Seks konusunda deneyimsiz olan kızla sevgili olunmaz mı evlenilmez mi?

Ben anlamıyorum gerçekten. Bir tarafta bakire olsun diyenler. Bir tarafta çok iyi domalsın diyenler söz ettiğim başlık ve entryler burada okuyun https://www.uludagsozluk.com/k/doggy-de-beli-b%C3%BCk%C3%BClemeyen-t%C3%BCrk-k%C4%B1z%C4%B1/3/ Ben kendimi düşünüyorum 24 yaşındayım daha önce sevgilim olmadı hoş sevgilim olsa bile seks yapmayacağım evlenmeden. Sevişmedim de. Kendimi o sıkıntıya sokamam. Bu zamana kadar p*rno izledim mast. yaptım o kadar. Şimdi kendimi gerdekte olduğumu düşünüyorum ya biriyle seks yaptığımı düşünüyorum. Ama hiç çekinmeden utanmadan vücudumu çırılçıplak sergileyemem ya da herife oral seks yapamam ya da burada yazılanlar gibi doggy vs yapamam. Hayır evlenmeden önce yapsam lisede başlasaydım bunları yapmaya şimdiye adım orrrospu olacaktı ayrıca yattığım her adamı da beğenmeyecektim. Daha seçici olacaktım. En basitinden biri bana nasıl bir adamla evlenmek istersin diye sorduğunda aklıma direkt dış görünüş ve karakter geliyor seks boyutunu düşünmüyorum. Daha önce birkaç kişiyle seks yapmış olsaydım. O adamı kolay kolay beğenmeyeceğim. Şimdi bile mast. yapa yapa nasıl yaklaşılması hakkında bazı düşüncelerim kurgularım var ama onu yerine getirecek adam yok. Sözlükte olsun burada yorumlarda ya da özelde yazanlar falan oluyor. Herifin seksten anladığı şey kadınla sevişmek seks yapmak demek değil kadının içini sarsmak pat pat kadına yatakta geçirmek hani koç önünde durana boynuz çakar ya aynı onun gibi bir seks anlayışı var bir de hayallerindeki seks kadının canını yakmaya ağlatmaya yönelik kadınla sert bir şekilde birleşmeye dayalı. Gerdekte birlikte olacağınız kadın yatakta hiç utanmasa hatta sizden daha hareketli falan olsa o kadına o erkek bu benden önce yapmış deyip kinlenecek. ya da sevgiliyken yattınız diyelim kız ilk seferinde hiç çekinmedi alayına kadar gitti diyelim o adam o kadınla evlenmeyi düşünmeyecek ortak bir gelecek hayal etmeyecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Detayı ve linkteki yazılanları okuyun bir göz gezdirin dediğimi anlayacaksınız erkekler bu düşüncedeyken yattığı kız tecrübesizken aklından bu iğrençlikler geçip onunla dalga geçecekler.
Seks konusunda deneyimsiz olan kızla sevgili olunmaz mı evlenilmez mi?