en iyi cevap'a tek başıma karar vermem doğru olmaz diye düşündüm.günün sonun da en çok beğenilen cevap en iyi cevap seçilecektir.(cevabın +/- farkı alınarak )
herkese teşekkürler.
Buna tek bir sözle cevap vericem bu söz her eşyi açıklıyor bence.
--Bekaretinin bacaklarının arasında olduğunu söyleyip kendini evleneceğin adama sakladığını söylüyorsun.Peki ya dudaklarındaki doğmamış çocuklar?
Bakirlik/Bakirelik kavramına takılan bir insan değilim.Namus konusu olduğu zaman karşımızdaki insanlar direk din boyutunu konuştukları için bunun detayınada bakmak zorundalar.Örneğin bir erkekle aynı yerde bulunmamak göz teması kurmamak el ele değmemesi öpüşmemek en basiten en ağırına doğru yazdım şmdi.İlişki boyutu apayrı bir şey zaten.Erkek ben yediremem diyip namus konusuna girip dinden bahsediyorsa işin bu ince detaylarınıda düşünmeli.Sadece ilişkiye girmemiş ama sevşmiş bir insanı peki kim isterki? Sen karşındaki insanın vücudunda zamanına geçmişten kalan bir görebiliyormusun bu durumda göremiyorsun?Geriye kalan iz sadece zar oluyor buda gözle görülen bir olay olduğu için bu zar olmadığında erkekler için sıkıntı oluyor.Bana namus diye konuşacak insanların din boyutuna bakarak hareket etmelerini savunur söylerim hep.Bakire olup öpüşüp sevişnler var arkadan ilşkye girenler var bunlar namuslu oluyor ama gerçekten sevp bir insana güvenp brşylr yaşadıpı zaman o insan namussz oluyor bu zihniyette düşünen bütün herkesi kınıyorum.Ben namus olayına çok farklı bir gözle bakıyorum.Geri kalan insanların ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor erkekler bayanlar önce kendinize dürüst olun.Bayanlara verilen doğuştan gelen zarın anlamı çok daha farklı.Erkeklerde bu zar olayı yok diye kendilerini şanslı hissediyorlar.Siz kenedenizi kandırmaya devam edin.Mutlu olmayı isteyen insan ne geçmişe bakar ne de ne yaşadığına geleceğe bakar.Bu konuda kendini hala aşamayan insanlar var yazık diyorum sadece.
Farklı bir duruma örnek vericem.Bir bayan hayatı boyunca hiçbir erkekle görüşmemiştir karşısındaki erkeğide kendisi gibi olsun ister bu durum tam terside olabilir erkekte öyle bayan isteyebilir ancak bu durumda mantıklı geliyor bana diğer türlü gülüyorum sadece.
kızlarıçın konusucam once:şimdi bakırelık kavramı sadece zarla bıtmıyor malesef.bır soz vardır davula tokmak degmemıs,ama davuldakı ıplere degmeyen tokmak kalmamıs dıye.sen her naneyı yıceksın oh sonra ben bakıreyım boyle hatunlar en adi insanlardır.bunun yerıne yapana saygım var ama yaptım sevdım yaptım dıyene ssaygım var.kullandı benı kandırdı benı fılan bunlar palavra arkadas geçın bunları.
erkekler ıçın konusucam:bir dürtüdür bir güdüdür almış basını gıdıyor ıhanetlerde genelde burdan cıkar nasıl olur mesela adam cınsellıge alısmıstır sevgılısı bakıredır oturur derkı ben buyum buyum bu yuzden benımle olman lazım ben zorlanmaya basladım der.madem zorlanıcaksın baslama arkadas o ılıskıye.git dürtünle güdünle yaşa.
kendıme geleyım sımdıde,hıçbırsey yasamamıs bırıyım oturupta her kızı elının altından geçırmıs bır adamla ben sevgılı olamam.zaten oturup oda benle sevgılı olmaz.bakir bır erkek belkı zor bulunur ama olayın b*kunu cıkarmıs adamlada ben olmam.okadar mıdesı genıs bırı degılım.ben adamda geçmiş ararım onun bende arayacagı gıbı
bravo :) alkışlıyorum seni :))
Bu bayana iyi bakın (kendisi arkadaş listemde böbürleneyim biraz)...Çünkü kendini kandırmayan soyu tükenmekte olan bir arkadaşımız.
aferin kız!tam benim kafama göresin.ben de böle söledim söledim 21 yasıma kadar kimseyi yanıma yaklastırmadım,kimse benimle çıkarmısın demeye cesaret edemedi.evlenmek istiyorum diyenlerle bile yüz yüze gelmedim.sonrada eline kız eli degmemiş bir adamla evlendim.darısı senin ve senin gibi düşünenlerin başına..Allah herkesin kalbine göre versin.
Eşit düşünmen güzel sonuna kadar haklısın:)+1
Billy her seyin bokunu cikarmis erkekler baylirlar oyle hic bir sey yasamamislarla birlikte olmaya. Deli deliyi gormus comagini saklamis. Bilindigi uzere kotuler kotulerle iyiler iyilerle olaydi bu sitede bir suru kisi su an ask acisiyla kivranip da bir suru sorulara cevap aramazdi...
Ahaha:D İyi cevap ;)
+1 :) Eksi verenler dediğin geniş, iğrenç insanlar heralde :D
bebeğimm benımm +1
bende diyorum ki soruda bekaretini kaybeden biriyle evlenirmisiniz diye yazıyor dedim...o* biriyle evlenir misiniz diye yazmıyor...saçmalayan sensin soruyla cevap alakasız. o* olmakla bekaretini kaybetmek arasında ne alaka var...Bakire kız alırsın evlendikten sonra o* olur...Bekaretini kaybedipte senden benden namuslu olanlar var...aynı şeyleri yazdım şu anda ...umarım tekrar yazdırmazsın...
ooooooooooo bayıldım :) harıka
yorum yazacaktım ki gerek kalmamış aynen öyle...
çok güzel açıklamışsın tebrık ederm
Aslında sanıldığının aksine erkekler için zar o kadar da önemli değildir. Bir erkek için önemli olan sevdiği kızın geçmişidir. Yani bekaretini koruyup da başkalarıyla her türlü şeyi yapmış bir kız, istediği için yapmış ama bakire olmayan kızdan çok daha değersizdir. Ya da şöyle diyeyim. Daha önce tecavüze uğramış,başkası tarafından zorlanmış bakire olmayan kızın da bakireden hiçbir farkı yoktur erkeklerin gözünde. Sorunun cevabına gelince...Bu kadar toplumsal baskıya,biyolojik olarak cinsel isteğe sabredebilme yeteneğine,bakire bir kızın her zaman çok değerli olmasına (Çünkü bazı kızlar tarafından tecrübeli erkek istenebilir ama her erkek karşısındakinin ilki olmak ister),evleneceği zaman kocasını bekaretiyle mutlu edebileceğini bilmesine rağmen bir kız birisiyle yatmışsa eğer ben o kızdan korkarım ve evlendikten sonra da yapmayacağına emin olamam.Çünkü evlendikten sonrayla evlenmeden önce arasında bir fark yoktur.İki durumda da yapılmamasını gerektiren çok fazla sebep vardır. Ama evlenmeden önce bu sebepleri görmezden gelen evlendikten sonra da gelebilir.
Ama benim için eskiden neden yaptığı da önemlidir. Eğer gerçekten geçerli sebepleri varsa ve beni sevdiğine eminsem bunu hiçbir zaman sorun etmem. Burada karşımdakine iş düşer çünkü kolay kolay da o sebeplere inanmam. Çünkü kim bilir kaç kişiyle yatmış kızlarımız bile 'yemin ederim sadece 1 kişiyle yattım' diyebiliyor.
bu en iyi cevap işte =)
Bakire olup envai çeşit kişiyle sevişmiş & ilişkiye girmiş birisini düşünemiyorum.
Teşekkür ederim :)
Biri ile evlendiğinizde ya da ciddi bir duygusal ilişki yaşadığınız zamandan itibaren o kişinin kiminle ne yaptığı sizi ilgilendirmeye başlar. Çoğu erkeğimiz kompleksli aslında. Ya benden öncekiler daha iyiyse kuruntusu. Seven kadın senden öncekine bakmaz sana bakar. Ayrıca sorun sende ise zaten hatayı kadında aramaman gerekir.
Ayrıca şu kadınlara 2. el kelimesini kullanan yaşam belirtilerine sormak istiyorum. Türkçemizde 2. el sıfatı mallar için kullanılan bir terimdir. Kendinize hayat arkadaşı mı yoksa kullanışlı bir mal mı arıyorsunuz? Bu deyimden yola çıkarak hepinizin annesinin 2. el olduğunu da varsayabilir miyiz?
helal sana. böyle düşünen erkeklerin varlığı eski, kömürleşmiş ve saçma düşüncelerin yok olmaya başladığını gösteriyor. umut verici.
sen ikinci el elbiseye mi daha çok değer veriyorsun kullanılmamışa mı...diyeceksin ki kızlar mal mı...Kız zaten ilk sevgilisine kendini mal gibi kullandırmış aksi halde evlenilirdi...bekarete önem vermiyorsan git genel evden kadın alda görelim .. en güzelleri önüne atlamazsa ...
hepimizin annesi sahibinden oluyo. eğer el değiştirirse 2. el olur. neyse bırakalım şakayıda konumuza gelelim gidip bekaretini bozdurmadan başkasının koynuna girip onunla sevişecek sonra başkasıyla evlenip kocasını kandıracak. ben bu insanlara eşya değil hayvan muamelesi yaparım arkadaşım. o yüzden ikinci el falan böyle insanlara az gelir.
Cevap
142Cevap
Erkekler gitsin istediğiyle düşsün kalksın istediğiyle gönül eğlendirsin sonra iş evliliğe gelince bakire olsun! Bu nasıl bir paranoyadır arkadaş. Evleniceğin kadının bakire olmasını istiyorsan sende önüne gelenle düşüp kalkmayacaksın o zaman. Şimdi diyeceksiniz ki e tamam biz düşüp kalkıyoruz ama kızlarda buna izin veriyor. Kimse biri tarafından kullanılmak ,kirletilmek istemez. Eğer bir kadın bir erkeğe kendini teslim ediyorsa aradaki duygusal bağa, samimiyete aşka inanmıştır diye düşünmekteyim. Ha tamam bu işi sırf para için yapan ucuz zihniyetler de var ona diyecek bir lafım yok. Ama ortada sarfedilen bir emek vardır, yaşanmışlıklar vardır, ilişkinin geleceğine, duyguların gücüne inanılmıştır bir şeyler yaşanmıştır. Bunu kimse sorgulayamaz. Niyet önemli diye düşünüyorum ben. Aşkla paylaşılan şeyler sadece güdüsel zevklerle paylaşılmış olanlarla kıyaslanamaz bile. Ayrıca birlikte olunan kişi karşısındakinin geçmişini neden sorgular? Bu dünyadaki en saçma şey. Kim geleceği görebilir ki ? Bugün aşkla birşeyler yaşanmıştır yarın başka bir şey olmuştur. En kötüsünden belki ölüm yaşanmıştır. Hiçbirşeyin garantisi yok. Geçmişinde birşeyler yaşayan kişi şu anda birlikte olduğu sevgilisini aldatmış muamelesi görmemeli. Sonuçta önceden bu kişiyle olacağını bilmiyordu. Önceden o yoktu. Ha kız her birlikte olduğu erkeğin yatağına giriyorsa bu çok ayrı bir şey .. ama bir bakirelik tutturulmuş gidiyor. Yıkın tabularınızı, en önemlisi sevgi saygı,kişilik,aşk. Bunların olmadığı bir insan bakire olsa ne yazar. ne mutluluk verebilir ki insana ?
bekaretten kastımız zar ise bana ilk tanıştığımız gün söylesin yada söylemesin çok umurumda değil.evlilik olayını sadece bekaretten güç alarak asla yapmam.bekaret bir gecelik bir durum;ama hayatının geri kalanını geçireceğin insanın anlaşabileceğin bir insan olması,bakire olmasından çok daha önemlidir diye düşünüyorum.bunu daha da güzel anlatırdım ama uykum geldi.bunun dışında bir pisuvardan daha çok penis görmüş bir hatun kişinin sırf zarına sahip çıktı diye kendisini bakire olarak görmesine de karşı olan bir dernek,grup,zümre varsa ben onlardan biriyim... kopi peyst yaptım.tekrar aynı şeyi yazmaya üşendim de.
BiLLyyDünkızlarıçın konusucam once:şimdi bakırelık kavramı sadece zarla bıtmıyor malesef.bır soz vardır davula tokmak degmemıs,ama davuldakı ıplere degmeyen tokmak kalmamıs dıye.sen her naneyı yıceksın oh sonra ben bakıreyım boyle hatunlar en adi insanlardır.bunun yerıne yapana saygım var ama yaptım sevdım yaptım dıyene ssaygım var.kullandı benı kandırdı benı fılan bunlar palavra arkadas geçın bunları.
erkekler ıçın konusucam:bir dürtüdür bir güdüdür almış basını gıdıyor ıhanetlerde genelde burdan cıkar nasıl olur mesela adam cınsellıge alısmıstır sevgılısı bakıredır oturur derkı ben buyum buyum bu yuzden benımle olman lazım ben zorlanmaya basladım der.madem zorlanıcaksın baslama arkadas o ılıskıye.git dürtünle güdünle yaşa.
kendıme geleyım sımdıde,hıçbırsey yasamamıs bırıyım oturupta her kızı elının altından geçırmıs bır adamla ben sevgılı olamam.zaten oturup oda benle sevgılı olmaz.bakir bır erkek belkı zor bulunur ama olayın b*kunu cıkarmıs adamlada ben olmam.okadar mıdesı genıs bırı degılım.ben adamda geçmiş ararım onun bende arayacagı gıbı
bu yorumdan sonra yazılacak söz yok bence yorum sabine tebrikler
ben onu bunu bilmem. "kadının geçmişine erkeğin geleceğine bakılır." ve ben büyük konuşmak gibi olmasın ama daha önce birileriyle yatmış bi kızla hayatımı geçiremem.
ya o adam karşıma çıkarsa, ya evlendiğim kız, bana her baktığında o adamı hatırlıyorsa, vs.
kısacası bu benim kolay kolay kaldıracağım bir durum değil. içimde sürekli bi huzursuzluk olur. ben
ama tabiki bu tercih meselesidir mesela sex olmazsa ölürüm diyen biri tabiki önem vermez ve bu onun medeni olduğunu göstermez...
yada evleneceği kızın temiz-saf ahlaki değerlerden haberdar biri olmasını isteyenler bekarete çok önem verir bu da bu insanların yobaz olduğunu göstermez.ama birçok kızla yatıpta evlenirken bakire isteyen adam yobazdır...
burda bekaretten kastım ne yolla olursa olsun ilişkiye girmemektir.
ve her ne olursa olsun kim ne derse desin hem kızın hemde erkeğin bunu ilk evlilikte yaşamalı iyi bir duygudur.
ve cinsellik öyle her insanla yaşanacak bir şey değildir ve EVLİLİK DIŞI YAPILMASI, YANİ ZİNA DİNEN AFFI ZOR BÜYÜK GÜNAHLAR ARASINDADIR inanmayan araştırsın..
"bekaret önemli değil" deyip geçmemek lazım. benim soruda dikkatimi çeken bölüm; "çok kirli geçmişi yoksa ama bir kaç erkekle birlikte olmuşluğu varsa" idir. zaten bir kaç erkekle birlikte olmuş bir kadının bana göre "kirli bir geçmişi" vardır. evet, bakire olmak zorunda değildir. bir hata yapmış olabilir (eğer gerçekten hata yapmışsa). ama bir kaç erkekle birlikte olan bir kadın, aynı hatayı tekrarlayan ve bundan hoşnut duyan bir canlı olarak gözüme çarpar. der geçerim.
evet,'kirli' ye farklı bir bakış açısı.
hanımlar burdaki erkeklerin yorumlarına bakıp sakın yanlış bir yargıya kapılmayın burası sanal alem burda insanlar makara yapıyor erkekler evleneceği kadını çok dikkatli seçer bir erkeğin sevgilisi olmakla eşi olmak arasında dağlar kadar fark vardır her erkek çocuğunun annesi olacak kadının temiz ahlaklı olmasını arzular elbette midesi çok geniş işkembe olmuş erkeklerde mevcuttur ama yinede çoğunluk benim gibi düşünür aman bayanlar eğer evlenmek gibi arzunuz varsa yaşamınıza çok dikkat edin ama evlenmek takıntınız yoksa o zaman istediğiniz gibi yaşayın fakat daha sonra bir enayi bulurum dememek şartıyla
Kimsenin geçmişini bilemeyiz, geleceğe geçmişe gidip görünmez olma özelliği varsa tamam. Ama insanların ağzından yalan da çıkabilir değil mi? O çok namuslu olmalı bilmemne olmalı dediğiniz kızlar varya, zannediyor musunuz ki sizn seks yaşamaya hakkınız var ama kızların yok neden? Çünkü onlar yaşamamalı o zevki erkek yaşayabilir haa buna toplumsal olarak göz yumuluyor fahişe gibi iğrenç kavramlara göz yumuluyor ancak kız bakire olmayınca iğrenç gözle bakıldıgı pis yakıştırmalarda bulunuldugu yetmiyormuş gibi bir de üstüne hayatta evlenmem diyorsunuz abaza erkekler... Size söyleyebileceğim tek bir söz var... O zevk dediğin şey sadece senin hissettiin şey değil haa orda dur bu demek değil ki kızlar cinselliği yaşamalı.. Kızların yaşama hakkı yok evet. Ama öyle ise senin de yok kardeşim. Eğer hala itiraz ediyorsan sen de o...sun hatta itiraz ettiğin için ruhun da or...
*Bakirlik/bakirelik.. Çok öenmli iki konu. Geçmişiniz varsa ve başkasıyla evliyseniz, eşiniz ne der size? Çok normalmiş gibi mi bakar ? Normal gibi bakan çok azdır. Geçmişin olduğun için sağlam temellere dayanmaz o evlilik. VVelakin boşanrsınız.
*Ben tabiki bakirelik ararım ama şu var. Bakire olupta fıkı fıkı kızlar yok mu? Sadece son işlem gerçekleşmemiş . Buna göre de onun bakire olduğuna karar veriyoruz. O kadar sarmaş dolaş ol, bir kaç kişiyle beraber ol ben bakireyim de. madem bir şeyi yapıyorsun tam sağlam yap.
*erkekler ise ayrı fenomen. kızlar yapıyor acayip isyan ediyo kendileri yapınca da ohh ne ala! Sen uygunsuz evlerde yapıyorsan bu normal mi? Yapmışsın bir kere nokta!
özetle şunu söyleleyeyim: bakire olsun olmasın bir kızın erkeğin geçmişi çok öenmli. Hani bazıları demiş ya ben geleceği bakarım diye. Gelecekte geçmişimizden oluşmuyor mu? O zaman?
Ben bakireysem evlendiğim adamda bakir olucak o kadar! başka kadınların üstünde zevklenmiş bi erkeği kabul edicek biri değilim! Evleniceğim adam tecrübeli olsun falan diyen hatunlarıda anlamam, nasıl bi mideniz var,erkeğinizi nasıl paylaşıyosunuz,o size dokunduğunda acaba o kadına da böyle dokundu mu diye hiç mi düşünmüyosunuz!
+1
sevginizi kadınınızın geçmişiyle eşdeğer tutmak geleceğinizi köreltmekten öteye gidemez...çünkü her birimiz birimizden farklı zamanlarda tanıyoruz hayatı.sonuçta siz karşınızdakinin tesadüfi zamanlamasına aşık olursunuz,aşıkken daha kusursuz bi insana rastlasanız ilgilenmezsiniz bile çünkü zamanlaması yanlıştır siz aşıksınız bi kere..yani aşk kawramının bu denli farklı olması da geçmişi neden önemsemeyeceğinizin bir başka nedenidir bence tabi herkese göre farklıdır bu nedenler..
brawo...
Bana göre bekaret bacak arasında değil yüreğindedir. İlla ki cinsel ilişkiye girmesi gerekmez ''aşkım, canım, bitanem'' gibi aşk muhabbetine girilmişse kızın bekareti bozulmuştur.
Çünkü bu sözler kızın evleneceği erkeğin hakkıdır. Bana göre tecavüze uğramış bir kız daha önce hiç bir erkekle cinsel ilişki yaşamayıp sadece aşkım ,canım gibi muhabbete girmiş bir kızdan daha temizdir.
kızlara tavsiyem bazı şeyler hayatta bir kez yaşanır ve asla geri getirilemez. Kendinize gelinlik giydiren erkeklere teslim olun. Yoksa o bembeyaz gelinliği kirletmeye hiçkimsenin hakkı yoktur.
Sübhanallah ibret aldım -1774516879847564897
rakamların manası ne mensis
merak ediyorum da bakire veya bakir olup ta yukarıda yazılanlara katılmayan var mı...Katılmayanların hepsi bence bekaretini kaytbetmiştir...
bakir olan bir erkegin bakire bir kız aramasını anlayabilir. gayet normal ama bakir olmayan bir erkegin ilada bakire bayan arıyorum demesi .. ve bakire olmyan bayanları aşağlaması kendini aşağlamasıdır... o kendini küfrediyor asında bunun farkında degildir...
helal olsun;)
TEcrube demekle neyi kastediyorsunuz. ne kadar kötü birşey ama. Bence tecrube edilecekse erkekler icin bazı paralı yerler kızlar icin ise yine bazı yerler var oradan edinilebilir tecrube.
Ben bunları savunmuyorum. Ama sunu bilin ki. Evlenecek kız/erkek kesinlikle evlendigi kişiye karşı sorumludur. gecmişisini örtbas edip ve hayatı eglenceye alıp önüne gelenle birlikte olduktan sonra karşısına masum birisi cıkıp ona yalanlar söyleyen insanlar gercekten de yaptıklarının adilikten başka birşey olmadıgını bilmeliler bence.
Hayatlarında hata yapan ve sürekli tekrarlamayanlar haric , hata yaptıkca yine yapanlar kadar kendini bilmezler , zavallılıktan başka birşeye yaramazlar bence. Cünkü hayat öyle birşeydir ki , aynı yastıga koyacagın insandaki sevgi kadar degerli pek birşey kalmamıştır taa i cocugunuz olana dek
13. yüzyılın Mücedditi Mevlana Celaleddin Rumi Ünlü Mesnevi kitabında der ki;
Dünyada üç tip kadın vardır, ikisi zahmet ve mihnet, biri hazinedir:
1-Bakire olanı alırsan, her şeyi ile senindir, hazinedir.
2-Dul olanı alırsan yarısı senindir, yarısı eski kocasının.
3-Hem dul hem çocuklu alırsan hiç senin olmaz, aklı hep çocuğun babasındadır.
oldukça anlaşılır bir yazı fazla açıklamaya gerek yok. Hiçbir erkek eşini başka bir erkekle paylaşmak istemez. Evleneceği kızın elbette sadece kendisine ait olmasını ister.
adam noktayı koymuş..
Hiçbir kadında erkeğini başka bi kadınla paylaşmış olmak istemez!
iki taraf içinde bu söz doğru olmuş bence..
güncellemeye bu eklensin şıklara gerek yok
yorumları okudum ve şaşırdım,bekaret olayına hala 'at gözlüğü' ile bakanlar da varmış demek.
bakirelik/bakirlik namusla değil şerefle alakalıdır,herkes sevdiğiyle bir şeyler yaşamak ister bu şerefsizlik değildir.ama birden fazla kişiyle aynı anda,sadece zevk için yapıyorsa işte onun şerefinde problem vardır.
+1
çok haklısın
+10
her erkek bakire kızla evlenmek ister.bakire olmayan bayanlar genelde erkeklerin eğitim merkezi olarak bakılır. (her erkek 18ine girer girmez soluğu genelevde alır) eğitimini tamamladıktan sonra erkek oldum havasına girilir ve yıllar sonra bakire bir kızla evlenip baba olmayı hayal etmeye başlar. o yüzden erkeğin bakiresi olmaz ve hayat kadınına gitmesi yadırganmaz.üstelik kaybettiği birşeyde yoktur. fakat kadın hem kızlık zarını kaybetmekte hemide doğurganlık tehlikesiyle karşı karşıya gelmektedir (evli değilse veledi zina tehlikesi) ve bu durum çok yadırganmaktadır. üç boyutlu vajina sistemi olması nedeniyle erkekler gibi rahat hareket edemektedirler. kadın başlı başına tahriktir.zinanın artması evlilik öncesi zar bozma alışkanlıkları gökyüzünden gelebilecek olan felaketi hızlandırmaya yarar ancak.(kavimlerin helak edilişi gibi)
herkes adına konuşma bari kendi adına konuş genel evdeki kokjuşmuş kadınlarla birlikte olacka kadar midesiz değil herkes .
Verilebilecek en saçma cevabı vermişsin. Namus abidesi ne çok genç erkek var, kendi adına ve bunu yapanlar adına konuş, okeyto ;) Şuna bak bir de kural gibi yazmış Allah seni ne yapmasın... :P
bakirim sevdiğim kızla olucam..kızın bakire olmasını istiyosan bakir kalmak zorundasın.kızın bakire olmasını istiyorum ve onu kimseyle paylaşmak istemiyorum..tecrübe için arkadaşlarımın hepsi hayat kadınına gitti ben gitmedim afedersinz herkesin "rospusunu benim altıma almam onu ödüllendirmem demektir..tecrübe konusuna gelirsek sevdiğim kızla halletmeyi düşünüyorum..1-3-5 kaç olursa illaki fark ortadan kalkacaktır iş ki o kadını hakediyim..az saksıyı çalıştırın bi kadına tecrübesiz gitsem nolcak gidenlerin deneyimini aşmam max 1-2 hafta..
önüne gelen her kızla istediği şekilde cinsellik yaşayıp sonra da bakire kız istiyorum diyen erkeği bakire olmayan bi kızdan daha üstün kılan bişey varmı? gerçekten de yobazın önde gidenisiniz... belki kız 1 kere yaşadı ama güzel yaşadı sevdiği güvendiği bi insanla yaşadı.nerden biliceksiniz? ona namussuz / ahlaksız damgası vurmadan once 2 kere düşünün derim... ayrıca bu devirde analın oralın profesörü olup da hala bakire kalan kızlar da var onlar daha mı temiz oluyor şimdi? hadi ordan be beyinsizler..siz bu kafayla öyle bi bakire alırsınız ki kız sizi mahveder...
Eksi verenleri anlayamadimmm...
ya bak şimdi sana anlatayım durumu gerçekden seviyorm ve evlenicem benim helalim olucak o benim gül goncam olucak onu aşkımla sevgimle ben açıp ben koklıcam ama başkası önceden yaptıysa bunu ben onla yapamam gözümde ona aşıkken hala aklıma daima o gelir ve mutsuz olurum aşk yalnız sevmek değildir aşk helalini yalnızca senin o gül goncasını açmandır ama sen önceden yaparsan olmazzz dayanamam
eger sende bakirsen, tabikide hakkın.
evet aynen bazı arkadaşlar eksi puan veriyo kardeşim en iyisini söylüyrm Ve eğer sende bakirsen bu seni gerçekden kahreder ona nasıl başka birisi sahip oldu benim sevdiğime diye // themarlasinger1 aynen kardeşim bakirim aslada bozmam
sevgilimin asla bu acıyı çekmesini istemem
Aslında bakireliği iki bacak arasında arayanlar şunu iyi bilmeli ki, en önemli bakirelik bir bayan veya erkeğin beynindedir. Bir bayanın benden önce neler yaptığı ve neler yaşadığının bir önemi yok. Önemli olan ben leyken neler yaşadığıdır, bakire bir kadınla evli olmak benim için gayet normal bir durum ama beyninde halen bir başkası olan bir kadınla yaşamak daha vahim bir durumdur.
Bakire arayan erkekler: Neden karşınıza çıkan kızları yatağa atma derdinde olursunuz anlamam. Unutmayın ki kadın bir yaparsa ruhun duymaz.
Kadınlar: O kadar filmler diziler çevriliyor ve hepsinde de erkeklerin vaatleri ve nasıl kandırdıkları anlatılırken, siz bunları izleyip de her önünüze çıkan erkeğe kanıyor sanız. Bunun tek bir anlamı vardır, bastırılmış duygularınıza hakim olamıyorsunuz dur.
modern toplum, özgürlük, artık önemli değil cart curt denilse de bekaret önemlidir arkadaşım, hele de türk halkı için çok ama çok önemlidir.. özellikle de Türk erkekleri için, bu durum değişmez..
bana gelince ben, kendim gibi olsun, bakir olsun tabi ki isterim ama bu zamanda bakir erkek bulmanın imkansızlığının da bilincinde olduğumdan çok fazla üstünde durmam bu konunun..
ama şu unutulmalıdır ki, erkekte gelecek kadında geçmiş aranılır..
erkekte gelecek kadında geçmiş arandığı için belkide artık boşanmalar çoğaldı,toplumdaki aile düzeni bozuluyo. Saçmalığa bak ya zardan namus testi yapılıyo resmen ! soğandada zar var ister misiniz!?
Benim bikaç cümlemle değişmez elbette, ama bu kendiliğinden değişmeye başlayacak yavaş yavaş yeni nesilin katkılarıyla...
Bi zar kadınların namusunu göstericek bi şey değil. doğuştan kızlık zarı olmayan bile var neyin kafasındasın !
erkekler yapacak kadın ararlar evlenecekleri kadının hiç yapmamasını arzu ederler :)) ama hiç düşünmezler arkadaş ben bu zamana kadar erkeklemi yattım diye :D maalesef gerçek bu.. ne kadar bakirelik önemli değil benim için derse de inanma güzelim.. aslında erkek açısından zor bir durum adamı paranoyak eder bu soru.. çünkü 1. bir kızın kadınmı yoksa kızmı olduğunu kadın doğum uzmanından başka kimse bilemez 2. teknoloji okdar gelişti ki, hayat kadını bile zarını diktirebilir 3. erkeklerle her türlü naneyi yiyen hatta ters ilişkiye giren bir kadın bekaretini koruyabilir 4. bayan hiçbişi yapmamıştır belki ama kızlık zarı esnektir ve maalesef doğum dışında o zarın yırtılma durumu söz konusu değildir e bu durumda kan glmiyo diye bu hanım kızımız kadın muamalesi mi görecek dimi? bu soruları erkek kişi çok düşünürse cidden kafayı yiyebilir.. yazık işleri zor :)
Bekaret sorgulamak saygısızlıktır benim için. Bir insanla iki kelam sohbet ederek geçmişini anlamak, ya da bir şeyler gizlemeye çalıştığını anlamak çok zor değil. Bu güne kadar onca kızla çıktım ve hiç birisinin bekareti beni ilgilendirmedi. Hepsi benim için tertemiz kadınlardı...
bedenin bakire olması önemli değildir,ruhun o* olmasın yeter...
kadın bakıredır ama bır suru kısı ıle anal ılıskıye gırmıstır,bunu bılemeyız kı...
amaaan ne desem boş...
bekaret konusuna gelince ben erkek olarak bakir degilim kız arkaaşım bunu sorarsada söylerim bir bayana kalkıp ta sen bakiremisin (söylerken bile hicap duyuyorum) diye sormam kendi kendime şunu sorarım :: CİNSEL ORDANKİ ZAR DENİLEN ŞEY ŞANSIMIZA DÜŞEŞ GELDİ KAZANDIK DİYELİM YA HATUN KİŞİNİN RUHU HEP YEKSE ŞİMDİ NE OLACAK AGA demem o ki gözlerde ararım bekareti gözünün baktıgı yerde degil tam içinde görürüm NE BENDEN ÖNCESİ NE BENDEN SORASI BİR BENİ BİLİRİM BİR ONU BİR BİZİ
Hayat kadını olmuş, geçmişi kirli olmuş ne önemi. Bekareti olmamış ne olcak. Kişi dürüst mü, sevgisine sahip çıkıyor mu, onunla olmaktan mutlu mu, gözlerine bakmaktan keyif alıyor mu.. bu yeter işte.
Bekaret ne ki, artık tıp , teknoloji ilerledi bekaret zarı denen dokuyu onarabiliyorlar. kimse kimsenin ne olduğunu asla bilemez.
Eğer seviyorsan, sevdiğin kişinin geçmişine bakmazsın. Yeter ki ruhu fahişe olmasın. Aynı şey erkekler için de geçerli...
Seviyorsan, sevdiğine azcık olsun değer veriyorsan böyle saçma sapan şeyleri kafanda sileceksin... Sevdiğini yaşamaya bakacaksın. Hayat kısa zaten, böyle saçmalıkları kafana takarsan zevk almazsın hayattan...
Yeni tanıştığımız birisinin bakiremi bakirmi diye düşünmeyiz o an ondan hoşlanır onunla tanışmak beraber olmak istersin bu ilişki evlilik yada uzun ilişki seviyesine geldiğinde önem kazanır ama tanışmadan önce yaşananları kimse birbirine sormaz çekinir davranışlarından hareketlerinden anlamaya çalışırız yada beraber olunduğunda tecrübesinden. Erkek kadınını mutlu etmeyi bilmeli erkek tecrübeli yada tecrübesiz olması farketmez tecrübelilerdde mutlu edicek diye kural yok yapamayanlarıda var sadece 5dk zevk alıp bırakmak değil ilişki.
bekaretin önemi daima yüzyıllardır vardır... dini acıdan çok önemli olsada erkeğin bakir olması ilginc gelir çünkü öyle bir çağdayızki insanlar artık kendi nefsine hakim olamamakta.. ama diyim bn bir kızım kndi bakireliğimi eşime saklamayı yeğlerim.. erkek için sorun değildir.. erkek yapsa muhakkak belli etmez ama kadınlar ister istemez açığa vurmakta.. bakirelik demek saflık masumluk iyik demektir. bütün kötü şerlerden arınmıs olarak kabul ediliyor
Ben evlendigim adamin deneyimli olmasini isterdim... Ama ne yazikki bakir bir adam aldigimi gec ogrendim... Belki bu yuzden benim bakire olmamam onun icin bir sorun teskil etmedi. Ya da beyninden her ne gectiyse o anda... Ya da yorumlardaki bir arkadasin dedigi gibi beni ben oldugum icin sevdi. Oylede devam ediyoruz... Ama ne yalan soyleyim keske benden once birlikteligi olsaydi. Bende kendimi bu kadar suclu hissetmezdim. Ya da iliskimizde erkek rolunu ustlenen kisi olarak gormezdim kendimi. Belki hersey daha farkli oldurdu...
Yaptığın geçmişteki bir hatanmın suçunu hissediyor kendini yargılıyorsun şuanda işte herşey bi kaç dakikaya değmiyormuş değilmi bunu anlıyorum sözlerin bunu ifade ediyor.
daha önce bir şeyler yaşamış kızları "kirli" olarak görmediğim gibi, hiç bir şey yaşamamış insan da benim için "temiz" değildir. Evlendiğim insanın da beynine dikkat ettiğim için benim için hiç önemli değil.
brawooo;))
Bakire olmaması benim için hiç önemli değil ama benim güven sorunum var Bu kadın önceden başkasıyla sevişmiş ya beni aldatırsa diye biraz güvensizliğim var yoksa bende kızlarla birlikte olmayayim evlenene kadar yada birlikte olduğum evlenemesinmi sçamalık
bekaret dünyada gelmiş geçmiş en saçma şeydir..asla önem vermediğim gibi aşağıda yazılan bazı şeylere de katılmıyorum..bir erkeğin bir kadında bekaret araması için,önce kendisinin bakir olması gerekir..ancak bir erkekte bu fikre saygı duyarım..ben kendimi evleneceğim kadına sakladım,onunda benim gibi olmasını istiyorum der..ve buna ancak saygı duyarsın..
herkes dengini bulsun, sapiklar ahkasizlar bakire demesin lutfen surda, suratina tukururum :)
ben bakir biriyle yapamazdim yani, bunlari cok dusundum biseylere yasamadan once, o yuzden birlkteligim oldu sevdiğim asik oldugum adamla...
evlencegim kisi de yasamis olabilr hatta mumkunse doymus olsun, yolda benmle el ele yururken bikinili ya da mini etekli kiz gectiginde okuz gibi bakmasin mesela en basitinden.
bakir yada bakir değil farketmez her erkek bakar ;D
kalkıp jigololuk falan yapmadıysa sorun değil.sevdiği insanla bişeyler yaşamış olabilir.Önemli olan eskisevgililerini kullanıp atmış mı veya çapkınlık yapıp aldatmış mı !
Keşke erkeklerde böyle düşünse...
Benimde hayalim bakir bir erkek olarak, bunu bana saklayan eşime bir hediye sunmaktı ama beni terkedince tüm hayallerim bitince , o anki sinir ve gafletle para karşılığında birisiyle birlikte oldum ve tabi devamıda geldi, İçki içmezdim , şimdi her akşam 3 tane , sigaram yoktu , şimdi oda olmazsa olmazım .. Ne hayallerim vardı , ve şimdi hangi noktadayım.
sen yapmıssın ama simdi yine illa bakire arıyorum dersin.. peki aynı şeyi bi kadın yaşasa o zaman nolurdu? kaşar damgasını vururdunuz iste.dünya bi size güzel..
Yazık gerçekten , ne hayaller .. hepsi toz duman ..
Bakirelik ve bakirlik insanlara doğuşlarından oluşmuş sıfatlardır.Bu sıfatların yitirilmesi benim için aşırı önemlidir.Her anlamda tek eşlilikten yanayım.
İki gram et parçası için yapmayın bunları evlenene kadar düşünmeyin cinselliği evlendikten sonra ne isterseniz yapın.
Kirli geçmiş demişsin.Sen istemedikten sonra kim kirleticek seni.Bu fikirler önce insanın kendisinde gelişir.Onun için herşeyin zamanı var hayatımız süreçlerle geçiyor.Elbet o süreçte gelecek ama beklemesini bilmeliyiz.
E artık sizde önleminizi alın.
önlem mi :) bekaret kemeri mi takalım?
judo aikido bi ton korunma sanatı var.yada biber gazı bayıltıcı sprey vaar alın çantanızdan eksik etmeyin
"C"
İlkler daima unutulmaz... Sonradan gelen sıradan olur. Ama önemli değil. Önemi yok. İnsan sonuçta, doğasında seks yapmak var. Neden seks yaptın diyemezsin, yeter ki bana sadık olunsun...
kardeşim sen eğer dini açıdan bakıyorsan kesinlikle yanlış bişi. hiç fark etmez neden olduğu ddinimiz gereği bunun yapılmaması lazım . başka bi açıdan da bakamıyorum çünkü bekaret denilen şeyde kızların iffetlerini korumaları için bir bir yardımcı .ve tabi onu kaybediince de artık bir suç kanıtı eğer bi şeye önm veriyosan sorarsın. vermiyorsan zaten önmli değildir senin için sormak için sor ama evlilik düşünüyosan bu durumda kesnlikle evleneceğin kişiye sorman lazım...
Bedenin Bakire Olsa Ne Yazar,Ruhun O... Olduktan Sonra...
durumun kısa özetidir, zaten evlenmeden önce deneyim yaşamayan erkek 1000 de 1 dir o da çok ekstrem durumlardan dolayı yaşamamıştır...kızlarda bu deneyim meselesini oranlarda belki çok daha düşüktür ama deneyim yaşayanların bir kısmı da nasıl yaşayacaklarını bildiklerinden hala 0 km dir görünürde... kadına yönelik toplum baskısı onun istediklerini gizli yaşamasına erkeğin ise açık açık yaşamasına zemin hazırlıyor...çünkü kız yaparsa o... erkek yaparsa çapkın olacak...kişilik sağlamsa bekaret önemini yitirir...
kasarlık vardır her ay baska biriyle yatıp kalkar öyle biriyle işim olmaz ..
[ benden önce seviyeli ilişkileri olmuştur duygusal olarak bişeyler gelişmiştr saygı duyarım bu şekilde bakireliği takmıyorum kafaya ]
en uyuz olduğum konu bakireliği kutsallaştırıp dokundurmayıp analdan otoyol olanlar ve ruhu bakire olmayanlar böylelerin benim yoluma çıkmamları kaderlerinin benimle çakışmaması benim en büyük sansım olur
geçen ay eski bir arkadaşımla konuşuyordum, 25 yaşında ve halen bakir , inanamadım kafa yapıyor zannettim her türlü yeminide ettirdim, halen şokundayım bu olayın. memelekette 20 sinden d-sonra bakir kalan erkek varmı, gerçi ben 15 inde bakirliğe veda ettim ama arkadaşımada sabrından dolayı gıpta ettim. bide kızların dediği gibi ben kendimi evleneceğim kadına saklıyorum demezmi çok tuhafıma gitti valla, kendimden utandım
şimdi kısa kesecem
1) ben daha öncesinde başkalarıyla birlikte olmuşsam , evleneceğim kişininde önceden başkalarıyla birlikte olması bana göre normal ama ama
2) eğer ben evleneceğim yaşa kadar hiç başkalarıyla birlikte olmamaışsam ,evleneceğim kişininde daha öncesinde birileriyle birlikte olmamasını isterim yani bakire olmasını isterim
BiLLy lakaplı kişi zaten bana söyleyecek fazla söz bırakmamış
Kimse ile sevişmemiş bir erkek olsaydım, kız arkadaşımın bakire olması yönünde ısrar edebilirdim.
Ama ben evlilik öncesi sevişebiliyorsam, karşı tarafın da buna hakkı var.
Kadınlara "ambalajında sıfır ürün" olarak bakan kafalardan değilim. Ben onları insan olarak görüyorum. Ben bir insan olarak cinsel deneyim sahibi olabiliyorsam, tabi ki onlar da olabilir.
Kesinlikle ikisininde bekareti (bence) önemlidir. Evleneceğiniz kişiyi bir mektup olarak düşünün. O mektup size gelmiştir sizin özelinizdir kısacası size aittir. Size yetişmeden önce bir başkası tarafından açılıp okunmasını istemezsiniz değil mi.Bekarette buna benzer. Tabii ki herkesin hayatına birileri girmiştir, kimse ilk tanıştığı kişiyle evlenmiyor ama bazı şeyler yaşarken muhakkak sınırınızı koymalısınız...
+10000000000 canım cok begendim yorumunu :)
güzel düşünce :)
Ben bakire olduğum için karşımdakinin de bakir olmasını isterim. Ama hayatın işi belli olmaz, ben isterim ama hayat neyi verir bilinmez... Allah'a sığınıyoruz ...
ben a sıkkını ısaretledim.cunku bir kadında en onemli nokta bekarettir.eger kız olan kisi erkek arkadasıyla ciddi dusunuyorsa evlenecekse bekaretini zaten gözü kapalı verir..bu aynı zamanda erkek icinde gecerlidir yani erkek eger ciddi dusunmesse o ise kalkısamaz sahsen ben eger evlenmeyecegm ciddi dusunmedigim bir kızla asla cinsellik düsünmem eger düsünüp kızın bekaretini alıp kadınım yapmıssamda ölene kadar pesinde dolasırım cünkü hem yapıp hem yanlız bırakmak erkeklige sıgmaz ben ona adam demem oyle yapan kisi zaten bisey cocugudur..!bu yüzden kızlar hayatınıza giren erkegi iyi secin bu islere kalkısmadan once karsınızdaki kisiye kocam diyebilin!
bence mantıklı düşünün arkadaslar sonuçta her ne olursa olsun o kız biriyle birlikte olmuş başka birinin koynuna girmiş yarın bi gün evlendikten sonra hatırlıcaksınız vede bu durumu her hatırladığınızda üzülüceksiniz bence hiç tartışmasız kabul etmeyin bekareti gitmiş bi bayanı o kız kimse o hatayı ettiyse etmeden önce süşünseydi her şeyi. kasden ben bekareti bozulmuş bir bayana aşık olmam bile.
Kafalarımız fikirlerimiz uyuşuyosa, birlikte mutluysak yeter bana. Bekaret önemli değil, ne kadar, kiminle, ne sebepten birlikte olduğu da önemli değil benim için. Önemli olan gelecektir, geçmiş geride kaldı bu yazdıklarımla beraber...
bence önemli değil, insanlar yaşamadan öğrenemez.erkek nasıl beklemek istemiyorsa kadın da birşeyler yaşamış olabilir.sonuçta ne bileyim evlenirken karşındaki insan seni seviyor mu?seviyor.Sen evleneceğin insanın geçmişini çöpe atıp o günden sonrasında seninle beraberken yaşadıklarını göz önünde bulundurmalısın.Evlenmek bir zar üzerinden karar verilemeyecek kadar ciddi bir mesele bence.
Çok güzel bir konuya değinmişsin...Çok uzunn konuşulabilir bu konunun üstüne amaa en kısası şunu sölim:erkeklere göre bekaret sevmek ve sevmemek arasında değişiyor.gerçekten aşıksa bunu görmez,hiç bişeyi gözü görmez.Ama gerçekten aşık deyilse seninle beraber olurr sonra da ben bekarete önem veriyorum seninle evlenemem diye terk eder.ne kadar delikanlıca bu sizce..düşündürücü dimi...(ben yaşamış deyilim böyle bişey ama durum bu malesef)
Asla. Evlenmem. Hani yazar ya tuvalette nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak diye.. Öyle sevgilimin namusuna göz koymam. Evlenceğim kişi de namuslu olmalı. Yani ama namus 2 bacak arasında değildir derler. bu sözede inanırım ama bilemiyorum. Çooook sevsem bile imkansız gibi :S
bi kadını tuvalete benzetmişsin bravo sana sizin gibi erkekler oldukca iyice soğuyorum aşktan sevgiden...
Gayet doğru bi BENZETME.
Anlaşılan sitede 15 tane bakire olmayan kişi var.
Kız veya Erkek farketmez Cinsellik ihtiyaçtır ama evlenmeye gelince büyük sorun.Ya güclü olup dayanmak lazım evleninceye kadar yada aynı kafada birini bulmak.Sorunun asıl cevabı ise biraz amiyane tabirle şu olsun...
Sen Mağazaya girdiginde ambalajı açılmamış bir giysi mi alırsın yoksa daha onceden denenmiş olan bir giysiyimi.
Ben ne kadar ilişki yaşadıysam,eşiminde o kadar ilişki yaşamasını normal bulurum.Hayat karşılıklı,ama aşkın gözü kördür derler,içimde ufacık bir parça aşık olmayı hiç istemiyor o yüzden.Ama belli olmaz aşk ferman dinlemez.''Tanrı sizi korusun''
benim için pek önemi yok zaten onu dert eden bir erkek kadını seks kölesi olarak kullanmak istiyordur , kadınlarında erkekler kadar özgür olası gerektiğini ve seks konusunda istediklerini yapma haklarının olduğunu savunuyorum.
tabiki de oyle bende senin gibi dusunuyorum ama yine de bir kadın da seks düşkünü olmamalı bence evlenmeden once sevdigi güvendiği deger verdiği bi insanla duygusal bişey yaşayabilir ama bekar hayatı kadına yakısmaz bence:) dusunceni doğru buluyorum
eğer ütopya ise kendi ütopya mı yönetmeyi tercih ederim bilmem anlata bildim mi...
yapmayın lütfen arkadaşım; cinsellikte bir ihtiyaçtır hem bayanlar için hem erkekler için,nasıl su içmek, yemek yemek, uyumak ihtiyaçsa ve onlar olmadan olmazsa buda bir ihtiyaçtır 1. derece öncelikli ihtiyaç elbette değil öyle ki, yemek yeriz bize yeter ama yerken ketçap mayonez kullanmamız bizim iç güdüsel ihtiyacımızdır cinsellikte bunlarla aynı sınıf içerisindedir,
Ben bakirim o yüzden bakire isterim,bakire olmayan biri ile evlensem onunla her ilişkimde başkasıyla yatmışlığını düşüneceğim ister istmez,kim bilir belki o benle yaparken başkasını eski sevgilisini hayal edip zevk alıyordur. böyle pisliklerde var Allah belalarını versin,inşallah öylelerine denk gelmem.
kapı bir kere acılırsa giren cok olur ona inanamam bu duyguylada beraber olamam A tabiki bu bakir olanın bakire isteme hakkı var sıkkınıda yeni icadettiniz herhalde kendi bi anlık hevesinizi erkege mal etmeyin ondan sonra iki bakir sek sek oynar durursunuzz .
cokda ...deeeeeeee
Erkek olsam çok önem veririm tabiki
Ama kendime gelince Geçmişi hiç önemli değil.karşımdaki buna ne kadar önem verirse versin,bence bir erkekde geçmiş aramak oldukca saçma.her zaman bir kız saflıgını,temizliyini korumalı,zaafları olmamalı.erkeklerle aynı kefeye koyulamaz.tabiki benim görüşüm dileyen dilediyini yapar
her 2cinsiyette geçmiş önemlidir. adam sübyancı,hırsız,sapık olsun sana desinki onlar benim geçmişim hadi evlen bakıyım? Saçmalığa bak ya. Kadınlarda insan! bizim niye dürtülerimiz,zaaflarımız olmasın! Bi kadının böyle düşünmesi iğrenç!Kendini ezdirmekten başka bi şey değil bu!
aşk hayatından bahs ediyorum ben.kişisel konuşmuyor hırlı,hırsız,manyak,sapık birini bulmak artık sana kalmış.ben hiç yaşamadım kusura bakma..benim ne cinsel zaafım,ne de dürtülerim var! ama sanırım sende çok ki böyle tepki vermişsin.yorumumu,görüşümü eleştirmek sana kalmamış dileyen dilediyini düşünür ve yapar..teşekkürler
Ben o zaman kadar kendimi tutmuşum , sadece cinsel organların teması değil , öpüşmek ve diğer her tür ilişki için.
Evleneceğim kadına hiç önemli değil gibi gözükerek rahat olmasını söylerek neler yaptığını anlatmasını sağlarım ve o yaptıklarının aynısını bende yaparım böylece ödeşmiş oluruz.
Kadınlar eşitliğe çok önem verirler ve bende bu eşitliği sağlarım.
Bakir birini istemem. Tecrübe önemlidir beni mutlu etmesi için. Ve ben onun geçmişini kabul edebiliyorsam, o da benimkini kabul edecek. Bakire olmayan kız aldatır diye bir şey yok çünkü. Sevdiğim, hayatımı paylaşmaya karar verdiğim adamı aldatmam ben. O da bunun garantisini verebiliyorsa ne kadar güzel.
Hell yea :)
Bizim okulda bir kız vardı ve okul arkasından geçti ve bu kız bakireydi şimdide evlendi,alan kişi ne kadar mutludur bu devirde bakire kız buldum diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar