdu.
Soruya cevap verenlere soru içinde soru sormak istiyorum. Bekate önem vermeyen insanlar daha önce ilişki yaşamış insanlarmıdır ?
evet kardeşim tabikide o yzden kendilerini savunuyorlar baksana
herkesin kendi özgür iradesi karışamam ama genelevde yüksek lisans yapmış bir bireylede hayatımı birleştirmem
bir kez yapan bir daha yapar belki..
o yaptığı adam karşısına çıkarsa duygularını tutamayıp bir daha yapar..
O yüzden önem veririm. ve hak ettiğimi düşünüyorum.
aynı durum bendede var sanırım kavgada yüzüne vurabilirim agzımdan kaçabilir yani :( ne yapacam hiç bilmiyorum
bu sorulardan sıkıldım ben :D bekaret önemli burası amerika değil. türkiye de evlilik öncesi cinsellik olamaz. ee diyeceksin erkekler yapıyo dersin. erkekler yapıyo çünki kızlar evlenmiyor artık!
onun bunun altına gırecek sonra gelıp benm karım namussum mu olacak. öyle olacaksa hiç olmasın daha iyi..
Siz erkekler kızların üstüne zevklenirken bi şey olmuyo ama değil mi?
o bu dediklerinin senin gibiler oluyor..
sende yaptırma o zamn zorla yapılmıyor bu ısler.
verenlerde senn gıbıler oluyor o zamn.
yaptırma o zamn sende zorla yapılmıyor bu işler..
Karin nasmusn olmayacak makyaj pamugu hayat arkadasin olacak. Karin hayatinda bir aksesuar degil arkandan toplayan annen degil...yanindan yuruyen birisi
namusum olmayacaksa bıle sonucta hayat arkadasım oLacak herseyi onunla yapıcam paylasıcam. her erkekle bırlıkte olup neden sonunda bana kalacak ben kabul etmem
belkide tecavüze uğramıştır adamcağız. :( ön yargı iyi bir şey değil
ohaaahah
bi on sene öncesiyle günümüzü karşılaştırıyorumda muhteşem sekilde dejenere olmuşuz tebrikler marjinal insanlar
helal reis..
bi keresinde kabullenmiştim yalnz evlenemedik
bakire olmayan kızlara motor diyen arkadaşlarım tecavüze uğrayan kızları görmezden gelmeyin
bence erkeğin bakir olması hoş olmaz bayanında bakirliğini koruması lazım sonuçta bir ömür boyu çekecek kişiyi ödüllendirmesi ve ilkini onla yaşaması lazım ama erkek tecrübeli olmalı
ne kadar meraklıymış kadınlarımız ''tecrübeli erkekler'' evlenmeye! Benim bacak aramdakı bi şey evleniceğim adamın nasıl hediyesi,ödülü olur ya!Mantığa bak! Erkekte ''namusunu'' koruyacak ben koruyosam! Ödülü mödülü yok bu işin! varsada o da bana ödülümü versin !
bu böyledir güzelim benim için önemli bekaret başkası bağlamaz beni
tabi herkes ''erkeğini'' başka bi kadınla paylaşamaz. nasıl bi mide var acaba o kadınlarda...
valla mensisi tebrik ediyorum sizin kadar mantıksız bir düşünce daha görmedim afedersiniz ama... ben bir erkek olarak söylüorum..
a diyorum bakir değilse büyük konusmym ama cok zor yani..
bence önemlidir ,ben kendimi eşime saklıyorum mesela kısmetse ...
+1
+9
geçmişi geçmişte bırakacak bir yapısı varsa sıkıntı olmaz
benim ıcın bakırelık onemlıdır, baskasının olmus bırıne neden ben hayatımda yer verıym kı? belkıde benden oncekıne de SENI SEVIYORUM demıstı, bır gonule 2 ask sıggmazzz
cok onem verırım namus namustur o da gıderse ne yaparım kendımı kocama saklıyor onda gozumu acmak ıstıyorum en dogrusu saf ve temız bı sekılde gelınlık gıymek
erkeklerin çoğu bakire ister ama ne yazık ki bu devirde bakire de bakir de bulmak zor olduğu için çoğu kişi bu duruma alışıl olduğu için pek sorun olacağını düşünmüyorum. Kızlarda bir derece ama erkeklerde hiç sorun değil bence.
neden erkeklerde sorun değil de, kadınlarda sorun? alakasız bence.
''erkeklerde hiç sorun değil bence'' diyerek kadınlar kendilerini ezdirdiklerinin farkında değiller sanırım ne yazık ki...
bence aynen öyle oluyor bizim memleketimizde. çoğu kişi öyle düşünüyor.
ben o kadar sene bekleyip ilk defa onunla yapacaksam tabiki önemli ama ben rahat durmamışsam bekaret o kadar önemli değil zaten işin dini boyutuda böyle bir erkek zina yapmışsa evleneceği kadında zina yapmış olması lazım
bekaret önemli bişey madem kızlığını bir adama verdin onunla da evlen
çookkkkkkkkkkkkkkkkk evlenmek için en büyük temel özellik bayanın iffetini koruması
link