çevre çok baskıcı dedinde ondan söyledin sandım bilmiyorlarsa booşver kafana takma söyleyenler var bu sitede cok denk geldim söyleyenlerin cogu ailesinden baskı göruyor
cocuk kaç yasında bu arada asagıda yorumlarda şantaja ugradım fotomuzu cektiler demişssin şantaj yapan kim istersen takippp ett benii oradan konusalım yazması daha kolay olur oradan
Kazayla öğrenmeleri de mümkün değil ki? yani örnekle açıklayabilir misin? Kazayla nasıl öğrenebilir? birinin söylemesi içinde gidip birisine anlatman lazım o da çok mantıklı gelmedi bana :)
Ya bi foto olur bisey olur yanlışlıkla bi yer gider mesela kendi deneyimimden yola çıkarsam bizim fotomuzu cekmisler aileme atmaya calistilar benden para istediler
Bana beni sevdiğini soyledi tartıştık engelledi beni 5 ay sonra engeli açtı sevgili yapmis kizdan ayrildi bana yazdı sonra yine engelledi sonra yine engeli acti sonra ayrildigi kizla barışmış.
Bak bir fikri anlatırken Anlatılan fikir kadar kelime seçimide önemlidir. Evet kelime kullanımımı bilerek bu şekilde yazdım çünkü gerçekler tamda bu kadar sert. Sana söylenenleri unut. Modern tayfa pekte evlenmiyor. Evlenirse biraz daha aile hayatı isteyen muhafazakar tayfa evleniyor. Onlarda bakire olmayan kız istemez. Kendileride her haltı yapar Bir gün düzgün birisini bulursun ama sırf bu yüzden istemezse seni. Dönüpte bu yazdıklarımı hatırlarsın
Bak sonuçta sana tecavüz etmedi Sen seni bırakma ihtimalini hiç mi dusunmedin Bu adam ölürse ben neeederim diye hiç mi dusunmedin Olan oldu Geçmişin belli bir zamanı yandı Ama bunda takılı kalırsan geleceğinde yanmazmi
Dusundum hatta dedimki sen mezun olunca beni unutursun dedim niye unutayim dedi hala ara ara kontrol ediyo bi gozu ilişkisinde bi gozu profilimde o kadar yazdi cevap vermedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
kıza kalmış isterse yaşar istemezse yaşamaz
Ben yaşadım
yani istersen yasarsın tamamen seni ilgilendirir başkasını degil bu konuda sana baskı yapanlarmı var
Aile ve akraba cevresi cok baskici
söyledinmi onlara söylemesen daha iyiydi kaç yasındasın
Soylenirmi boyle bisey, annemin ismi maria babamin ismi jack değil turk bunlar rahat karşılamazlar.
Burasıda turkiye
çevre çok baskıcı dedinde ondan söyledin sandım bilmiyorlarsa booşver kafana takma söyleyenler var bu sitede cok denk geldim söyleyenlerin cogu ailesinden baskı göruyor
Diycekleri ilk sey biz seni okumaya gonderdik sen onla bunla dusup kalkiyosun
Ölene kadar bilmesinler ailemden hic biri bilmesin
aynen dogru olan ailenin memleketi neresi kaç yasındaısn
Tokat 30
o zaman uniden mezun oldun bu söyledigin olay eski
kapalı birisimisin
Geçen sene oldu, uniye gec başladım cocuk benden kucuk, açığım.
cocuk kaç yasında bu arada asagıda yorumlarda şantaja ugradım fotomuzu cektiler demişssin şantaj yapan kim istersen takippp ett benii oradan konusalım yazması daha kolay olur oradan
Yaşayamaz değil mi yaşamaması lazım sadece
Benim gibi 30 yaşına gelip hala evlenmediyse yaşamak hakkı degilmi
Ben de 32 oldum yasamsdim evlenmeyi bekliyorum ama bir fantazim var onu yaptırmak istiyorum herhangi birinr
biz eşimle yaşamıştık
Ailenizin haberi oldumu
tabikide olmadı neden ailemizin haberi olsun ki bundan?
Kazayla ogrenmeleri açısından dedim yani birinin soylemesi flan yoksa tabiki anne baba biz iliski yaşadık denmez kimse kendini ifşa etmez
Kazayla öğrenmeleri de mümkün değil ki? yani örnekle açıklayabilir misin? Kazayla nasıl öğrenebilir? birinin söylemesi içinde gidip birisine anlatman lazım o da çok mantıklı gelmedi bana :)
Ya bi foto olur bisey olur yanlışlıkla bi yer gider mesela kendi deneyimimden yola çıkarsam bizim fotomuzu cekmisler aileme atmaya calistilar benden para istediler
birlikte olduğunuz anda mı çekmişler fotoğrafınızı?
İstediği gibi yaşayabilir.
Çokmu istiyorsun
Yaşadım ben zaten, sadece ailem ve akraba cevrem cok yadırgıyo boyle seyleri cok eski kafalılar.
Evlenecekmisiniz
Bana beni sevdiğini soyledi tartıştık engelledi beni 5 ay sonra engeli açtı sevgili yapmis kizdan ayrildi bana yazdı sonra yine engelledi sonra yine engeli acti sonra ayrildigi kizla barışmış.
Yollarımız ayrıldı cok uzdu beni
Demekki yatmak için geliyormuş sana
Neden olmasın? Sence yaşayamaz mı
Hayir
Neden
Pompa yaparsan
Ortada kalırsan nolucak
Patlak kızı erkekler almaz
Bu kafalar eskide kaldı, artık kızıda erkeğide yapıyo
Erkekler mal almıyo bu cok kabaca bi tabir
Hayatları birlestirmektir evlilik
Bak bir fikri anlatırken
Anlatılan fikir kadar kelime seçimide önemlidir. Evet kelime kullanımımı bilerek bu şekilde yazdım çünkü gerçekler tamda bu kadar sert. Sana söylenenleri unut. Modern tayfa pekte evlenmiyor. Evlenirse biraz daha aile hayatı isteyen muhafazakar tayfa evleniyor. Onlarda bakire olmayan kız istemez. Kendileride her haltı yapar
Bir gün düzgün birisini bulursun ama sırf bu yüzden istemezse seni.
Dönüpte bu yazdıklarımı hatırlarsın
Erkekler tam da bu senin kaba bulduğun tabiri kullanıyor
" patlak kız " pompa " vb.
O adam seni sevse seninle seks yapmazdi
Hadi diyelim asla senden ayrilmayacak evlenecek
Ya erkenden ölürse
Ortada kalırsan napican
Seven erkek düşünür
Sevmediğini biliyorum zaten, beni seven benim ardıma defalarca sevgili değiştirmezdi.
Engellemezdi beni ordan burdan.
Ben evlilik delisi degilim zaten, bana degilde bekaretime deger vereni napayim.
E dayım işte yapma sakın
Ortada kalırsın
Erkeklerin iki kafası var unutma
Biri altta biri üstte
Allataki konuşurken çok da dinlememek lazim
Yaptım maalesef bakire degilim
Adam baska ilişkilere yelken açtı
Üstüne kalırım diye bakire olmadigimi soylememis o gece yapamadi sandim, mezun olmaya bi hafta kala sildi beni instagramdan.
Kendinden uzaklastirmaya sogutmaya calisti.
İyi bir kıza benziyorsun
Saygilisinda...
Modern ilçelerde oturuyorsun değil mi
Umarım küçük şehir değildir
İzmitte oturuyorum
Sağol
Vay şerefsiz
Ulan ne namussuz insanlar var
Sen böyle bir tehlikeyi nasıl göze aldın bee
Sevdim benim sevgimi küçümsedi
Güvendim başta cok ısrar etti inadımı kırdı
Okulada anlatmış
Üniden sonra memur olabildin mi
Başka bir şehre gitmeyi denedin mi
Vay şerefsiz domuz
Son senem bu, cennete gideceğimi bilsem o da orada olsa ben cenneti kabul etmem o derece kinim buyuk.
Bana yaptigi kotulukleri 30 senelik ömrümde kimse yapmadi bana.
Güçlenip zengin olup onu süründürmek istiyorum
Herkesin bir imtihanı var lo
Bu tür hayaller
Seni ona daha fazla bağlı kılar
Yaptıkları yanına kâr mı kalsın
Bak sonuçta sana tecavüz etmedi
Sen seni bırakma ihtimalini hiç mi dusunmedin
Bu adam ölürse ben neeederim diye hiç mi dusunmedin
Olan oldu
Geçmişin belli bir zamanı yandı
Ama bunda takılı kalırsan geleceğinde yanmazmi
Dusundum hatta dedimki sen mezun olunca beni unutursun dedim niye unutayim dedi hala ara ara kontrol ediyo bi gozu ilişkisinde bi gozu profilimde o kadar yazdi cevap vermedim
Dilince cinsellikten baska bisey yok, boşa düşünce yaziyo it
İzin. Verme sende engelle
8 senedir yazıyor mu abazan
Ben uniye geç başladim o gecen sene mezun oldu
Gecen sene yakınlaştik benden kucuk
Aranizda 7 yaş var
Sende küçük değilmişsin be ustam
Nasıl kandin
Hoşlanıyodum
Çıkma teklifini reddettim bi defa
Cinsel amacla yaklastigi icin
Keko seviyorsun hee🫤