AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
TAbikide Önemli Okadar Geniş MEshepli degilim Kocaman bir işaretlemeyle A şıkı diyorum.d
bu devirde bakir erkek ancak yalanlarda olur.
bekaret ise önemli degildir muhakkak diktir. nek kadargereksiz önemsemem denilirse densin ilerde zaten benden önceside yaşamıssın deyip deonure olursun numune çok tavsiye 1-2 ye kıyıp diktirmek.
Benim gibi olsun yeterli.
Evlenmeden once beraberlik yasadiysam bakır olsun diye tutturmamin anlam da yok.
link
mesela ben cok sevdıkten sonra onun kendı agzından bırer bırer ogrendıysem sorun deıl ama cok sevdıysem...
kaldı mı böyle şeyler artık temcit pilavı gibi dön dolaş bekaret bilmemne...cinselliği yaşamak herkesin en doğal hakkı sevin sevilin takmayın böyle şeyleri dimi
kızın namusu varsa erkeğin yokmuu.. ben onca yıl kendimi korumuşsam karşımda da kendine hakim olmuş bi erkek olmasını isterim. başka bi tene deymiş herifle aynı yatakta uyumak bile iğrendirici ıyyy
bana yalan söylemediyse en başta ben onu zaten o şekilde seviyorum :) hiç sorun yapmam ama pek cinsellik yaşamam açıkcası çünkü ilki ben olmadığım için istemem :s ama severim sevgim değişmez:)
Üzülürüm ama sorun da yapmam,onu öyle de severim ben
yüreği ben dolu olduktan sonra kim takar 1 cm lik zarı ...
helal
1 cm lik zarın bozuk olup olmaması düşüncesini hayata bakaşını erkeklere bakışını yansıtır
bir şey anladıysam bakir olayım
çok güzel yazmışsınız tebrik ederim. ben 3 aylık evliliğin azabını 5 yıl yalnızlıkla çekiyorum. bakire değilim diye herkes uzaak duruyor:((
Kesinlikle kız oğlan kız olacak ben evleneceğim kızın topuguna bakarım arkadaş
topuk?:)
Önemli olsan beyninin bakir olmasıdır, iki bacak arasının değil.
ikisinin de bakir olması makbuldur..
Eğer ilk ilişkisi "düzgünse" ve daha sonra birçok erkeği "sevmediyse" olabilir... Sevgi sözcüğünün altına o*luğu sığdıran cinslerden çok var !
Arkadaslar site yoneticisinin gereksiz yere sorularimi kaldirdigina inaniyorum Allah icin bu gun ne yaptiniz diye soruyorum altı ay once soruldu diye kaldiriyo ne sacma bana katilan var mi?
insanların cinsel tercihleri,bacak arası vs bunun gibi şeylerle ilgilenmiyorum ..düşünceleri hayat görüşü beni ilgilendiren bunlar bir şeyler paylaşabiliyorsam gerisi beni bağlamaz
ahhhh ahhhbi test olucak erkeleri evlenmeden önce bu teste tabi tutacaksın tüm sorun çözülcek ..
kaçınız bakir/bakire olmayan biri ile evlenirdiniz diye de ekleseydin daha gerçekçi cevaplar alırdın.
aslında soru başlığında var.ama teşekkür ederim.
ama bakire aramak için bakir olmak lazım diye düşünüyorum bakirsen bakire arama hakın var
Bakire/bakir değilse ben bu durumu kolay kolay aşamam,evlenmem.
Benden pas ya bu sorulara o kadar çok cevap verdim ki sürekli flashback yaşıyorum :)))
Ya neden eksiliyorsunuz.Merak ediyorsanız profilime girin bu konuda kaç defa en iyi cevap seçildi fikirlerim bakın görün. Manyak mıdır nedir ya eksicibaşı.
Tecrübeli olmasını isterim bakir olmaması benim için sorun değil çünkü şuanımla ben tecrübesizim.
hımmmmm
Keşke herkes senin gibi kendini düşünebilse. Helal olsun
hemde cok onemlı eskı lastıkle nasıl yola cıkılmassada o kızlada omur yasanmaz kısacası
+1
haksızmıyım sizce bir patlayan lastık randıman verırmı zorlugu gorunce yada baska şeyi görünce yenıden patlar ılerde alev alır en ıyısı ılk ve son olmak alacaksın sıfır km de kullanacaksın omu boyu manasal olarak dedım yalnış anlasılmasın :))
bu nasıl bir anlayış aklım almıyor.
umarım yaşın küçüktür,küçüklüğüne vermek isterim.
asıl sen cocukasun bır kere taddınmı baskasınınkını zaten evdekı duruyor dersın gıdersın yıne baskasına verırsın azmıs kudurmustan beterdır sımdı cocuksun sen benı anlamassın yarın sokaga dusersen anlarsın senın lastıkte patlak sanırım
terbiyesizlik yapma,kişisel saldırıda bulunma.
saygı duyma yetisinden yoksunsan lütfen herhangi bir fikir de belirtme!
senin nasıl bir çevren var,nasıl bir aile içersinde büyüdün bilemem ama benim edindiğim çevrede kimseher ne yaşamış olursa olsun, annesine,kardeşine,sevdiğine 'patlamış lastik' gözüyle bakmaz.
terbiyesizliğin lüzumu yok!
ee evlendiğinde o lastik diye bahsettiğin şey yine patlayacak.lastiği ben patlatırsam kahrını çekerim mi diyosun ben anlamadım...
o lastıgı sıfır alıp patlatan sensın o lastık baska jant aramaz baska jantada takmasssın onu ama patlak lastık alırsan zaten ortalık malı dersın ne onun kıymetı olur senın gozunde nede o lastık randıman verır bunlar sadece benzetme :) sen dusun evlendın ve karını tatmın edıyorum her konuda dıyelım ama ınsan oglu bu nefsıne yenık duser bazen bu tur ksılerde daha onceden yaptıgından korkusu olmaz ve evde cocugu beklerken yıne yapar bu işi bır baskasıyla
bu sekılde gıdıpte ayrılan ben kac kısı bılıyorum onuda geç bu sekılde evlenıpte 2-3 çocuk sahıbı olmus ve kocasını delıcesıne seven ancak etrftada yee benı dıye gezen kadın sayısı kac tane var sence bılıyormusun sırf bu yol bana 3 tane geldi kadın kocasını sevsede bır kere alısmıs sexte farklılık arıyor ya olgun olsun ya buuk olsun felan ıste alternatıf arıyor sureklı korkusuda yok tabıkı
eski lastik yeni lastik :) evlenecegin kadar bu kadar basit yani araban kadar degeri yok arabanin anca lastigi olabiliyor... alkis seni yetistiren anaya. Baban demek bu kadar kotu muamele etmis.
pinkezzzz lafım sadece bır benzetme o kısmına takılma kadın olsun erkek olsun daha onceden bu haltı yapan kışıler evlenıncede yapacak kısılerdır azmış kudurmustan beterdır dıye laf var onu hatırla 2-3 cocuguda olsa kadın olsun erkek olsun gıdıp dısarda olmadık naneyı yıyen kişi sayısı şu an hat safada şimdi sen bazı şeyelrı gormemıssın ama ılerde anlarsın
Hic önem Vermem.. Nefes Alsin Yeter yav... Degilimi Gencler ! :D
öenmli değil ama kaşarda olmasın be
Evet Öylede Olmasin .. peynirli Olsun ... .s .s .s
gerçekten avatardaki adam oldugunu düşünüyorum :/
Saol dostum ...
sen kıyafet alırken neden 2 . el almıyorsun? yada don?
bakir olarak bakireyle evlenirsin sonra yatakta beni mutlu edemiyor diye ahlaksızlığı erkeklik sanırsın. iyi bir haltmışsın gibi 2. el deyip aklın sıra yattıklarını küçümsersin. sen kızının yüzüne nasıl bakıyorsun anlamıyorum zaten.
bende nerelerd ekaldı diyordum, bana sataşmakta geç kalmamışsın :)) evlen artık evlen sana bekarlık yaramıyo 35 ini geçtin başına mı vurdu nedir :)) tabi biri seni beğenirde alırsa :D
karşında bi bayan var terbiyesiz !
birliktelik yaşamış kadına 2.el deme hakkını sana kim veriyor? geneleve giden erkeklerle gitmeyenleri ayırsak zaten memlekette erkek kalmaz kanmca o zaman siz kacıncı el oluyorsununz? yazık ya ahlaksızlar...
ikinci eller ucuz olur...kolay elde edilir...
Öncesi değil sonrasında kalbi ve zihni bakire olsun...
önemli ama deli gibi aşıksam bunu görmezden gelirim.
erkeklerdede bekaret zarı olsaydı nolurdu acaba !...
Ne güzel olurdu ama ;D
ben sevdigim kızın bekaretıne onem verırım gercekten sevıyosam versede derım yarın oburgun fıkırlerın degısır yapmayalım ama sevmıyosam gecmış olsun
aşıksam hiç önem vermezdim. sadece o kişilerin kim olduklarını öğrenir o kişilerin kendi çevremden ve kızın çevresinden uzak durması için çaba gösterirdim.
Bi kız ıcın erkegının bir seyler yasaması aslında gereklı tecrubesız bı erkek ne kadar tatmın edeblırı?Amam kız bence bakıre olmalı beee beyaz çarşaf meselesı:D...
aslında soun bakirya da değil önemli olan yaşadıklarından ders almış olmasıdır
kendi çocuğunu doğurmak varken üvey evlat almak istermisin ?
vermiyorum bekarete önem!
Ne çok saman kafallı varmiş herkes çok temiz ya , süt gibi beyaz ya ... neyse herkes hakettigini alsın...
aşktan kurtuluş yok fakat daha çok büyük azap olur.
Önemli olan gecmisi degil seviyorsam .. Benimleyken dürüst temiz yalansiz olsun yeter
bu konuda bir kızın cevabının en iyi seçilmesi isabet olmuş
Kendimi eşime sakladığım kadar önem veririm.
ayyynen kardeşim
Bakire olmayan hatunları gözüm görmesin.
soruyu kıçımdan algılayıp eksiledim. bir artı borcum var.
evlenmem o kadar
hani seviyodun derseniz de
sevgimi bitircek haltı yemiş derimm
verilmeli bence sonucta zar senin namusun evlenince erkek ilk o ozellgi arıyr
Kendim nasılsam eşiminde öyle olmasını isterim.
Çok önem veriyoruz, Gerdek gecesini adet dönemine denk getiren karıları kınıyoruz. :((
bekaretin söylediği yalanlarla olan ters orantısına bakarım ;)
bakımlı kızlardan hoşlanırım olmazsa olmazım zeki olmasıdır.gittiği yerler kıyafetler özenli olmalı
el ve ayakları bakımlı olmalı
Bir insanda bir vicdan olcak iki iman bu ikisi varsa her türlü kabulüm olur...
sevdiysem güvenmişimdir sadakatinden şüphem yoktur
bekaretine bakmam,bahsi bile geçmez
mesele sevmektir belki kendisi mast. yaparken delmiş olabilir
çokda umrumda zar için mi alcak beni öylese sie gitsin teee:)
Git yat bunla o mzan guzelım burası turkıyee amerikada yaşa orasıı bu konularda bayaaa genışş
Bekar olduğum gün kadar
sıkıldım şu bekaret sorularından :D tamam bekaret önemli değil tamam oh rahatlayın girin çıkın :D
evlenemem .'( düşünsene aşık olduğun kadın onlarca erkeğin altına nefes alıp vermiş !
ilk ben olmak isterim.
Bakire olursa iyi olur
Küfür mü edelim illa?
A şıkkı.
Kullanılmış bir beden de yaşamak istemem
baskasına dokunmus olması benı cok uzer..
Üzülürüm ama sorun da yapmam,onu öyle de severim ben
en güzel cevap ''zarf''la benzetme yapan bayan arkadaşın ve mevlana örneği veren arkadaşların cevaplarıydı...
Açıkcası bakir yada bakir olmaması umrumda olmaz.