Ben bakireyim,ama evlenecigim zaman esime bakire degilim diycem, beni kabul edecek mi her halimle onu merak ediyorum, surpriz olur ona gerdek gecesi.
Güzel fikir
Berbat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence berbat bir fikir . Ondan önce baskasıyla birlikte olduğun düşüncesi onu rahatsız edebilir hatta vazgeçirebilir. Her halimle kabul edecek merak ediyorum diyorsun bu bir hastalık ya da aksaklık olur da bakire olup olamam konusunda olmaz. Hadi dersin ben çok horlarım uyur gezerim yanımdakini gece dövebiliyorum falan dersin seni her halinle kabul edecek mi denersin ama bakire iken bakire değilim demen olmaz. Denenecek bir şey değil bu. Boş yere sorun çıkaracak yer arama.
A şıkkı gerçekten seni sevmiyorsa işin olmasın öyleleriyle. bakire ile evlenip umduklarını bulamayinca karilarını aldatıyorlar nede olsa imzayı atınca kadınlar vamplaşmiyor. azgın kadına alışık olan feleğin çemberinden geçen erkek için bakire uygun değil
Ayrılma ihtimalini göze aldıysan bunun için yap.
Sadece bekaret mevzusu yüzünden değil de, böyle bir teste tutulduğunu öğrenmekte rahatsız edici olabilir. O yüzden konuşarak ve davranışlarına bakarak karşındakinin öküz olup olmadığını anlamaya çalışman daha yerinde olur.
yanı canım bence bu konularda saka yapılmaz. ınandırıcılıgını kaybedersın. baska konularda saka yap bence. acıkcası hanı ben mustakbel esın yerıne koysam kendımı. aaa demek benı kandırdın. ne de guzel. bır erkegın en cok ıstedıgı sey derım. surprız olmaz. essek sakası
Cevap
33Cevap
gec karsinisa sok parmagi patlat daha büyük süpriz olur:):)
Hahaha:)
sen şaşırmıssın yavrum git hemen deldir şimdiden ;)
bakire olmak marifet değil olması gerken o zaten
asıl sorun bakire olmayan kefaişelerdir ;)
Ben degilim. +1 yaptim. Şimdi,
YIL 2014 Mars'ta koloni kurulmanın ön çalışmaları yapılıyor...
+1
:D
Nasıl olsa bakire değil diye seni seks objesi olarak görür. Sevişmelerinizde içine girer ve bozduğunda da biraz daha keyfini alıp tekmeyi basar. Bir dahakine gerçekten bakire değilim dersin.
Korkttum.
saçmalama ya essegın aklına karpuz kabugu sokma bence
evleneceğin güne kadar bakireyim deyip evleneceğin gun tersini dersen, ruhunu yanlis tanir ve son gun tekmeyi yersin. sirf yalanciligindan dolayi yersin hemde.
Yerim.:d
Birçok yorumda tersi anlaşılmış farkında mısınız :))
oo bizim kız nerde diktirdin der gerdek gecesi.tabi kabul ederse sonrada istediği zaman seni aldatır üzerine gelir seni de becerir.bu ne hastalıklı fikir ya
Bence sen daha hastalıklısın
benim yazdığım sorunun saçmalığına idi...durduk yere olmayan birşeyle test etmek saçmalığına verilen cevaptı! ironiyi anlamadınsa senin sorunun
İyi fikir ama çuvallamak ta var. bir anda parlarsa görürsün sürprizi. Başka türlü tanıyamazsın karşındakinin nasıl biri olduğunu seni gerçekten sevip sevmediğini
söyle bence. terk ederse de gerçeği açıkla pişman olsun sdfsfdfd :D
Ben de boyle dusunmustum,
buradaki örümcek beyinli erkeklerin yorumuna bakma sen. gerçekten sana mı yoksa iki bacağının arasındaki et parçasına mı değer veriyor en azından bunu anlayabilirsin.
Dogru diyorsun.
öyle olsa yalan söylediği ortaya çıktığı anda güle güle derim. yalanla güven sınanmaz
Bu konuyu hiç önemsemeyen birisiyse sorun çıkmaz ama önemseyen bir kişi ise seni terk edebilir durduk yere mutsuz olmaya ne gerek var
tavsiye etmiyorum şahsen ben olsam onun yerinde ağzına 2 tane çakardım :D
bence saçma testler yapmayın ben olsam sırf ben, test ettiği için bile arıza çıkartabilirim.
eger bu işi önemseyen birine denk gelirsen ertesi gün bosanırsınız :D
Gerdek gecesi hayali kurarken
Siktiri çekip kapının önüne koyarsa
Görürsun sen sürprizi...
o zaman diktirdin derse nediyecen niye diktirdin derse :)
Valla der. Aklima gelmedi hiç
odada kafana sert bıse yıyınce anlarsın bu işin sakasının yapılmayacağını ama denemek bedeva he he he
nikah masasında senı terkederek o sana suprız yapmasın sonra :))
Ne alaka ya wkndkqndkqndjw sasirticagin konu bumu yani sevdigin kisiye
Sevdigimi her sekilde kabul ederim ama o ilk kim dye icimide yer
Eşşek şakası cinayete dönüştü diye haber çıkarr ertesi gün.B..k yoluna gidersin valla.)
Neden bole bisey yapiyorsunki sonu kotu olur belki
Beni her halimle kabul etsin istiyorum.
Bence senin canın sıkılıyor assdjhjh
Etmezse nolacak nikahı iptal mi etcen?
adam nikahdan vaz geçerse görürsün ozaman
güzel fikri uygulamanı canı gönülden isterim :)
saçma bir test.. tavsiye etmem.
ya seninle sevişmezse ?
tabi evlencek birini bulursan :))
Benmi ? Ooo elimi sallasam ellisi. Sen kendine acı.
doğru diyorsun bakire olmayan bir kızla evlenmek için millet kapıda bekliyor dimi.:))) harikasın ya güldürdün beni
Ama ben bakiregim. Soruyu bir daha oku korcum.
bakire olmayan o kadar çok kız evlenmeden mi ölüyor?
Limankarmen bu abaza salak isteee.
sen evlenceğin adam bakire değilim dicemm diyorsun bende diyorum söyle bakalım ne olcak diyorum.ayrıca sen herkesi birbirine karıştırmaya ne meraklısın abaza olduğumu nerden abladın.
Neyse bir yalnış anlaşılma oldu.
ya bura herkes ahkam keser bakire olmasada sıkıntı değil seviyorsam sorun yok gibilerinden ama o inlanlar bakalım evliliklerinin ilk yılından sonra neler düşünücekler neler yapıcaklar .sevişirken kadınına dokunurken daha önce birlikte olduğu adam aklına gelmicekmi ahkam kesmek kolay yaşamak zor .
Her kesin düşüncesi farklı tabiii.
herkes değil türk erkeğinin bazı karakteristik özelliği vardır bu belli bir yerde ortak özellik ortak düşünce olur.hala çarşaf bekleyen insanlar varken birileri bişeylerin değiştiğini sanıyor ama bu sadece kozmopolit illerde küçük bir kesim için geçerli.düşünsene birini seviyorsun ama o en değeli hediyeyi senden önce birine sunmuş.bu kafanda hep soru işareti olur nedenleri niçinleri
Iki bacak arasimi en değerli hediye. Bence o olamaz. Benim çok bakire olmayan arkadaşlar ım oldu ve evlendiler, çok mutlu. Zaten ben bakireğim kardeşim hiç 1 sorunu yok benim için.
o arkadaşlarınının eminimki yoktur.sor bakalım en son ne zaman evlerınde sıkıntı olmuş 3 günmü 5 gün öncemi.istisna elbet vardır ama sadece istisna.
Hayır çok yakınız hiç sıkıntı olmuyor o konuda, ama duyduğum bazı kızlar var erkeklerin bu isteyi yüzünden diktiriyor. Sana da öylesi denk gelmesin dua edelim. Gelmez diye bu kadar emin olma.
:) ben evnelei yıllar oldu belki 2 cide :)
1ci olmamış olsun dedigim gibi, inşallah mutlu olursun sonuna kadar 2ci olmaz.
inşallah ama bence sen kocana başka süpriz yap süpriz derken işin b...ku çıkmasın
öyle denirmi ya sende doğruyu söyle
sonu cinayet olabilir :Dböyle eşşek sakasımı olur
ya etmezsse sana supriz olur bırakıp giderse adam
Zaten beni her halimle kabul etmeyen birini istemiyorum,
o zaman seni becermek ister evlenmek yerine
ağzını burnunu kırar yollarım
bırakırsa görürsün o zaman sürprizi
seni rezil eder
adamın hevesını kursgınada bırakırsın ozman
Çok sivri bir fikir.
çok saçma bir fikir
dede gör ebeninkini.